Daha bu telefon faslı Rabbim inşallah kapına getirttiği günleri de göstericekk
Ederim canım etmez miyim hiç. İnşallah canım yaa inan o günleri görmeyi o kadar çok istiyorum ki. Allah'ım inşallah hepimize göstersin o günleri.
@ Brrk'cim,
Burdayim caniim, biz ayrilamadik.
Aralik ayinin sonlarinda son kararimizi vercez, bakalim hayirlisi olsun.
Senin durumunda hic gelisme olmadimi?
Kızlar hemen son dakika gelişmelerini aktarıyorum. Bu bana arayabilir misin diye mesaj attı demiştim yaa, cevap attım şimdi bende ona. Bilmiyorum, belli olmaz, işlerim biterse ararım yazdım. Anında cevap attı. Sevgiline vakit ayıracağına bana da biraz vakit ayırsana yazmış.Ne cevap vereyim şimdi ben buna ne yaziyim ?
Aaa barıştınız mı tatlımm?? Çok üzülüyordun sende ama çok mutlu oldum canım yaa..
Yok canım ya ilişkisi yok sadece o kadar bir gelişme yok
Kıskançlıktan ne yapacağını şaşırmış buSevgilin mi var Rosemaryy yoksa kız
Yok canım yaa ne sevgilisi ? Olsa ilk sizlere söylerim, biliyorsun. Ona var demiştim bilerek, kıskansın diye. Var diye biliyor o.
Dedim bu hatunun bizden habersiz manitası mı varrr
Dur düşünelim ne yazsan ki yaa :) ooh iyi demişsin valla
Arayadabilirsin aslinda, sesine duyunca belki ne kadar ozledigini anlar.
Neler yaptigini soruncada arkadaslarla cok guzel mekanlarda gezdigini soylersin.
Hangi arkadas diyincede arkadas iste, sen neler yaptin gorusmeyeli diyip iyice meraklandir
Yada msjda diyebilirsin, cok yoruldum ya bugun arkadaslarla ... gittik. Cok soguktu ama degdi.
Sen naptin nasilsin? Ins iyisindir fln.. Bence sen msj at, o arasin, sana yazmasin bosuna.
canim seninki baya bi dusunmeye koyulmus heralde..senin yokmu is yada okul nasil takip ettin okadar..yani msnleride silmemissiniz..ne guzel...ben salaklik yaptim sildim msnden falan ilk ayrildiginda aptal gibi..eger silmeseydim en azindan konusurdm oda kendini kotu hissedrdi beni aldattigi icin..aman yaa oofff biktim dusunmekten..senin yerinde olmak isterdim bende..
Yok canım yaa ne sevgilisi ? Olsa ilk sizlere söylerim, biliyorsun. Ona var demiştim bilerek, kıskansın diye. Var diye biliyor o.
Bence arada sirada onunda nasil oldugunu sor,
aksi taktirde belli bir zaman sonra msjlari tamamen kesilir.
Seninde yazdigin gibi, yogun oldugunu eve yeni geldigini cok yoruldugunu soyle sonrada
Sen neler yaptin. Hayat nasil gidiyor de.
Bakalim ne diyecek. Sorarsa naptin. Arkadaslarla bi mekan soyle oraya takildik.
Laf lafi acti, zamanin uctugunun farkinda degildim, eve yeni atabildim kendimi de
çok sewindim senin adına içim rahatladı yaaa bn sana zaten demiştimmm ayrıcaaa :)))
Yazdım canım aynen dediğin gibi. Dışardaydım arkadaşlarımla eve yeni geldim kusura bakma arayamadım yazdım. O da şey yazmış. Mesaj at o zaman bana haber ver, sabah mesaj atıyorum akşam cevap yazıyorsun, sevgilin kızıyorsa söyle açık açık bi daha mesaj atmam yazmış. Ne cevap yazayım ?
Agzini ariyor, sevgilimden yana merak etme. Onun bana guveni tam de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?