Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

onceden gıtmıodum ayrılınca kafa dağıtmak ıcın başladım cnm ayrıca bncede sewıyesız olunmuo sadece o dans bıras samımıyet gerektıren hareketlere sahıp ya hanı sewıyeden kastı o olsa gerek safff yaaa :S

Cevaplar icin cok tsk ederim!

Bana seni sevmiyorum dedi,seni hic sevmedim zorladim kendimi olmadi dedi.o bana asik olmustu benimle tanismak cikmak
İstedi.ayrildiktan sonra dönmek istedi ben kabul etmedim.hatta eylülün basinda bana evlilik teklif etti.

Aramicam,yazmicam zaten onca hakaretten sonra

Son düzenleme:

Dengesiz erkek tiplerinden biri daha işte. Arama canım, üstüne gitme artık daha fazla. Ben gittim de ne oldu, iyice şımardı. Sen böyle yapma benim gibi olma. İletişimini kes onunla.

ellen16
yasanmıslıklara bı sunger cek ve hayatına kaldıgın yerden devam et ...
o ınsanla da kesınlıkle muhattap olma , ne halı varsa gorsun senın degerını mutlaka anlayacaktır
mutlu olmaya bak suan da zor olabılır ama karsına umarım cok ıyı bırı cıkar ve mutlu olursun...

tatlım,onun hayatına biri girmedi diye biliyorum ortak arkadaşlardan haber alıyorum zaten :) inşallah dediğin gbi olur canım başarıp süründürürüm onu.aslında birbirimize çok aşıktık herşey süper gidiyordu 3. senemize girecektik ama evlilik korkusu var bunda yani kendini maddi olarak yeterli görmüyor bence ve komplexli beni taşıyamayacağını düşündü telefonda benden ayrılırken bile 3 saat boyunca ağladık ikimizde.neyse umarım dönmekle kalmaz korkularını da aşar öyle döner ve sürünür :)))) çok takıntılıyım bu konuda daha önceki sevgilim hep süründüğü için egomu bu şekilde besliyorum galiba :)))) gelişmeleri bildiririm olmasa da yazarım zaten çoook öpüyorum canım

özgecim,sana özelden msj atmak istedim ama msj sayım dolmadığından atamıyorum.sanırım sayfalar ilerlediği için okuyamadın son yazdığım msjı umarım bu kez okursun.az öncede tekrar yazdım son mesajına alıntı yaparak.ayrıca 3 haftadır yani son msj olayından sonra hiç aramadı hala msj da yok.sadece onunla ortak 2 kız arkadaşım aradı aylardır aramıyorlardı bende çok az konuşup onu sormalarına fırsat vermeden kapadım telefonu.çünkü sorarlarsa ne diycem bilmiyorum.acaba o mu yaptırıyordur bunları.yada 3 haftadır aramıyor unutmuşmudur ne dersin.cevaplarsan sevinirim:26:

Kesinlikle haklisiniz...okadar kavgadan barismadan sonra ne sevgi ne saygi kaliyor...baslarda vok zorlandim ama bikere yalvarmadim onun önünde ve ya aglamadim...acimi icimde yasadim...bu aci beni güm gectikce güclendirdi... Yeni kizarkadasi benimde arkadasim,ne halli varsa görsün sadece benden uzak
Dursun!!!

selaaam kızlaar :) benımde 11 aylık ılıskım bıttı. ılk ayrılık olmadıgı ıcın atlattım dıyebılırız. ocak ayında basladı 3 kere ayrılıp barısıldı . 4.cude barısılmadı. bu sondu sanrıım. bu sefer kesın olarak gıttım ondan. donmucem donmeyı dusunmuyorum. Kızlaar bana benım eskı erkek arkadasım benı cozdugunu ve ne kadar gıdersem gıdeyım hep gerı dondugumu onsuz yapamayacıgımı dusunuyor :) bız 19 yasında genclerız daha kucuguz onumuzde koskoca bır gelecek var vs.. :) bana 11.ayın sonunda benı sevmedıgını soyledı :)) bende olmayan seyıme dert degıl. bıdaha hayatımda olmucaksın, hayatımdakı en ıgrenc erkekmıssın dıyerek hayatımdan cıkardım. faceden hemen sıldım ):) oda bunun uzerıne eksık kalmamış benı facede engellemıs sılındıgını goruncee :)) bugunde dondurmus baska bı hesaptan baktım :) benı sevmedıgını soyledı kı.. o kadar sey paylstık pısman olurmu bılmıyorum :)

canım bence bılerek yaptırıyor olabılır aylardır aramıyorlardı dıyorsun...belkı de senın aramanı beklıyor ama sakın arama bence o senı haketmıyor ozel mesaj atabılıyorum ben konusmak ıstersen numaramı yazarım sana uzulme

canım bu mesajdan bahsedıyorsun sanırım bu cocuk dengesız bırıne benzıyo ya hem evlenme teklıfı edıp hem de senı sevmıyorum nasıl dıyebılır bı ınsan anlamadım...bence hakaret etmıs sana kendını agırdan al o pısman olsun ozur dılesın yok oyle
ıstedıgı herseyı yapamaz sana

( ortak arkadasimizin sayafasindan yorumlariyla bana gönderme yapmis.
Ben mutluyum,bizi kimse ayiramaz ve aramiza giremez,bide bugüne kadar bosa kürek sallamisim vs. Bu tarz seyler yazmis..,kizarkadasida laf sokusturmaya calismis...

3hafta ne yaziyorum ne soruyorum... Kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar!!!

Eskiden arardim hesap sorardim ama degistim güldüm sadece...bu oyunlara kanmam

ıcını ferah tut canım ya ne yaparsa yapsın sen kendı hayatına devam et ve onu hıc onemseme
yarası olan gocunuyo ıste

canım benim bu forumda 2 konu paylaştım onlara bakarsan yardımı olacaktır umarım vazgecilmez kadın naıl olunur ve unutmanın yolları
linklerini buraya atıorum bi göz at

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...rli-vazgecilmez-kadin-olmak-istermisiniz.html

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...si-nasil-gecer-ask-acisi-cekenler-buraya.html

Ne kadar da çocukça oyunlar ve davranışlar. Aklı sıra, seni kıskandırmaya çalışıyor.

Evet( beni sinir ediyorlar... O kiza bir yag cekiyor( yaziklar olsun...

canim bence bilerek yapiyo..eger umrunda olmasydin boyle bisey yapmazdi..ayrica kizda cok seviyesizmis..

ayni seyleri benimkide yapti..ortak arkadasimin paylastigi sarkiyi begenndi bikez..birde bi soz paylasmis arkadas karikatur olarak..birak gitsin donerse senindir.onuda begenmis..manyak herif birakan kendi terkedende kendi ama yaptigina bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…