çünkü k.çı kalktı.. hikaye basa döndü.. 1-0 önde...
Müsait değilim ararım demişin.Ararım demen sözdür ve verdiğin sözde durmadın.İkincisi sana döndüğünde işim var çalışıyorum.buda artık senle görüşmek istemiyorumun kısa yolu.Yapacağınız hareketlerde düşünün ve empati kurun.Bu hayatınızın bir parçası olsun.Dürbünün iki tarafından bakmak gibi.Size böyle bir msj gelse nasıl algılardın.Önce bir düşün.Burdaki msj yada konuşma şöyle olmalıydı.
Ex siniz aradı
ex- Slm nasılsın
siz-Teşekkürler sen
ex-İyiyim sağol napıyorsun
siz-şu an müsait değilim daha sonra ararmısın
ex-Ya tamam der yada hayırdır önemli birşeymi var
siz-araba geldi çıkmam lazım,müdür bekliyor sonra ararsın by vs.vs. olmalıydı.Ne açık nede kapalı bir görüşme.
Bu konuşmayla beni arayabilirsin.Benimde bir hayatım var her zaman müsait olamayabilirim mesajlarını vermiş oluyorsunuz.
Sizin yaptığınız msj laşmada farkındaysanız bu yok.Kısaca görüşmek istemiyorum var.
Öncelikle siz ne istiyorsunuz bunun kararını verin.Evet seviyorum,onunla mutlu olabilirim,ileriye dönük onunla birlikteliği düşünebilirim.Çünkü bu birlikteliği ve beni hak ettiğini düşünüyorum diyorsanız hareketleriniz ona göre olmalı.Ha tersini düşünüyorsanız görüşmek istemediğinizi karşınızdakine aleni söylersiniz.
Siz sizin düşünceleriniz kararlarınızdır önemli olan gerisi teferruatttan ibaret.
merhaba arkadaşlar...
burada yazanları aynen uygularsanız sizden iyisi yokyaşamış ve halen yaşayan biri olarak söyleyebileceğim tek şey bu
peki sonuc ne oldu canim..yararini gordunmu?
boşanmak isteyen eşim suan barışmamız için çabalıyor :) daha ne olsun
wooooaww..supppeerrrr cocugunuz varmi? bende suan buradakileri yapiyorum..facemi kapattim kiskandirmakicinde bisey yapmicam...dogumgnude iki.gun sonra yazmicam...ama moralim sifir..cunku hala fotosu facede duruyo..umarim o gunleri bende gorurum insalllahhh..senin adinada cok sevindim bravo sanaaaa
ben face kapattım arkadaşım kafam rahat nedeni... profil acık oldukca iş yarıştırmaya girip tatsız şeyler olabilir. cocuk yok vardı 6 ay önce karnımda öldü. nasip değilmiş. cocuk diye deliren biriyim ama nasip bakalım :) tavsiyem rahat davranman... ararsa ya da ararsan ne sevdiğini söylemekten çekin ne de iki söze kanık hemen yumuşa. yapılması zor gibi görünür ama inan olması gereken bu... bakalım bu ayrılığı ne kadar kaldırabilecek ve ne kadar sensizliğe dayanabilecek..
canim ya bebek icin uzuldum ama hayirlisiymis belkide canim..insallah yenisi gelir yakin zamanda
haklisin zaten facemde ki fotolari gorunce tepki.gosteriyordu hemen..boyle daha iyi oldu hemde merak eder bi sure sonra
birde ben zaten kabul tmeyi dusunmuyorum..1. aldattigi icin ama inkarediyor..2. okadar resimlerini koyduki onu gormeyi birak artik ona sadece kin besliyorum..
tek istedigim yaptigi yanlisi anlasin,en.azindan biliyim simdiye kadar benle oylesine gorusmedigini..
nekadar bi surede sonuc aldin canim? sizdemi kiskandirmaya calisiyodunuz facede birbirinizi?
üstü kapalı evet kıskandırma çabası vardı ama diyorum ya iş daha kötü boyutlara atlamasın diye kapattım ben ve kafam çok rahat...
şuan karşılıklı ikna olduk olduk olmadık bayram sonrasındaki hafta boşanma davasının ilk duruşması var... hayatın sonu değil ayrılmak belki üzülürüm evlilik bu bittiği zaman eksiklik
oluyor elbet napalım ama ömür boyu üzülmektense bir süre üzülür hayatıma bakarım yapacak bir şey yok...
aldatma konusuna gelince... bir kere bunu yapan hep yapar arkadaşım... bir de kendin söylüyorsun artık içimde kin güdüyorum diye buna gerçekten emin misin ? içinde kin güden
biri eski erkek arkadaşının bir şeyler anlaması için çabalamaz ne bileyim bu bana biraz saçma geldi
canim bilmiyorum ama dusuncem artik onu kabul edemem...cunku bana bitti dediginde basksimi var dedim..hayir olsa soylerdim dedi..ama var ve boy boy resimlerini koydu faceye..facesinde 400kisi var hepsi gordu...biz evlenicektik.seneye...hep bana hayal kurdurdu..seni deli gibi seviyorumm.sensin benim kadinim..senden baskasini dusunemem...askerlik bitsin hersey cok guzel olucak..gorusemedigimiz.gunlerin acisini cikaricaz..bunlari diyen adam askerlik bitmeden bir ay once bitirdi...kizin evine gitmis sarilip birde foto cekilmisler..ustelik kiz benle birlikte oldugunu biliyodu. cunku facesinde vardi okiz...lise arkadasi ve karsilastilar oyle konusmaya basladilar iste:-( uzak iliskide oldugu icin beni gorme sansi yok..yani kolayc unutabilir beni hala okizla beraberken beni dusuncegini sanmiyorum:-(
hakkında hayırlısı olsun tatlım. biz de askerlik sürecinde nişanlıydık.. evet eski kız arkadasıyla görüştü ama sonra hatasını anladı ve evlendik.. kabul etmem uzun sürdü kabul ediyorum. 1 yıldır da evliydik bizim evliliğimizin bitmesi ne kıskançlık ne de aldatma... cok sinirli bir insandı ve çok fazla üzerime geliyordu bu konuda... bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olur inşaAllah
nasil affedebildin? seninki yine sadece konusmus bizimki oylede degil..oyuzden hep soyle dusunuyorum ben o resimleri gormeseydim oda benim biriyle konustumu duymasaydi cok farkli olurdu..
zaten bence o kizla bir iki ay goruscekti sonra ben trye gelmeme yakin beni arayip sorcakti..ama ben herseyi ogrenince is bu durumlara geldi..
bence oda beni hala takip ediyo eminim ve kiskaniyo..kiskanicagi turde resimler koyunca oda hemen foto degistiriyofalan..sanki anlamiyorum..hemde aninda yapio..ortak arkadasimiz nev sen gibi parcasini paylasti onu begen yapti...sonra birak gitsin donerse senindir diyebi yazi paylasti arkadas onada begen yaptibence bilerek yapio..cunku onceden hic o arkadastan begen falan yapmazdi paylsstiklarina..usenmedim tum paylastiklarina baktim arkadasin
simdide buradaki yazilanlari yapicam..gerci yapicak bisey yok.faceden baska benden haber alamaz
nasil affedebildin? seninki yine sadece konusmus bizimki oylede degil..oyuzden hep soyle dusunuyorum ben o resimleri gormeseydim oda benim biriyle konustumu duymasaydi cok farkli olurdu..
zaten bence o kizla bir iki ay goruscekti sonra ben trye gelmeme yakin beni arayip sorcakti..ama ben herseyi ogrenince is bu durumlara geldi..
bence oda beni hala takip ediyo eminim ve kiskaniyo..kiskanicagi turde resimler koyunca oda hemen foto degistiriyofalan..sanki anlamiyorum..hemde aninda yapio..ortak arkadasimiz nev sen gibi parcasini paylasti onu begen yapti...sonra birak gitsin donerse senindir diyebi yazi paylasti arkadas onada begen yaptibence bilerek yapio..cunku onceden hic o arkadastan begen falan yapmazdi paylsstiklarina..usenmedim tum paylastiklarina baktim arkadasin
simdide buradaki yazilanlari yapicam..gerci yapicak bisey yok.faceden baska benden haber alamaz
bnm fıkrım cıddı bı ılışkı sonrası goruşulen bı kız asla sağlıklı olmaz ve sana daha çok yaklaştırır bnm erkek arkadaşım 2 yıl once bı uç ay ayrılmıştık suçlu bndım ve bnı unutmak ıcın ne saçmaladı warya ama bn delırmedım ve sonra ağlayarak gerı geldı cıvı cıvıyı sokmuo dıe kızla bı ıkı kere goruşmuş ama bn affetmıştım yanlış olduğunuda dusunmedım affetmemın cunku ınsan bazen saçmalayabılır :)
bu bahsi gecen kızla ortak arkadaş mıydınız siz de ?
" yanlış olduğunuda dusunmedım affetmemın cunku ınsan bazen saçmalayabılır :) "
o kadar güzel söylemişsiniz ki... ve çok doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?