Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

Anladım canım. Yok artık atmıyorum mesaj falan. Cevap da vermiyorum. Hiç bişey yapmıcam zaten bundan sonra. Çok yoruldum artık+sıkıldım.

neler hissettiğini inan çok iyi anlıyorum ama sen ona ondan vazgeçemediğini hissettirdiğin sürece ne yaparsan yap işe yaramayacak benim hayatta edindiğim tecrübeler bana bunu öğretti...
nasılsa beni seviyor, avcumun içinde, hala aklı bende diye düşünüyor erkekler ve o yüzden böyle kaçıyorlar sen de demişsin bir zamanlar o benim peşimdeydi diye o zaman seni kaybetme korkusu taşıyordu içinde ama artık öyle bir şey kalmamış ve o yüzden işler tersine dönmüş...
kadın erkek ilişkilerinde hep aynı şey oluyor kendi yaşadıklarımdan, arkadaşlarımın, çevremdeki herkesin yaşadıklarından öğrendiğim şu ki; başta erkekler deli divane oluyor sonra biz bayanlar kendimizi öyle bir kaptırıyoruz ki hayatımızın merkezine yerleştiriyoruz onları ve çok büyük bir hata yapıyoruz bu noktada onlar bizi avcunun içine alıyor ve kaybetme korkusunu yitirdiklerinden ve bir süre sonra da tek bir kişiye bağlanma korkusuyla terkediveriyorlar bizi...
halbuki bizler daha kontrollü davransak ilişki esnasında, sahiplenmesek onları, hayatımızın merkezine koymasak onlar peşimizde koşup duracak tıpkı ilişkinin başındaki gibi
bunları sadece senin için değil bu hatayı yapan tüm hemcinslerim ve kendim için yazdım... belki yeni ilişkiye başlayan birileri görür de akıl ağacı olur diye bizler için sanırım geç artık cnm ama hayat bu belli olmaz hiçbir şey
ama sana şunu söylemek isterim ki ne zaman ki sen onu unutur kendi hayatına dönersen o sana o zaman gelecek... bu ilginç ama böyle ama belki de gelmeyecek hiçbir şeyin garantisi yok açıkçası iyisi mi sen hayatına bak dünyaya bir kez geliyoruz keyfini çıkar cnm eğer döneceği varsa döner zaten er geç, biz şu an ne desek boş
en güzel tavsiyem sana sevdiğin şeyleri yap, bir hobi edin, arkadaşlarınla vakit geçir, her şey gönlünce (gönlümüzce) olur inşallah

yorum yokmu kizlar yaaa((

Ben o hiyari kast etmistim.
Cevap vermeyerek cok iyi yapmissin..

Allah bizi birakanlari surum surum surundursun insallah.
Insallah nisanlimlada sorunu halledebilirizde surunmesine gerek kalmaz

özgecim çooook teşekkür ederim cevabın için umarım dediğin gibi hayal kırıklığına uğramıştır.o kadar içten yazmışsınki,özellikle biz buradayız sıkıntın olduğunda yaz cümlesi bile yalnız olmadığımı ve desteğini açıkça gösteriyor.fırsat buldukça girip gelişmeleri yazmaya çalışıcam mutlaka.şimdilik birşey yok aramam zaten o da aramadı.bu kadarcık şeyden beni silerse zaten kendisi bilir napmaya çaılışıyor anlamıyorum.ben onla ayrılınca face i kapattım o hala kullanıyor her dk orda nerdeyse cepten giriyor zaten face e.sinir oluyorum ya ordan birini bulursa falan die içim içimi yiyor.zaten farklı şehirlerdeyiz bunca zaman sonra,ayrıca kendi ayrılmışken sadece arkadaş olarak aramaz herade di mi ne dersin? Dediğin gbi ben onu çok şımarttım zamanında ama yeter artık onun sürünmesini istiyorum acaba başarabilirmiyim

yorum yokmu kizlar yaaa((

canım,öncelikle cevabın için sanada çok teşekkür ederim.dediğin gbi taktikler tutuyor.aylar önce ben burayı okumadan kendim aynısını uyguladım,face kapadım,asla aramadım özelden bile,kendi aradı,haber de yollamadım ima da yok.birden kayboldum anlayacağın.inşallah yine ararda süründürürüm onu.sen de sıkma canını bunları uygula eninde sonunda ararlar ve kendi ayrılmıştı benden

benım ex yıllar önce bı kız arkadaşı yuzunden kavga etmıştık bn goruşmesını ıstememıştım kız arayıp duruodu eskıden bnm ex ı sewıomuş çunku o yuzden goruşmesını ıstemıodum şımdı onunla facede arkadaş olmş sessız kalmak konuşmak hıc bırı ıse yaramıo bıttıyse bıtmış kızlar malesef bıtmışş çok üzgünüm şu an (

rıca ederım canım burda tecrube konusuyorr :)
bencede bu saatten sonra arkadasca aramamıstır senın ne durumda oldugunu anlamak ıcın bırde senın ona bunca aydan sonra nasıl davranacagını merak ettıgınden
aramıstır kendı ayrıldı dıyorsun ya belkıde o zaman baska bırı gırdı hayatna o kısı farklı geldı ona (farklı geldı derken bız sevgılılerımıze cok yuz verıp bunaltıyoruz o anlamda ) sonra degerını anlamısta olabılır bekle bakalım zaman ne gosterecek
basarırsın canım hem olmasa bıle dunyanın sonu degıl kı bosver yanlız olmadıgını bılmek bıle ınsanı rahatlatıyor bazen senı cook ıyı anlıyorum kendıne cok ıyı bak gelısmeler olmasa bıle yaz canım hayatımız sevdıklerımızden ıbaret degıl kı opuyorum senı :)

Bebeğim bende çözemedim o durumu bi türlü zaten. Onun ne yapmaya çalıştığını da anlayamadım bi türlü. Canım yapıyorum dediklerinizi. Paylaşırım bi gelişme olursa canım merak etme.

amann hayatımız onlardan ıbaret sankı gelısme olmasa da yaz canım sen guzel bı topık oldu burası ask acısı cekenler topıgı :)

Canım yaa çok teşekkür ederim düşüncelerin ve iyi dileklerin için. Çok güzel yazmışsın. Amin canım hepimize Allah gönlümüze göre versin.

benimkinin kiz arkadasi var yinede ararmi dersin? ustelik hep duruyor profilde beraber cekilmis resimleri.

dun hotmailden sevgilisinin arkadas listesine baktik iki tane var benimkinin msni..yeni msn acmis benim gibi oradada cok az kisi var...cok sasirdim..eski msnde millet soramasin neler oluyor diye heralde acmis yeni bi msn..anlayamadim

canim bence bilerek yapiyo...komsu kiziyla uyusamadi boslugunu dolduramadi demekki..belkide anladi olmicani..hikayen buydu dimi yanlis hatirlamiyosam? simdi sen gicik ol diye belkide o kizi ekledi..cunku bende bu taktigi uyguladim sayilir..gorusmemis istemedigi eski sevgilimin kankasinjn hala kizlari vardi..bende gittigimde gorustum onlarla hatta foto cekip koydum faceme:))) pislik aricaksada uzattim o sureyi aptal gibi benden nefret etmesini sagladjm

Son düzenleme:

bir kere sizi gözden cıkartabilen biri istediği kadar geri dönmeyi istesin aklının bir ucunda yine gitmek olacaktır. sizden bir kere vazgeçen birinin peşinden gitmeyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…