Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

Evet canım çok haklısın. Egosunu daha da şişirdim. İyice tavan yaptırdım. Yemediğini bende çok iyi biliyorum. Çalışmaz mı hiç onun kafası hiç ? Hemde ne biçim çalışıyor öküzün kafası. Öyle yapıyorum canım zaten sakinleşmeye çalışıyorum. 3 aydır yoktu bi haber. İyileşmeye çalışıyordum. Tam kendimi toparlıyorum derken bi mesaj attı yine alt üst etti bütün hayatımı. Yine beni ağlatmayı başardı.

ağlama cnm sen kaçarsan gelır peşınden ağlanacak durumda deılsın sessız kal bak gerçekten onunda senı yok saymadığı ve çıkarmadığı çok bellı umutlan dıye solemıorum bn bıtırdığım ıstemedığım bırıne bayram mesajı atmam bahane aramam erkekler hıc daha yapmaz emın ol sen kaç o gelsın peşınden gelır bellı bışey ama sen böle yaparsan cvp vermez akıllı ol

Bilmem ki. Öyle midir sence ? Çok rahatlattı bu yazdıkların beni şimdi biraz da olsa. Sağol canım. Amin bakalım inşallah. Sessizliğimi sürdürmeye devam edicem. Ama ona hakaret etmeden de duramıyorum. Böyle yağlı enli bişeydi. Göbeği ondan önce gidiyordu. Nesine aşık oldum diyorum şimdi kendi kendime. Ama oldum işte yaa oldum. Ne yapayım ? Gönül bu.

öyle cnm ıçını ferah tut sen :) ona sakın yazma buraya yazabılırsın hakaretlerı mesaj atmak yok sende bnm gıbı sınırlenınce saydırıosun mesajları ama şöle dusun telefonu koymuş kenara karşıda çatlayan bırı varr ohh ne keyıff sence bu senın ondan vazgeçtığını dusunurmu ıkıncı mesajı attığın anda anlamıştr zaten o yuzden atma sen şaşırsın şımdı dıodur kı duramaz daha çok yazar şaşırt onu

çünkü k.çı kalktı.. hikaye basa döndü.. 1-0 önde...

ya burada olan herkese bı sorum var sureklı elım telefona gıdıo sınır oluorum ama bır aydır hıc mesaj atmadım aramadım ondan zaten tık yok 2 aydır sızce nasılsın dıye bı mesaj atsam ne tepkı verır ??????atıyımmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

yanı atmıoruz mesaj anlaşılmıştır:)

hıc fıkrı olan yokmu:S

Yanlış okumadıysam evliliğe giderken anlaşamayacağını düşündüğünden (sizin agresifliğiniz)ayrılmıştınız.Altı yıllık birliktelik.Annesi de görüşmek için aradı (anneyle aranız nasıldı)oğlundan gizli.

Şimdilik msj falan atma canım.Karşınızdakine de zaman tanıyın.
Seni altı yıl sonramı tanıdı sence düşündürücü.Anneyle görüştünüz mü bilmiyorum ama oğlunun haberi vardır gibi geldi bana.Anneyle aranız iyi,kişilik olarak seviyor değer veriyorsanız dışarıda görüşebilirsiniz.Çok konuşmayıp karşınızdakinin fikirlerini öğrenin önce.Suçlamalarda asla bulunmayın.Oda şöyle dedi böyle yaptı gibi kelimeler kullanmayın.Neden,niçin nasıl sorularının cevaplarını sana sorarsa oğluna yönlendirin.Bugünkü durumumuzu isteyen kendisi.Bu konuda gereken girişimi yaptığını kararı oğlunun (ismini söyle) verdiğini üzüldüğünü söylersin yeter.

12. sayfayı tekrar oku istersen.Bir sonraki aşaman gibi gözüküyor.Hakkında hayırlısı ise olur merak etmeyin.

Ah şu fevri hareketlerimiz.Amacı ne,yoklama çekmiş sende katmerli burdayıııım hazır ve nazır demişin.Sende onu hiç şaşırtmadın inan.Şimdiden sonra suskunluğunu koru canım.Deriiiin nefes çek böyle zamanlarda sabır dile Allahtan.Kitap çevirisini bir daha gözden geçir istersen.

annesi bn sizin ayrılmanızı ıstemıorum senı çok sewıorum ve senden yanayım dedı bna tabı oğlu annesıne anlatmış eda bna şöle yapıo böle anlayışsız falan demış annesıde bna oğlu ne dedıyse herşeyı anlattı bn telefonda konuşulacak kadar basıt deıl ama bnm ıcım rahat olmştr her ınsan gıbı hatam ama en buyuk hatam onun yanlışlarına verdığım tepkılerdı dedım annesıde buluşalım yemeğe çıkalım dedı bnde terslemedım annesını çok sewerdım cunku rahat dertleşebıldığım bı ınsandır annesı söledıklerını dınlıycem bnde oğlunun bnı uzduğu konulardan bahsetsemmı dıye kararsız kalıodum en azından oğlu bnı suçluo ya annesı neyın nıye olduğunu bılmelımı sence?hıc tarzım deıldır aıleden bırı yada araya bırını sokmak ama o bna deıl gıdıp annesıne anlatmış malesef gelıp bnle paylaşmadı

Altı yıldır birlikte olan sizsiniz.Yapısını bilemem.Varsayımlar üzerine konuşmakta zor.
Seninle konuşmalı sorunu çözüme birlikte kavuşturmalıydınız.Neden 3. kişi ihtiyaç duyuldu.Annelerinizle dertleşebilir fikirlerinden faydalanabilirsiniz sadece nacizane düşüncem bu.Bu yüzden bir önceki cevapta yazdım nasıl konuşma yapmalısınız diye.Annesine de görüşmeyi sizi kırmama adına yada size duyduğum saygıdan dolayı burdayım geldim görüşmeyi kabul ettim falan dersin.Annesi oğlunun sizinle ilgili düşüncelerini söylerse ,senelerdir beni böyle tanıdıysa ben ne diyebilirim ki,değiştiremem ya,onun düşünceleri vs. gibi cümleler kur.Çok açıklayıcı olma.Savunmaya hiç geçme,suçlama.Sen genelde karşındakini dinle.Bak canım bir şeyi asla unutmayın,ne olursa olsun anne çocuğunu tutar.Sana çocuğunu suçlu gösterebilir senin onu suçlu göstermeni istemez.Senin tarafında gibi gözükür deki olmadı ayrıldınız senin yanında mı kalır, tabiki hayır çocuğunun yanında kalır.Madem rahat konuşabildiğin bir insan oğlunu sordun mu hiç nasıl biri diye.Olumlu olumsuz yönlerini sor.

Çok iyi düşünün karşınızda ki insanla bir ömür geçirirmisiniz diye?Muhabbetinden hoşlandığınız,konuşmakta ve dinlemekte sıkılmadığınız kişiyse ne mutlu size.İnsan ince ayrıntılarda gizlidir derler ya.Yarın evlendiğinizde problem yaşadığınızda annesine şikayet edermi sizi.Sizinle paylaşacağı şeyleri annesiyle mi paylaşır iyi inceleyin,iyi düşünün derim.Annesine varsa kızkardeşlerine konuşması davranışlarını inceleyin.Bu detaylar önemli.

haklısın 6 yıl geçırdım onla ve bı sıkıntısı olduğunda ıcıne atmasının yanlış olduğunu hep anlatmaya çalıştım ama huy değışmıo o hep ıcıne atar atar bırıktırır sonra bole patlar bnm huysuzluklarımı hep alttan aldı aldı sonra patladı olduğu anda konuşsak bırıkmezdı buyumezdı kuçuk kuçuk tartışmalar bırıkınce dağ gıbı oluo bna çok ınat yapıo annesıde sadece sana ınat yapıo başka kımseye ınat etmıo anlamıorum dıo soledıklerıne uyacam teşekkur ederım..

yok yok öle anne lafı dınleyen bırı annesıne bısı anlatan bırı deıldı ılk defa yaptı oda duyduğum kadarıyla kımseyle paylaşamamış çunku ewlılık arefesınde boyle bıseyı yaptığı ıcın utanıo herkesten:S

Nasıl yaptım böyle bi hatayı ikinci kez anlamıyorum. Çok kızıyorum kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…