Sizi dinlemedim kızlar ve tüp bebek sürecine girdim yine olaylarla ben

Evet biraz öyle olacak ama benim gibi bir annesi olacağı için şanslı
Evet evet kendisine zerre kadar değer vermeyen, destek değil köstek olan , hakaret eden, çok büyük ihtimalle kötü de bir baba olacak adamdan zorla çocuk yapmayı hırs yapacak kadar mikemmel bir annesi olacağı için çok! şanslı.

Tek basima buyuturum diyorsunuz saygi duyuyorum size
Ama tek basiniza buyutecekseniz bari bosanin da evin icindeki uygunsuz ortamda buyumesin cocugunuz
Ya bu bencillik değil mi ama? Sonradan başka sorunlar çıkar anlarım ama daha yolun başında sorun belliyken bu istek bencillik değil mi? Hangi çocuk imkan varken mutlu ailede büyümek istemez? Neden sadece birileri annelik veya babalık duygusunu tatsın diye o çocuk başından belli olan huzursuz aileye sahip olacak..

Değişmez .çünkü çocuk olsa bu sorum biter başka sorun senin yüzümden der o olsa başka birsey bulur bu senin yüzünden der
Eski konularınızı çok bilmiyorum o yüzden neden boşanmak yerine zorla çocuk yaptığınızı soracağım.

Yok yok, öyle yapmaz. Bazı insanlar son derece yerinde ve mantıklı düşünceleri sevmiyor.
hem kendine hem o bebeğe yazık olur gerçekten. İnat için bebek doğurulmaz ki o evlada da yazık. Hem başka koşullarda mutlu olmak varken insan üzülüyor kadınların böyle yapmasına

hem kendine hem o bebeğe yazık olur gerçekten. İnat için bebek doğurulmaz ki o evlada da yazık. Hem başka koşullarda mutlu olmak varken insan üzülüyor kadınların böyle yapmasına
Ya bende diyorum ben niye bu insanı sectim çevrende o kadar kişi varken

Belki bu süreçte değişir diye bekledim daha kötü oldu cidden
Dalga geçtiğinize inanmak istiyorum. Zira kimse böyle göz göre göre bir çocuğu ateşe atmaya uğraşmaz! !!
Bu bencillik, bu gerçekten bencillik. Ben yandım bari evladım yanmasın diyeceğiniz yerde...

Dalga geçtiğinize inanmak istiyorum. Zira kimse böyle göz göre göre bir çocuğu ateşe atmaya uğraşmaz! !!
Bu bencillik, bu gerçekten bencillik. Ben yandım bari evladım yanmasın diyeceğiniz yerde...
Zaten benek olduğunda bu şekilde evde bağırıp çağırıp küfürler ederse kesinlikle tahammülüm olmaz

Mutsuzluğunuzu bir ömür o çocuktan saklayabilecek misiniz? En azından yetişkinlik dönemine kadar kendi mutsuzluğunuzu, kendi çektiğiniz dertlerinizi o çocuğa hissettirmemeyi başarabilecek misiniz? O çocuğun baba sevgisini nasıl gidereceksiniz?

Oyle mutlaka
Soyle izah edeyim,kendimi ornek gostereyim. 37 yasindayim. Eger ki israrla cocuk istesem de esimden memnun olmasam cocugu yapip oyle bosardim herifi. Cunku amacim cocuk. Adam sadece bir arac o anda. Cocugumla yola yalniz devam ederdim. Anne olmak her isteyenin hakki. Ama hayatinda duzgun insan yoksa napsin bu hakki kaybetmesin manasinda yani.

Çünkü sadece çocuk istiyorum boşanırsam yapamam olduğunda anlaşırsak anlaşırız yoksa boşanırım olanım böyle
Benim bi ablamın. Adi bi kocası vardı çocuğu da kocamandı bu adiliği idrak edecek kadar. Ama çocuğunun baba yoksunluğu konusunda yaşadıklarından ablamın psikolojisi bozuldu.

siz kendinize öyle baktığınız için öyle düşünüyosunuz.

insanların farklı farklı düşünceleri olur. beni sevmeyen bi babaya beni mahkum etti. kendi sevgi ihtiyacı ve inadi için beni doğurdu. benim annem çok bencil bı kadın diye de tanımlayabilir sizi kafasında.

ben burdan baktığımda hiç de şanslı bı çocuk görmüyorum mesela.

o kadar güçlü bi kadinsaniz birakin kocanızi. Dünyada gerçekten sevdiğine değer veren önemseyen insanlar var. eş seçimini doğru yapıp mutlu bi yuvaya mutlu bi bebek getirebilirsiniz.

gerçek güç öyle sandığınız gibi tek başına güçlükleri aşmak değildir. mutlu olmak için umudunu kaybetmemektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…