Siz cevap yazdıkça ben burda kanser oluyom vallahi.Değişmez .çünkü çocuk olsa bu sorum biter başka sorun senin yüzümden der o olsa başka birsey bulur bu senin yüzünden der
Artık ben bu yaştan sonra başka birini tanımak istemiyorum
Evet evet kendisine zerre kadar değer vermeyen, destek değil köstek olan , hakaret eden, çok büyük ihtimalle kötü de bir baba olacak adamdan zorla çocuk yapmayı hırs yapacak kadar mikemmel bir annesi olacağı için çok! şanslı.Evet biraz öyle olacak ama benim gibi bir annesi olacağı için şanslı
Ya bu bencillik değil mi ama? Sonradan başka sorunlar çıkar anlarım ama daha yolun başında sorun belliyken bu istek bencillik değil mi? Hangi çocuk imkan varken mutlu ailede büyümek istemez? Neden sadece birileri annelik veya babalık duygusunu tatsın diye o çocuk başından belli olan huzursuz aileye sahip olacak..Tek basima buyuturum diyorsunuz saygi duyuyorum size
Ama tek basiniza buyutecekseniz bari bosanin da evin icindeki uygunsuz ortamda buyumesin cocugunuz
Eski konularınızı çok bilmiyorum o yüzden neden boşanmak yerine zorla çocuk yaptığınızı soracağım.Değişmez .çünkü çocuk olsa bu sorum biter başka sorun senin yüzümden der o olsa başka birsey bulur bu senin yüzünden der
Narsistlik mi oluyo peki sizce kendi nefsini bu denli önemsemek, abartmak, saçmalamak?Ben herkese yardımcı oluyorum ama kendi isteklerime söz geçiremiyorum
hem kendine hem o bebeğe yazık olur gerçekten. İnat için bebek doğurulmaz ki o evlada da yazık. Hem başka koşullarda mutlu olmak varken insan üzülüyor kadınların böyle yapmasınaYok yok, öyle yapmaz. Bazı insanlar son derece yerinde ve mantıklı düşünceleri sevmiyor.
İnat. Bu kadar.Eski konularınızı çok bilmiyorum o yüzden neden boşanmak yerine zorla çocuk yaptığınızı soracağım.
Çünkü sadece çocuk istiyorum boşanırsam yapamam olduğunda anlaşırsak anlaşırız yoksa boşanırım olanım böyleEski konularınızı çok bilmiyorum o yüzden neden boşanmak yerine zorla çocuk yaptığınızı soracağım.
Bunun farkinda olmaniz guzelDeğişmez .çünkü çocuk olsa bu sorum biter başka sorun senin yüzümden der o olsa başka birsey bulur bu senin yüzünden der
Ya bende diyorum ben niye bu insanı sectim çevrende o kadar kişi varkenhem kendine hem o bebeğe yazık olur gerçekten. İnat için bebek doğurulmaz ki o evlada da yazık. Hem başka koşullarda mutlu olmak varken insan üzülüyor kadınların böyle yapmasına
Dalga geçtiğinize inanmak istiyorum. Zira kimse böyle göz göre göre bir çocuğu ateşe atmaya uğraşmaz! !!Belki bu süreçte değişir diye bekledim daha kötü oldu cidden
Zaten benek olduğunda bu şekilde evde bağırıp çağırıp küfürler ederse kesinlikle tahammülüm olmazDalga geçtiğinize inanmak istiyorum. Zira kimse böyle göz göre göre bir çocuğu ateşe atmaya uğraşmaz! !!
Bu bencillik, bu gerçekten bencillik. Ben yandım bari evladım yanmasın diyeceğiniz yerde...
Mutsuzluğunuzu bir ömür o çocuktan saklayabilecek misiniz? En azından yetişkinlik dönemine kadar kendi mutsuzluğunuzu, kendi çektiğiniz dertlerinizi o çocuğa hissettirmemeyi başarabilecek misiniz? O çocuğun baba sevgisini nasıl gidereceksiniz?Evet biraz öyle olacak ama benim gibi bir annesi olacağı için şanslı
Oyle mutlakaYa bu bencillik değil mi ama? Sonradan başka sorunlar çıkar anlarım ama daha yolun başında sorun belliyken bu istek bencillik değil mi? Hangi çocuk imkan varken mutlu ailede büyümek istemez? Neden sadece birileri annelik veya babalık duygusunu tatsın diye o çocuk başından belli olan huzursuz aileye sahip olacak..
Benim bi ablamın. Adi bi kocası vardı çocuğu da kocamandı bu adiliği idrak edecek kadar. Ama çocuğunun baba yoksunluğu konusunda yaşadıklarından ablamın psikolojisi bozuldu.Çünkü sadece çocuk istiyorum boşanırsam yapamam olduğunda anlaşırsak anlaşırız yoksa boşanırım olanım böyle
Kesinlikle dalga geçiyorsunuz sizZaten benek olduğunda bu şekilde evde bağırıp çağırıp küfürler ederse kesinlikle tahammülüm olmaz
Evet biraz öyle olacak ama benim gibi bir annesi olacağı için şanslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?