Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

Kızlar şimdi mesajına cevap verdim. İşim bitince ararım yazdım. Anında cevap attı. Tamam canım bekliyorum yazmış. Daha çok bekler.

Son düzenleme:

canım yaaa seni o kdr iyi anlıyorumki ben de özel no aradığında bütün sülalemi öarardım emin olmak için sorardım :))) emin ol o yapıyordur ben bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum.umarım hepsi,beniöki de dahil sürüm sürüm sürünür heheheh .bu arada az önce onun tanıştırdığı sonrada samimi olduğum bi kız arkadaşım msj attı başka bi şehirde halbuki canım napıyosun yazmış.cvp vermedim henüz.muhtemelen onla ilgili ağzımı arıycak gibi geliyor :)

ehehe bencedeeeee ohhhh iyi oluyo arasin bakalim agzini sendecok iyi oldunu keyfinin yerinde oldunu soyle:))

insallah odurrrr, eger oysa geri doner bna...beni sevmese bile busekilde bi iliskininbitmesi vicdani varsa dokunmustur ona..ama bence facem kapali diye merak etmistir etse etse :))offf insallah odur devami gelir insallah...bende mutlu olurum boyle :))

inşaaaaallllaaaaah tatlım :)

sen yuz vermeyince delirmis salak..yediremeyincede pislik yapio

evet bıde mudurmus sanırım yedıremedı kendıne benden yuz bulamayınca bakalım gelcek mı bugun yuzsuz bıde gelebılıyor :)))

mehmet coskundenız cok guzel yazmıs ılıskı bıttıkten sonra arkadaslarımızla tesellı bulmaya calısırız ya hep bncede cok yanlıs
(yakın cevredekı ayrıldgınız kısıyı tanıyan arkadaslardan bahsedıyorum )
sız o ınsanlara ne kadar dert yanarsanız ayrılık acısını cektıgınızı bellı edersenız o kısılerın gozune zayıf bırı ızlenımını verırsınız
en ıyısı acıyı kendı ıcımızde yasamaktır ama olmuyo tabıkı bırde arayınca ısım var deyıp kapatmak da cok hosuma gıttı :)))

evet ben bide abisiyle konusuyodum ama sonra onuda sildim.seninle konusmamizin bi anlami yok diye oda olumlu karsiladi..

bu siklarin hepsi elimden gelebilecek seyler ama cok uzagiz biz simdi facemide kapattim..ama kapatmadan once koydugum fotolar uyuyordu bu tavsiyelere..birde uzakta sevgilisi olanlar neler yapiyo bilmek isterimmmm?

daha önce yazdım bende teredildim 1,5 ay oluyor. evlilik için kararsızım diyip saçma bahanelerle bıraktı beni. şimdi bi tanıdığımız biriyle tanıştırmak istiyor. ne yapmalıyım bilmiyorum kafam o kadar karışıkki belkide hayırlıdır benim için diyorum ne dersiniz??

Canım bence şimdilik hayatına yeni birisini sokma. Çünkü aklında o varken yeni birisiyle olan bi ilişki ne kadar hayırlı olur bilmiyorum. Sürekli kıyaslama yaparsın. Karşılaştırırsın. O böyleydi, şöyleydi. O bunu yapardı gibi.

Kızlar dün ben buna ararım demiştim ama aramamıştım yaa, bu mesaj attı dün gece iyi bakalım arama diye yazmış.

aslında kıyaslama yapcak bir durumda yok ortada biliyomusun. ben ne bi hediyesini gördüm sevgililer gününde ne de doğum günümde.ne de doğru dürüst benle birşeyini paylaştı.kapalı bir kutu gibiydi.ama ben yinede sevdim,sabrettim.

@ Simayy,
Tekrar birini sevmeden once, kendini sevmeyi, sevilmeye deger oldugunu anlamak icin kendine zaman ver.
Daha sonra kafanda kafandaki kriterlere gore, seni seven ve senin sevgini hak eden birini sev..

Dün çok yorgundum uyuya kalmışım , bugün de işlerim vardı fırsat bulamadım kusura bakma yaz :)

^ Hahah evet, Rosemarry, arada oyle de.
Kudursun iyice o yaratik.
Hem istemiyo hemde seni merak edip msj atip atip duruyo,
Bak sen su ise, surunsuuuuun iyice insallah..

ask olsun rosemaryy 2 sayfa once bısey anlattım bı yorum yapmadın kız

Evet kızlar aynen dediğiniz gibi yazdım. İşlerim vardı arayamadım kusura bakma yazdım. O da bugün arayabilir misin yazmış. Cevap vermedim daha. Amin canım amin. Sürünsün inşallah. Kuduruyor canım hemde nasıl. Daha da kudurtucam ben onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…