Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

Seni unutamamis,
hayatinda ciddi bir iliski olmayinca baska kizlarla cok daha rahat flort edebilcegi icin ayrildi galiba.
Bence bos ver, hiic pesinden kosma. O seni hak etmiyor.

Seni unutamamis,
hayatinda ciddi bir iliski olmayinca baska kizlarla cok daha rahat flort edebilcegi icin ayrildi galiba.
Bence bos ver, hiic pesinden kosma. O seni hak etmiyor.
çok çok haklısın. Sanırım biraz da yaşla ilgili bu durum. 19u doldurmadık henüz. Bu yaştaki erkekler ciddi ilişki düşünmüyor sanırım genelde. Zamana bıraktım zaten artık asla aramam sormam.

yasi 19 ve bukadar yürekli davraniyor.. bence cok güzel..kolay kolay insanlar bukadar acik sözlü olamiyor canim..bence erkek arkadsin iyi yapmis..acikca söylemis ben sadik degilim demis..sana bunu söylemeseydi askim canim cicim deseydi bi kac sene sonra seni biraksaydi.. hemde sonra ögrenseydin sen varkenneler yaptigini cok daha mutsuz olurdun canim emin ol.. kendimden biliyorum..benimki bukadar acik olmadi senelerdir oyaladi beni.. seni asla aldatmadim aldatmioyrum falan diyordu ama noldu bi anda terketti..eger bu söyledikleri ciddi anlamdaysa bravo bu yasta yani...

Kızlar aradı bugün beni. Konuştuk baya bi. Hayret, sen nasıl oldu açtın telefonu dedi. Bende aradın açtım işte ne var bunda sanki çok garip bi durum dedim. Evet garip bi durum şaşırdım dedi. Bende geç bunları ee naber, nasılsın falan dedim. İyi, sen falan muhabbetleri geçti. Sonra ben seni çok üzdüm dimi dedi. Bende cevabını bildiğin soruları sorma dedim. Bilmiyorum ki dedi. Geçmişi sildin mi, beni silebildin mi dedi. Bende bilmem dedim. Eski eskide kaldı dedim. Önüme bakıyorum, unuttum herşeyi dedim. Öyle mi gerçekten dedi. Evet dedim öyle. Anladım dedi. Şimdi ki sevgilini seviyor musun gerçekten dedi. Seviyorum dedim. Mutluluklar o zaman sana dedi. Sağol zaten çok mutluyum, benim senin mutluluk dilemene ihtiyacım yok dedim. Bişey diyemedi. Sonra dalga geçme benimle alay eder gibi konuşma dedi. Yok dedim sen yanlış anlamışsın. Beni tamamen unuttun mu hakkımdaki herşeyi unuttun mu dedi. Konuyu değiştirmeye çalıştım. Dedi değiştirme şimdi konuyu dedi. Bende hiç bişey bilmiyorum ve hatırlamıyorum ki senin hakkında unutayım dedim. Yine bi süre bişey diyemedi. Sonra ben senin hakkındaki hiç bişeyi unutmadım ama dedi, saydı tek tek hepsini. Hıhı evet aynen öyle dedim, geçiştirmeye çalıştım. Sürekli aynı soruları sordu falan. Bende sürekli geçiştirmeye çalıştım. Bana mutlu musun dedi, evet dedim yaa mutluyum dedim. Yaa sen mutlu musun dedim. Evet mutluyum dedi. Eğer sen bensiz hayatına devam edebiliyorsan aklına ben gelmiyorsam mutlusundur demektir dedim. Sustu. Sonra senden özür dilerim dedi. Ne için dedim. Seni çok kırdım, çok üzdüm, çok kızdırdım, çok ağlattım bunlar için dedi, geçte olsa hatamı anladım dedi. Bende bunların hiç bi önemi yok artık benim için ama yine de hatanı geçte olsa anlamana sevindim dedim. Hepsi geçmişte kaldı, herşey geçmişte eskide kaldı, geçmişi geri getirebilir misin dedim. Seninle konuşmak istememin bi sebebi de buydu, senden özür dilemek için aradım seni hatırın var hala bende dedi. Sağol hayret hatırım var mıydı ki dedim. Biz arkadaşız her zaman beni arayabilirsin, mesaj atabilirsin ne zaman istersen dedi. Tamam dedim, geçiştirdim. Kapatmam lazım dedim. Neden dedi. Arkadaşımla buluşucam dedim. Dışarda mısın dedi. Evet dedim. Hangi arkadaş bu sevgilin mi dedi. Bi arkadaş işte dedim. Git buluş sen sevgilinle, bende zaten merveyi arıcam yani sevgilimi dedi. Niye dedim ikide bir sürekli lafı sevgilime getiriyorsun, ne ima etmeye çalışıyorsun dedim. Yok hiç bişey dedi. Sonra ararım yine seni tabii müsait olursanız hanımefendi sizinle randevuyla konuşuluyor artık, randevu almak lazım dedi. Müsait olursam açarım konuşuruz dedim. Sana dedi merveyi anlatıyım mı dedi. Anlatma, beni ilgilendirmez, merak etmiyorum hem sordum mu dedim. Öyle muhabbet olsun diye dedim dedi. Benimle zorla mı konuşuyorsun konuşmak istemiyorsan aramam bi daha dedi. Seninle zorla konuşmuş olsam hiç açmazdım telefonu dedim. Bana kızgın mısın dedi. Neden kızgın olayım ki dedim. İşte seni üzdüğüm için dedi. Yok kızgın değilim kızgın olsam konuşmazdım ben kapattım eski defteri, sildim herşeyi geçmişi dedim. Tamam anladım ben dedi. Bende neyse sonra görüşürüz şimdi kapatmam lazım dedim. Kendine iyi bak görüşürüz dedi ve kapattı.

Son düzenleme:
Ilginc bir telefon gorusmesi olmus,
Kac yasindasiniz?

20 yaşındayım. O da 21. Az önce tekrar aradı. Ne oldu, neden aradın dedim. Merak ettim seni iyi misin diye aramak istedim ondan aradım dedi. İyiyim sağol dedim. Sevindim dedi. Kapatmam lazım şimdi dedim. Neden sevgilinle mi konuşacaksın dedi. Evet sevgilimle konuşucam dedim. Beklesin biraz sevgilin sabretsin dedi. Sabırlı zaten merak etme sen gibi değil dedim. Neymişim ben dedi. Görüşürüz sonra, işim var dedim. Kaç hemen zaten dedi. Ben mi kaçıyorum asıl sen kaçıyorsun, korkaksın, cesaretsizsin, anlayışsızsın konuşturma şimdi beni dedim. Yeni sevgilin sabırlı olduğu kadar da anlayışlı herhalde dedi. Evet senden anlayışlı beni anlıyor en azından dedim. İyi anlayan birini bulmuşsun kendine, beni de yerden yere vurdun, dalga geçtin benimle dedi. Kapatıyorum, görüşürüz sonra dedim.

Canım sen ne istediğini biliyor musun ?
Sevgilim var demeseydin keşke.
Ama bence zaten inanmıyor o.
Böyle kıskandırarak onu tekrar kazanamazsın , çünkü zaten ona mehilin olduğunu anlıyor bence o.

Canım sen ne istediğini biliyor musun ?
Sevgilim var demeseydin keşke.
Ama bence zaten inanmıyor o.
Böyle kıskandırarak onu tekrar kazanamazsın , çünkü zaten ona mehilin olduğunu anlıyor bence o.

Biliyorum canım ne istediğimi. Ne biliyim o var deyince benimde çıktı ağzımdan öyle var diye. İnanmadığını biliyorum ki canım, herşeyi biliyorum. Bende onun sevgilisi olduğuna inanmıyorum. Anladığınında farkındayım.

Bende sizle basimdan gecenleri paylasmak
Istedim...
Ben 4aylik bir beraberlik yasadim,hergüm bulustuk,bikere kavga etmedik,teyzesinle v.s.tanistim hersey ciddi bir iliski oldugunu gösteriyordu aslinda. Cumartedi aksami yemekte kuzenimlr tanisti ve hersey güzel gecmisti?yaninda oturdugum halde bana askiM diye msj atti.ertesi sabah bana msj atmis,olmuyor diye.ben neye ugradigimi sasirdim...ertesi gün bulustuk.seni sevmiyorum dedi,saygi göster dedi.beni öylece birakti...

Hayatim yikildi...aramadim sormadim...o beni
Aradi bulusmak istedi ben tersledim,bana cok agir küfür etti! Sonra küfürler devam
Etti...arkadasi bana asildi bunu duyunca deliye döndü beni kackere arayip sorguya cekti...
Tam on aydir birbirimizen kopamiyoruz...ya o ariyor veya ben...cok kavgalarimiz oldu...onun ve brnim kiskancligi yüzünden...agir laflar ...

Ben onu basima tac etmistim( hep altan aldim,hep kavga etmemeye calistim(

En son duydugum sey kankasinin kizarkadasina takiliyormus...ben neye ugradigimi sasirdim...agladim tel.ettik,bende kankanlan bu aksam cafede takilcam dedim,cafeye gidip beni aramis

O kizlan bulusmani istemiyorum dedim,bide ne göreyim o kizlan facebooktan arkadss olmus.
Yanlis yapiyorsun diyorum sanane diyor...
İyi bende takilirim dedim bane dedi.ozaman nr.sil beni rahat birak dedim.bana hesap soramazsin dedi ve birbirimze agir konustuk.ilk defa ben ona bel alti küfür ettim(( bu ara o 35 yasinda ben27...

Herkez o seni hak etmiyor diyor...onun arkadasilari bile ona
Degmez üzülme diyorlar(

Aklim cok karisik...neyapacagimi bilmiyorum;(

Bir aydir ses seda yok iki hafta sonra dogum günü...napim...

kızlar perşembe gunu arabayla kaza yaptım bna çok bışey olmadı bıraz ezık falan oldu bnm ex duymuş ve o gun geçmiş olsun bı ısteğin olursa arayabılırsın bnı dıye aradı ama sonra hıc aramadı nasıl oldun falan dıye erkekler gerçekten kötü kalplıler bunu öğrendim malesef

gecmis olsun canim yaa umarim daha iyisindir..sen ona cvp yazdinki peki

Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Burcumun dediği gibi sen ona cevap verdin mi ? Verdiysen ne dedin ?

Kızlar, 2 gündür görüşmüyoruz. En son cuma günü konuşmuştuk. Bugünde ne mesaj attı, ne aradı. Hala hiç bişey yok. Mesaj atsam mı acaba yoksa atmayıp onun atmasını, aramasını mı beklesem ?

Yaş itibarı ile kişiliğinin oturmuş olması gerekirdi.Kişilk oturmadığı gibi karekterde bozuk,yazınızdan çıkardığım bu.Aklınız hiç karışmasın.Hayatınıza devam edin.Aramayın,msj çekmeyin, doğum günü içinde aramayın bence.Paylaştığım yazıları okuduysan anlamış olmalısın canım.

gecmıs olsun canım ıyımısın sımdı
bosver onu aramassa aramasın bu gununde aramıyacaksa baska gundede lazım degıl zaten

Bence arama artık yüzgöz olmussunuz bıkere ,
arayıpta ne dıyeceksın kı ,ne halı varsa gorsun koskoca adam sevgısının arkasında duramıyor baksana
senden ayrılma nedenı neymıs pekı ?

sağolun kızlar çok teşekkur ederım şımdı ıyıyım o da aradı tekrar nasıl oldun dıye yarım saat falan telde konuştuk ılk aradığında da bn saol teşekkur ederım dıye soğuk konuşmuştum zaten ağrım çoktu sonrakı aramada daha uzun ve arkadaş gıbı konuştuk özel mevzulara hıç gırmedık ama bn ertesı gun dans kursuna gıdıodum bı arkadaşıma gelemeyecem dıye mesaj atarken yanlışlıkla buna attım tel kıtlendı bı anlamadım nasıl attım arkadaşla bachata dansından bahsedıoduk gelemeyecem falan dedım buna gıttı mesaj buda bna bachata yapacak kadar sewıyesız olduğunu öğrendığım ıyı oldu ıyı kı yanlış mesaj attın dedı şımdı kustuk yıne:S

Bachata yapınca seviyesiz mi olunuyormuş ?

onceden bilmiyodu yani..yenimi basladin sen dansa? bence kiskanmis seni sana laf soyleyecek kadar..hem ona neki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…