ya onun bayram mesajı senı yoklamak ıcın bı bahaneydı baktı hala sen aynı yerde duruosun ıcı de rahatladı onu onemsedığını gordu sen sanıomusun kı yanlışlıkla aradım dedığını yedı asla yemez azıcık kafası çalışıosa asla yemez ve sana laf atıo zaten yanlış anlamam falan hepsı hıkaye emın ol sen tavrını koru sakın ol bakalım neler olacak....
doğru dıosun başkası adına hep mantıklı dawranıoruz kendımıze gelınce salaklaşıoruz :S
ağlama cnm sen kaçarsan gelır peşınden ağlanacak durumda deılsın sessız kal bak gerçekten onunda senı yok saymadığı ve çıkarmadığı çok bellı umutlan dıye solemıorum bn bıtırdığım ıstemedığım bırıne bayram mesajı atmam bahane aramam erkekler hıc daha yapmaz emın ol sen kaç o gelsın peşınden gelır bellı bışey ama sen böle yaparsan cvp vermez akıllı ol
Bilmem ki. Öyle midir sence ? Çok rahatlattı bu yazdıkların beni şimdi biraz da olsa. Sağol canım. Amin bakalım inşallah. Sessizliğimi sürdürmeye devam edicem. Ama ona hakaret etmeden de duramıyorum. Böyle yağlı enli bişeydi. Göbeği ondan önce gidiyordu. Nesine aşık oldum diyorum şimdi kendi kendime. Ama oldum işte yaa oldum. Ne yapayım ? Gönül bu.
Bunu bende biliyorum canım ama. Aması var işte. Tekrar mesaj attım. Gerçekten yanlışlıkla aradım, yanlış anlamanı istemiyorum yazdım. Gerizekalının yazdığı şey; İstesem de yanlış anlamam bu saatten sonra merak etme yazmış. Bende iyi be ne kızıyorsun hemen sana açıklama yapan da kabahat zaten yazdım. O da yaa ben neden kızayım sana ne kadar çok ters anlıyorsun sen beni yazmış şimdi.
çünkü k.çı kalktı.. hikaye basa döndü.. 1-0 önde...
Kızlar kendimden örnek vereyim sizlere. 10 ay çıktığım erkek arkadaşım vardı. Ama zaten çok sorunlu bir ilişkiydi bu. Ayrıl barış. Neyse en son barışmadan önce 1 ay görüşmedik arada konuştuk ama ayrıydık. Sonra barışlmak istedi okuduğum yere geldi. Orada akrabaları vardı beni dayısının evine götürdü yengesi dayısının çocuklarıyla falan tanıştırdı. Beni çok sevdiler , bizim dönüm noktamız dedi , herşey iyiydi telefonlarımız aynı olacaktı falan güzel gidiyordu . 1 hafta sonra sapıttı. Bitirdik 3 gün sonra facebook ismine bir kız ismi eklendi. Ben şoktayım tabi. Atmadığım mesaj , etmediğim hakaret kalmadı. Aldattın , VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüssin cart curt. Oralı bile olmadı. Öylemi dedim kendi kendime mesaj atmayı anında kestim. Ama güveniyordum ve hayal kırıklığı yaşamıştım. Ama 5 gün sonrasında tek msj atmadım. Allahından bul aşağlık dedim çekildim hayatından. Onu beklemedim ama geleceğini hep tahmin ettim veeee hasbaaaam 2 sonra 1. yıl olacak tarihten bi kaç gün sonra aradı mesaj attı. Neymiş o beni unutmak için çıkmış , aldatmamış . İçimde ne varsa döktüm ama onu öyle oturttum ki. Dedim baaaak sen unutmak için ha , eevet benimle barışmak istedin bende reddettim sende çaba harcadın. Sen sevmeyi de sevilmeyide haketmiyorsun , yüreğine sevmek yakışmıyor , atma bana msj hayatımda biri var dediim. Çok laf ettimde kızlar 1 sene 5 ay geçti hatırlamıyorum. Neyse dese beğenirsiniz asıl benim yüreğim sevemezmiş hemen birini bulmuşum. Edebiyat yapmayacakmışım. Hala onu seviyorum ya ben. Dedim ki kusura bakma 3 gün sonra başkasına koşan adamın yasını tutamazdım. Ölücem ben içiyorum falan dedi. Geber banane atma daha mesaj dedim. Def ettim. Yine aradı yine oralı bile olmadı. Geçen ay kuzenime faceden ben onu aldatmadım yazmış ne alakaysa. Kuzenim bir önemi yok artık şuan mutlu demiş. Yine konuşmak istiycek. Üstüne gitmeyince konuşmak için yırtınıyorlar derim ki sallamayın kızlar.
Ki benim şuan 1 senelik ilişkim var
hıc fıkrı olan yokmu:S
Niye bana mesaj attın yazdım şimdi. Hiç bişe yok. Cevap atmadı. Atar mı hiç o ? Hiç değişmemiş. Hiç şaşırtmadı beni. Yazık. Çok yazık hemde. Ben artık ona dicek bi söz bulamıyorum. Amacı ne ? Ne yapmak istiyor ? Anlayamadım bi türlü.
Yanlış okumadıysam evliliğe giderken anlaşamayacağını düşündüğünden (sizin agresifliğiniz)ayrılmıştınız.Altı yıllık birliktelik.Annesi de görüşmek için aradı (anneyle aranız nasıldı)oğlundan gizli.
Şimdilik msj falan atma canım.Karşınızdakine de zaman tanıyın.
Seni altı yıl sonramı tanıdı sence düşündürücü.Anneyle görüştünüz mü bilmiyorum ama oğlunun haberi vardır gibi geldi bana.Anneyle aranız iyi,kişilik olarak seviyor değer veriyorsanız dışarıda görüşebilirsiniz.Çok konuşmayıp karşınızdakinin fikirlerini öğrenin önce.Suçlamalarda asla bulunmayın.Oda şöyle dedi böyle yaptı gibi kelimeler kullanmayın.Neden,niçin nasıl sorularının cevaplarını sana sorarsa oğluna yönlendirin.Bugünkü durumumuzu isteyen kendisi.Bu konuda gereken girişimi yaptığını kararı oğlunun (ismini söyle) verdiğini üzüldüğünü söylersin yeter.
12. sayfayı tekrar oku istersen.Bir sonraki aşaman gibi gözüküyor.Hakkında hayırlısı ise olur merak etmeyin.
annesi bn sizin ayrılmanızı ıstemıorum senı çok sewıorum ve senden yanayım dedı bna tabı oğlu annesıne anlatmış eda bna şöle yapıo böle anlayışsız falan demış annesıde bna oğlu ne dedıyse herşeyı anlattı bn telefonda konuşulacak kadar basıt deıl ama bnm ıcım rahat olmştr her ınsan gıbı hatam ama en buyuk hatam onun yanlışlarına verdığım tepkılerdı dedım annesıde buluşalım yemeğe çıkalım dedı bnde terslemedım annesını çok sewerdım cunku rahat dertleşebıldığım bı ınsandır annesı söledıklerını dınlıycem bnde oğlunun bnı uzduğu konulardan bahsetsemmı dıye kararsız kalıodum en azından oğlu bnı suçluo ya annesı neyın nıye olduğunu bılmelımı sence?hıc tarzım deıldır aıleden bırı yada araya bırını sokmak ama o bna deıl gıdıp annesıne anlatmış malesef gelıp bnle paylaşmadı
Altı yıldır birlikte olan sizsiniz.Yapısını bilemem.Varsayımlar üzerine konuşmakta zor.
Seninle konuşmalı sorunu çözüme birlikte kavuşturmalıydınız.Neden 3. kişi ihtiyaç duyuldu.Annelerinizle dertleşebilir fikirlerinden faydalanabilirsiniz sadece nacizane düşüncem bu.Bu yüzden bir önceki cevapta yazdım nasıl konuşma yapmalısınız diye.Annesine de görüşmeyi sizi kırmama adına yada size duyduğum saygıdan dolayı burdayım geldim görüşmeyi kabul ettim falan dersin.Annesi oğlunun sizinle ilgili düşüncelerini söylerse ,senelerdir beni böyle tanıdıysa ben ne diyebilirim ki,değiştiremem ya,onun düşünceleri vs. gibi cümleler kur.Çok açıklayıcı olma.Savunmaya hiç geçme,suçlama.Sen genelde karşındakini dinle.Bak canım bir şeyi asla unutmayın,ne olursa olsun anne çocuğunu tutar.Sana çocuğunu suçlu gösterebilir senin onu suçlu göstermeni istemez.Senin tarafında gibi gözükür deki olmadı ayrıldınız senin yanında mı kalır, tabiki hayır çocuğunun yanında kalır.Madem rahat konuşabildiğin bir insan oğlunu sordun mu hiç nasıl biri diye.Olumlu olumsuz yönlerini sor.
Çok iyi düşünün karşınızda ki insanla bir ömür geçirirmisiniz diye?Muhabbetinden hoşlandığınız,konuşmakta ve dinlemekte sıkılmadığınız kişiyse ne mutlu size.İnsan ince ayrıntılarda gizlidir derler ya.Yarın evlendiğinizde problem yaşadığınızda annesine şikayet edermi sizi.Sizinle paylaşacağı şeyleri annesiyle mi paylaşır iyi inceleyin,iyi düşünün derim.Annesine varsa kızkardeşlerine konuşması davranışlarını inceleyin.Bu detaylar önemli.
öyle cnm ıçını ferah tut sen :) ona sakın yazma buraya yazabılırsın hakaretlerı mesaj atmak yok sende bnm gıbı sınırlenınce saydırıosun mesajları ama şöle dusun telefonu koymuş kenara karşıda çatlayan bırı varr ohh ne keyıff sence bu senın ondan vazgeçtığını dusunurmu ıkıncı mesajı attığın anda anlamıştr zaten o yuzden atma sen şaşırsın şımdı dıodur kı duramaz daha çok yazar şaşırt onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?