Faceden onu engellediginide dusunebilir, senin ismini gormeyince.
Sabret canim, sabrin sonu selamet.
Surunsun, merak etsin, uykulari kacsin biraz..
@ Rosemarry,
Seninkide harbiden dengesiz ya.
Allah tez zamanda akillandirsin ne diyim.
Sil gitsin. Deli mi ne..
@ Rosemarry,
@ Rosemarry,
sıldım zaten canım sıze de anlatmak ıstedım sadece ne dengesızler var görün :)
öyle dusunme hersey olacagına varır belkı senın mesaj atman vesıle olacak barısmanıza hem sen kotu bırsey yazmamıssınkı kendını suclama canım
cevap bıle vermedı ki cnm yaa ama uyuyamadı bılıorum sureklı nete gırdı gızlıden takıp edıorum ışe gıtmesıne rağmen gece 3 4 hep netteydı hıc yapmaz normalde(ama cvp vermio salak yaaaa
rıca ederım canım burda tecrube konusuyorr :)
bencede bu saatten sonra arkadasca aramamıstır senın ne durumda oldugunu anlamak ıcın bırde senın ona bunca aydan sonra nasıl davranacagını merak ettıgınden
aramıstır kendı ayrıldı dıyorsun ya belkıde o zaman baska bırı gırdı hayatna o kısı farklı geldı ona (farklı geldı derken bız sevgılılerımıze cok yuz verıp bunaltıyoruz o anlamda ) sonra degerını anlamısta olabılır bekle bakalım zaman ne gosterecek
basarırsın canım hem olmasa bıle dunyanın sonu degıl kı bosver yanlız olmadıgını bılmek bıle ınsanı rahatlatıyor bazen senı cook ıyı anlıyorum kendıne cok ıyı bak gelısmeler olmasa bıle yaz canım hayatımız sevdıklerımızden ıbaret degıl kı opuyorum senı :)
Yorumlarınızı beklıyorum kızlar...:)
1 hafta onceydı calıstıgım yere bı cocuk gelıp gdıyordu ama davranıslarından anladım tabıkı benden hoslandıgını sureklı gulmesınden benım hakkımda sorular sormasından benımle konusmaya calısmasından neyse bu cocuk hergun defalarca gıdıp gelıyodu tabı her geldıgınde de benımle konusmaya fılan calısıyor...bıgun benden face mı ıstedı bende verdım ama art nıyet dusunmedım gercekten...cocuk bu sefer devamlı face den msj atmaya basladı napıyosun nasılsın dıye bende normal cvplar verıyordum ıyıyım fılan dıyordum kısa kesıyordum...bıgun bu acıldı ben senden cok hoslanıyorum fılan dıye bende ona dedımkı benım cıktıgım var neyse bu basladı özür dılemeye ondan sonrada arada sırada msj atıyordu nasılsın fılan dıye dun aksam nasılsın napıyosun dıye msj atmıs bana bende evdeyım dedım buda yazmıskı sankı sormusum gıbı bende gezıyorum gel senıde gezdıreyım yazmıs yok sagol yazdım bende bu seferde gelsende gezdırmem zaten yazmıs bende dedımkı ben sana benı gezdır demedım kı zaten dedım cvp olarak gezdır desende gezdırmem yazmıs ayy bı sınır geldı bana sormayın gıtsın bana demez mı ben bırını bulcam kendıme onu gezdırcem hatta senın calıstıgın yere getırcem dıye sankı benı kıskandırır gııbı bende dedımkı bırını bulup gezebılırsın ben neden senı kıskanayımkı nasıl boyl bısey dusunebılıyorsuın sacma salak konusma yazdım bana yazdıgı aynen su senden boyle bı sevıyesızlık beklemezdım ben sok tabı...
ben yazdımkı asıl sevıyesız sensın sen kımsın kı ben senı kıskancam dedım bu sefer lafı dondurmeye calıstı ben esprı yaptım bılmem ne dıye bnde yazdımkı esprının bı dozu vardır bılmıyorsan yapmayacaksın artık gorusmek ıstem ıyorum senınle umarım bırını bulursun yazdım bu sabah yıne geldı gerızekalı suratına bıle bakmadım
ıste boyle dun aksam zıplattı sınırlerımı anlatıp rahatlamak ıstedım...
senin ki aradı galıba ışe yarıo dedığıne göre :))
offf 7aymi nasil gecicek daha 10 gün oldu:) zaten kullanasim yok suara belki hiiiccc acmam:) iste bilmiom biri aramis telesekreter cikinca kapatmis ya kim acaba..belkide numarasiz hep ariyodu ilk defa telesekretere yakalandi :) insallahhh odur..o benim faceyi uzun sure kapattigimi.gorunce kesin merak eder kapatmicami dusunur normalde boyle merak edr :)
kesin merak eder vcanım %95 de arayan o dur zaten :)) seninki belki 7 ay olmaz daha az olur ben ilerde açıcam amacıma ulaştım zatn sen de bekle derim
@ Rosemarry,
Evet canım aynen öyle. Dengesizin önde gideni hemde. Amin inşallah. Canım senin dediğin gibi yaptım aynen. Dünkü mesajına bugün cevap verdim hatta baya bi geç cevap verdim. Kusura bakma dün eve geç geldim mesaj atamadım yazdım. Önemli değil, nasılsın yazmış. Yine geç cevap verdim. İyiyim sağol yazdım sadece. Onu sormadım bile. Sonra bişey mi oldu çok soğuk davranıyorsun yazmış. Bende yok bişey olmadı yazdım tabii ki yine geç attım mesajı. Müsaitsen aramak istiyorum, konuşmak istiyorum seninle yazmış. Bende yok değilim işim var şu anda ben seni ararım müsait olduğumda yazdım. O da ne zaman arıcaksın yazmış. Hala cevap vermedim. Çok bekler daha arıcam diye.
tatlimmmm seninki cok cabuk yola gelmisss masallahhhh..demekki sen yazmasan demekki daha önceden de yaptiklarinin sonucunu alicaktin :=) canim benimmm mutlu olll insallahhhh
kizlar bu aralar yine takmis durumdayim..google de aradim biseler mehmet coskundenizin bi yazisini buldum ve ben burada yazilan bi cok seyi yaptim.. anlasiliyor fotonun face profilinden neden cikarilmadigi :=))) fare gibi kiza asik olmadi heralde eheheh keyfim yerine geldi biraz..ve bu yaziyi sizinlede paylasmak istedim..bentoprak yazilarinin hergün biraz biraz tekrarlamaya baslamistim bu yazida iyi geldi keyfimi yerine getirdi..sizde okuyunnnn
En iyi intikam değersizleştirmek
Terk edilen hemen herkes, bir gün, kendisini terk eden o ‘vicdansız’dan intikam almayı hayal eder. Akla gelen ilk intikam yöntemi de onu yeniden kendisine aşık etmek, sonra onun yaptığı gibi ansızın terk etmektir. Sanılır ki, o da aynı acıları çekecek ve ne kadar kötü bir şey yaptığının farkına varacak... Hayır, sevgili okur. Bu hayal hiç gerçekleşmemiştir. Giden geri dönmemiştir. Dönenlerse yine sevgiyle karşılanmış, ilişkiler kaldığı yerden devam etmiştir. Çünkü geride kalan aşıktır ve zaten sevgilisinin geri dönmesini istediği için intikamı falan bir anda boşverir. Ben size bu yazıda intikamı değil ama sizi terk edene “Ne yaptım ben?” sorusunu sordurmanın yollarını anlatacağım. Sizi terk edeni ‘değersizleştirirseniz’ kendi açınızdan ufak çaplı bir intikam da almış olursunuz. Nasıl mı değersizleştireceksiniz? Okuyun lütfen...
1- Aramayacaksınız, ararsa telefonu açacak ve aramasından rahatsız olmuş gibi, bir an önce kapatmak istermiş gibi konuşacaksınız. İmalı cümleler sarf etmeyeceksiniz. Örneğin “Nasılsın?” diye sorduğunda asla “İyi olmaya çalışıyorum” gibi cevaplar vermeyeceksiniz. “Bu ara çok yoğunum, kapatmam gerekiyor” deyip telefonu siz kapatacaksınız. Bu hareketinizin karşınızdaki insanın telefona bir süre aptal aptal bakmasına neden olacağından hiç şüpheniz olmasın.
2- Sevgiliyken görüşmenizi istemediği arkadaşlarınızla hemen görüşmeye başlayacaksınız. Birlikte dışarı çıkacaksınız, eğleneceksiniz. Üstelik bu gezmelerde onun gitmenizi istemediği yerlere gideceksiniz.
3- Giyim tarzınıza, saç şeklinize karışıyordu değil mi? Artık istediğinizi giyme, istediğiniz saçı yaptırma şansınız var. Bu şansı sonuna kadar kullanacaksınız.
4- Onun bulunabileceği yerlere gitmekten çekinmeyeceksiniz. Ama asla yalnız gitmeyeceksiniz. Karşı cinsten biriyle gidip sevgili gibi de görünmeyeceksiniz. Bu sizi onun gözünde ‘ezik’ konumuna sokar. Ama grup halinde gidip onun gözünün içine baka baka eğlenirseniz hedefi 12’den vurmuşsunuz demektir.
5- Onun bir arkadaşıyla karşılaştığınızda asla onunla ilgili “Ne yapıyor?”, “Nasıl?” gibi sorular sormayacaksınız. Hiçbir şekilde ondan söz etmeyeceksiniz. Çünkü emin olun arkadaşı ona “Eski sevgilinle rastlaştık bugün” dediğinde “Beni sordu mu?” diye soracaktır. Arkadaşı ise “Hayır hiç sormadı” dediğinde moraracaktır.
6- Bu ilişkide hatalı olan siz değildiniz. Öyleyse ilişkiden pişmanlık duymak yerine “Yaşandı ve bitti” mantığını beyninize yerleştireceksiniz. Ayrılık hüznünüzü paylaşmak isteyen arkadaşlarınıza “Ne yani evlenecek miydik? Her ilişki gibi süresi doldu ve bitti. Bunda büyütecek bir şey yok” diyeceksiniz. Bu onun kulağına gidecek mi? Evet gidecek. İlişkiler bittiğinde ortak arkadaşlar bu konuyu aylarca gündemde tutar. Böyle dedikodular çok sevilir çünkü.
7- Öldürücü darbe yeni flörtünüz olacaktır. Mümkünse yine ortak çevrenizden seçeceğiniz bir sosyal arkadaş (sevgili değil dikkat!) yeni partneriniz olarak yanınızda boy göstermeye başladığında çok şaşıracaktır. Hele hele cıvıl cıvıl haliniz, neşeli tavırlarınız, bakımlı görüntünüz bu yeni flörtle birleştiğinde o soruyu sordurmayı garantilemişsiniz demektir. Hangi soru mu? Tabii ki “Ben ne yaptım Tanrım?” sorusu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?