Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

senın neyın var bacım

11 aylık ılıskım bıttı bacım. tamam ılk ayrılık degıldı 10 kere ayrıldık daha once 11 ay ıcerısınde ve 10 kere barıstık ve bu sondu sanırım. bı anda hayatımda olmanı ıstemıyorum dedı. bende tamam gıdıyorum o zaman ıstemıyosan dedım mesajla. gıt dedı. bende yazıklar olsun sana sevgımın zerresıne degmedın. hayatımdakı en ıgrenc erkekmıssın tıksınıyorum senden mesajı mı attım. ve facedende sıldım. oda ertesı gun sılındıgını gorunce benı facede engellemıs. bugun baktım sahte hesaptan baktım tabıkı dondurmus facesınıı. hayatında olay ıstemıyomus aklınca. ne kadar takmamaya calssamda uzuntumu yasıyorum. bana bı ara sey dedı 10 kere gıttın 10 kere gerı dondun ben artık cozdum senı sesımı cıkarmayınca gerı gelıyosun ustune gıdınce kacıyosun demıstı bana. ama bu sefer donmucem kararlıyım. pekı o donermı :S

kız sende buna cok yuz vermıssın...ne demek yanı sesımı cıkarmayınca gerı donuyorsun ?
sız sureklı tartısıyorsunuz anladıgım kadarıyla anlasamadıgınız nokta ne...
bırde o sana hayatımda olmanı ıstemıyorum deyınce bıraz daha ılımlı olsaydın belkı bı anlık sınırle soyledı hanı bunun sınırlı anı da olmaz da belkı tartısma anında fılan soylemıstır dıye boyle dusundum...
bırde keske sen ona tıksınıyorum senden fılan demeseydın ınan sevgı kolay bulunmuyor...
senın bu yazdıklarını gorunce eskı ılıskım aklıma geldı cocugu o kadar sevıyordum o kdar kıskanıyordum kı anlatamam
hep kavga edıyorduk o bana bısey dese lafın altında da kalmıyordum tabıkı
sonunda bıttı ama keske yapmasaymısım dıyorum sımdı cunkı gelen gıdenı aratıyor
ve hıc unutamıyorsun elındeyken kymetını bıl canımm
barısırsınız ınsalllah da sen su tartısma nedenlerınızı neden bu kdar ayrılıp barıstnızı bıanlat kı ona gore akıl verelım sana
:26:

Bazen tartışmalar hoştur ilişkilerde sonu güzel oluyorsa.Değeri artar karşındakinin, anlaşılır olur hemen.Bunları yaşarken en önemli nokta nedir SAYGI.Kavgalar, münakaşalar,mesajlar saygı çerçevesinde,insanca,abartısız olmalı.Saygının olmadığı yerde sevgi aramayın.Dürbünü iki taraflı kullanın.Söz kolay çıkar ağızdan,karşıya gidip kırdımı iş orda biter.Daha öncesi çatlaklar da olabilir kırılmayı destekleyen.

Canım bırıne cok zor baglanan bırıyım.. ama o dengesız ! tam anlamıyla boyle. bıde bana dıyo sen benden daha dengesızsın dıye. aslında bız cok uyumluyuz dınledıgımız muzıge kadar.ama onda sevgı bıtmıs sanırım benı gozden cıkardıgına gore evet sevgı bıtmıs tartısma nedenlerımız benım cok konusmam ılk cıktıgımız aylarda bana hep geveze ol hıc susma hep konus , senınle konusmaktan zevk alıyorum derdı. en son blustugumuzdada bnu dedı. cok zevk alıyodum dedı ama sonra ben degısmısım yanı ona gore. anlamadım . sımdı eskı ayrılıklarımızda ettıgım laflar hala aklına takılmıs onun. onları acıp duruyodu. tabı huzursuz oluyodum.sonuc olarak1 haftadır mesaj falan atmıyorum. hayatımda cık dedı resmen bana. bensız daha mutlu olcak sanırm..

ben genel bir yorum yapıcam ilişkileri bilemeyeceğim ama ne zman birine yüz vermesem msjarına dönmesem ya da işte aşağılasam falan adamlar peşimde koşuyor şu anda bir ilşki yaşıyorum güya adama verdim bütün tavizleri tepeme çıkardım sevdiğimden emin bağlılığımdan kendisine ve bunları bilmesine rağmen ilşkimiz kopma noktasındasen düşün artık bence terk eden sevgiliyi geri getirme yolu diye birşey yok en güzel tepki tepkisziliktir bir erkek seni seviyorsa unutamıyorsa er geç dönecektir

bazı seylerı erken tüketmıssınız gbı geldı bana bı sureden sonra karsındakının en ufak davranısı bıle batar ya oyle olmus sanırım cok konusuyorsun demesı bahane bence...sız ayrılmayıda barısmayıdaa becerememıssınız ayrıldınız dıyelım degısen sey ne kı bırbırınıze agır laflar edıyorsunuz ayrılınca ne degısıyor yanı bı anda sılmeler felan bu hatayı bende cok yaptım sonucunda da cok sevdgım ınsanı kaybettım ınsallah barısırsınız cook mutlu olursunuz hayatımdan cık dedıkten sonra sen ne dedın ona daha sonra gorustunuz mu hıc

Ne kadar da çocukça oyunlar ve davranışlar. Aklı sıra, seni kıskandırmaya çalışıyor.
:) böle şeyler yapılıyorsa sevinmelisin çünki hala unutulmamışsın.akıldasınki hala seni düşünüp sen gör die bişiler yapıyor.haklısın çocukça şeyler kim naparsa kendine yapar deilmi ahh ahh tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer nereki bunu hesap etmesler.ama başımdan geçmişti paylaşıyım istedim şuan eşim olan kişiyle çıkıyorduk o zamanlar kavga etmiştik beni kıskandırmak geri döndürmek ve canımı acıtmak için eski kız arkadaşıyla ilgili bi laf etti çünki biliyodu ona çok gıcık oluyodum kıskanıyodumda ben bu lafına dahada sinirlendim ne haliniz varsa görünya bununla sadece kendinden soğutuyosun dedim bir daha ne aradım ne beni görebilceği msn face bilmemne hiçbir yerde görünmedim ortak arkadaşlarlada görünmedim tam 2 ay nası gecti ben bilmiyom zordu ama dayandım 2ay sona gizli numaradan biri aramış duymamışım ertesi gün gene yine duymamışım sona numara açık şekilde gece 12de çaldı telefon numarayı tanımıyom efendim dedim baktım onun sesi napıyorsun dedi senmisin dedim ama şoktaydım tahmin etmiyodum çünki çok dik kafalıdır bilir hep ben ararım dayanamaz der aramaz o yüzdende demekki aramayınca ben kopardı die düşünmüştür sesini duymak için aradım dedi mutlu olmuştum sonra bi ortak arkadaşımız var bahar birasda hoppadır her erkeğe sırnaşır bunada sırnaşmıştı bu numaram yeni bahara verirmisin dedi bi daha şoka girdim neyse verdim bahara numarayı sonra bnmki msj attı nbr die ertesi gün beni boşver verdim bahara numaranı ona sor nbr die dedim postacılıkta yaptım sayende dedim oda ben seni aradım baharı deil öle olsa bahara tel no ulaştırmaya çalışmazdım dedim oda ben bahara her türlü ulaşırım istesem amaç bahar deildi dedi sona düşündüm msn sinde ekli bahar 2dk pc açsa bahar karşısında olcak anladım kıskandırmak istemişti yüzüne vurmadım bide seni aramak için aramadım ayağı yaptıydı aklınca ben bahar die kavga çıkarınca açıklamak zorunda kaldı

Canim benim belki haklisin,beni kiskandirmak icin belki yapiyor ve beni unutmadigi icin! Eskiden bunu gördmü tel.acardim hemen kavga ederdik!
Ama bur gercek var cok agir konustuk birbirimize,bana olmiyacak seyler söyle bende ilk defa ona küfür ettim! Ve bide o kiz kankasinin takildigi kiz yani aslinda o kiza o gözle bakmasi bana ters

Bugün cok hüzünlüyüm, gün gectikce icimdeki özlem büyüyor
Aklim fikrim onda niye diye kendime sorub duruyorum(

hayatımdan cık dıyınce bende ıste yazıklar olsun sevgımın zerresıne degmedın dıyerek faceden sıldım hemen. oda bunu gorunce engellemıs benı . dunde baktım facenı dondurmus.. engelledıkten 3 gun sonra dondurmus. aramıyorum sormuyorum..

önce nedenlerını öğrenseymıssın keske konusmayı deneseymıssın bırbırınıze hıc fırsat vermemıssınız kı belkı kotu bır donemden gecıyor sıkıntısı var sende ustune gıttın de oyle soyledı ınsanın her günü bırbırını tutmaz kı canım sen arasan onu konussanız neden boyle oldu dıye eger gercekten sevıyorsanıoz bırbırınızı davranıslarınızı kontrol etmeyı ogrenın bıraz yoksa sureklı ayrılıp barısırsınız

belki ağır sözler sölenmiş olabilir insanlar içinin acısıyla herşei söleyebilio birbirine öfkeyle sona pişmanda olunuyo o kızla gerçekten o gözlemi bakıyor yoksa sana oyunmu oynanıyo bide o var bekle bakalım ama sessiz bekle hiç bişey yapmadan eğer seviyorsa onun özlemide büyük ve aramak ister sen arama sorma ortalarda gözüne görünme bakalım ama dayanman lazım ne olursa olsun ilk sen arayıp sormamalısın o dayanamazda bişeyleri bahane eder arar seviyorsa sabır.. sabır biraz acıdır ama meyvesi tatlıdır şunuda söyliyim eğer bir erkek veya bir bayan birini gerçekten seviyorsa başkasıyla yapamaz aklı hep sevdiğindedir yanına kim gelsede yeni bi ilişkiye başlamak istesede yenisinde hep eskisini arar durur ve başında biter

senı kıskandırmaya calıstıgının farkındasın uzulerek ve kıskanarak onun amacına ulasmasını saglıyosun ,
bıraz zaman gecsın yaptıklarından cok utanacak o kısı sen durusunu bozma kendın ol kıskandırıcam dıye baskası gbı davranma
ayrıca senın onları umursamaz tavrın onlara en büyük ders olacaktır

peki kizlar ben ne düsünmeliyim..benimki beni terketti baskasiyla ciddi ciddi beraberler ama hemde kiskandirmaya calisiyo..5 aydir ayriyiz..en son kizi ögrenince onu aramistim..aradan 3,5 ay gecti ama ne aradi ne sordu....bir aydir facemide kapattim..kisacasi okuduklarimi uyguluyorum ama sonuc alamiyorum..bekle bekle hic gelmicek belkide bilmiyorum..belki gercekten aklindayim ama evlilik korkusundan bile aramiyorsa napicam ben ya..yani hem beni takip ediyo hem o kizla hala beraber ben ne düsünmeliyim yada yapmaliyim ?

arayıp ne dedın ?
senı nasıl kıskandırıyor ki...

arayıp ne dedın ?
senı nasıl kıskandırıyor ki...

zaten beni terkedince denemek icin 4 gün sonra fln m sj atmistim naber fln diye hic cevap gelmemisti..1 ay sora kizi ogrenince aradim bagirdim cagirdim sadece..nekadar igrenc biriymissin fln filan..hem kötü davraniyodu hemde beni ilgilendirmyiosun naparsan yap dedi..ama msndede engellememisti beni ogün askerden gelmisti msne girdi hemen fln..arama dedi aradim ama cikti tele..sonra kapatti suratima teli yine yazdim msnde cvp vermiyo yavas yaziyo falan..sonra yine aradim cikti tele..bukezde dedi sende birini bulmussun iste falan filan..zaten bos durmazdin...anladim iste osira neden böyle davrandini cünkü ayrilirken arkads olarak kalabiliriz fln demisti..

iste o konusmadan sonra ben abisiyle konustuktan sonra böyle kiskandirmak amacli keyfime bakcam fotolarini sildim aldigi bilgisayari attim fln demistim..ertesi gün kizla resmini koydu faceye ilk defa..hep fotolarla kiskandiriyodu yani..mesela ben isyeri yemegine gitmistim oradan resim cekildik yanimda genc bi erkek vardi fln sanki yakin gibiydi profil resmi yaptim hemen oda resmini degistiriyo..facede resimlerimi herkes görsün diye actim yine fotosunu degistirdi fln..sonra tüm resimlerini kizla olan özene bözene siyah beyaz yapmis profil fto yapmis onu koymus..ondan sonra iste ben facemi kapattim canim..facemi kapattiktan sonra hic bisey yapmadi yani o foto ama hala duruyor 4 haftadir..hic degistirmedi..

Ahh bu erkekler, bizi mahvetmeye bayılıyorlar. Bende dün arkadaşımın facesinden onun facesine girdim, kendi facemden sildim çünkü onu, gerizekalı sevgilisiyle fotosunu koymuş, aynı seninkinin yaptığı gibi burcum, böyle sarmaş dolaş bi foto koymuş, altına da ömür boyu aşkım gibisinden bişeler yazmış, aklı sıra beni kıskandırıyor, öküz işte, bende hala daha bu çocuğun peşinden koşuyorum.

seninki cok acayip gercekten hicbisey yokmus gibi konusuyo senle bide.benimki ole degilki ses yok seda yok..sadece fotolar konusuyo...cunku benimki kinci biri..benim baskasiyla konustumu ogrenince benden intikam aliyo..asil benim ondan intikam lazimken..ama az kaldi..biraz daha zaman gecsin bende facemi acip iliskisi var yapicam bakalim napicak...

Dengesiz anacım, arkadaş ayağına yatıp konuşmaya çalışıyor. Benimki de az çok öyle sayılır, intikam alıyor güya benden, acısını çıkarıyor, alsın bakalım, yapsın, ne zamana kadar, nereye kadar sürecek böyle, er geç benimde intikam alıcağım, sevineceğim, mutlu olucağım günler gelir.

aslinda tek istedigim onun bana oyle yada boyle geri donmesi...zaten yuzde bin kabul etmicem.sadece nefret ediyorum kiskanmiyorumda fotolarina bakinca icim.sizlamiyo..ama yeni bi foto koyarsa ozaman yine kotu hissedebilirim..

bunu onu kiskandirmakla yapabilirmiyim bilmiyorum...kiskansa cileden ciksa bana hakaret bile etse icim.yaglari eriyecek..ama o tepkisiz....tabi donecegi varsa ben hicbisey yapmasamda doner..ama bu oyle donecek gibi degil kiskanirsa donecek gibi sanki..

Aynısını bende çok istiyorum canım, dönsün er yada geç, bu 6 ay sonra olur, 2 yıl sonra olur, ne zaman olursa olsun, dönsün, pişman olsun. Sadece bunu istiyorum. Beklerim ben, hala daha da bekliyorum, beklicem de, bakalım ne olucak halimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…