Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

dönme ihtimalin yoksa barışmak istemiyorsan... profilinde şu şarkıyı paylaşabilirsin

[video=youtube;WPRMzyKbMTg]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=WPRMzyKbMTg[/video]

altına da şu sözler: " Bir ses gibi herkes gibi dünler gibi yan Geçtim tüm hayaller gibi düşler gibi yan!!! "

ama kizlar bwnimki sadece gorusme degilki resimlerini.yakaladim:-(

biliyorum.sacmalik cunku bende o benden ayrilinca bahsettigim cocuga salakca bi ilgi duydum hatta ex im hic aklima gelmiyordu..ama o bunu ogrendikten sonra bana naparsan yap ilgilendirmiyosun fln dedi..ve hala beraberler ve resimlerini koyuo faceye..bu insan affedilirmi..siz olsaniz affedermiydiniz ama lutfen ciddi soyleyin

ne kadar rahat görünürsek karşı tarafa o kadar can acıtır

o kadar kıymet bilinir

cepte nasıl olsa bu kız denmez

anacım erkekler böyle...

anasına benzersin dediğin gibi şefkatli olursun anama benziyorsun derler

kendin gibi olursun ama anam böyle yapmıyor derler :))))

oda doğru ya zaten akıl olsa böle olmazdı :)))

sekerlik16 sarkiyi mutlaka dinlicm ama facemde yok silmistim.zaten...ben ona evet baskasindan cok hoslaniyorum fln deyince hem kendisi hemde sevgilisi facede engelledi beni..kiz arkadasina sdece nezamandir birlkktsiniz diye sordum cvp bile vermedi...oda tekmeyi yeyince anlicak yaptigi yanlisi...

demir1984 canim cok mantikli konustun..insan kendine gelince mantikli dusunemiyo. bana gelince bak nekadar mantikli oluyosun

ama tekrar soruyorum sizce sekerli ve demir1984...sizinki benimkinin bana yaptiklarini yapsa affedrmiydiniz? bu sdece sacmalakmi diye dusunurdunuz?

böyle bir durumda affetmeyi bile aklıma getirmezdim

oda bunu dusunebilecegi icin belki hic geri donmeyi dusunmicek...sence? bi erkek buna ragmen denermi bu yaptiklarindan sonra geri donmeyi? bence yuzsuzse doner

yüzsüzlük konusunda bilemem

ama içindeki gerçek sevgi midir tartısılır ama bu durumdan sonra dönmeyi düsünmezdim ben

yüzsüzlük konusunda bilemem

ama içindeki gerçek sevgi midir tartısılır ama bu durumdan sonra dönmeyi düsünmezdim ben

bende dusunmuyorum canim kesinlikle..sadece dondugunde agzima geleni saymak.sonrada onun yaptigi gibi sunu dicem...uc aylik bi iliskim var ve mutluyum..cunku oda bana aynen bunu dedi..

yanı ewet bnada gelıp bn ılışkım var mutlyum onla dıye canımı yaksa bnde affetmezdım ama bn buyuk konuşmaktanda korkarım :S....

bende dusunmuyorum canim kesinlikle..sadece dondugunde agzima geleni saymak.sonrada onun yaptigi gibi sunu dicem...uc aylik bi iliskim var ve mutluyum..cunku oda bana aynen bunu dedi..

hiç öyle birşey yapma kendini küçültürsün... seninle muhattap olmak istemiyorum herkes kendi hayatına de geç git... bu daha kararlı ve daha kendine emin olduğunu gösterir

yanı ewet bnada gelıp bn ılışkım var mutlyum onla dıye canımı yaksa bnde affetmezdım ama bn buyuk konuşmaktanda korkarım. :S....

bende cok korkarim ama onu reddettigime pisman olmam cunku hem kendinden hem ailesinden soudum..hic aramadi annesi..sAdece ara beni fln dedi..bende ddim konysmak isterseniz siz ararsiniz ben aramam dedim

annesiyle aran ıyımıydı bnı ara dıe ayrıldıktan sonramı dedı ??

evet iyiydi...arada bi arardim.aramadigimda benimkine soylerdi aramiyo nzamandir diye fln..ayrildiktan bi bucuk ay sora evlerini aradim okizi ogrenince..annesi bnim haberim yoktu.ayrildiginizi biliodum ama bukadar ciddi oldunu bilmiodum dedi..iste ogunde bana ara beni fln dedi... ogun benimki askerden gelmisti ogune denk geldi kizi ogrenmem..gelmeden telde annesi sormus benle ilgili oda olaylar oldu anlatirim gelince demis.olay dedigi sanirim benim baskasiyla gorusmem...benim salak arkadas ne anlatti bilmiom iste:-( belki benim bilmedigim yalan yanlis bisey anlatti zaten kiz bise bilmiyodu..

senin onu aldattığını dusunuo o zaman malesef yaptığı herşeyın cvbı bu zatenn :S

Amin. İnşallah. Barışmak için çabaladığı o günleri bizde görebilecek miyiz acaba ?

benım durum farklı sızınkı sınırle falan gıtmışse tabıkı doner ama bnmkı mantığıklı dusunmuş karar vermış sewsede gelmezmış tek ölücekmiş duyduklarıma gore tek ölmeye karar vermış:Sbna dönmek yerıne bunu göze almışşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…