Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

bn bı gun tesadufen bı yere gıttım adam matematık öğretmenı 71 yaşında kuzenım bnle gelırmısın tek korkarım dedı bnde eşlık ettım bn normalde hıc ınanmam öle şeylere ama adam zorladı sana bakacam dedı fala su falı ve remıl dıye bışı bakıomuş bnde öle geyığıne ıyı falan dedım adam hayatımdakı en özel şeylere kadar söledı sewgılımın adını soledı ve bna bı kağıt verdı buna 5 soru yaz dedı yazdım sonra ona gostermeden yırtmamı soledı yırttım sonra yak dedı çakmak verdı yaktım o kul olan kağıdı suya attı ve butun sorularımı aynen yazdığım kelımelerle soledı cvpladı bn korkudan geberdım nasıl yapmış olablr aklım almıo hala :S hala ınanmam öle şylere ama nasıl bı mantığıma hıc oturmadı şoka gırdım sadeceee

ben yine de inanmıyorum fallara... konu ne olursa olsun duamı edip hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden bence olması gereken de bu :)

senin onu aldattığını dusunuo o zaman malesef yaptığı herşeyın cvbı bu zatenn :S

ama ben o bitirdiktensonra bi cocukla gorustum ama bu kiz bilmiyordu sadece bana takildini biliodu ama kendi ondan hoslaniyodu..cocuk bana teklif edince cildirdi pislikler yapti bende o kizi sildim...ben silince sinirlenip exime gitmis ne anlatmis bilmiyorum...

ama bu aldatma degilki cunku ondan sonra oldu ama benden beklemiyordu belkide...kendi ilk yapti ve ben resimlerini gormeden once bile beynimde bitirmistim sevgim bitti.deyince...erkkler bunuda aldatma olarakmi goruyo yani?

ama soyle dusunebilir..demek beni hic sevmemis falan...ama kendi yapinca iyi herseyi kendi bozdu..ayrilirken.nedn senle evlenmek zorundamiyim..daha iyibirini bulursn derken baskasini.yakistiriyodu bana...normalde kiskanc birisi zaten..

ewet malesef erkekler bunu aldatma olarak goruo cnm kendını gormez senı gorur ayrıyken sen bırıyle goruşunce yedıremez hepsı aynı hepsı sana çamuru atmıştr bnı aldattı dıe kızda kım bılır ne soledı bılemeyız kı:S

evet olabilir canim...yoksa inanamiyorum bu yaptigi seylere bence belkide kafasinda bitirdi benim yaptiklarima dayanarak..oyuzdende rahat rahat fotolari koyuyo nasilsa geri donusu yok diye..birde ben ustune cok mutlu olan resimlerimikoydm..arkadslarimla olan falan..

eger gercekten boyleyse yinede sessiz kalmammi gerekir sence?
ama boylede olsa onu affetmem..

ıcınde hesaplaşman kendın ıcın karar vermen gerekır onla olmakmı onsuz olmakmı onun ne dusunduğunu dusunmeden karar vermen gerek once eğer onu ıstıorsan senın onu aldatmadığını senden deıl ama başkasından duymalı gerçi o kız arkın soledıklerıne ınanıp salak salak kurup sana hıc sormamış ama onu ıstıorsan eğer senden deıl ama ortak bırınden duyması gerekebılır aldatmadığını fıkır sadece bnmkı sen sessız kal ama dewam et:S

oyle yapcam canim asla olmaz zaten...icimi sen ve sekerlik16 bugun cok ferahlatti...kendimi daha iyi hissediyorumm cok tsklerrrr..insallah hepimiz mutlu oluruzzzz...ve sonuclari kesinlikle yazin buraya..

oyle yapcam canim asla olmaz zaten...icimi sen ve sekerlik16 bugun cok ferahlatti...kendimi daha iyi hissediyorumm cok tsklerrrr..insallah hepimiz mutlu oluruzzzz...ve sonuclari kesinlikle yazin buraya..

ınsallah daha da ıcın rahatlar ve huzurlu olursun cnm bızde yazalım herkes yazsın ne oldu ne bıttı :)

ınsallah daha da ıcın rahatlar ve huzurlu olursun cnm bızde yazalım herkes yazsın ne oldu ne bıttı :)

Aminnn canim insallah simdi sadece yeni tanistigim ve birlikte olmak istedgim kisiye konsantre olmam lazim
onla ilgili taktikleri ogrenicem artik sadece taktiklere gore hareket etcm heralde ehehhe

toprak hanım nerelerdesiiniz cevabınıza ihtiyacım var canım . 21. sayfada yazdım bugün umarım okur ve cevap verirsin.geçen hafta mesaj olayından sonra hala ses yok aramadı bayram msjı bile atmadı.sence napmaya calışıyordur:44: bu arada İYİ VE MUTLU BAYRAMLAR HEPİMİZE KK....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…