- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
Canım birdaha arama , değer bir yanı yok onun.
egosu tavan olsaydı aramazdı emın ol
tam hıkayenızı bılmesemde bnce konuşmak ıstıo bu senle
çocuk hala taktık savasında ve senı çok ıyı tanıo bnce sakın ağına dusme mesaj yazarsa sen cvp verme o kesın verırsın dıye beklıosa taktıklerının ışe yaramadığını anlasın:S
demir1984
canim bu cocuk seviyo seni,ve eger dusundugum gibiyse seven insan mantikli dusunemez ve geri doner sana bence..anneside biliyo bunu ve sen soguma diye belkide irtibati kesmiyo bence..
Niye bana mesaj attın yazdım şimdi. Hiç bişe yok. Cevap atmadı. Atar mı hiç o ? Hiç değişmemiş. Hiç şaşırtmadı beni.
keşke sıkıştıracak soru sormasaydın napıosun falan gıbı basıt yazsaydın sıkışırsa cvp vermez ne dıyecek dırek senı ozledım dıyemezkı sen olsan sende dıyemezdın her hangı bı cvp gelırse durumu değıştır arkadaş gıbı napıosun falan de once
Canım bende biliyorum hemen seni özledim demeyeceğini. Beklemiyorum da zaten öyle demesini. Ama niye mesaj attı o zaman ? Atmasın yaa atmasın kardeşim istemiyorum. Neymiş bayramın kutlu olsunmuşmuş. Kutlamasın kardeşim benim bayramımı istemiyorum. Öküz gerizekalı odun kafalı koca göbekli yağlı şey.
bak bı yem attı oltaya geldın sadece sen deıl bn olsam bnde senın gıbı sınırlenırdım bnce sakın ol çunku kızdıkça mesaj atmak ıstıyceksın şımdı cvp vermeyecek sen yıne atacaksın mesaj attığına pışman olduğunu yazacaksın yapma öle kalsın bakalım bekle bı cvp gelecekmı gelırse normal muhabbet et ama gelmezse sende sakın yazma
Aynen öyle canım. Hemen atladım aptal kafam. Çok sinirliyim şu anda dediğin gibi mesaj atmak istiyorum ama atmıyorum tutuyorum kendimi sakinleşmeye çalışıyorum. Yok be güzelim hiç sanmıyorum bu saatten sonra cevap gelceğini. Onu insan sayıp adam yerine koyan da suç bende. Bide sen diyorsun ki konuşmak istiyor bence seninle diye.
pekı kızlar sızce bn bayram mesajı atmalımıyım:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?