Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

4 Gozle bekliyorum cevabini, valla dusman bile catlatir yazdigin msj yuzunden.
Kesin msji okurken surati mors olmustur

Bende canım aynen ne yazıcak acaba ? Olsun inşallah, daha da beter olsun. Haa canım senin dediğin gibi sen neler yaptın bugün hayat nasıl gidiyor diye yazdım bide.

Cevap geldi. Şimdi mi aklına geldim yani hayret senin o çok önemli işlerin vardır boşver sen beni yazmış. Ne yaziyim canım sence ?

Son düzenleme:
Aslinda onemli olan bundan sonra onunla ne derece gorusmek istedigini kesinlestirmek.
Pisman olup donmesinimi istiyosun, yoksa tekmeyi koyup hayatina yeni birilerinimi almak istiyorsun,
arkadas olarak kalmakmi istiyorsun?
Belliki seni kolay kolay unutamicak..

Pişman olup dönmesini istiyorum canım. En başından beri tek istediğim buydu.

Cevap geldi canım. Yarın öğleye kadar dersim var, haberin olsun, ancak dersten sonra konuşabiliriz, tabii sen müsait olursan hanımefendi aramanı bekliycem yazmış.

Ara bakalim yarin, kac gundur zaten erteleyip catlattin oglani.
Bakalim neler dicek, kendi hakkindada hic iyim diyemiyor farkindamisin?

sanirim herkes kendininkini zor vaka diye goruyo:) ama sen hic online durma merak etsin seni..canim sensiz yapamayip donebilir bekle bakalim..birde su var..aldatma flan yok en azindan ayrilsnizda suc onda degil sende diye dusunursun..ama bende oyle degil donmezse ona karsi hep kotu ve ezik hissedicem kendimi..birakti sevgili buldu resimlerini koydu...inanki olmayinca olmuyo belkide kismet degil bilemeyiz..bende normalde.sinirliyim.senin gibi agresifim...mlesef.buyuklerime karsida oyleyim.bazen..ama bitek ona yapamadim gosteremedim sinirimi ama simdi pismnim...sende gostermeseydin belki seninkide alisip ayni bana yapilan sana yapilcakti..en iyisi dozunda olmak..

bende yeni tanistigimla mesajlasip duruyorum..insallah onla devam etmek istiyorum eskisini fasa fiso.ederim biraz dha yakinlasalim bakalim:)

galıba öyle oluo cnm herkes kendı ıcını bılıo aldatılmak dıye dusunme bnce sen de sen varken olsa dırek aldatılmak dıye dusunursun ama emın ol eğer barışmak ısterse ayrıydık bız bn senı aldatmadım dıyecektır aldattığını sen ona ınandıramazsın bıle erkekler bu kadar beyınsız cunku ne bıde bn sana dıorum face kapat senı goremesın show yapmasına ızın verme ıçınde patlasın gerçekten aslında şanslısın bak bırıne karşı ılgı duyabılmışsın bnce bu ıyı bısey:)

evet canim facemi kapattim iki haftadir ve dun itibariyle 15.11.11 tarihinden beri yani birlikte gibiyiz:)ama ben dayanamiyorum artik canim ya onun o sarmas dolas resimlerine karsillik facemi acip ama 2-3 hafta sonra acip iliskisi var yapmak istiyorum..hemde iliski baslangic tarihiyle birlikte...sizce yanlismi yaparim??? ne bilim belki panik olur falan hemen doner bende hayatima donerim rahat rahat..bu dusuncem yanlismi? tek basima karar verip yanlis yapmak istemiyorumda!! bu turlude yola gelme ihtimali hicmi yok?

çok doğru kendine bağlayana kadar peşimden koştu yapmadığı kalmadı.. bağlandıktan sonra o peşinden koşturdu ağladım hatta yalvardım (bugüne kadar kaç kişiyi peşimden koşturan ben bunu bile yaptım!) ama anladımki gerçekten kaçan kovalanır.. geçenlerde kendimi zor tuttum ama 1 saat ne measj attım ne de tlflarına baktım meğer korkmuş şuan aramız çok ii bazen korkutmak gerekiyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…