Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

Diyebiliyorum. Ama gerçekten yaptım da. Ama hala içim acıyor.

rosemarry sen bna çok bnzıosun bak herkesın gazına gelebılıosun bnde normalde çok kararlıyım gucluyum ama emın olmadığım bı konuda cevremde bırı hemen gaza getıreblıo sonra kendıme gelıorum nasıl pışman oluorum çunku kendım gıbı olmadığımda hata yaarsam gazla bu sefer kendımle kavga edıor neden yaptım dıye pışmanları oynuorum sende dusme bu hataya otur sakın bı sekılde dusun mantıklıda ol ve sonra eğer o adam senın ıcın onemlıyse tel mel hıkaye çık karşısına ama bak bn dedım dıye yapma ıcınden geçen buysa yap o zaman ne pışman olursun ne de keşke dersın emın ol bn senın erkek arkadaşının sana hyr dıyeceğını hıssetmıorum olumlu olabılır karşısına çıkıp kendınden emın olman ve sınır harbı sakın yaşama kendınden emın ol ne ıstedığını bılırsen kendıne guvenırsın sakın ol :)

beğen butonunu kaldırdılar burdan beğeniyim yazdıklarını

yok artık ya
nasıl bi zihniyettir bu büyü fal bakanlar ve baktıranlar.ben hastalıklı olarak görüyorum bölelerini ksura bakmayın valla

katılıorum fala kız muhabbetlerınde geyığıne bakarsın neysede öle şeylerle uğraşmamak lazım la havle çekın bol bol her duanız ıcın ıyı gelır

katılıorum fala kız muhabbetlerınde geyığıne bakarsın neysede öle şeylerle uğraşmamak lazım la havle çekın bol bol her duanız ıcın ıyı gelır

yani bende ölesine kahve falı bakarız kızlar arasında ölesine.bu nedir ya büyü falan.acıyorum resmen

ben ınanmadığım halde bı kere tesadufen öle bı meraklandımda pışmanım yaptığıma fal baktırdım sonra kotu hıssettım kendımı :S

merak edip siteye girdim allahım gece gece çok güldüm ya
yok yaprağa adını yaz yok yok o yaprağı ağaca sapla yine bide ağacın dibine kan akıtıcakmış bak bak.
tövbe yarabbim ya sen böle insanlara doğru yolu göster akıl fikir ihsan eyle yarabbim

Beni terk eden sevgiliyi ben neden geri getimenin yollarini arayayim. Neden kendimi kücük düsüreyim. Beni terk edeni ben hayatimdan silerim.

hatta saba tümer felanda var. kabul etsekde etmesekde büyü var biz inanmıyoruz sonra kocalarkımıza büyü yapıyolar ondan sonra ne oldu kocama diyip kara kara düşünüyoruz ayrıca bence bu adam butür büyülere örnekler vererek insanları uyarıyor..Bir sürü parapsikoloji sitesi gezdim..Böylesini görmedim..

ruh sağlığın etkilicek derkende şöle açıklık getiriyim.ölesine meraka falcıya giden bi tanıdğım vardı.fal bakan evinde muska var demiş.bu zeki kişide inanmış buna evi alt üst ediyo müstakil bi ev kiremitlere varana kadar araştırıyo ve sonunda eşiyle boşandı.pskolojik destek aldı sonunda.

mutlaka geçer canım.yaşın kaç bilmiyorum ama önünde nasıl bi hayat var bence onun düşüncesinde ol içindeki acıda geçer zamanla

İnşallah canım. O kadar çok dua ediyorum ki. Geçsin bitsin bu acı en kısa zamanda diye. Önüme bakmaya çalışıyorum bi yandan. 20 yaşındayım canım.

İnşallah canım. O kadar çok dua ediyorum ki. Geçsin bitsin bu acı en kısa zamanda diye. Önüme bakmaya çalışıyorum bi yandan. 20 yaşındayım canım.

daha neler neler yaşıcaksın bak gör.ben ünv gittim ve haaytım değişti
5 senedirde maşallahımız var

Canım mantıklı olmaya çalışıyorum olmuyor. Sakinleşmeye çalışıyorum olmuyor. Bi tarafım sakin, bi tarafım deliriyor. Ahh canım benim ne kadar iyi niyetlisin. Keşke o hissettiklerin doğru çıksa. Karşısına çıkmak istemiyorum canım. O zaman iyice dağılırım. Bu sefer hiç toparlayamam kendimi. Karşısına çıkmayı bırak telefonda konuşurken bile ağlıyorum. Ama aramayı düşünüyorum yine de bi son kez konuşmak istiyorum.

Son düzenleme:
daha neler neler yaşıcaksın bak gör.ben ünv gittim ve haaytım değişti
5 senedirde maşallahımız var

Hep öyle diyorlar canım. Ama işte hayatının merkezini o yapınca gözünün önündekileri göremiyorsun. Ne güzel canım çok sevindim senin adına. Ben olamadım sen bari mutlu ol canım.

Hep öyle diyorlar canım. Ama işte hayatının merkezini o yapınca gözünün önündekileri göremiyorsun. Ne güzel canım çok sevindim senin adına. Ben olamadım sen bari mutlu ol canım.

küçük iskenderin bi yazısı var ben onu okudum hayatıma uyarladım sonra kafamda çok şeyi değişitirip önüme baktım ve hayatıma farklı bi bakış açısı getirdim.kendimi geliştirdim evleneceğim sevdiğimle tanıştım ve hayatım o kadar güzel ki şu an. sende bi oku istersen o yazıyı.Küçük İskender ... Şiirleri
ama sende mutlu olucaksın ben inanıyorum

Amin canım amin inşallah. Bende inanmak istiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…