- 29 Eylül 2022
- 303
- 576
- 33
- Konu Sahibi purpleflower35
-
Sana almamışsa sende alma çok istiyorsa kardeşi yani eşin düşünüp aliyosa alsın. Kim ne yapıyorsa aynı şekildr karşılık vermek lazım yüce gönüllü insanların arkasından vay be ne güzel insanmiş denmiyor malesefMerhaba görümcem bana gıcık ce kibirli davranan biri bende onu sevmiyorum tabiki böyle olunca yakın zamanda doğum yapıcak ben hastaneye eli boş gitmek istemiyorum sevmediğim halde çünkü milletten utanıyorum o benim doğumunda almamıştı ve bana değer veren biri değil içimden gelmiyor arada kaldım birde iyi niyetli olmamdan ötürü aptal yerine koyulduğum çok oldu şimdiye kadar annemde sen al kendini yüceltirsin diyor bilemedim
Varya görümceniz aynı benim görümcen tek fark öğretmen değilbelki alakasız olacak ama hafiften benzeri bir durum yaşamıştım ilk evlendiğim yıl. görümcem de ben de öğretmeniz. yıldızımız da hiç barışmadı anlamlandıramadığım bir şekilde. o yıl çalıştığım kurum öğretmenler gününde boğazda yemeğe çıkarmıştı tüm öğretmenlerini. hiç alakasız bir şekilde ben fotoğraf paylaşır paylaşmaz resmen bir saat içinde dört beş buket çiçekle pahalı bir restoranda boy boy fotoğraflar çektirip paylaşmıştı kendisi de:) ve daha mezun olmamıştı bir dönem uzamıştı okulu çalışmıyordu bile. ne ailesinden bir kişi ne de kendisi benim öğretmenler günümü kutlamamıştı. aynı akşam şansa eşimle evlerine gittik kayınvalidemlere. düşündüm taşındım benim bunu g.t etmem lazım napsam diye. gittim bi buket papatya götürdüm. verdiğimde ve kutladığımda yüzünün halini asla unutamam. cevabı da şu olmuştu "bilmukavele yenge" gerçekten g.t etmiştim, bilmediği kelimeyi cümle içinde bile kullandırmıştım hatta djdjdjdj ama neye yaradı, şu an görüşmüyorum bile. demem o ki bence gereksiz. ne ben yüceldim ne aramızdaki tutmayan frekans tuttu ne de sihirli değnek değdi. aynı avamlık ve gösteriş budalalığı ile hayatına devam ediyor...
Tabikide al. Onun nezaketsiz oluşundan sen sorumlu değilsin, seni kendi tavırların ilgilendirir. Hatta en güzelini al desinler purpleflower bir çiçek almış ohhh adı gibi misMerhaba görümcem bana gıcık ce kibirli davranan biri bende onu sevmiyorum tabiki böyle olunca yakın zamanda doğum yapıcak ben hastaneye eli boş gitmek istemiyorum sevmediğim halde çünkü milletten utanıyorum o benim doğumunda almamıştı ve bana değer veren biri değil içimden gelmiyor arada kaldım birde iyi niyetli olmamdan ötürü aptal yerine koyulduğum çok oldu şimdiye kadar annemde sen al kendini yüceltirsin diyor bilemedim
Çikolata yaptırdım bide hediyelik magnet yaptırdım dağıtsın diye çünkü oda benim doğumda sabun ve kurabiye yaptırmıştı yani karşılığını yaptım borcum yok ama onları verdim önceden şimdi hastaneye giderken dedim yapay çiçek vs. o almamıştı bende almıcam galivaÇikolata götürün çiçeğe gerek yok.
Ya da 1 2 meyve suyu.
Maksat eli boş gitmemek.
Ay alma . Şimdi zaten herşey pahalı ayrıca. Hastaneye sokmazlar diye almadım de geç milletten utanıyorsa da , salak yap yani. Maalesef görümceler örümcektir bir bakıma. Çiçek alsan , çiçeğe bakınca çiçek kurur o gıcıklık karekteri ile. Oysaki bu dünya keşke herkes tarafından sevgi dolu olsa. Neden böyle yaparlar bilinmez ..Merhaba görümcem bana gıcık ce kibirli davranan biri bende onu sevmiyorum tabiki böyle olunca yakın zamanda doğum yapıcak ben hastaneye eli boş gitmek istemiyorum sevmediğim halde çünkü milletten utanıyorum o benim doğumunda almamıştı ve bana değer veren biri değil içimden gelmiyor arada kaldım birde iyi niyetli olmamdan ötürü aptal yerine koyulduğum çok oldu şimdiye kadar annemde sen al kendini yüceltirsin diyor bilemedim
Sizin gibide düşündüm ama şimdiye kadar nezaketli davranışlarım hep saftiriklik enayilik olarak görüldü cnm artık kaldıramıyorumTabikide al. Onun nezaketsiz oluşundan sen sorumlu değilsin, seni kendi tavırların ilgilendirir. Hatta en güzelini al desinler purpleflower bir çiçek almış ohhh adı gibi mis
Evet keşke iyiliğe iyilikle karşılık verilsede herkes sevgi dolu olsa onun soğuk kibirli davranışlarına sıcakkanlı davranışlada yaklaştıpım oldu ama kendini değersiz hissettim artık yok yapmak istemiyorumAy alma . Şimdi zaten herşey pahalı ayrıca. Hastaneye sokmazlar diye almadım de geç milletten utanıyorsa da , salak yap yani. Maalesef görümceler örümcektir bir bakıma. Çiçek alsan , çiçeğe bakınca çiçek kurur o gıcıklık karekteri ile. Oysaki bu dünya keşke herkes tarafından sevgi dolu olsa. Neden böyle yaparlar bilinmez ..
Öyle görünmüyor onlar sizin gibi yapmadığı için size kendinizi öyle hissetirmeye çalışıyor. Dışardan biri ise sizin davranışınızın ne kadar ince olduğunu görüyor. Size kalmış ama bence al kız iyice ezilsin senin çiçeklerinin altında o yapıda biri sanırımSizin gibide düşündüm ama şimdiye kadar nezaketli davranışlarım hep saftiriklik enayilik olarak görüldü cnm artık kaldıramıyorum
Ohooo benim ona sıcaklığım çok oldu canım ben iyi olursam oda iyi olur sandım hiçte öyle olmadıO fıtratına uygun davranmış,sizin fıtratınız nedir?
Doğum yapmış,bir çicek alıp gitmek nedir ki?
Tonla paramı san ki? Mal mülk mü.
Alın belki aradaki duvarda erir.
İlk doğumumda görümcemle aramda sorunlar vardı.
ikinci dogumumda görümcem eve geçtiğimde tepsi tepsi börekler kekler kurabiyeler,bebeğe hediyeler alıp gelmişti.
Aradaki buzlar eridi şimdi çok iyiyiz.
Yani aynı ailedesiniz sonuçta.Kısasa kısas nereye kadar.Yüzyüze bakacaksınız hep
Çiçek alma, meyve suyu götür. Seni küçümseyen insana niye jest yapacaksın ki, çok isterse kocan yaptırsın bir çiçekMerhaba görümcem bana gıcık ce kibirli davranan biri bende onu sevmiyorum tabiki böyle olunca yakın zamanda doğum yapıcak ben hastaneye eli boş gitmek istemiyorum sevmediğim halde çünkü milletten utanıyorum o benim doğumunda almamıştı ve bana değer veren biri değil içimden gelmiyor arada kaldım birde iyi niyetli olmamdan ötürü aptal yerine koyulduğum çok oldu şimdiye kadar annemde sen al kendini yüceltirsin diyor bilemedim
Konu kahramanları karıştıAnneniz, aman gelini kırmayalım da oğlum bozulmasın derdinde sanki..neden çiçek alıyorsunuz ki,bebeğe hediyesini götürürsünüz ..
Bazen oldu mu oluyor işte. Beş parmağın beş’i bir değil. Sen saygında kusur etme , yaradan gönlüne göre verir onun. E saygı da dediysem; çiçekler serme yoluna. Bırak kendi haline. Ne ekerse onu biçer misaliEvet keşke iyiliğe iyilikle karşılık verilsede herkes sevgi dolu olsa onun soğuk kibirli davranışlarına sıcakkanlı davranışlada yaklaştıpım oldu ama kendini değersiz hissettim artık yok yapmak istemiyorum
Bebeğe bir hediye alabilirsin Ya da durumun varsa gram altın al bebeğeMerhaba görümcem bana gıcık ce kibirli davranan biri bende onu sevmiyorum tabiki böyle olunca yakın zamanda doğum yapıcak ben hastaneye eli boş gitmek istemiyorum sevmediğim halde çünkü milletten utanıyorum o benim doğumunda almamıştı ve bana değer veren biri değil içimden gelmiyor arada kaldım birde iyi niyetli olmamdan ötürü aptal yerine koyulduğum çok oldu şimdiye kadar annemde sen al kendini yüceltirsin diyor bilemedim
Eşim bile almadıİki doğum yaptım kimse çiçek almadı sadece eşim aldı ne gerek var almayın kardeşim yemek aldı doğumdan sonra nasıl yorgun açtım çok iyi geldi
Çikolata ve magnet yaptırıp verdim canım oda benim çocuğa sabun ve kurabiye yaptırmıştı ben ona karşılık yaptırdım ama gerdim kendisşne teslim ettim doğumdan önce kendi sepete koyar bişey yapar diyeEskiden muz, portakal, meyve suyu, biskuvi falan gotururlerdi hastane ziyaretlerinde. Aklimda oyle kalmis cocuklugumdan.
Sar ordan bi petibor
Saka bir yana cikolata ya da meyve goturebilirsiniz. Aram iyi degilse ben cicek almazdim sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?