Cevaplar icin cok tsk ederim!
Bana seni sevmiyorum dedi,seni hic sevmedim zorladim kendimi olmadi dedi.o bana asik olmustu benimle tanismak cikmak
İstedi.ayrildiktan sonra dönmek istedi ben kabul etmedim.hatta eylülün basinda bana evlilik teklif etti.
Aramicam,yazmicam zaten onca hakaretten sonra
Karismaya hakki yok ama kiskanmistir, belki gozundende dusmusundur. Tipik turk erkeginin pek haz etmeyecegi bir dans tarzi..
rıca ederım canım burda tecrube konusuyorr :)
bencede bu saatten sonra arkadasca aramamıstır senın ne durumda oldugunu anlamak ıcın bırde senın ona bunca aydan sonra nasıl davranacagını merak ettıgınden
aramıstır kendı ayrıldı dıyorsun ya belkıde o zaman baska bırı gırdı hayatna o kısı farklı geldı ona (farklı geldı derken bız sevgılılerımıze cok yuz verıp bunaltıyoruz o anlamda ) sonra degerını anlamısta olabılır bekle bakalım zaman ne gosterecek
basarırsın canım hem olmasa bıle dunyanın sonu degıl kı bosver yanlız olmadıgını bılmek bıle ınsanı rahatlatıyor bazen senı cook ıyı anlıyorum kendıne cok ıyı bak gelısmeler olmasa bıle yaz canım hayatımız sevdıklerımızden ıbaret degıl kı opuyorum senı :)
ellen16
yasanmıslıklara bı sunger cek ve hayatına kaldıgın yerden devam et ...
o ınsanla da kesınlıkle muhattap olma , ne halı varsa gorsun senın degerını mutlaka anlayacaktır
mutlu olmaya bak suan da zor olabılır ama karsına umarım cok ıyı bırı cıkar ve mutlu olursun...
özgecim,sana özelden msj atmak istedim ama msj sayım dolmadığından atamıyorum.sanırım sayfalar ilerlediği için okuyamadın son yazdığım msjı umarım bu kez okursun.az öncede tekrar yazdım son mesajına alıntı yaparak.ayrıca 3 haftadır yani son msj olayından sonra hiç aramadı hala msj da yok.sadece onunla ortak 2 kız arkadaşım aradı aylardır aramıyorlardı bende çok az konuşup onu sormalarına fırsat vermeden kapadım telefonu.çünkü sorarlarsa ne diycem bilmiyorum.acaba o mu yaptırıyordur bunları.yada 3 haftadır aramıyor unutmuşmudur ne dersin.cevaplarsan sevinirim:26:
Cevaplar icin cok tsk ederim!
Bana seni sevmiyorum dedi,seni hic sevmedim zorladim kendimi olmadi dedi.o bana asik olmustu benimle tanismak cikmak
İstedi.ayrildiktan sonra dönmek istedi ben kabul etmedim.hatta eylülün basinda bana evlilik teklif etti.
Aramicam,yazmicam zaten onca hakaretten sonra
( ortak arkadasimizin sayafasindan yorumlariyla bana gönderme yapmis.
Ben mutluyum,bizi kimse ayiramaz ve aramiza giremez,bide bugüne kadar bosa kürek sallamisim vs. Bu tarz seyler yazmis..,kizarkadasida laf sokusturmaya calismis...
3hafta ne yaziyorum ne soruyorum... Kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar!!!
Eskiden arardim hesap sorardim ama degistim güldüm sadece...bu oyunlara kanmam
canım benim bu forumda 2 konu paylaştım onlara bakarsan yardımı olacaktır umarım vazgecilmez kadın naıl olunur ve unutmanın yollarıAblacım okudum konunu. Burda ne diyorsa ben tam tersini yaptım hep. Yalvardım, peşinden koştum, ağladım zırladım, rezil ettim kendimi, küçük düşürdüm karşısında. Ama şimdi burda yazılanları uygulamaya çalışıyorum. Dayanmak çok zor ama mecburum. İnşallah bişeylere değer. Çok sağol böyle bi konu açtığın için.
( ortak arkadasimizin sayafasindan yorumlariyla bana gönderme yapmis.
Ben mutluyum,bizi kimse ayiramaz ve aramiza giremez,bide bugüne kadar bosa kürek sallamisim vs. Bu tarz seyler yazmis..,kizarkadasida laf sokusturmaya calismis...
3hafta ne yaziyorum ne soruyorum... Kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar!!!
Eskiden arardim hesap sorardim ama degistim güldüm sadece...bu oyunlara kanmam
Evet( beni sinir ediyorlar... O kiza bir yag cekiyor ( yaziklar olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?