çok çok haklısın. Sanırım biraz da yaşla ilgili bu durum. 19u doldurmadık henüz. Bu yaştaki erkekler ciddi ilişki düşünmüyor sanırım genelde. Zamana bıraktım zaten artık asla aramam sormam.Seni unutamamis,
hayatinda ciddi bir iliski olmayinca baska kizlarla cok daha rahat flort edebilcegi icin ayrildi galiba.
Bence bos ver, hiic pesinden kosma. O seni hak etmiyor.
O ayrılmak istedi. Ben sadık bir erkek değilim. Devam ederse sen daha çok üzülürsün zaten ayrı şehirlere gideceğiz sonumuz yok bizim demişti. 3 aydır çektiğim acı tarifsiz. Çok bağlanmıştım gerçekten.
Tam unutmaya çalışırken niye böyle yaptı anlayamadım. Böyle arkadaşça davranması ne anlama geliyor. Amacı ne acaba. Kendisi buluşmak istedi. Sonra da bu şekilde davranıyor. Acım ikiye katlandı şimdi. Kafam öyle karıştı ki. Bir önceki mesajda anlattım kızlar. Bir fikir verir misiniz lütfen
Ilginc bir telefon gorusmesi olmus,
Kac yasindasiniz?
Canım sen ne istediğini biliyor musun ?
Sevgilim var demeseydin keşke.
Ama bence zaten inanmıyor o.
Böyle kıskandırarak onu tekrar kazanamazsın , çünkü zaten ona mehilin olduğunu anlıyor bence o.
kızlar perşembe gunu arabayla kaza yaptım bna çok bışey olmadı bıraz ezık falan oldu bnm ex duymuş ve o gun geçmiş olsun bı ısteğin olursa arayabılırsın bnı dıye aradı ama sonra hıc aramadı nasıl oldun falan dıye erkekler gerçekten kötü kalplıler bunu öğrendim malesef
kızlar perşembe gunu arabayla kaza yaptım bna çok bışey olmadı bıraz ezık falan oldu bnm ex duymuş ve o gun geçmiş olsun bı ısteğin olursa arayabılırsın bnı dıye aradı ama sonra hıc aramadı nasıl oldun falan dıye erkekler gerçekten kötü kalplıler bunu öğrendim malesef
Bende sizle basimdan gecenleri paylasmak
Istedim...
Ben 4aylik bir beraberlik yasadim,hergüm bulustuk,bikere kavga etmedik,teyzesinle v.s.tanistim hersey ciddi bir iliski oldugunu gösteriyordu aslinda. Cumartedi aksami yemekte kuzenimlr tanisti ve hersey güzel gecmisti?yaninda oturdugum halde bana askiM diye msj atti.ertesi sabah bana msj atmis,olmuyor diye.ben neye ugradigimi sasirdim...ertesi gün bulustuk.seni sevmiyorum dedi,saygi göster dedi.beni öylece birakti...
Hayatim yikildi...aramadim sormadim...o beni
Aradi bulusmak istedi ben tersledim,bana cok agir küfür etti! Sonra küfürler devam
Etti...arkadasi bana asildi bunu duyunca deliye döndü beni kackere arayip sorguya cekti...
Tam on aydir birbirimizen kopamiyoruz...ya o ariyor veya ben...cok kavgalarimiz oldu...onun ve brnim kiskancligi yüzünden...agir laflar ...
Ben onu basima tac etmistim( hep altan aldim,hep kavga etmemeye calistim (
En son duydugum sey kankasinin kizarkadasina takiliyormus...ben neye ugradigimi sasirdim...agladim tel.ettik,bende kankanlan bu aksam cafede takilcam dedim,cafeye gidip beni aramis
O kizlan bulusmani istemiyorum dedim,bide ne göreyim o kizlan facebooktan arkadss olmus.
Yanlis yapiyorsun diyorum sanane diyor...
İyi bende takilirim dedim bane dedi.ozaman nr.sil beni rahat birak dedim.bana hesap soramazsin dedi ve birbirimze agir konustuk.ilk defa ben ona bel alti küfür ettim(( bu ara o 35 yasinda ben27...
Herkez o seni hak etmiyor diyor...onun arkadasilari bile ona
Degmez üzülme diyorlar(
Aklim cok karisik...neyapacagimi bilmiyorum;(
Bir aydir ses seda yokiki hafta sonra dogum günü...napim...
Bende sizle basimdan gecenleri paylasmak
Istedim...
Ben 4aylik bir beraberlik yasadim,hergüm bulustuk,bikere kavga etmedik,teyzesinle v.s.tanistim hersey ciddi bir iliski oldugunu gösteriyordu aslinda. Cumartedi aksami yemekte kuzenimlr tanisti ve hersey güzel gecmisti?yaninda oturdugum halde bana askiM diye msj atti.ertesi sabah bana msj atmis,olmuyor diye.ben neye ugradigimi sasirdim...ertesi gün bulustuk.seni sevmiyorum dedi,saygi göster dedi.beni öylece birakti...
Hayatim yikildi...aramadim sormadim...o beni
Aradi bulusmak istedi ben tersledim,bana cok agir küfür etti! Sonra küfürler devam
Etti...arkadasi bana asildi bunu duyunca deliye döndü beni kackere arayip sorguya cekti...
Tam on aydir birbirimizen kopamiyoruz...ya o ariyor veya ben...cok kavgalarimiz oldu...onun ve brnim kiskancligi yüzünden...agir laflar ...
Ben onu basima tac etmistim( hep altan aldim,hep kavga etmemeye calistim (
En son duydugum sey kankasinin kizarkadasina takiliyormus...ben neye ugradigimi sasirdim...agladim tel.ettik,bende kankanlan bu aksam cafede takilcam dedim,cafeye gidip beni aramis
O kizlan bulusmani istemiyorum dedim,bide ne göreyim o kizlan facebooktan arkadss olmus.
Yanlis yapiyorsun diyorum sanane diyor...
İyi bende takilirim dedim bane dedi.ozaman nr.sil beni rahat birak dedim.bana hesap soramazsin dedi ve birbirimze agir konustuk.ilk defa ben ona bel alti küfür ettim(( bu ara o 35 yasinda ben27...
Herkez o seni hak etmiyor diyor...onun arkadasilari bile ona
Degmez üzülme diyorlar(
Aklim cok karisik...neyapacagimi bilmiyorum;(
Bir aydir ses seda yokiki hafta sonra dogum günü...napim...
sağolun kızlar çok teşekkur ederım şımdı ıyıyım o da aradı tekrar nasıl oldun dıye yarım saat falan telde konuştuk ılk aradığında da bn saol teşekkur ederım dıye soğuk konuşmuştum zaten ağrım çoktu sonrakı aramada daha uzun ve arkadaş gıbı konuştuk özel mevzulara hıç gırmedık ama bn ertesı gun dans kursuna gıdıodum bı arkadaşıma gelemeyecem dıye mesaj atarken yanlışlıkla buna attım tel kıtlendı bı anlamadım nasıl attım arkadaşla bachata dansından bahsedıoduk gelemeyecem falan dedım buna gıttı mesaj buda bna bachata yapacak kadar sewıyesız olduğunu öğrendığım ıyı oldu ıyı kı yanlış mesaj attın dedı şımdı kustuk yıne:S
sağolun kızlar çok teşekkur ederım şımdı ıyıyım o da aradı tekrar nasıl oldun dıye yarım saat falan telde konuştuk ılk aradığında da bn saol teşekkur ederım dıye soğuk konuşmuştum zaten ağrım çoktu sonrakı aramada daha uzun ve arkadaş gıbı konuştuk özel mevzulara hıç gırmedık ama bn ertesı gun dans kursuna gıdıodum bı arkadaşıma gelemeyecem dıye mesaj atarken yanlışlıkla buna attım tel kıtlendı bı anlamadım nasıl attım arkadaşla bachata dansından bahsedıoduk gelemeyecem falan dedım buna gıttı mesaj buda bna bachata yapacak kadar sewıyesız olduğunu öğrendığım ıyı oldu ıyı kı yanlış mesaj attın dedı şımdı kustuk yıne:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?