Kızlar acil yardım edin bana. ''Bentoprak'' özellikle de sen ablacım yardım et bana. Ondan mesaj geldi şimdi. Yani eski sevgilimden. Bayramın kutlu olsun yazmış. Cevap vereyim mi vermeyeyim mi ?
Sende iyi bayramlar yazabilirsin . Fazla bişey yazmana gerek yok
Sadece '' Teşekkür ederim , sanada iyi bayramlar dilerim.''
bnde burayı okuyunca en baştan yaptığım hataların farkına vardım terkedılmek belkıde hırs yapmamıza neden oluo o yuzden bu kadar mantıksız oluoruz 6 yıllık ılışkım ewlılık arefesınde bıttı gıttı bnde başlarda şokta olduğumdan mesaj attım belkı gunde on tane ıçımde kalanları sölemek ıstedım bnden mesajla ayrıldı yuzyuze gelmekten kaçtı yuzyuze gelırsek ayrılamayacağını bılıo cunku sewıorum dıo ama bnm attığım mesajlara hıc cvp vermedı ölü taklidi yapıodu sonra bnde kestım mesaj atmayı aramıyorumda 3 hafta oldu susuyorum derken annesı aradı bnı ayrılmamıza çok uzulmuş hatrımı sormak ıcın oğlundan habersız aramış. bnle buluşmak sohbet etmek ıstıo bnı çok sewdığı ıcın ınşallah barışırsınız dıo bnde buluşmaya gıtmekte kararsızım annesıyle gorusursem hala onun çevresınde olduğumu dusunur ve kaybettığını hıssetmez dıye korkuorum napcamı bılmıorum :S
Müsait değilim ararım demişin.Ararım demen sözdür ve verdiğin sözde durmadın.İkincisi sana döndüğünde işim var çalışıyorum.buda artık senle görüşmek istemiyorumun kısa yolu.Yapacağınız hareketlerde düşünün ve empati kurun.Bu hayatınızın bir parçası olsun.Dürbünün iki tarafından bakmak gibi.Size böyle bir msj gelse nasıl algılardın.Önce bir düşün.Burdaki msj yada konuşma şöyle olmalıydı.
Ex siniz aradı
ex- Slm nasılsın
siz-Teşekkürler sen
ex-İyiyim sağol napıyorsun
siz-şu an müsait değilim daha sonra ararmısın
ex-Ya tamam der yada hayırdır önemli birşeymi var
siz-araba geldi çıkmam lazım,müdür bekliyor sonra ararsın by vs.vs. olmalıydı.Ne açık nede kapalı bir görüşme.
Bu konuşmayla beni arayabilirsin.Benimde bir hayatım var her zaman müsait olamayabilirim mesajlarını vermiş oluyorsunuz.
Sizin yaptığınız msj laşmada farkındaysanız bu yok.Kısaca görüşmek istemiyorum var.
Öncelikle siz ne istiyorsunuz bunun kararını verin.Evet seviyorum,onunla mutlu olabilirim,ileriye dönük onunla birlikteliği düşünebilirim.Çünkü bu birlikteliği ve beni hak ettiğini düşünüyorum diyorsanız hareketleriniz ona göre olmalı.Ha tersini düşünüyorsanız görüşmek istemediğinizi karşınızdakine aleni söylersiniz.
Siz sizin düşünceleriniz kararlarınızdır önemli olan gerisi teferruatttan ibaret.
en son mesaj olayından sonra( 1 hafta geçti üzerinden) hiç sesi çıkmıyo ne aradı ne de msj attı bugün bayram ve müsait olduğu halde aramadı msj da yok.acaba beni tamamen sildimi.ben de msj atmam asla.aramam da.o yaparsa ancak cevap veririm.sence neden böyle davranıyordur canım? barışmak isteyen insan(ayrılalı 7 ay oldu) bu kadar kolay silermi
nedeni neymis ayrilmasinin? neguzel annesi aramis seni..bizde evlenicektik seneye.nisanda yoktu ama yapicaktik..cok hayaller kurdurdu sonrada sevgim bitti sana karsi dedi ve gitti..baskasi yoktur hayatinda diye dusundum bi baktim bi ay sora bi kizla beraber olddugunu gordum fotolarda.ben sadece mail attim uzunca...sonra aradim bagirdim cagirdim..anneside beni ara fln dedi sadece..bak 4 ay oldu annesi bile aramadi cok ayipladim gercekten..kendi kizlarina boyle yapilsa naparlardi acaba..
sende dusun belkide baskasi girdi hayatina olabilirmi? ben konduramadim ama oyle cikti.simdide fotolarini koyuyo face profiline utanmadan..
cok zor bi durum ama annesiyle iliskine bagli..ben olsam ararsa derim yani o benim icin bitti.bizimde gorusmemizin anlami yok..ben abisine oyle yaptim ve sildim faceden.oda bana onun adina ozur diledigini ve uzgun oldugunu yazmisti
Canım bende senin gibi düşünüyordum. Acaba beni sildi mi diye ? Çünkü bana kendi ağzıyla söylemişti. Sildim seni demişti. Hiç aramadı sormadı mesaj atmadı. Biz ayrılalı da 3 ay oldu. Ama bugün bi baktım ki mesaj atmış. Bayramı bahane edip. Demek ki silmemiş hala beni. Merak ediyor demek ki hala daha.
senin adına çok sevindim canım.umarım istediğin gibi olur herşey 3 ay daha çok yeni zaten barışırsınız inşallah
Pek sanmam canım barışıcağımızı. İstemiyorum da zaten artık. Sadece onun pişman olduğunu görmek istiyorum. Pişmanlığını duymak istiyorum. Asla olmaz onunla bundan sonra. Bu kadar da büyük konuşuyorum. Tükürdüğümü yalamam.
demir1984
canim bence seni yola getirmeye calisiyor veya ders vermeye calisiyor gibi geldi bu adam.. en azindan biraz düzelsin iste ben seni birakabilirim bu durumda seni böyle devam edersen gibisinden.. yani 6 yillik bi iliski az degil hemde evlenicekken.. ( gerci benimde öyleydi ama bitti benimkinin geri dönüsü yok,sadece pisman olmasini istiyorm okadar)
Kızlar ben bi aptallık yaptım. Çok kızıcaksınız bana biliyorum. Dayanamadım ama ne yapiyim. Kendimi tutamayıp onu aradım. Ama son anda kapattım telefonu. Sonra o beni aradı. Açmadım. Sonra mesaj attım. Pardon yanlışlıkla aradım, kusura bakma yazdım. O da önemli değil yazmış.
Rosemaryy bu çocuk yengenin akrabası olan mı önceki konularından birinde bu vardı sanki.
:)))))))) cnm bnde burda keşke senın gıbı kararlı olsam dıye dua edıodum guldurdun bnı :)))
bnce kızılacak bısey deıl ama hemen senı aradığına gore mutlu olmuş aramana gıbı :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?