4 Gozle bekliyorum cevabini, valla dusman bile catlatir yazdigin msj yuzunden.
Kesin msji okurken surati mors olmustur
Kiskanmiiss, hemde acaipp.
Simdi nasil bir cvp vermek istiyorsun?
Aslinda onemli olan bundan sonra onunla ne derece gorusmek istedigini kesinlestirmek.
Pisman olup donmesinimi istiyosun, yoksa tekmeyi koyup hayatina yeni birilerinimi almak istiyorsun,
arkadas olarak kalmakmi istiyorsun?
Belliki seni kolay kolay unutamicak..
O zaman,
Ask olsun, benim seni nasil onemsemedigimi dusunursun,
Senin bendeki yerin bambaska, bu zamana kadar hicmi anlamadin bunu?
Ara bakalim yarin, kac gundur zaten erteleyip catlattin oglani.
Bakalim neler dicek, kendi hakkindada hic iyim diyemiyor farkindamisin?
cnm neden bnm yerımde olmak ıstıosun bnm durum çok vahım bnm ılışkı tamamen bıttı ve bnı ıstemıo adam ayrıca çalışıorum ama uykusuz ışe gıdebılıorum sırf takıp etmek uğruna saf gıbı
O zaman,
Ask olsun, benim seni nasil onemsemedigimi dusunursun,
Senin bendeki yerin bambaska, bu zamana kadar hicmi anlamadin bunu?
sanirim herkes kendininkini zor vaka diye goruyo:) ama sen hic online durma merak etsin seni..canim sensiz yapamayip donebilir bekle bakalim..birde su var..aldatma flan yok en azindan ayrilsnizda suc onda degil sende diye dusunursun..ama bende oyle degil donmezse ona karsi hep kotu ve ezik hissedicem kendimi..birakti sevgili buldu resimlerini koydu...inanki olmayinca olmuyo belkide kismet degil bilemeyiz..bende normalde.sinirliyim.senin gibi agresifim...mlesef.buyuklerime karsida oyleyim.bazen..ama bitek ona yapamadim gosteremedim sinirimi ama simdi pismnim...sende gostermeseydin belki seninkide alisip ayni bana yapilan sana yapilcakti..en iyisi dozunda olmak..
bende yeni tanistigimla mesajlasip duruyorum..insallah onla devam etmek istiyorum eskisini fasa fiso.ederim biraz dha yakinlasalim bakalim:)
galıba öyle oluo cnm herkes kendı ıcını bılıo aldatılmak dıye dusunme bnce sen de sen varken olsa dırek aldatılmak dıye dusunursun ama emın ol eğer barışmak ısterse ayrıydık bız bn senı aldatmadım dıyecektır aldattığını sen ona ınandıramazsın bıle erkekler bu kadar beyınsız cunku ne bıde bn sana dıorum face kapat senı goremesın show yapmasına ızın verme ıçınde patlasın gerçekten aslında şanslısın bak bırıne karşı ılgı duyabılmışsın bnce bu ıyı bısey:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?