Rosemary sana çok alındım ama :/
Ben sana fikir vermeye yardımcı olmaya çalıştım sen okuyup geçmişsin :
banada odur gibi geliyor emin olmamakla beraber..yeni isime baslamadan önce pek fazla cevrem yoktu.. dolayisiyla beni arayan hiccc kkimse yoktu diyebilirim..sadece benimki vardi yada ailen annem babam kardesm falan ama hic kimse aramamis beni dün..zaten arasada kesin numarasiz arar.. ama ben ayarlicam artk numarasi cikmayan arayamasin diye :)))) bebegimmmm agzindan bal damliyorrr insallah odur yaaa...inanin eve geleli 3 saat oldu daha dersin basina oturamadim persembe günü cok önemli bi sinavim varrrr..
canım yaaa seni o kdr iyi anlıyorumki ben de özel no aradığında bütün sülalemi öarardım emin olmak için sorardım :))) emin ol o yapıyordur ben bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum.umarım hepsi,beniöki de dahil sürüm sürüm sürünür heheheh .bu arada az önce onun tanıştırdığı sonrada samimi olduğum bi kız arkadaşım msj attı başka bi şehirde halbuki canım napıyosun yazmış.cvp vermedim henüz.muhtemelen onla ilgili ağzımı arıycak gibi geliyor :)
ehehe bencedeeeee ohhhh iyi oluyo arasin bakalim agzini sendecok iyi oldunu keyfinin yerinde oldunu soyle:))
insallah odurrrr, eger oysa geri doner bna...beni sevmese bile busekilde bi iliskininbitmesi vicdani varsa dokunmustur ona..ama bence facem kapali diye merak etmistir etse etse :))offf insallah odur devami gelir insallah...bende mutlu olurum boyle :))
sen yuz vermeyince delirmis salak..yediremeyincede pislik yapio
kizlar bu aralar yine takmis durumdayim..google de aradim biseler mehmet coskundenizin bi yazisini buldum ve ben burada yazilan bi cok seyi yaptim.. anlasiliyor fotonun face profilinden neden cikarilmadigi :=))) fare gibi kiza asik olmadi heralde eheheh keyfim yerine geldi biraz..ve bu yaziyi sizinlede paylasmak istedim..bentoprak yazilarinin hergün biraz biraz tekrarlamaya baslamistim bu yazida iyi geldi keyfimi yerine getirdi..sizde okuyunnnn
En iyi intikam değersizleştirmek
Terk edilen hemen herkes, bir gün, kendisini terk eden o ‘vicdansız’dan intikam almayı hayal eder. Akla gelen ilk intikam yöntemi de onu yeniden kendisine aşık etmek, sonra onun yaptığı gibi ansızın terk etmektir. Sanılır ki, o da aynı acıları çekecek ve ne kadar kötü bir şey yaptığının farkına varacak... Hayır, sevgili okur. Bu hayal hiç gerçekleşmemiştir. Giden geri dönmemiştir. Dönenlerse yine sevgiyle karşılanmış, ilişkiler kaldığı yerden devam etmiştir. Çünkü geride kalan aşıktır ve zaten sevgilisinin geri dönmesini istediği için intikamı falan bir anda boşverir. Ben size bu yazıda intikamı değil ama sizi terk edene “Ne yaptım ben?” sorusunu sordurmanın yollarını anlatacağım. Sizi terk edeni ‘değersizleştirirseniz’ kendi açınızdan ufak çaplı bir intikam da almış olursunuz. Nasıl mı değersizleştireceksiniz? Okuyun lütfen...
1- Aramayacaksınız, ararsa telefonu açacak ve aramasından rahatsız olmuş gibi, bir an önce kapatmak istermiş gibi konuşacaksınız. İmalı cümleler sarf etmeyeceksiniz. Örneğin “Nasılsın?” diye sorduğunda asla “İyi olmaya çalışıyorum” gibi cevaplar vermeyeceksiniz. “Bu ara çok yoğunum, kapatmam gerekiyor” deyip telefonu siz kapatacaksınız. Bu hareketinizin karşınızdaki insanın telefona bir süre aptal aptal bakmasına neden olacağından hiç şüpheniz olmasın.
2- Sevgiliyken görüşmenizi istemediği arkadaşlarınızla hemen görüşmeye başlayacaksınız. Birlikte dışarı çıkacaksınız, eğleneceksiniz. Üstelik bu gezmelerde onun gitmenizi istemediği yerlere gideceksiniz.
3- Giyim tarzınıza, saç şeklinize karışıyordu değil mi? Artık istediğinizi giyme, istediğiniz saçı yaptırma şansınız var. Bu şansı sonuna kadar kullanacaksınız.
4- Onun bulunabileceği yerlere gitmekten çekinmeyeceksiniz. Ama asla yalnız gitmeyeceksiniz. Karşı cinsten biriyle gidip sevgili gibi de görünmeyeceksiniz. Bu sizi onun gözünde ‘ezik’ konumuna sokar. Ama grup halinde gidip onun gözünün içine baka baka eğlenirseniz hedefi 12’den vurmuşsunuz demektir.
5- Onun bir arkadaşıyla karşılaştığınızda asla onunla ilgili “Ne yapıyor?”, “Nasıl?” gibi sorular sormayacaksınız. Hiçbir şekilde ondan söz etmeyeceksiniz. Çünkü emin olun arkadaşı ona “Eski sevgilinle rastlaştık bugün” dediğinde “Beni sordu mu?” diye soracaktır. Arkadaşı ise “Hayır hiç sormadı” dediğinde moraracaktır.
6- Bu ilişkide hatalı olan siz değildiniz. Öyleyse ilişkiden pişmanlık duymak yerine “Yaşandı ve bitti” mantığını beyninize yerleştireceksiniz. Ayrılık hüznünüzü paylaşmak isteyen arkadaşlarınıza “Ne yani evlenecek miydik? Her ilişki gibi süresi doldu ve bitti. Bunda büyütecek bir şey yok” diyeceksiniz. Bu onun kulağına gidecek mi? Evet gidecek. İlişkiler bittiğinde ortak arkadaşlar bu konuyu aylarca gündemde tutar. Böyle dedikodular çok sevilir çünkü.
7- Öldürücü darbe yeni flörtünüz olacaktır. Mümkünse yine ortak çevrenizden seçeceğiniz bir sosyal arkadaş (sevgili değil dikkat!) yeni partneriniz olarak yanınızda boy göstermeye başladığında çok şaşıracaktır. Hele hele cıvıl cıvıl haliniz, neşeli tavırlarınız, bakımlı görüntünüz bu yeni flörtle birleştiğinde o soruyu sordurmayı garantilemişsiniz demektir. Hangi soru mu? Tabii ki “Ben ne yaptım Tanrım?” sorusu...
mehmet coskundenız cok guzel yazmıs ılıskı bıttıkten sonra arkadaslarımızla tesellı bulmaya calısırız ya hep bncede cok yanlıs
(yakın cevredekı ayrıldgınız kısıyı tanıyan arkadaslardan bahsedıyorum )
sız o ınsanlara ne kadar dert yanarsanız ayrılık acısını cektıgınızı bellı edersenız o kısılerın gozune zayıf bırı ızlenımını verırsınız
en ıyısı acıyı kendı ıcımızde yasamaktır ama olmuyo tabıkı bırde arayınca ısım var deyıp kapatmak da cok hosuma gıttı :)))
daha önce yazdım bende teredildim 1,5 ay oluyor. evlilik için kararsızım diyip saçma bahanelerle bıraktı beni. şimdi bi tanıdığımız biriyle tanıştırmak istiyor. ne yapmalıyım bilmiyorum kafam o kadar karışıkki belkide hayırlıdır benim için diyorum ne dersiniz??
Canım bence şimdilik hayatına yeni birisini sokma. Çünkü aklında o varken yeni birisiyle olan bi ilişki ne kadar hayırlı olur bilmiyorum. Sürekli kıyaslama yaparsın. Karşılaştırırsın. O böyleydi, şöyleydi. O bunu yapardı gibi.
ask olsun rosemaryy 2 sayfa once bısey anlattım bı yorum yapmadın kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?