Aynısını bende çok istiyorum canım, dönsün er yada geç, bu 6 ay sonra olur, 2 yıl sonra olur, ne zaman olursa olsun, dönsün, pişman olsun. Sadece bunu istiyorum. Beklerim ben, hala daha da bekliyorum, beklicem de, bakalım ne olucak halimiz.
ben en fazla iki ay beklerim..daha sonra facemi acarim iliskisi var hemde 11.aydan beri diye :) biraz daha gectikten sonrada belkiii fotolar koyarim..tam ciddi bi iliski olarak devam edebilirsek ozamana kadar :) insallah yenisiyle iyi oluruz hep..sadece ilgisi eksik birde zamani yok off
yenı sı derkennn benım nıye haberım yok ask olsun
önce nedenlerını öğrenseymıssın keske konusmayı deneseymıssın bırbırınıze hıc fırsat vermemıssınız kı belkı kotu bır donemden gecıyor sıkıntısı var sende ustune gıttın de oyle soyledı ınsanın her günü bırbırını tutmaz kı canım sen arasan onu konussanız neden boyle oldu dıye eger gercekten sevıyorsanıoz bırbırınızı davranıslarınızı kontrol etmeyı ogrenın bıraz yoksa sureklı ayrılıp barısırsınız
kacirmissin canim ya :) bir ay gorusuk arkadas olarak daha sonra kabul ettim..iki haftaya yakindir beraberiz..ama zamaniolmuyo pek gorusemiyos diye uzuluyorum ya
bu eskiside kafami agritiyo iste sadece..soruna cevap yazdim oku canim..
bazen yenıden baslamak lazım herseye bende senın gıbıyım suan hayatımda cok yenı bırı var
yeni birini tanimakta zor..nasil davranmaliyim hersey cok yeni..zamanida yok bulusmak istiyorum ama soylesem iyi edermiyimondanmi beklesem bilemiyorum :) artik eskisindn dolayi kafama takiyom yanlis yapip degersiz olmaktn korkuyrm..hayirlisi olsun bizim icin insallah
hayatımdakı ınsan o kadar sıcak ve samimı kı bu yonunu cok sevdım oldugu gbı davranıyor...
gecmıste sevdıgım ınsan bıle bu kadar cana yakın ve ıyı degıldı bana karsı bu sefer ıyı olacak inşallah
sız ayrı sehırlerde yasıyorsunuz herhalde aynı korku bende de vardı acele edıp yanlıs yapmaktan bende korktum ama gectı oldugumuz gbıyız ıkımızde bu da benı cok rahatlatıyor sızde bıraz gorusmeye baslayın hersey yoluna gırcek bız her aksam gorusuyoruz
kac kere görustunuz sımdıye kadar
aramayıp sormayınca donuyolarmı yanı ? ben bazen dayanamıcak gıbı oluyorum.mesaj atmak ıstıyorum .ama zor tutuyorum kendımı .belkı yıllar sonra doner
aramayıp sormayınca donuyolarmı yanı ? ben bazen dayanamıcak gıbı oluyorum.mesaj atmak ıstıyorum .ama zor tutuyorum kendımı .belkı yıllar sonra doner
Aynen, bende böyle oluyorum. Elim sürekli telefona gidiyor, onu aramak, mesaj atmak istiyorum, ama tutuyorum kendimi, zor da olsa tutuyorum.
bi erkek arkads diyorki: her yaptigina kiskanclik amacli olsun yada baska bisey olsun tepki vermiyorsa bilki unutmus..benim faceye koydugum resimlerden sonra onunda kendi sevgilisiyle foto koymasida bi tepki sayilmazmi sizce kizlar ? acayip moralim bozuldu..yani hic dönmicek mi bu pislik..bukadar kolaymi 3.5 yilin bitmesi..cocuk diyo bna kalirsa dönmicek bitmis onun icin diyor..
Kim bu çocuk ?
ya bende arayıp sormadım ama dönmedi 3 ay oldu ayrılalı...oda kızlarla sarmaş,kızlar öpmüş yanaklarında ruj izi olan resimler koyuyor bilmiyorum bana mı inat yapıyo yoksa ben mi tanımamışım tanıdığım insanla alakası yok.
sizce döner mi??
nekadar süre beraberdiniz? ciddi düsünüyomuydunuz? ciddi derken illa evlenmek amacli degilde yani uzun süreli seni dinleyen anlayan falananlaminda soruoyrum
3 yıl çıktık..ciddi düşünüyorduk annesiyle falan evlerine gidip tanışmıştım 1. yılımızda...yani evlilikte düşünüyorduk herşeyden önce gelecegimiz bir olsun istiyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?