inanmiyorm ya bu erkekler hep mi ayni..neden böyle degisiyorlar birden..o beni terketmeden önce keske bu tür konulari takip etseymisim..önce ben terkedip onu deneseymisim keskeee...
ayrilma sebebi ne peki ? bir andami ayrildi oda
keşke bende takip etseydim diyorum yaa keşke ama insanın başına gelmeyince ders alınmıyo yaşamak lazım galiba
aynı bölümdeyiz erasmusla 6 aylğına fransaya gidecekti ilk şiddetli kavgamızda ayrıldı gitmeden 1 ay önce...sebep benm o gün yok yere kaavga çıkarmammış yorulmasıymış mutlu olamayız ayakları falan....
siz neden ayrıldnızz
benimkide askerdi..askerligi bitirmeden 1 ay önce ayrildi..sevgim bitti 4-5 aydir falan filan dedi..ayrildiktan bir ay sonrada baska bi kizla evlerinde cekilmis resim yakaladim...5 ay oldu ayrilali..en son 3,5 ay önce o kizi ögrenince aramistim iste..simdide kizla resimlerini koyuyo faceye...bende yapicam ama az kaldi..dayanamicam..yilbasina bi hafta kala yapicam..yilbasi güzel gecmez belki dokunur ona..
belki dokumaz bilemeyiz biz ama eski sevgilinin inadına bişey yapma bence yani o kadar bile değer verme insan ister istemez düşünüyor ama yapmaman daha ii olur die düşünüyorum ben(
kızlar cok kötüyüm bana akıl verın lutfenn
geçmişin ızlerını bı turlu sılemıyorum yıne karsıma cıktı napıcam bılmıyorum cok beter bı haldeyım gözlerım sıstı uykusuzluktan aglamaktan kendımı bıtmıs hıssedıyorum yıne basa döndüm intahar edıcem en sonunda
kac yasindasin sen ozge merak ettim..ilk oncelikle intihari sakin dusunme ailenden onemli degil o sen daha onemlisin..ben mesela ilk sevgilimi 2 yil.unutamadm ama oyle aglamadimda cok ozledim ama bana yaptgi yanlis beni frenliyordu..2.de oyle aramayi kesinlikle dusunmuyorm..cunku yaptiklari yine beni frenliyo..asla aramamda donmemde..
mesela sen ne dusunuyosun ayrilma sebebinede bagli..ona kesin donmiceksen zamana birak yaptiklarini dusun kendi degerini dusun ve boyle frenle kendini..ama eger o gelince donuceksen eminim dort gozle bekler insan gelsede barissak diye.. oyuzdn eger donmiceksen geri ona zamanini harcama yeni tanistign kisiye adapte et kendini cnm
Yardım edicek kimse yok mu
yagmurcum ben varım ama pek ıyı degılım bende
Allah düşmanımı bile sevdiğiyle sınamasınsizin durumunuz noldu ? Destek olalım birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?