Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

Kızlar acil yardım edin bana. ''Bentoprak'' özellikle de sen ablacım yardım et bana. Ondan mesaj geldi şimdi. Yani eski sevgilimden. Bayramın kutlu olsun yazmış. Cevap vereyim mi vermeyeyim mi ?

Son düzenleme:
Sende iyi bayramlar yazabilirsin . Fazla bişey yazmana gerek yok
Sadece '' Teşekkür ederim , sanada iyi bayramlar dilerim.''

bnde burayı okuyunca en baştan yaptığım hataların farkına vardım terkedılmek belkıde hırs yapmamıza neden oluo o yuzden bu kadar mantıksız oluoruz 6 yıllık ılışkım ewlılık arefesınde bıttı gıttı bnde başlarda şokta olduğumdan mesaj attım belkı gunde on tane ıçımde kalanları sölemek ıstedım bnden mesajla ayrıldı yuzyuze gelmekten kaçtı yuzyuze gelırsek ayrılamayacağını bılıo cunku sewıorum dıo ama bnm attığım mesajlara hıc cvp vermedı ölü taklidi yapıodu sonra bnde kestım mesaj atmayı aramıyorumda 3 hafta oldu susuyorum derken annesı aradı bnı ayrılmamıza çok uzulmuş hatrımı sormak ıcın oğlundan habersız aramış. bnle buluşmak sohbet etmek ıstıo bnı çok sewdığı ıcın ınşallah barışırsınız dıo bnde buluşmaya gıtmekte kararsızım annesıyle gorusursem hala onun çevresınde olduğumu dusunur ve kaybettığını hıssetmez dıye korkuorum napcamı bılmıorum :S

sadece konu sahibinin yazdıklarını okudum ve aklıma mantığınza göre şu yazı geldi:
‎- Ayrılmak istiyorum. (Şu anda çok sinirliyim. lütfen itiraz et, ciddiye alma bir şey yap. ne biliyim emin misin diye sor. evet dersem tekrar sor. yine evet dersem tekrar tekrar sor. ve artık emin oldugumu anladıgında beni bırakma de, kendi iyiligin için bırakma. bensiz naparsın falan de. hadi diyelim ki demiceksin bütün bunları, bari cevap verme. sakın nasıl istersen deme. ta ki kendime gelene kadar. hatamın farkına varana kadar)

+ Peki nasıl istersen. (Ama ben ayrılmak istemiyorum. sana beni sorduklarında benden “eski sevgilim” diye bahsetmeni, bana seni soruklarındaysa susup kalmayı istemiyorum. sen bensiz ne yaparsın, kim koruyup kollar seni. kime emanet ederim ben seni. ayrılık nerden çıktı, istemiyorum. beni bırakma)

ne gereğii var entrikaların ya niye her iki tarafta akıl oyunu yapsın ve hayatı yaşanılırdan çıkarsın.dosdoğru söleyin sölemek istediklerinizi.unutmayınki biz kızlar ne kadar doğrucu yalan sölemeyen erkek istiyosak erkeklerde aynı şekilde öle bir bayan istiyor.hayat bu şöle yapsam böle anlasın demek için çok kısa

nedeni neymis ayrilmasinin? neguzel annesi aramis seni..bizde evlenicektik seneye.nisanda yoktu ama yapicaktik..cok hayaller kurdurdu sonrada sevgim bitti sana karsi dedi ve gitti..baskasi yoktur hayatinda diye dusundum bi baktim bi ay sora bi kizla beraber olddugunu gordum fotolarda.ben sadece mail attim uzunca...sonra aradim bagirdim cagirdim..anneside beni ara fln dedi sadece..bak 4 ay oldu annesi bile aramadi cok ayipladim gercekten..kendi kizlarina boyle yapilsa naparlardi acaba..

sende dusun belkide baskasi girdi hayatina olabilirmi? ben konduramadim ama oyle cikti.simdide fotolarini koyuyo face profiline utanmadan..

cok zor bi durum ama annesiyle iliskine bagli..ben olsam ararsa derim yani o benim icin bitti.bizimde gorusmemizin anlami yok..ben abisine oyle yaptim ve sildim faceden.oda bana onun adina ozur diledigini ve uzgun oldugunu yazmisti

en son mesaj olayından sonra( 1 hafta geçti üzerinden) hiç sesi çıkmıyo ne aradı ne de msj attı bugün bayram ve müsait olduğu halde aramadı msj da yok.acaba beni tamamen sildimi.ben de msj atmam asla.aramam da.o yaparsa ancak cevap veririm.sence neden böyle davranıyordur canım? barışmak isteyen insan(ayrılalı 7 ay oldu) bu kadar kolay silermi

Canım bende senin gibi düşünüyordum. Acaba beni sildi mi diye ? Çünkü bana kendi ağzıyla söylemişti. Sildim seni demişti. Hiç aramadı sormadı mesaj atmadı. Biz ayrılalı da 3 ay oldu. Ama bugün bi baktım ki mesaj atmış. Bayramı bahane edip. Demek ki silmemiş hala beni. Merak ediyor demek ki hala daha.

ayrılmasının nedenı benım huysuzluklarımdan bunalması bn laftan anlamıyomuşum ben bıraz fevrı ve agresıf bırıyım malesef kendımı torpuluodum ama ewlenme gıbı bı cıddıyet gırınce olaya mantıklı dusundu ve bnle geçınememekten korktu öle bılıorum hayatında bırı yok olsa soler zaten o konuda emınım olmayacağı anlamına gelmıo ancak bn sana bunu yazarken bıle bırını bulabılır tabıkı ama sebep başkası deıl yanı gerı donmesını ıstıorum cunku bn o bna ılgısız dawrandığında ters dawranırdım ılgı bekledığım ıcın halbukı nazlı kızlar gıbı dawransaydım sert olmasaydım kazanırdım bılıorum ama gerı donmesını ıstıorum bn haklıydım sebeplerde ama tepkılerım hatalıydı bılıorum bna hep derdı haklıyken bıle oyle şeyler yapıosunkı bnden ozur dıleyecek duruma sokuosun kendını azıcık aklını kullan derdı dınlemelıymışım onu gelmıo onu çok ozluorum aramıoda sormuoda napcamı bılmıorum.

senin adına çok sevindim canım.umarım istediğin gibi olur herşey 3 ay daha çok yeni zaten barışırsınız inşallah

senin adına çok sevindim canım.umarım istediğin gibi olur herşey 3 ay daha çok yeni zaten barışırsınız inşallah

Pek sanmam canım barışıcağımızı. İstemiyorum da zaten artık. Sadece onun pişman olduğunu görmek istiyorum. Pişmanlığını duymak istiyorum. Asla olmaz onunla bundan sonra. Bu kadar da büyük konuşuyorum. Tükürdüğümü yalamam.

keşke bnde senın gıbı kararlı olabılsem ben vazgeçmek ıcın bıseyler yapmayı bırak vazgeçmeyı daha ısteyemıorum bıle kendımden çok acı çekıorum çok mutsuzum çookkkk
(( umarım bı gun bnde senın gıbı hıssedebılırım...

demir1984

canim bence seni yola getirmeye calisiyor veya ders vermeye calisiyor gibi geldi bu adam.. en azindan biraz düzelsin iste ben seni birakabilirim bu durumda seni böyle devam edersen gibisinden.. yani 6 yillik bi iliski az degil hemde evlenicekken.. ( gerci benimde öyleydi ama bitti benimkinin geri dönüsü yok,sadece pisman olmasini istiyorm okadar)

Son düzenleme:

oyle olsa sence ıkı ay sessız kalırmıydı bn başlarda mesaj attım ama pışmanlık gıbı mesaj hıc atmadım attığım mesajlar ayrılık uzerıneydı sonra atmaktan vazgeçtım 1 aydır ses soluk yok mutsuz bılıorum annesı aradı soledı sewıomuş bnı ama bn duselmıomuşum o yuzden olmamalıymış öle dıomuş ( ne yapmam gerekır bılmıorum sence???

Kızlar ben bi aptallık yaptım. Çok kızıcaksınız bana biliyorum. Dayanamadım ama ne yapiyim. Kendimi tutamayıp onu aradım. Ama son anda kapattım telefonu. Sonra o beni aradı. Açmadım. Sonra mesaj attım. Pardon yanlışlıkla aradım, kusura bakma yazdım. O da önemli değil yazmış.

Rosemaryy bu çocuk yengenin akrabası olan mı önceki konularından birinde bu vardı sanki.

:)))))))) cnm bnde burda keşke senın gıbı kararlı olsam dıye dua edıodum guldurdun bnı :)))
bnce kızılacak bısey deıl ama hemen senı aradığına gore mutlu olmuş aramana gıbı :S

:)))))))) cnm bnde burda keşke senın gıbı kararlı olsam dıye dua edıodum guldurdun bnı :)))
bnce kızılacak bısey deıl ama hemen senı aradığına gore mutlu olmuş aramana gıbı :S

Terzi kendi söküğünü dikemezmiş canım yaa. Sana akıl verirken çok iyiydi ama kendime veremiyorum o aklı. Bilemiyorum artık mutlu mu oldu mutsuz mu ? Ama pek sanmıyorum mutlu olduğunu. Sadece egosu bi kez daha yükselmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…