Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

Gozu yukseklerde demekki,
daha iyisini daha guzelini, daha kolayini bulurum diye dusunuyo.
Tabi uni hayati, okulda basit basit her istedigini yapan kizlarda varsa,
seni aldatirken kendisini suclu hissetmemek icin aldatmis,
ama seni anlasildigi kadar hala unutamamis,
Bence o senin sevgini hak etmiyor.
Mesaj atma, arama sorma,
Seni hak etmesi icin once iyice bi hayattan darbe alip,
senin ne kadar degerli ve diger kizlardan farkli oldugunu anlamasi lazimki degerini bilsin.

Seninki git gide alinganlasiyor.
Mesajkutunu kontrol et, bana ders bitti musait olduguna dair bir mesaj gelmedi.
Belki yanlis kisiye yollamisindir. Ayrica sende arayabilirdin beni musait oldugunda.
Cimri pinti sey kendi niye aramadiysa

Yazdım canım aynen. Öyledir o. Bi cimridir, bi pintidir ki sorma gitsin. Haa bide yalan söylüyor yaa mesaj attım haber verdim diye.

Cevap geldi. Kontrol ettim merak etme, yanlış kişiye değil sana gelmiş mesaj sana atmışım arıyım mı şimdi konuşalım yazmış.

doğrumu yanlışmı bılmıorum ama bn olsam yapmazdım karar senin cnm:S

Cevap geldi. Kontrol ettim merak etme, yanlış kişiye değil sana gelmiş mesaj sana atmışım arıyım mı şimdi konuşalım yazmış.

Gormedim bunu.
Arayabilirsin, musaitim de,
bakalim ne diyecek. Kesin agzini arayacak ona gore iyi dusun tasin neler anlatmak istedigini.
O senin agzini aramasina fazla firsat verme sen onun agzini aramaya bak,
Neler yapmis, iyimiymis, mutlumuymus, pismanmiymis

Mesaj atıcam şimdi ara diye. Hemen arar kesin.

Catlamadigina hayret ediyorum zaten

Yaa tam konuşuyorduk babam daldı odama. ): İşim var ben seni ararım yarın deyip kapatmak zorunda kaldım telefonu. Mesaj attı. Benim için 5 dakika işini ertelesen olmaz mı yazmış. Cevap atmadım. Şimdi de sen sevgilini ara git onunla konuş zaten ancak yazmış. Ne yazayım şimdi ben buna ? Off off. Babam da tam gelcek zamanı buldu yani. ): ):

doğrumu yanlışmı bılmıorum ama bn olsam yapmazdım karar senin cnm:S

gercekten yapmazmiydin ya( baksana o bana neler yapti birden bire hemde...ayrildi msj cektim cvp bile atmadi..sonra pat yeni sevgilisiyle kizin evinde foto cekilmeler..oda bitmedi ben aradigimda naparsan yap beni ilgilendirmiyosun demeler..sonra herkesinnnn gordugu faceye sevgilisiyle fotosunu koymalar ( gercekten bunlar yapilsa sana kiskandirmazmiydin ya ((

Musait oldugunda sen ara, babam gelmisti odama onun isi varmis ancak geri aramak icin firsat buldum de.
Seninki kiskancliktan catlamis

Musait oldugunda sen ara, babam gelmisti odama onun isi varmis ancak geri aramak icin firsat buldum de.
Seninki kiskancliktan catlamis

Çatlasın canım bırak iyice çatlasın. Aslında şimdi düşündüm de bi yandan iyi bile oldu babamın odama gelmesi. Çok işime yaradı. Mesaj atıcam şimdi böyle mi yazayım senin dediğin gibi ?

Bentoprakin tavsiyelerinden biriydi.
Konusmanizi kisa kesin diye, istiyorsan mesajda cekebilirsin.
Sana kalmis, en azindan onun kudurdugunu biliyosun simdi.
Bence yarin kendinde arayabilirsin istedigin bir vakitte,
kusura bakma babam gelmisti odama isim cikti, cok gec isim bitincede arayamadim.
Ee nasilsin? Hayat nasil gidiyor? felan diye.

Mesaj atıcam canım şimdi. Yarın arıcam. O zaman konuşabilirim ancak.

senmi ayrilmak istedi o mu?
Sebep neydi?
O ayrılmak istedi. Ben sadık bir erkek değilim. Devam ederse sen daha çok üzülürsün zaten ayrı şehirlere gideceğiz sonumuz yok bizim demişti. 3 aydır çektiğim acı tarifsiz. Çok bağlanmıştım gerçekten.
Tam unutmaya çalışırken niye böyle yaptı anlayamadım. Böyle arkadaşça davranması ne anlama geliyor. Amacı ne acaba. Kendisi buluşmak istedi. Sonra da bu şekilde davranıyor. Acım ikiye katlandı şimdi. Kafam öyle karıştı ki. Bir önceki mesajda anlattım kızlar. Bir fikir verir misiniz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…