- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
hayir canim.degildik...benle daha beraberken okizla karsilastigini kafede oturduklarini soyledi..bende kiskandim dedim ne gerek vardi..oda dedi seni bilio zaten falan...ondan sonra demekki bunlar gorustuler ve benim haberim yoktu..hatta kiz icin fare gibi kiz falan demisti..yani ozamanlar zaten facede iliskisi var diye.duruyodu facede...herzaman kusunce fotolarimizi silmeyen.adam hemen ertesi gun resimleri vee saydgiim safak yorumlarini bile sildi...yani onlar ben varken bile gorusuyodu...ben kizlarida anlamiyorum nasil birinin sevgilisi varken onla beraber oluyo..hatta kiza nisanlanicagimizi falan soyledim biliyor demisti...
komik olan okizla beni kiskandirmaya calisiyodu...canim sunu yemegi cekti..ona soylesem yapar fln demisti.bende kizdim ne alaksi var durmadan onu soyluyosun fln.belkidehosuna gidiyodu bilmiyorum ama boyle pislikler yapti iste:-- -(
Kızlar size anlattım anımıAtmayın aramayın 2 ay 3 ay belki 5 ay sonra çaldıkları kapı siz oluyorsunuz meraklanmayın.
bnm fıkrım cıddı bı ılışkı sonrası goruşulen bı kız asla sağlıklı olmaz ve sana daha çok yaklaştırır bnm erkek arkadaşım 2 yıl once bı uç ay ayrılmıştık suçlu bndım ve bnı unutmak ıcın ne saçmaladı warya ama bn delırmedım ve sonra ağlayarak gerı geldı cıvı cıvıyı sokmuo dıe kızla bı ıkı kere goruşmuş ama bn affetmıştım yanlış olduğunuda dusunmedım affetmemın cunku ınsan bazen saçmalayabılır :)
ya çunku hıçbırımız mukemmel deılız yanı bu kadar kusursuz kımse yok bızde deılız bnde kendımce hatalarımı bılıorum nasıl affederım dıye dusunme bazen bız kızlar erkeklerın annesı gıbı bazen şefkat ve anlayış gostermek zorunda olabılıoruz doğruyu ancak öle anlayabılıolar ayrıca sen onla sıdık yarıştrma bı kıza hıc daha yakışmıo sen bu savaşa dur demedığın surece o çıplak fotolar bıle yayınlar daha çok canın yanar bnden sölemesı sessız ve gızemlı ol afıse etme hıcbıseyını :
ne kadar rahat görünürsek karşı tarafa o kadar can acıtır
o kadar kıymet bilinir
cepte nasıl olsa bu kız denmez
anacım erkekler böyle...
anasına benzersin dediğin gibi şefkatli olursun anama benziyorsun derler
kendin gibi olursun ama anam böyle yapmıyor derler :))))
sekerlik16 sarkiyi mutlaka dinlicm ama facemde yok silmistim.zaten...ben ona evet baskasindan cok hoslaniyorum fln deyince hem kendisi hemde sevgilisi facede engelledi beni..kiz arkadasina sdece nezamandir birlkktsiniz diye sordum cvp bile vermedi...oda tekmeyi yeyince anlicak yaptigi yanlisi...
demir1984 canim cok mantikli konustun..insan kendine gelince mantikli dusunemiyo. bana gelince bak nekadar mantikli oluyosun
ama tekrar soruyorum sizce sekerli ve demir1984...sizinki benimkinin bana yaptiklarini yapsa affedrmiydiniz? bu sdece sacmalakmi diye dusunurdunuz?
böyle bir durumda affetmeyi bile aklıma getirmezdim
oda bunu dusunebilecegi icin belki hic geri donmeyi dusunmicek...sence? bi erkek buna ragmen denermi bu yaptiklarindan sonra geri donmeyi? bence yuzsuzse doner
yüzsüzlük konusunda bilemem
ama içindeki gerçek sevgi midir tartısılır ama bu durumdan sonra dönmeyi düsünmezdim ben
bende dusunmuyorum canim kesinlikle..sadece dondugunde agzima geleni saymak.sonrada onun yaptigi gibi sunu dicem...uc aylik bi iliskim var ve mutluyum..cunku oda bana aynen bunu dedi..
yanı ewet bnada gelıp bn ılışkım var mutlyum onla dıye canımı yaksa bnde affetmezdım ama bn buyuk konuşmaktanda korkarım. :S....
bende cok korkarim ama onu reddettigime pisman olmam cunku hem kendinden hem ailesinden soudum..hic aramadi annesi..sAdece ara beni fln dedi..bende ddim konysmak isterseniz siz ararsiniz ben aramam dedim
annesiyle aran ıyımıydı bnı ara dıe ayrıldıktan sonramı dedı ??
Kızlar size anlattım anımıAtmayın aramayın 2 ay 3 ay belki 5 ay sonra çaldıkları kapı siz oluyorsunuz meraklanmayın.
evet iyiydi...arada bi arardim.aramadigimda benimkine soylerdi aramiyo nzamandir diye fln..ayrildiktan bi bucuk ay sora evlerini aradim okizi ogrenince..annesi bnim haberim yoktu.ayrildiginizi biliodum ama bukadar ciddi oldunu bilmiodum dedi..iste ogunde bana ara beni fln dedi... ogun benimki askerden gelmisti ogune denk geldi kizi ogrenmem..gelmeden telde annesi sormus benle ilgili oda olaylar oldu anlatirim gelince demis.olay dedigi sanirim benim baskasiyla gorusmem...benim salak arkadas ne anlatti bilmiom iste:-( belki benim bilmedigim yalan yanlis bisey anlatti zaten kiz bise bilmiyodu..
Amin. İnşallah. Barışmak için çabaladığı o günleri bizde görebilecek miyiz acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?