cnm bnm mesaj atma hakkım yokmuş henuz burdan yazayım dedığını ewet yapabılırsın dıyeyım anlarsın sen
hmm cok zor ya adim atmak..hadi bi cevap gelmese naparim ben simdi sinavim bitsin ozamana kadar facem kapali kalsin.sonra yapiyim cevap gelmezse kotu olurum ben
kendını nasıl ıyı hıssetceksen öle yap bnde bugun annemle konuştum annem bıle bnı suçluo sen çok agresıfsın herşey ondan kaynaklanıo o gıder başkası gelır ama sen kendını değıştırmezsen uzulursun dıo erkekler bu kadar sert ve ters olursan cekmez bn bıle babanı alttan almasam bn bıle sorun yaşarım dıo şımdı bn napcam bılmıorum offff((
kızlar bana da bişey söyleyin..biz ayrılalı 4 ay oldu busürede telde ve mesajla biraz bağlantımız oldu.şimdi ise fcete karşılıklı birbirimize şarkı gönderiyoruz..ben kaç şarkı paylaşırsam o sayıda içerikte parçalar koyuyo..ben onun benim faceyi takip ettiğini bilmiyyodum..ama geçen gün benim paylaştığım şarkıların hepsine cevap niteliğinde parçalar koymuş..ve çok anlamlıdısözleri ama öyle bi yandan özlediğini üzüldüğünü belli eden parçalar koymuş gururum ytere düşer yeter ki bak yüzüme diyo mesela..diğerinde ise istersen hiç başlamasın bu hikaye yarım kalsın diyo..bu ne şimdi hangisine inanayım ben ..ben de şimdi ona göre parçalar koyuyorum e nereye kadar devam edecekbu? en sonr ardığına çok soğuk konuşmuştum ben acaba ondan mı cesarety alamıyo aramak için..ne yapayım ben şimdi beni çok kırdı ben de onu belki ama dönmesini de istiyorum ne yapayım şimdi
eğer karşındakinden emin değilsen ve sen ona karşı hala boş değilsen git konuş anlat böle böle de.oturup kendi kendine kurmaktansaben kızların bu cesaretsizliğine çok kızıyorum
Cesaretsizlik diyorsun canım ama öyle yapınca, herşeyi anlatınca da tavan oluyor egoları. Şimdi mesela ben ona mesaj atmak istiyorum ama atamıyorum. Çünkü ne yazıcağımı bilmiyorum+iyice egosunu şişiricem.
valla canım burda önemli olan egosunu tavan yaptırıp yaptırmamk değil.senin rahat olup olmaman.kızlar hayat kısa ve acaba ne der nolur diye düşünürken inanın çok zman kaybediliyo gecelr uykusuz geçiyo.tavan yaparsa yapsın sen içindekileri dök ona.ama öle msj telde konuşma değil geçip karşısına böleyken böle de inanın bu herşeyden çok çok basit
eğer karşındakinden emin değilsen ve sen ona karşı hala boş değilsen git konuş anlat böle böle de.oturup kendi kendine kurmaktansaben kızların bu cesaretsizliğine çok kızıyorum
canım neden ağlıcaksın ki böle böle diceksin inan zor değil kendini ağlarım diye şartlarsan tabi ağlarsın ama :)Yüz yüze hayatta konuşmam konuşamam. Dayanamam ağlarım hemen onun karşısında. Yarın arasam mı diye düşündüm şimdi sen öyle söyleyince.
ama canım bizimki karışık biraz..mesela önce o ayrılmak istedi benim hatam yüzümden kabul ettim sonra 1 ay sonra falan tekrar konuştuk beni sevdiğini falan söyledi ama olmaz dedi bus efer ben sinirlendim seninletüm bağlantımı kesiyorum dedim..bunun üzerine msn de başka biriyle olduğumu ima eden bi söz yazdım bunun üzerine beni msn den sildi bitirmil gibiydi 2 ay sonra falan ben ona mesaj yazdığımda beni tersledi sevmiyorum seni falan dedi ama sinirle olduğunaeminim intikam almak içindi sonra ben ona bişi sormak için mesaj yazdım hemen aradı beni bend e soğuk konuştum onun üzerine bu şarkı olayları oldu daha ona mesaj falan yazamam ben o da yazmaz inatçı böyle kaldı şarkılarla atışıyoruz
Off bıktım yemin ederim. Ne yapıcağımı şaşırdım. Yeni bi ilişkiye başlamalı mıyım ? Yoksa onu arayıp içimdeki herşeyi söylemeli miyim ? Onu geri getirmek için uğraşmalı mıyım ? Yoksa hiç onu aramayıp konuşmayıp iletişimi kesmeli miyim ? Yemin ederim şaşırdım. Aptal gibi oldum. Böyle içimden uzun uzun bağırmak haykırmak yada kendimi bi yerlerden atmak geliyor. Çok sıkıldım artık bütün bu olanlardan yaşananlardan.
canım neden ağlıcaksın ki böle böle diceksin inan zor değil kendini ağlarım diye şartlarsan tabi ağlarsın ama :)
canım işte kızların en büyük hatası bana göre.şarkılarla atışıyos yok intikam almka için dedi.inanın bizler olmayan şeylerden bile ima çıkaran kişileriz ben kabul ettim artık
niye ikinizde kıvranıyosunuz ki aranızda ne varsa otuurp açık açık konuşcaksınız.o zman şöle yaptın niye yaptını sorgulayıcı bi şekilde değil sakin sakin sorduğunuzda sölerler.inanın erkekler çok rahattır.herşeyi düz düşünürler öle böle yapıyım böle anlasın durumu onların aratılışlarında yokturbide şöle bişey var herkes için diyorum kendim içinde.bişey tesadüfen olmuştur bi ima çıkartmışızdır sonra yaptığı herşeye farklı anlamlar yükleriz yok öle bi hayat inanıın
şöle bi örnek veriyim sana canım eskilerden rahatlatır seni.lise döneminde biri vardı benden hoşlanıyodu ben istemiyodum.teklif etti falan biz normal arkadaş gibi arkadaşız.1 sene falan böle devam etti.sonra kendi özel nedenlerinden dolayı bu arkadaşlık bitti.sonra lise bitti dershaneye yazıldık işte pek ilgili falan bu e bayanız bizde insanın ilgilenmek hoşuna gidiyo.neyse bendede bu sefer bişeyler olmaya başladı.ama sadece hoşlantı.bi gün çıkışta dedim senle bişey konuşucam.dedim senin bu ilginen hoşlanıyorum ben sanada sölemek istedim sende bil.bu sefer ego dediğiniz şey çıktı kendisinde.işte bi zmanlar sen benim yerimdeydin flan.dedim ki ben bişey beklemiyorum senden sadece hoşlandığımı sende bil istedim o kdar iyi akşamlar dedim çıktım
bu sefer 1 sene falan yine bana yakın olmaya çalıştı.ama bişey olmasına izin vermediim çünkü sadece hoşlanıyodum.erkekler korkulcak kişiler değil.dosdoğru söledim ben içimdekileri ben rahatladım o kıvranırsa kıvranısn napıyım yani o yüzden rahat olun
canım yanlış anlaşılmak istemem ama benim gördüğüm kızların çoğu yok faceten bunu yazdı benim iiçn yazdı falan modunda.face msn tel olmasaymış illaki yüzyüze konuşmak gerekicekti.her ne kadar anlayan biride olsa en basit ve doğrusu bence konuşmak.ya ben olmayan şeyleren falan anlam çıkarmıyorum..onu ruh hastaları yapar ve bu bir bozukluktur tıptada ismi paranoid kişilik bozukluğudur ..ben gayet aklı başında ve olgun birisiyim ..ve kimin bana ne ima etmek istediğini ne demek istediğini neyi ne içn yaptığını rahatlıkla anlayabiliirm..ve o şarkıların benim şarkılarıma cevap olarak koyduğuna nerdeyse adım kadar eminim.herkes aslında kendi yaşadıklarını kendi ilişkisini herkesten daha iyi bilir burda soru sormak maksatlı değil aslında paylaşımlar çoğu zaman içimizi dökmek maksatlı oluyo..ya da belki heyecandan aklımıza gelmeyen şeyleri gözümüzden kaçan şeyleri bir başkası objektif olarak değerlendirebilir mi diye yazıyoruz bi nevi kendimizi rahatlatıyoruz .ve şu da bir gerçek ki benden osnra başkasıyla olduğunu düşündüğüm erkeği ben de aradığında terslerdim ve o da bunu yaptı..aslında kendi açısından haklı..ben onunla açık açık konuşmayı tercih etmiyorum çünkü hep kaçış cümleleri buluyor çok inatçı bir yapısı var tanıyorum onu..ve erkeklerin hepsid e kolaylıkla duygularını ifade edemez bu karakter meselesidir..erkeklere yüklemek yanlış genellemke yanlış..kimi erkek vardır iki lafı biaraya getiremez yalancıdır tutarsızdır oyun oynar sürekli..kimi vardır alabildiğine dürüsttür..açık açık söyler düşündüklerini..aklı başında olan insanları az çok tanıyan biri de zamanını geçirdiği sevgilisinin az çok karakterini çözebilir biraz diye düşünüyorum..
Çok gaza geldim yemin ederim. Az da olsa rahatlattın canım içimi. Aslında doğru söylüyorsun. Hayat çok kısa. Yarın ne olucağımız belli değil. Hayatı ertelememek lazım. Ama şu ego olayını da düşünüyorum bi yandan.
canım verdiğim örnektede ego problemi olan birisi vardıama egosu artarsa artsın o beni ilgilendirmez.benim demk istediğim yaptığın ve söylediğin sözlere karşılık ay ne der nasıl tavır alırdan çok benim düşüncem bu bu onun tavrı beni çok ilgilendirmez olmalı.çünkü karşındaki kişiyi aşırı düşünerek kullanıcan kelimelr ve davranışlar seni sen olmaktan çıkartır.bana göre doğru bu herkesin doğrusu başkadır tabi bişey diyemem
canım yanlış anlaşılmak istemem ama benim gördüğüm kızların çoğu yok faceten bunu yazdı benim iiçn yazdı falan modunda.face msn tel olmasaymış illaki yüzyüze konuşmak gerekicekti.her ne kadar anlayan biride olsa en basit ve doğrusu bence konuşmak.
E ne diyorsun yani bu durumda ? Arayayım mı onu ? Söyliyim mi içimdeki herşeyi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?