Sizi sürekli beni aramıyorsun diye darlayan kayınvalidenize nasıl davranırdınız , önerileriniz var mı ?

Seni beni mi var sen ara derdim ben. İşim başımdan aşkın aklıma bile gelmiyo der kapatır geçer üstünde durmazdım. Söylesin dursun çok takılmayın bence

Kendisi arayabilir, nasılsın, ne yaptın kızım diye, iki buçuk yaşında çocukla ilgilenirken hangi ara her gün arayacaksınız yakınınızda oturan insanı, her gün sizden beklemesi anlamsız, istiyorsa arasın siz aramadığınızda, yine iyi davranıp bildiğinizden şaşmayın, çocuktan fırsat bulamıyorum anne, sen ara beni merak ediyorsan deyip geçiştirin, alışacaktır.

Arada sırada arıyorsam onları da keserim
Demek ki alıştıkça fazlasini istiyor
Ben şahsen telefonla konuşmayı hiç sevmem herkeste bilir o yuzden benden beklenti sıfır.
Kimseyi aramam..
Baktin hala diyor bir sürü işim var aklıma telefon mu geliyor de.

Ayrıca akrabalarına anlatması da zerre umrumda olmaz.

Evlenirken böyle bir sözleşme de mi imzalanıyor. Aranmak sorulmak önemliyse kendisi arasın, bu kızın annesi yok ben anne olayım diye kızım ne yapıyorsun diye sorsun. Başkalarına da şikayet ediyorsa mesafenize devam edin. Zaten aman arkamdan konuşmasın diye arayan biri artık samimiyetini de kaybeder. Beklentileriyle ve yaptıklarının yanlışlarıyla yüzleşecek o.

" Telefonda konuşmayı sevmiyorum, ayrıca çok yoğunum" de, bu kadar.

Valla ben de yapı olarak arayan soran bir insan değilim benim de kaynanama karşı kırgınlıklarım var az çok o da aramıyorsun hiç ara bilmem ne diye söyleyip dururdu ama ben yine aramadım bıraktı bir süre sonra yakınmayı ayda bir falan ararım ben aramasam ara sıra o arar o kadar ayrıca bırakın istediğine de anlatsın hiç umursamayın bence siz neden değişeceksiniz kaynananız için o sizi öyle kabul etsin

biz aynı binada olduğumuz için

zaten karşılaşıp görüşüyoruzda.
Bazen yemeğe falan çağırıcaklarsa ararlar .
Yada bir şey olduğu zaman telefonda konuşuyoruz.

Söyledikleriniz mantıklı bir insanın düşünmesi gereken şeyler ama 4 senedir alışamadı her halde psikolojisi bozuldukça gelin beni aramıyor diye gündeme getiriyor... Onu da diyorum ya samimiyetine inanmadığım birisi ile nasıl sohbet edeyim ki...
Hep sakladığı yada yalan söylediği şeyler var , onu da geçtim kızı ile beni hep kıyaslandırıyor ve bu durum beni çok yoruyor

Aslında günde on kere felan arayın.Hatta telefonu mesgulse 5 kerede öyle arayın dit dit dit çalsın arkadan.(En uyuz olduğum şey)Canindan bezerse belki vazgeçer.

Kedi ulaşmadığı ciğere mundar der ya bizim ki o hesap işte bunu biliyorum ama içime sindiremiyorum işte bu durumu

Aslında günde on kere felan arayın.Hatta telefonu mesgulse 5 kerede öyle arayın dit dit dit çalsın arkadan.(En uyuz olduğum şey)Canindan bezerse belki vazgeçer.
Ay onu yaptığım dönemde oldu, ben bezdim o bezmedi sizlerle yazıkdıkça olayı çözdüm galiba ben aramayınca benden haber alamıyor muhtemelen ona kuduruyor

Ilk cocuguma hamileyken genital varisim vardi aglayarak oturur kalkardim agrım cok fazla olurdu o halde bile ayni sekilde ilgi bekledi beni hep darladı lohusayken daha beterlerini yasadik kavga ettik 5 yıl olacak neredeyse sen sağ ben selamet sitem edecek kadar bile yakın degilim kaldı ki ilgi bekleyecek.Bir cocugum daha oldu onu bile ayda bir falan görüyor uzaktan el gibi cünkü onu haketti.Siz de sınırlarınızı cizin benim her dk arayip hal hatir soracak vaktim yok olsa bile önemli bir sey olmadigi sürece telefonda lak lak yapmaktan hoslanmiyorum diyin her gün ne konusabilirsiniz ki mesela kv ile ? Insan kendi annesiyle bile saatlerce ne konusabilir ki dedikodu yapar saatlerce konusanlar da.

Aramazdım. Aramamaya devam ederdim. Tıpkı şuan yaptığım gibi. Benımkı de aynı şeyleri söylüyor, ben kendi annem dışında kımseyı sık sık aramıyorum açıkçası. Aklıma da gelmez kv devamlı aramak, ne paylaşacağım bukadar çok zaten. Olmuyorsa olmuyordur, bence siz de hiç kafanıza takmayın. Kucuk bebeğınız var vaktınız yok? Eşınıze laf altından söyleyin sağa sola bu şekılde konuşmuş çok uzuldum yetebıldıgım kadar arıyorum tabıkı fılan dıye mağduru oynayın. Mesafenızı koruyun bence

Sürekli arardım sürekli. Gece gündüz akşam sabah. Bıktırana kadar

Aramıyorsun diyeni daha az ararım. Gelmiyorsun diyene daha az giderim. Hiç sevmiyorum sitemle, şikayetle ilişkide görüşme ve arama sıklığının yönetilmeye çalışılmasını. Samimi de gelmiyor.
Iyi niyetlide durmuyor.

Benimki de öyleydi. Aynı şekilde davranmaya devam ettim.

Ne olacak sanki arayınca bilmiyorum. Vakti olup içinden gelen arar zaten.

Kimseyi idare edecek, onu da öyle kabul edecek biri değilim.

Beni olduğum gibi kabul etsinler.

Sen yine arıyormuşsun iki senedir aradığım iki keredir. ama nedense bir taraftan vicdan da yapıyorum (erkeklerde aramadıgı için böyle bi vicdan durumu yok ayrı konu) cünkü kayınvalidem hakikaten iyi bir kadın bir sıkıntımız da olmadı şimdiye kadar. Sadece içimden gelmiyor zoraki geliyor telefonda konuşmak. Böyle bi ilişkimiz var alıştım alıştık böyle gider herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…