Sizi sevmeyen görümceye çiçek alır mıydınız?

Sana almamışsa sende alma çok istiyorsa kardeşi yani eşin düşünüp aliyosa alsın. Kim ne yapıyorsa aynı şekildr karşılık vermek lazım yüce gönüllü insanların arkasından vay be ne güzel insanmiş denmiyor malesef

Varya görümceniz aynı benim görümcen tek fark öğretmen değil aynı hep gösteriş meraklılopı kıskançlığı balarıyı ve mutluluğu görmezden geldiği aileside aynı mutlu günümde yüzleri asılıyor

Tabikide al. Onun nezaketsiz oluşundan sen sorumlu değilsin, seni kendi tavırların ilgilendirir. Hatta en güzelini al desinler purpleflower bir çiçek almış ohhh adı gibi mis

Çikolata götürün çiçeğe gerek yok.
Ya da 1 2 meyve suyu.
Maksat eli boş gitmemek.
Çikolata yaptırdım bide hediyelik magnet yaptırdım dağıtsın diye çünkü oda benim doğumda sabun ve kurabiye yaptırmıştı yani karşılığını yaptım borcum yok ama onları verdim önceden şimdi hastaneye giderken dedim yapay çiçek vs. o almamıştı bende almıcam galiva

Ay alma . Şimdi zaten herşey pahalı ayrıca. Hastaneye sokmazlar diye almadım de geç milletten utanıyorsa da , salak yap yani. Maalesef görümceler örümcektir bir bakıma. Çiçek alsan , çiçeğe bakınca çiçek kurur o gıcıklık karekteri ile. Oysaki bu dünya keşke herkes tarafından sevgi dolu olsa. Neden böyle yaparlar bilinmez ..

Tabikide al. Onun nezaketsiz oluşundan sen sorumlu değilsin, seni kendi tavırların ilgilendirir. Hatta en güzelini al desinler purpleflower bir çiçek almış ohhh adı gibi mis
Sizin gibide düşündüm ama şimdiye kadar nezaketli davranışlarım hep saftiriklik enayilik olarak görüldü cnm artık kaldıramıyorum

Evet keşke iyiliğe iyilikle karşılık verilsede herkes sevgi dolu olsa onun soğuk kibirli davranışlarına sıcakkanlı davranışlada yaklaştıpım oldu ama kendini değersiz hissettim artık yok yapmak istemiyorum

Sizin gibide düşündüm ama şimdiye kadar nezaketli davranışlarım hep saftiriklik enayilik olarak görüldü cnm artık kaldıramıyorum
Öyle görünmüyor onlar sizin gibi yapmadığı için size kendinizi öyle hissetirmeye çalışıyor. Dışardan biri ise sizin davranışınızın ne kadar ince olduğunu görüyor. Size kalmış ama bence al kız iyice ezilsin senin çiçeklerinin altında o yapıda biri sanırım
Hatta ona nispet olarak aldığınızı düşünür bir nevi dalga geçmek gibi

Ohooo benim ona sıcaklığım çok oldu canım ben iyi olursam oda iyi olur sandım hiçte öyle olmadı

Çiçek alma, meyve suyu götür. Seni küçümseyen insana niye jest yapacaksın ki, çok isterse kocan yaptırsın bir çiçek

Bazen oldu mu oluyor işte. Beş parmağın beş’i bir değil. Sen saygında kusur etme , yaradan gönlüne göre verir onun. E saygı da dediysem; çiçekler serme yoluna. Bırak kendi haline. Ne ekerse onu biçer misali

Bebeğe bir hediye alabilirsin Ya da durumun varsa gram altın al bebeğe

Eskiden muz, portakal, meyve suyu, biskuvi falan gotururlerdi hastane ziyaretlerinde. Aklimda oyle kalmis cocuklugumdan.
Sar ordan bi petibor
Saka bir yana cikolata ya da meyve goturebilirsiniz. Aram iyi degilse ben cicek almazdim sanirim.

İki doğum yaptım kimse çiçek almadı sadece eşim aldı ne gerek var almayın kardeşim yemek aldı doğumdan sonra nasıl yorgun açtım çok iyi geldi
Eşim bile almadı çiçek çiçek diye ölen biri olmadığım için eksikliğini de hissetmedim şu konuya kadar.

Eskiden muz, portakal, meyve suyu, biskuvi falan gotururlerdi hastane ziyaretlerinde. Aklimda oyle kalmis cocuklugumdan.
Sar ordan bi petibor
Saka bir yana cikolata ya da meyve goturebilirsiniz. Aram iyi degilse ben cicek almazdim sanirim.
Çikolata ve magnet yaptırıp verdim canım oda benim çocuğa sabun ve kurabiye yaptırmıştı ben ona karşılık yaptırdım ama gerdim kendisşne teslim ettim doğumdan önce kendi sepete koyar bişey yapar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…