bir kere sizi gözden cıkartabilen biri istediği kadar geri dönmeyi istesin aklının bir ucunda yine gitmek olacaktır. sizden bir kere vazgeçen birinin peşinden gitmeyin bence
Kızlar bugün yine mesaj attı. Canım naber, ne yapıyorsun rosemarycim yazmış. Hiiiiç cevap vermedim.
aslinda benim tek istedigim geri donmesi..hatasini anlamasi..benim icim ozaman rahat edicek cunku bukadar zamani bos bisey icin gecirmedigimi dusundurcek bana.bir nevi ego tatmini:-(
hayat senin hayatın arkadaşım ama hatalar anlaşılsa da cok az erkek bunu düzeltir ki unutma huylu huyundan vazgeçmez bir insan neyse odur...
google de nikinle seni aratirsa yandin sen:)
rıca ederım canım burda tecrube konusuyorr :)
bencede bu saatten sonra arkadasca aramamıstır senın ne durumda oldugunu anlamak ıcın bırde senın ona bunca aydan sonra nasıl davranacagını merak ettıgınden
aramıstır kendı ayrıldı dıyorsun ya belkıde o zaman baska bırı gırdı hayatna o kısı farklı geldı ona (farklı geldı derken bız sevgılılerımıze cok yuz verıp bunaltıyoruz o anlamda ) sonra degerını anlamısta olabılır bekle bakalım zaman ne gosterecek
basarırsın canım hem olmasa bıle dunyanın sonu degıl kı bosver yanlız olmadıgını bılmek bıle ınsanı rahatlatıyor bazen senı cook ıyı anlıyorum kendıne cok ıyı bak gelısmeler olmasa bıle yaz canım hayatımız sevdıklerımızden ıbaret degıl kı opuyorum senı :)
benimkinin kiz arkadasi var yinede ararmi dersin? ustelik hep duruyor profilde beraber cekilmis resimleri.
dun hotmailden sevgilisinin arkadas listesine baktik iki tane var benimkinin msni..yeni msn acmis benim gibi oradada cok az kisi var...cok sasirdim..eski msnde millet soramasin neler oluyor diye heralde acmis yeni bi msn..anlayamadim
canım,emin ol şu hayatta hiç birşey imkansız değil bunu çoooooook iyi biliyorum :)) bir erkek seni gerçekten sevmişse nolursa olsun eninde sonunda döner rahat ol.belki o yeni msn dedğin önceden de vardı ve kullanmıyordu yada dediğin gbi kimseye açıklama yapmak istemediği için olabilir herşey gönlünce olsun
ehe aynen oyle valla..bugun oyle bigunki hic motivasyonum yok..sabah kalktim hotmailinden baktim bitane daha msn acmis ama sadece 6-7 kisi eklemis eski msnide oyle duruyor..merak ediyorum neden oyle yapmis acaba arkadaslari sormasin diye falanmi anlayamadim vallasence neden?
valla ikigundur biseyler yapasim var..mesela kizin evinde cekildikleri fotoyu kizin akrabalarina gondermek gibi..yada benimkini arayip acikca dogru duzgun neden yapiyosun boyle diye sormak gibi..cunku son konusma cok patavatsizca sinirle yapilan bi konusmaydi..adam gibi ciddi ciddi konusamadikki...oofff bilmyorum biseyler soyleyin kizlarrrbenim yine moralim bozuluyo acaba ciddimi onunla diye...benim msne erkek eklememe izin vermezdi mesela.okizin listesinde yaklasik 100 kisi var yarisida erkek..demek bisey demiyo..simdi beni terkettikten bibucuk ay sonra bu kizi ogrendim iste ozaman bi konustuk dalga gecti sanki.resmen benle...o konusmadan sonrada yaklasik 3 ay olucak daha ondan ses seda yok..sizce aramasi icin biraz uzun bi sure degilmi:-( lutfen dusuncenizi yazin kizlar yaaaa bunalimdayim yine
ınan ısterdım fıkır vermek ıççını rahatlatmak ama karakterını en ıyı sen bılırsın erkek arkaşının o kızla ılışkısı yurur yurumez hıcbırımız bılemeyız kı((
ınan ısterdım fıkır vermek ıççını rahatlatmak ama karakterını en ıyı sen bılırsın erkek arkaşının o kızla ılışkısı yurur yurumez hıcbırımız bılemeyız kı((
anlayamiyorumki bende onu akrep burcu ne yaptigi belli olmuyor..sozum meclisten disari kizlar:) fare gibi kiz diyordu onun icin ama simdi beraberler cok tuhaf..bide beni onla kiskandirmaya.calismalarini aklim almiyor hemde daha biz beraberken..neyse gorucz artik ileride nelr olucani.bence devam eder bisure sora bigun biter exim bi yenisini daha bulunca..
bende oyle.dusunuyorum...hem askta gurur olmaz gurur yapiyosa zaten sevmemistir..hatasini anlarsa bigun doner..bugun eski kullandigim hatti actim biri aramis ama numarasini goremiyorum sesli mesaja kadar beklemis sesli mesaji dinleyince ortam sesleri geliyo sonrada kapatmis..kim bilmiyorum ama belkide odur :) insallahhh odur ya..facem 10 gundur kapali ya belki merak etmistjr :)
sakın açma face ini ben 7 aydır açmadın kuduruyolar haber alamayınca emin ol canım heheh
Kızlar kuduruyor bu sanırım cevap vermiyorum diye. Şimdi mesaj attı yine.
kızlarrrrr ben bı hata yaptımm burda ılk sayfada yazıodu ya bnde ona uydum 1 ay hıc aramadım mesaj atmadım ama bugun az once mesj attım ruyamda onu gormuştum çok sıkıntıda olduğunu bnde öle yazdım ruyamda senı gordum sıkıntıdaydın ışlerınle ılgılı bol bol dua et ınş ışlerın rast gıder yazdım ruyamdan etkılendım galıbaaa ama o cvp vermedı((
sakın açma face ini ben 7 aydır açmadın kuduruyolar haber alamayınca emin ol canım heheh
ne yazmıs pekı :) oda mı merak edıyo ne
offf 7aymi nasil gecicek daha 10 gün oldu:) zaten kullanasim yok suara belki hiiiccc acmam:) iste bilmiom biri aramis telesekreter cikinca kapatmis ya kim acaba..belkide numarasiz hep ariyodu ilk defa telesekretere yakalandi :) insallahhh odur..o benim faceyi uzun sure kapattigimi.gorunce kesin merak eder kapatmicami dusunur normalde boyle merak edr :)
merak ettim seni, cevap vermedin mesajıma, bişey mi oldu yazmış canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?