Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

Rosemaryy'cim gelebildim sonunda çatlıcam meraktan ya bi özet geçiver yada bekle azcık okuyım hepsini yaa

Supersiin, utanmasa noluuur beni ara diye yalvaracak hahaha

Rosemaryy tatlım ya okudum ne varsa
Ay bana ne oluyorsa bir mutluluk bir mutluluk Sanki benimki yapmış gibi.
Ohh böyle bi taraflarına baka baka dönerler işte. Aferin aynen böyle devam et baksana delirmiş dakkada bir mesaj aramalar falan ohh olsun ya az mı üzdü benim arkadaşımı Daha sürünsün o sürünsün az bu
Benimkide artık dönse ya böyle yaa

Bencede sil gitsin canım. Uğraşmaya değmez. Aklından zoru falan var herhalde. Ne dediğini bilmiyor. Dengesiz.

Sağol tatlım benim adıma sevindiğin için. Merak etme canım aynen devam edicem böyle. Delirmek ne ki kuduruyor resmen cevap vermiyorum aramıyorum diye. Sürünücek canım daha sürünücek hemde öyle bi sürünücek ki. Süründürcem daha ben onu. Burnundan fitil fitil getiricem bana yaptıklarını. Pişman olucak. Döner canım inşallah döner en kısa zamanda. Hayırlısı olsun hepimizin hakkımızda.

Ne demek canım ya tabi sevincem nasıl üzülüyordun Kudursun inşallah dahada kudursun anlasın üzmek neymiş,anlasın kaybettiğini elinin altında olmadığını
Benimki bi mesaj attı geçen ay o canım ama inanıyorum oda dönücek çekicek yaptırdıklarının cezasını inşallaaahhhh

Canım sende çok üzülüyorsun biliyorum. Değerimi anlamadı o daha benim, neler kaybettiğini anlamadı. Ama anlıcak yakında. Ama işte o zaman çok geç olmuş olucak. İnşallah canım inşallah. Benimki bile yola gelmeye başladıysa seninki mutlaka gelir canım.

Ayy inşallah rosemarry'im ya ne isterim biliyor musun inan ki. Sen hiç yüz verme vallahi çok çok iyi yapıyorsun. Anlasın bakalım el mi yaman bey mi yaman. Benimki keçi keçi. Valla döneceğimden değill sende biliyorsun hani kendim için istiyorum dönmesini hatasını anlasın diye bana bu kadar yaptıklarından sonra buna ihtiyacım var

Tekrar mesaj attı şimdi. Hanımefendi bugün müsait olup arayabilir misiniz acaba yazmış. Sizli bizli olduk şimdi de.

Son düzenleme:

Yok canım ne yüz vermesi ? Bitti o dönemler geçti. Ben ona çok yüz verdim zamanında, verdikçe astarını istedi. Biliyorum canım bilmez miyim hiç ? Aynı durum işte benimde başımda var. Bende senin gibi sadece kendim için istiyorum. Sadece onun o pişmanlığını görmek istiyorum. Öyle deme canım, keçi diye. Bende benimkine öyle diyordum, ama ne oldu ? Yola gelmeye başladı.

Bana dua et olur mu canım bende bu mutluluğu yaşamak istiyorum artık

Ben buralarda sanki HepBaharOlsa'yı gördüm ya nerelerde o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…