o ayrılmak istedi. İşte ben sadık bir erkek değilim. Seni üzmek istemiyorum. Zaten ayrı şehirlere gidicez sonumuz yok bizim falan dedi. 3 aydır çektiğim acı tarifsizdi. Uzun bir süre kendime gelemedim. Tam unutmaya çalışırken böyle yapması dağıttı beni. Neden arkadaş olalım ki. Anlayamıyorum bu yaptığının amacını.
Rose arada derdi neymiş bi öğren ben de merak ettim
Seninki git gide alinganlasiyor.
Mesajkutunu kontrol et, bana ders bitti musait olduguna dair bir mesaj gelmedi.
Belki yanlis kisiye yollamisindir. Ayrica sende arayabilirdin beni musait oldugunda.
Cimri pinti sey kendi niye aramadiysa
Birsuru ucuz kampanyalar var ya.
Keske ben Turkiyede yasasamda nisanlimla yine 7/24 konussak.
Allah sana sabir versin caniim.
Cevap gelince haber ver merak ettim valla
evet canim facemi kapattim iki haftadir ve dun itibariyle 15.11.11 tarihinden beri yani birlikte gibiyiz:)ama ben dayanamiyorum artik canim ya onun o sarmas dolas resimlerine karsillik facemi acip ama 2-3 hafta sonra acip iliskisi var yapmak istiyorum..hemde iliski baslangic tarihiyle birlikte...sizce yanlismi yaparim??? ne bilim belki panik olur falan hemen doner bende hayatima donerim rahat rahat..bu dusuncem yanlismi? tek basima karar verip yanlis yapmak istemiyorumda!! bu turlude yola gelme ihtimali hicmi yok?
Cevap geldi. Kontrol ettim merak etme, yanlış kişiye değil sana gelmiş mesaj sana atmışım arıyım mı şimdi konuşalım yazmış.
Gormedim bunu.
Arayabilirsin, musaitim de,
bakalim ne diyecek. Kesin agzini arayacak ona gore iyi dusun tasin neler anlatmak istedigini.
O senin agzini aramasina fazla firsat verme sen onun agzini aramaya bak,
Neler yapmis, iyimiymis, mutlumuymus, pismanmiymis
Catlamadigina hayret ediyorum zaten
doğrumu yanlışmı bılmıorum ama bn olsam yapmazdım karar senin cnm:S
Musait oldugunda sen ara, babam gelmisti odama onun isi varmis ancak geri aramak icin firsat buldum de.
Seninki kiskancliktan catlamis
gercekten yapmazmiydin ya( baksana o bana neler yapti birden bire hemde...ayrildi msj cektim cvp bile atmadi..sonra pat yeni sevgilisiyle kizin evinde foto cekilmeler..oda bitmedi ben aradigimda naparsan yap beni ilgilendirmiyosun demeler..sonra herkesinnnn gordugu faceye sevgilisiyle fotosunu koymalar ( gercekten bunlar yapilsa sana kiskandirmazmiydin ya ((
Bentoprakin tavsiyelerinden biriydi.
Konusmanizi kisa kesin diye, istiyorsan mesajda cekebilirsin.
Sana kalmis, en azindan onun kudurdugunu biliyosun simdi.
Bence yarin kendinde arayabilirsin istedigin bir vakitte,
kusura bakma babam gelmisti odama isim cikti, cok gec isim bitincede arayamadim.
Ee nasilsin? Hayat nasil gidiyor? felan diye.
O ayrılmak istedi. Ben sadık bir erkek değilim. Devam ederse sen daha çok üzülürsün zaten ayrı şehirlere gideceğiz sonumuz yok bizim demişti. 3 aydır çektiğim acı tarifsiz. Çok bağlanmıştım gerçekten.senmi ayrilmak istedi o mu?
Sebep neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?