- Konu Sahibi hayatyolculugum
-
Seni beni mi var sen ara derdim ben. İşim başımdan aşkın aklıma bile gelmiyo der kapatır geçer üstünde durmazdım. Söylesin dursun çok takılmayın benceMerhaba, kadının halinden kadın anlar deyip sizden bir konuda öneri almak istedim. Çoğu kadının olduğu gibi benimde sorunum kayınvalidemle... Bu arada 4 yıllık evliyim 2.5 yaşında kızım var , kayınvalidem ise iki sokak ötemde oturduğu halde hergün arayıp sormamı istiyor... Ben ise gerektiği zamanda arayanlardanım, telefonda uzun uzun konuştuğum insanlar var mı evet var. Ama kayınvalidem ile telefonda uzun uzun konuşacak konum yok... Genel olarak saygı konusunda eksikliğim olduğunu düşünmüyorum hatta fırsat oldukça çaya kahveye yemeğe davet eden birisiyim bunu onun yorgun olduğu hasta olduğu yada işi olduğu dönemde sık sık yaparım, normalin de bu olduğunu düşünüyorum... Ama son 2 aydır kayınvalidem sürekli beni aramıyon beni aramıyon diye konulup duruyor, hatta ileri gidip üstüne olmayan şeyleri ekleyip akrabalarına bile anlatmış, işte gelmiyor aramıyor sormuyor o böyle yaptıkça da ben ısrarla uzaklaşıyorum... Benimde kırıldığım üzüldüğüm yerler var ama karşımdaki insan bunu anlayacak yapıda değil maalesef oturup konuşulmuyor, öncelikleri farklı, kızı ve torunu gibi... Zaten benim kayınvalidem ile iyi olmam kızını çok rahatszı ediyor her defasında tartışma çıkartıyor kısaca özet bu siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ?
Merhaba, kadının halinden kadın anlar deyip sizden bir konuda öneri almak istedim. Çoğu kadının olduğu gibi benimde sorunum kayınvalidemle... Bu arada 4 yıllık evliyim 2.5 yaşında kızım var , kayınvalidem ise iki sokak ötemde oturduğu halde hergün arayıp sormamı istiyor... Ben ise gerektiği zamanda arayanlardanım, telefonda uzun uzun konuştuğum insanlar var mı evet var. Ama kayınvalidem ile telefonda uzun uzun konuşacak konum yok... Genel olarak saygı konusunda eksikliğim olduğunu düşünmüyorum hatta fırsat oldukça çaya kahveye yemeğe davet eden birisiyim bunu onun yorgun olduğu hasta olduğu yada işi olduğu dönemde sık sık yaparım, normalin de bu olduğunu düşünüyorum... Ama son 2 aydır kayınvalidem sürekli beni aramıyon beni aramıyon diye konulup duruyor, hatta ileri gidip üstüne olmayan şeyleri ekleyip akrabalarına bile anlatmış, işte gelmiyor aramıyor sormuyor o böyle yaptıkça da ben ısrarla uzaklaşıyorum... Benimde kırıldığım üzüldüğüm yerler var ama karşımdaki insan bunu anlayacak yapıda değil maalesef oturup konuşulmuyor, öncelikleri farklı, kızı ve torunu gibi... Zaten benim kayınvalidem ile iyi olmam kızını çok rahatszı ediyor her defasında tartışma çıkartıyor kısaca özet bu siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ?
Evlenirken böyle bir sözleşme de mi imzalanıyor. Aranmak sorulmak önemliyse kendisi arasın, bu kızın annesi yok ben anne olayım diye kızım ne yapıyorsun diye sorsun. Başkalarına da şikayet ediyorsa mesafenize devam edin. Zaten aman arkamdan konuşmasın diye arayan biri artık samimiyetini de kaybeder. Beklentileriyle ve yaptıklarının yanlışlarıyla yüzleşecek o.Merhaba, kadının halinden kadın anlar deyip sizden bir konuda öneri almak istedim. Çoğu kadının olduğu gibi benimde sorunum kayınvalidemle... Bu arada 4 yıllık evliyim 2.5 yaşında kızım var , kayınvalidem ise iki sokak ötemde oturduğu halde hergün arayıp sormamı istiyor... Ben ise gerektiği zamanda arayanlardanım, telefonda uzun uzun konuştuğum insanlar var mı evet var. Ama kayınvalidem ile telefonda uzun uzun konuşacak konum yok... Genel olarak saygı konusunda eksikliğim olduğunu düşünmüyorum hatta fırsat oldukça çaya kahveye yemeğe davet eden birisiyim bunu onun yorgun olduğu hasta olduğu yada işi olduğu dönemde sık sık yaparım, normalin de bu olduğunu düşünüyorum... Ama son 2 aydır kayınvalidem sürekli beni aramıyon beni aramıyon diye konulup duruyor, hatta ileri gidip üstüne olmayan şeyleri ekleyip akrabalarına bile anlatmış, işte gelmiyor aramıyor sormuyor o böyle yaptıkça da ben ısrarla uzaklaşıyorum... Benimde kırıldığım üzüldüğüm yerler var ama karşımdaki insan bunu anlayacak yapıda değil maalesef oturup konuşulmuyor, öncelikleri farklı, kızı ve torunu gibi... Zaten benim kayınvalidem ile iyi olmam kızını çok rahatszı ediyor her defasında tartışma çıkartıyor kısaca özet bu siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ?
" Telefonda konuşmayı sevmiyorum, ayrıca çok yoğunum" de, bu kadar.Merhaba, kadının halinden kadın anlar deyip sizden bir konuda öneri almak istedim. Çoğu kadının olduğu gibi benimde sorunum kayınvalidemle... Bu arada 4 yıllık evliyim 2.5 yaşında kızım var , kayınvalidem ise iki sokak ötemde oturduğu halde hergün arayıp sormamı istiyor... Ben ise gerektiği zamanda arayanlardanım, telefonda uzun uzun konuştuğum insanlar var mı evet var. Ama kayınvalidem ile telefonda uzun uzun konuşacak konum yok... Genel olarak saygı konusunda eksikliğim olduğunu düşünmüyorum hatta fırsat oldukça çaya kahveye yemeğe davet eden birisiyim bunu onun yorgun olduğu hasta olduğu yada işi olduğu dönemde sık sık yaparım, normalin de bu olduğunu düşünüyorum... Ama son 2 aydır kayınvalidem sürekli beni aramıyon beni aramıyon diye konulup duruyor, hatta ileri gidip üstüne olmayan şeyleri ekleyip akrabalarına bile anlatmış, işte gelmiyor aramıyor sormuyor o böyle yaptıkça da ben ısrarla uzaklaşıyorum... Benimde kırıldığım üzüldüğüm yerler var ama karşımdaki insan bunu anlayacak yapıda değil maalesef oturup konuşulmuyor, öncelikleri farklı, kızı ve torunu gibi... Zaten benim kayınvalidem ile iyi olmam kızını çok rahatszı ediyor her defasında tartışma çıkartıyor kısaca özet bu siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ?
Valla ben de yapı olarak arayan soran bir insan değilim benim de kaynanama karşı kırgınlıklarım var az çok o da aramıyorsun hiç ara bilmem ne diye söyleyip dururdu ama ben yine aramadım bıraktı bir süre sonra yakınmayı ayda bir falan ararım ben aramasam ara sıra o arar o kadar ayrıca bırakın istediğine de anlatsın hiç umursamayın bence siz neden değişeceksiniz kaynananız için o sizi öyle kabul etsinMerhaba, kadının halinden kadın anlar deyip sizden bir konuda öneri almak istedim. Çoğu kadının olduğu gibi benimde sorunum kayınvalidemle... Bu arada 4 yıllık evliyim 2.5 yaşında kızım var , kayınvalidem ise iki sokak ötemde oturduğu halde hergün arayıp sormamı istiyor... Ben ise gerektiği zamanda arayanlardanım, telefonda uzun uzun konuştuğum insanlar var mı evet var. Ama kayınvalidem ile telefonda uzun uzun konuşacak konum yok... Genel olarak saygı konusunda eksikliğim olduğunu düşünmüyorum hatta fırsat oldukça çaya kahveye yemeğe davet eden birisiyim bunu onun yorgun olduğu hasta olduğu yada işi olduğu dönemde sık sık yaparım, normalin de bu olduğunu düşünüyorum... Ama son 2 aydır kayınvalidem sürekli beni aramıyon beni aramıyon diye konulup duruyor, hatta ileri gidip üstüne olmayan şeyleri ekleyip akrabalarına bile anlatmış, işte gelmiyor aramıyor sormuyor o böyle yaptıkça da ben ısrarla uzaklaşıyorum... Benimde kırıldığım üzüldüğüm yerler var ama karşımdaki insan bunu anlayacak yapıda değil maalesef oturup konuşulmuyor, öncelikleri farklı, kızı ve torunu gibi... Zaten benim kayınvalidem ile iyi olmam kızını çok rahatszı ediyor her defasında tartışma çıkartıyor kısaca özet bu siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ?
Söyledikleriniz mantıklı bir insanın düşünmesi gereken şeyler ama 4 senedir alışamadı her halde psikolojisi bozuldukça gelin beni aramıyor diye gündeme getiriyor... Onu da diyorum ya samimiyetine inanmadığım birisi ile nasıl sohbet edeyim ki...Kendisi arayabilir, nasılsın, ne yaptın kızım diye, iki buçuk yaşında çocukla ilgilenirken hangi ara her gün arayacaksınız yakınınızda oturan insanı, her gün sizden beklemesi anlamsız, istiyorsa arasın siz aramadığınızda, yine iyi davranıp bildiğinizden şaşmayın, çocuktan fırsat bulamıyorum anne, sen ara beni merak ediyorsan deyip geçiştirin, alışacaktır.
Görümce ile de aynı binadayımbiz aynı binada olduğumuz için
zaten karşılaşıp görüşüyoruzda.
Bazen yemeğe falan çağırıcaklarsa ararlar .
Yada bir şey olduğu zaman telefonda konuşuyoruz.
Kedi ulaşmadığı ciğere mundar der ya bizim ki o hesap işte bunu biliyorum ama içime sindiremiyorum işte bu durumuValla ben de yapı olarak arayan soran bir insan değilim benim de kaynanama karşı kırgınlıklarım var az çok o da aramıyorsun hiç ara bilmem ne diye söyleyip dururdu ama ben yine aramadım bıraktı bir süre sonra yakınmayı ayda bir falan ararım ben aramasam ara sıra o arar o kadar ayrıca bırakın istediğine de anlatsın hiç umursamayın bence siz neden değişeceksiniz kaynananız için o sizi öyle kabul etsin
Ay onu yaptığım dönemde oldu, ben bezdim o bezmediAslında günde on kere felan arayın.Hatta telefonu mesgulse 5 kerede öyle arayın dit dit dit çalsın arkadan.(En uyuz olduğum şey)Canindan bezerse belki vazgeçer.
Çok hoşuma gitti bu yorumYemeğe, çaya çağırma sıklığını da azalt. Yalancı mı çıksın kadın akrabalarına şimdi, seni hayırsız anlatırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?