Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

başka insanlarla sanal olarak görüşmek ayrı sevdiği insanla görüşmek ayrı bişey bence.ben sevdiğim insanın facedeki yazılarından videolarından anlam çıkartmam bana saçma geliyo bu düşünce.ama senin düşüncenede saygı duyarım.benim birlikteliğim 5 seneyi doldurmak üzere.farklı illerdeyiz ve ayda 1 görüşebiliyoruz yüzyüze çalıştığı için.bunu dışı msn telefon.ilişkimiz hiç yıpranmadı tam tersine daha çok bağlandık bi an önce evlenmek için uğraşıyoruz.diyorum ya her insan farklıdır her ilişkide farklıdır.kıyaslama yapılamaz.

Konuştum canım tam 3 ay önce konuştum. Anlattım herşeyi. Ama bazı arkadaşlar da dedi ki; İletişimi kesin. Onunla ilgili haberler almayın. Görüşmeyin, aramayın, mesaj atmayın vs. gibi şeyler dediler. Geri dönüyor sonunda pişman oluyor dediler ondan dolayı burda yazılanları uyguladım.

en kötüsünü bence sen yapmışsın.canım bir ilişki 2 kişilik yaşanıyo.tabi dertleşiceksin ama kendi doğrularınla hareket ediceksin.benim yakın arkadaşlarımın hiç biri ilişkim hakkında konuşmaz şöle yap bide böle dene.aa bak sana bunu demiş sende böle yap kıymetini bilsin falan demezler.eğer çok sıkıldıysam(o da sürekli görüşemememizden kaynaklanır) ben anlatırım onlar dinler.tekrar sölüyorum her insan farklıdır arama geri döner diye kesin bişey söleymez kimse.unutma ilişki deneme tahtası değil sevginizle oluşturduğunuz bişey.o yüzden sadece senin ve onun olduğunu düşünerek hareket et

öncelikle uzaklığın ilşkiyi yıpratmadğını söyleyen nadir insanlardansın bu açıdan tebrik etmek isterim..sen sevdiğin insanın neden yazılarından anlam çıkaracaksın ki sürekli irtibat halindesiniz zaten..aranızda bi dargınlık bi ietişim kopukluğu olsa sen de bişeylerden anlam çıkarmaya çalışırsın..ilişkin yolunda gidiyo rayında gidiyo sorununuz olmamış bu çok güzel ama herkesin ilşkisi böyle değil tabi ki herkes ister sorun çıkmasın araya uzaklık girebiliyo mesafe giriyo dargınlık kırgınlık giriyo tabi bu sefer bişeyleri çözümlemeye çalışıyosun..sorgulayan düşünen beyin bunu yapar bence..yoksa hiç anlam çıkarmaya uğraşmasın ..önemsiyorsa yapar..
aynen en son dediğin gibi her ilişki farklıdır her insan farklıdır her erkek de farklıdır..genelleme kıyaslama yapılamaz....
neyse sana mutluluklar dilerim..
[/QUOTE]

unutmaki uzakları yakın yapmakta bizim elimizde
teşekkür ederim.inşallah sende mutlu olursun canım.

şeytana uyma bayram bayram sabahı bekle konuşcaksan

Ayy çok güldürdün kız beni gece gece. Hiç gülceğim yoktu. :) Tamam uymucam şeytana. Ama uydum mu tam uyarım. Tutar bazen öyle deliliklerim. Gecenin 3ünde aramışlığım vardır onu. Hatta açmayınca evlerini aramıştım. Sinirimden ne yapcağımı şaşırıyorum.

bu topicte yazdığıım önceki bi yazı.topice gözgezdriince aklıma hemen bu yazı gelmişti.böle bişeye ne gerek var şimdi

Arada akrabalık olmasa ben ona yapıcağımı biliyorum ama işte arada akrabalık var. Ben rezil olduğumla kalıcam. Başka bişey değil.

banada esiyodu ilk başlarda daha birlikte olalı 2 ay falan olmuş.huyumuzu bilmiyoruz.ing bi şarkıyı çeviriyoduk kız arkdaşlarımla bi yandanda kopuyorz gülmekten tel açık kalmış sevdiğimde onla dalga geçiyoz sanmış.bir fırça attı bana.o zaaman ünv deyiz saat gece 12ye geliyo.dedim aç kapıyı gelicem konuşcaz telde sölesemde anlamıyo.dedi yok gelme daah kötü olur sonrainat ettim buluştukta anlatmıştım o zaman sakinleştim
ama zarar valla sakin ol sadece

Son düzenleme:

bn sabah uyandığımda bıle gunaydın dıyene ters bakabılıorum :))))))

Arada akrabalık olmasa ben ona yapıcağımı biliyorum ama işte arada akrabalık var. Ben rezil olduğumla kalıcam. Başka bişey değil.

canım rezil olduğunla kalmıyosun bak gerçekten.benim lisede bi arkadaşım vardı kız ablasını kaynıyla birlikteydi.ama nasıl samimiler görmen lazım sonra bi dargın bi barışık.ablasıda 1 sokak ötede oturuyo çocukta sürekli gelip gidiyo.ayrıldılar 3 ay geçti çocuğun düğün davetiyesi geldi kızın evine düşün durumu.o çocuk ayrı evlendi.kız ayrı evlendi hatta kız şu an hamile galba (arkadaşım olan) ve sürekli bir araya gelmek zorundalar.sen karar ver kiminki rezilllik :44:

Gel de sen sakin ol şimdi hadi bakalım. Off nerden girdi hayatıma yaa girmez olsaydı keşke.

Gel de sen sakin ol şimdi hadi bakalım. Off nerden girdi hayatıma yaa girmez olsaydı keşke.

yaptıklarındn pişman olma hiç bi zaman keşke deme.çünkü hepsinin olması için sen karar verdin.başına silah dayamadılar.yaşamak istemişisin yaşıyosun.cefasını sefasın sen sürüceksin

Ayy oda çok zor bi durum hakikaten yaa.

yaptıklarındn pişman olma hiç bi zaman keşke deme.çünkü hepsinin olması için sen karar verdin.başına silah dayamadılar.yaşamak istemişisin yaşıyosun.cefasını sefasın sen sürüceksin

Doğru. İstemesem yaşamazdım. Yaşadım çünkü istedim. Hemde çok istedim. Ama onunla birlikte güzel ve düzgün bi ilişki yaşamak istedim.

Son düzenleme:
Doğru. İstemesem yaşamazdım. Yaşadım çünkü istedim. Hemde çok istedim. Ama onunla birlikte güzel ve düzgün bi ilişki yaşamak istedim.

bişeyin kesin olup olmıcanı anlayamazsın ilk zamanalarda.ben hep şunu düşündüm.evlenip 20 25 sene sonra boşanan çiftler var anlaşmalı olarak herşeyi yaşamış olanlar torunu olanlar bile var aralarında.hiç birşeyin sonu belli değil.ama yaşadığın her neyse dolu dolu yaşıcaksın her zman önemli olan bu.dönüp arkana baktığında ben elimden geleni yaptım diyebiliyosan gönül rahatlığıyla herşey yolunda demektir.senin için acıyo olsa bile.

Diyebiliyorum. Ama gerçekten yaptım da. Ama hala içim acıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…