geri getirmemeye çalışacaksınız.
hatta yeni irini bulun. sizi üzen birini niye geri isteyesiniz ki?
fal baktırasım var bnm bu aralar:S
ewet durum wahımmmm
senin onu aldattığını dusunuo o zaman malesef yaptığı herşeyın cvbı bu zatenn :S
ama ben o bitirdiktensonra bi cocukla gorustum ama bu kiz bilmiyordu sadece bana takildini biliodu ama kendi ondan hoslaniyodu..cocuk bana teklif edince cildirdi pislikler yapti bende o kizi sildim...ben silince sinirlenip exime gitmis ne anlatmis bilmiyorum...
ama bu aldatma degilki cunku ondan sonra oldu ama benden beklemiyordu belkide...kendi ilk yapti ve ben resimlerini gormeden once bile beynimde bitirmistim sevgim bitti.deyince...erkkler bunuda aldatma olarakmi goruyo yani?
ama soyle dusunebilir..demek beni hic sevmemis falan...ama kendi yapinca iyi herseyi kendi bozdu..ayrilirken.nedn senle evlenmek zorundamiyim..daha iyibirini bulursn derken baskasini.yakistiriyodu bana...normalde kiskanc birisi zaten..
ben yine de inanmıyorum fallara... konu ne olursa olsun duamı edip hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden bence olması gereken de bu :)
ewet malesef erkekler bunu aldatma olarak goruo cnm kendını gormez senı gorur ayrıyken sen bırıyle goruşunce yedıremez hepsı aynı hepsı sana çamuru atmıştr bnı aldattı dıe kızda kım bılır ne soledı bılemeyız kı:S
evet olabilir canim...yoksa inanamiyorum bu yaptigi seylere bence belkide kafasinda bitirdi benim yaptiklarima dayanarak..oyuzdende rahat rahat fotolari koyuyo nasilsa geri donusu yok diye..birde ben ustune cok mutlu olan resimlerimikoydm..arkadslarimla olan falan..
eger gercekten boyleyse yinede sessiz kalmammi gerekir sence?
ama boylede olsa onu affetmem..
ıcınde hesaplaşman kendın ıcın karar vermen gerekır onla olmakmı onsuz olmakmı onun ne dusunduğunu dusunmeden karar vermen gerek once eğer onu ıstıorsan senın onu aldatmadığını senden deıl ama başkasından duymalı gerçi o kız arkın soledıklerıne ınanıp salak salak kurup sana hıc sormamış ama onu ıstıorsan eğer senden deıl ama ortak bırınden duyması gerekebılır aldatmadığını fıkır sadece bnmkı sen sessız kal ama dewam et:S
oyle yapcam canim asla olmaz zaten...icimi sen ve sekerlik16 bugun cok ferahlatti...kendimi daha iyi hissediyorumm cok tsklerrrr..insallah hepimiz mutlu oluruzzzz...ve sonuclari kesinlikle yazin buraya..
ınsallah daha da ıcın rahatlar ve huzurlu olursun cnm bızde yazalım herkes yazsın ne oldu ne bıttı :)
Aminnn canim insallah simdi sadece yeni tanistigim ve birlikte olmak istedgim kisiye konsantre olmam lazim
onla ilgili taktikleri ogrenicem artik sadece taktiklere gore hareket etcm heralde ehehhe
demir1984 bunu beğendi
eheh bak faceye bile gerek kalmaditsk bebisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?