- 18 Mart 2011
- 9.146
- 31.233
- 748
Evet kızlar aynen dediğiniz gibi yazdım. İşlerim vardı arayamadım kusura bakma yazdım. O da bugün arayabilir misin yazmış. Cevap vermedim daha. Amin canım amin. Sürünsün inşallah. Kuduruyor canım hemde nasıl. Daha da kudurtucam ben onu.
Oku bebeğim oku. Gelişmeler var.Anlattım neler olup bittiğini.
Supersiin, utanmasa noluuur beni ara diye yalvaracak hahaha
Yorumlarınızı beklıyorum kızlar...:)
1 hafta onceydı calıstıgım yere bı cocuk gelıp gdıyordu ama davranıslarından anladım tabıkı benden hoslandıgını sureklı gulmesınden benım hakkımda sorular sormasından benımle konusmaya calısmasından neyse bu cocuk hergun defalarca gıdıp gelıyodu tabı her geldıgınde de benımle konusmaya fılan calısıyor...bıgun benden face mı ıstedı bende verdım ama art nıyet dusunmedım gercekten...cocuk bu sefer devamlı face den msj atmaya basladı napıyosun nasılsın dıye bende normal cvplar verıyordum ıyıyım fılan dıyordum kısa kesıyordum...bıgun bu acıldı ben senden cok hoslanıyorum fılan dıye bende ona dedımkı benım cıktıgım var neyse bu basladı özür dılemeye ondan sonrada arada sırada msj atıyordu nasılsın fılan dıye dun aksam nasılsın napıyosun dıye msj atmıs bana bende evdeyım dedım buda yazmıskı sankı sormusum gıbı bende gezıyorum gel senıde gezdıreyım yazmıs yok sagol yazdım bende bu seferde gelsende gezdırmem zaten yazmıs bende dedımkı ben sana benı gezdır demedım kı zaten dedım cvp olarak gezdır desende gezdırmem yazmıs ayy bı sınır geldı bana sormayın gıtsın bana demez mı ben bırını bulcam kendıme onu gezdırcem hatta senın calıstıgın yere getırcem dıye sankı benı kıskandırır gııbı bende dedımkı bırını bulup gezebılırsın ben neden senı kıskanayımkı nasıl boyl bısey dusunebılıyorsuın sacma salak konusma yazdım bana yazdıgı aynen su senden boyle bı sevıyesızlık beklemezdım ben sok tabı...
ben yazdımkı asıl sevıyesız sensın sen kımsın kı ben senı kıskancam dedım bu sefer lafı dondurmeye calıstı ben esprı yaptım bılmem ne dıye bnde yazdımkı esprının bı dozu vardır bılmıyorsan yapmayacaksın artık gorusmek ıstem ıyorum senınle umarım bırını bulursun yazdım bu sabah yıne geldı gerızekalı suratına bıle bakmadım
ıste boyle dun aksam zıplattı sınırlerımı anlatıp rahatlamak ıstedım...
Rosemaryy tatlım ya okudum ne varsa
Ay bana ne oluyorsa bir mutluluk bir mutlulukSanki benimki yapmış gibi.
Ohh böyle bi taraflarına baka baka dönerler işte. Aferin aynen böyle devam et baksana delirmiş dakkada bir mesaj aramalar falan ohh olsun ya az mı üzdü benim arkadaşımıDaha sürünsün o sürünsün az bu
Benimkide artık dönse ya böyle yaa
Sağol tatlım benim adıma sevindiğin için.Merak etme canım aynen devam edicem böyle. Delirmek ne ki kuduruyor resmen cevap vermiyorum aramıyorum diye. Sürünücek canım daha sürünücek hemde öyle bi sürünücek ki. Süründürcem daha ben onu. Burnundan fitil fitil getiricem bana yaptıklarını. Pişman olucak. Döner canım inşallah döner en kısa zamanda. Hayırlısı olsun hepimizin hakkımızda.
Ne demek canım ya tabi sevincem nasıl üzülüyordunKudursun inşallah dahada kudursun anlasın üzmek neymiş,anlasın kaybettiğini elinin altında olmadığını
Benimki bi mesaj attı geçen ay o canım ama inanıyorum oda dönücek çekicek yaptırdıklarının cezasını inşallaaahhhh
Canım sende çok üzülüyorsun biliyorum. Değerimi anlamadı o daha benim, neler kaybettiğini anlamadı. Ama anlıcak yakında. Ama işte o zaman çok geç olmuş olucak. İnşallah canım inşallah. Benimki bile yola gelmeye başladıysa seninki mutlaka gelir canım.
Tekrar mesaj attı şimdi. Hanımefendi bugün müsait olup arayabilir misiniz acaba yazmış.Sizli bizli olduk şimdi de.
Ayy inşallah rosemarry'im ya ne isterim biliyor musun inan ki. Sen hiç yüz verme vallahi çok çok iyi yapıyorsun. Anlasın bakalım el mi yaman bey mi yaman. Benimki keçi keçi. Valla döneceğimden değill sende biliyorsun hani kendim için istiyorum dönmesini hatasını anlasın diye bana bu kadar yaptıklarından sonra buna ihtiyacım var
Yok canım ne yüz vermesi ? Bitti o dönemler geçti. Ben ona çok yüz verdim zamanında, verdikçe astarını istedi. Biliyorum canım bilmez miyim hiç ? Aynı durum işte benimde başımda var. Bende senin gibi sadece kendim için istiyorum. Sadece onun o pişmanlığını görmek istiyorum. Öyle deme canım, keçi diye. Bende benimkine öyle diyordum, ama ne oldu ? Yola gelmeye başladı.
Şu anda onun o suratını görmeyi o kadar çok isterdim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?