Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

@ Brrk'cim,
Burdayim caniim, biz ayrilamadik.
Aralik ayinin sonlarinda son kararimizi vercez, bakalim hayirlisi olsun.
Senin durumunda hic gelisme olmadimi?

@ Brrk'cim,
Burdayim caniim, biz ayrilamadik.
Aralik ayinin sonlarinda son kararimizi vercez, bakalim hayirlisi olsun.
Senin durumunda hic gelisme olmadimi?

Aaa barıştınız mı tatlımm?? Çok üzülüyordun sende ama çok mutlu oldum canım yaa..
Yok canım ya ilişkisi yok sadece o kadar bir gelişme yok

Kızlar hemen son dakika gelişmelerini aktarıyorum. Bu bana arayabilir misin diye mesaj attı demiştim yaa, cevap attım şimdi bende ona. Bilmiyorum, belli olmaz, işlerim biterse ararım yazdım. Anında cevap attı. Sevgiline vakit ayıracağına bana da biraz vakit ayırsana yazmış. Ne cevap vereyim şimdi ben buna ne yaziyim ?

Kıskançlıktan ne yapacağını şaşırmış bu Sevgilin mi var Rosemaryy yoksa kız

Aaa barıştınız mı tatlımm?? Çok üzülüyordun sende ama çok mutlu oldum canım yaa..
Yok canım ya ilişkisi yok sadece o kadar bir gelişme yok

Bizim durum biraz karisik, ozelden konumun linkini gonderdim.
Ne olacagi daha tam belli degil ama hergun sabah, oglen, aksam ariyo.
Gunde en az 2 saat konusuyoruz..

Yok canım yaa ne sevgilisi ? Olsa ilk sizlere söylerim, biliyorsun. Ona var demiştim bilerek, kıskansın diye. Var diye biliyor o.

Dedim bu hatunun bizden habersiz manitası mı varrr
Dur düşünelim ne yazsan ki yaa :) ooh iyi demişsin valla

Arayadabilirsin aslinda, sesine duyunca belki ne kadar ozledigini anlar.
Neler yaptigini soruncada arkadaslarla cok guzel mekanlarda gezdigini soylersin.
Hangi arkadas diyincede arkadas iste, sen neler yaptin gorusmeyeli diyip iyice meraklandir
Yada msjda diyebilirsin, cok yoruldum ya bugun arkadaslarla ... gittik. Cok soguktu ama degdi.
Sen naptin nasilsin? Ins iyisindir fln.. Bence sen msj at, o arasin, sana yazmasin bosuna.

Ay ne biliyim bence bugün çok yoğundu çok yoruldum kafa dağıttık falan desin hiç onu sormasın yaa

Dedim bu hatunun bizden habersiz manitası mı varrr
Dur düşünelim ne yazsan ki yaa :) ooh iyi demişsin valla

Yok canım yaa manita falan. Dediğim gibi olsa ilk sizlerle paylaşırım. Şöyle okkalı bi cevap vermek istiyorum. Mesajı okuduğunda kalsın öyle mal gibi, kendine gelemesin.

Aramam canım ben. Dediğin gibi o arasın. Mesaj atıcam da şöyle yazayım mı ? Arkadaşlarımla dışardaydım çok yorgunum, ondan arayamadım sen neler yapıyorsun yada yaptın diye yazayım mı ? Yada Brrk'ın dediği gibi onu sormayayım mı ? Kızlar hadi bişeyler söyleyin. HepBaharOlsa özellikle de sen bi yorum yap.

Son düzenleme:
Bence arada sirada onunda nasil oldugunu sor,
aksi taktirde belli bir zaman sonra msjlari tamamen kesilir.
Seninde yazdigin gibi, yogun oldugunu eve yeni geldigini cok yoruldugunu soyle sonrada
Sen neler yaptin. Hayat nasil gidiyor de.
Bakalim ne diyecek. Sorarsa naptin. Arkadaslarla bi mekan soyle oraya takildik.
Laf lafi acti, zamanin uctugunun farkinda degildim, eve yeni atabildim kendimi de

cnm neden bnm yerımde olmak ıstıosun bnm durum çok vahım bnm ılışkı tamamen bıttı ve bnı ıstemıo adam ayrıca çalışıorum ama uykusuz ışe gıdebılıorum sırf takıp etmek uğruna saf gıbı

Yazdım canım aynen dediğin gibi. Dışardaydım arkadaşlarımla eve yeni geldim kusura bakma arayamadım yazdım. O da şey yazmış. Mesaj at o zaman bana haber ver, sabah mesaj atıyorum akşam cevap yazıyorsun, sevgilin kızıyorsa söyle açık açık bi daha mesaj atmam yazmış. Ne cevap yazayım ?

Agzini ariyor, sevgilimden yana merak etme. Onun bana guveni tam de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…