Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

bir kere sizi gözden cıkartabilen biri istediği kadar geri dönmeyi istesin aklının bir ucunda yine gitmek olacaktır. sizden bir kere vazgeçen birinin peşinden gitmeyin bence

aslinda benim tek istedigim geri donmesi..hatasini anlamasi..benim icim ozaman rahat edicek cunku bukadar zamani bos bisey icin gecirmedigimi dusundurcek bana.bir nevi ego tatmini:-(

aslinda benim tek istedigim geri donmesi..hatasini anlamasi..benim icim ozaman rahat edicek cunku bukadar zamani bos bisey icin gecirmedigimi dusundurcek bana.bir nevi ego tatmini:-(

hayat senin hayatın arkadaşım ama hatalar anlaşılsa da cok az erkek bunu düzeltir ki unutma huylu huyundan vazgeçmez bir insan neyse odur...

hayat senin hayatın arkadaşım ama hatalar anlaşılsa da cok az erkek bunu düzeltir ki unutma huylu huyundan vazgeçmez bir insan neyse odur...

evet bana cok sey ogretti bu..hic bi hatayi kabul etmemk..bi kere ederseniz bi daha yapiyo..cunku bikere daha olmustu. ama okizla yatmak icindi kiz oyle bi kizdiki cok belli yani ciddi olmadigi..ama yinede bi aldatmaydi..affetmistim bir ay sonra gelmisti bana geri okizla gorusmemisti fln kabul etmistim salak gibi..

kendi yapiyo pisligi ama ben baskasindan hoslaninca suclu yine benim...kafam oyle kariisikki bigun gelsin artik hic dusunmiyim istiyorum.facede kapattik bakaljm nolcak

tatlım,onun hayatına biri girmedi diye biliyorum ortak arkadaşlardan haber alıyorum zaten :) inşallah dediğin gbi olur canım başarıp süründürürüm onu.aslında birbirimize çok aşıktık herşey süper gidiyordu 3. senemize girecektik ama evlilik korkusu var bunda yani kendini maddi olarak yeterli görmüyor bence ve komplexli beni taşıyamayacağını düşündü telefonda benden ayrılırken bile 3 saat boyunca ağladık ikimizde.neyse umarım dönmekle kalmaz korkularını da aşar öyle döner ve sürünür :)))) çok takıntılıyım bu konuda daha önceki sevgilim hep süründüğü için egomu bu şekilde besliyorum galiba :)))) gelişmeleri bildiririm olmasa da yazarım zaten çoook öpüyorum canım

canım,emin ol şu hayatta hiç birşey imkansız değil bunu çoooooook iyi biliyorum :)) bir erkek seni gerçekten sevmişse nolursa olsun eninde sonunda döner rahat ol.belki o yeni msn dedğin önceden de vardı ve kullanmıyordu yada dediğin gbi kimseye açıklama yapmak istemediği için olabilir herşey gönlünce olsun

bende oyle.dusunuyorum...hem askta gurur olmaz gurur yapiyosa zaten sevmemistir..hatasini anlarsa bigun doner..bugun eski kullandigim hatti actim biri aramis ama numarasini goremiyorum sesli mesaja kadar beklemis sesli mesaji dinleyince ortam sesleri geliyo sonrada kapatmis..kim bilmiyorum ama belkide odur :) insallahhh odur ya..facem 10 gundur kapali ya belki merak etmistjr :)

sakın açma face ini ben 7 aydır açmadın kuduruyolar haber alamayınca emin ol canım heheh

kızlarrrrr ben bı hata yaptımm burda ılk sayfada yazıodu ya bnde ona uydum 1 ay hıc aramadım mesaj atmadım ama bugun az once mesj attım ruyamda onu gormuştum çok sıkıntıda olduğunu bnde öle yazdım ruyamda senı gordum sıkıntıdaydın ışlerınle ılgılı bol bol dua et ınş ışlerın rast gıder yazdım ruyamdan etkılendım galıbaaa ama o cvp vermedı ((

öyle dusunme hersey olacagına varır belkı senın mesaj atman vesıle olacak barısmanıza hem sen kotu bırsey yazmamıssınkı kendını suclama canım

sakın açma face ini ben 7 aydır açmadın kuduruyolar haber alamayınca emin ol canım heheh

offf 7aymi nasil gecicek daha 10 gün oldu:) zaten kullanasim yok suara belki hiiiccc acmam:) iste bilmiom biri aramis telesekreter cikinca kapatmis ya kim acaba..belkide numarasiz hep ariyodu ilk defa telesekretere yakalandi :) insallahhh odur..o benim faceyi uzun sure kapattigimi.gorunce kesin merak eder kapatmicami dusunur normalde boyle merak edr :)

Faceden onu engellediginide dusunebilir, senin ismini gormeyince.
Sabret canim, sabrin sonu selamet.
Surunsun, merak etsin, uykulari kacsin biraz..

@ Rosemarry,
Seninkide harbiden dengesiz ya.
Allah tez zamanda akillandirsin ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…