Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

inanmiyorm ya bu erkekler hep mi ayni..neden böyle degisiyorlar birden..o beni terketmeden önce keske bu tür konulari takip etseymisim..önce ben terkedip onu deneseymisim keskeee...

ayrilma sebebi ne peki ? bir andami ayrildi oda

keşke bende takip etseydim diyorum yaa keşke ama insanın başına gelmeyince ders alınmıyo yaşamak lazım galiba

aynı bölümdeyiz erasmusla 6 aylğına fransaya gidecekti ilk şiddetli kavgamızda ayrıldı gitmeden 1 ay önce...sebep benm o gün yok yere kaavga çıkarmammış yorulmasıymış mutlu olamayız ayakları falan....

siz neden ayrıldnızz

benimkide askerdi..askerligi bitirmeden 1 ay önce ayrildi..sevgim bitti 4-5 aydir falan filan dedi..ayrildiktan bir ay sonrada baska bi kizla evlerinde cekilmis resim yakaladim...5 ay oldu ayrilali..en son 3,5 ay önce o kizi ögrenince aramistim iste..simdide kizla resimlerini koyuyo faceye...bende yapicam ama az kaldi..dayanamicam..yilbasina bi hafta kala yapicam..yilbasi güzel gecmez belki dokunur ona..

belki dokumaz bilemeyiz biz ama eski sevgilinin inadına bişey yapma bence yani o kadar bile değer verme insan ister istemez düşünüyor ama yapmaman daha ii olur die düşünüyorum ben (

Aslında çok doğru denilmiş. Fakat benim eski sevgilim çok inatçı birisi. Bu yüzden hep kaybetme korkusunu yaşadım. Geri Vtes yapmaz türünden çünkü. Yada bilmiyorum ben mi öyle düşünüpte abartıyorum. Bu durumlar yüzünden hep dönmesi için yalvarcak durumlara geldim. ne zaman ilgili durumlara geçse ben sanırım aşırı sevgi gösterisi yaparak bu durumu geri teptirdim.
şu anda da bi sevgilisi var ama onu sevmediğini biliyorum. biraz sert konuştum. bilmiyorum bu söylenilen şeyleri yapmam işe yarar mı? ya da benm için daha farklı önerisi olan ?

kızlar cok kötüyüm bana akıl verın lutfenn
geçmişin ızlerını bı turlu sılemıyorum yıne karsıma cıktı napıcam bılmıyorum cok beter bı haldeyım gözlerım sıstı uykusuzluktan aglamaktan kendımı bıtmıs hıssedıyorum yıne basa döndüm intahar edıcem en sonunda

belki dokumaz bilemeyiz biz ama eski sevgilinin inadına bişey yapma bence yani o kadar bile değer verme insan ister istemez düşünüyor ama yapmaman daha ii olur die düşünüyorum ben (

simdiye kadar yapmadim saniyodum ama ister istemz kendi resimlerle onu kiskandirmaya calistim..basardimda..o belkide tam vazgecmisken fotolarla kiskandirmayi..cunku kendi.resmini koymustu 2-3 gun..belkide baska bissyden oyle yapti..bn facede tum fotolrimi actim bana takilan birini gormustur dikkatli baktiysa..cin gibi o..birde bi cok kisi erkek resmimi begen yapmisti..tepkiside iste onunda foto koymakla oldu...ben de geri gelmiyo diye onunda cani acisin beni mutsuz sanmasin diye..bi iliskim oldugunu bilsin diyeydi ne bilim oyuzden bekliyrm yapmiyrm..sonra pisman olmiyim diye

cok mutsuzum bılıyorum olmayacak yıne

Kızlar Allah aşkına banada yardım edin bende burada yapılmaması gerek şeyleri yaptım bir çoğumuz gibi aramız düzeleceğine dahada beter oldu egosu tavan yaptı ama ben bir türlü aramamayı tam beceremiyorum aramayıp sesini duymadıkça içimdeki kötü şeytan beni dürtüyor.haber alamayınca başına birşey gelmiş duygusu oluşuyor bende sizdede oluyor mu ? Yoksa tek benmiyim ? Nasıl aramıyorsunuz nasıl kendinizini frenliyorsunuz ? Birde benim ki güçlü olmamı ister ama bende tersine hep ağlıyorum çoçuk gibi ay ne yapıcağımı şaşırdım arayamadan duramıyorum nasıl frenlesem ki kendimi ?

Birde onun ilk sevgilisiyim 2 yıldır ilişkimiz var çok değer verdi herşeyi yaptı benim için ilk sevgilisiyim 2 yıl güzel anılarımız falan , sizce beni kolayca unutabilir mi ?

Son düzenleme:

kac yasindasin sen ozge merak ettim..ilk oncelikle intihari sakin dusunme ailenden onemli degil o sen daha onemlisin..ben mesela ilk sevgilimi 2 yil.unutamadm ama oyle aglamadimda cok ozledim ama bana yaptgi yanlis beni frenliyordu..2.de oyle aramayi kesinlikle dusunmuyorm..cunku yaptiklari yine beni frenliyo..asla aramamda donmemde..

mesela sen ne dusunuyosun ayrilma sebebinede bagli..ona kesin donmiceksen zamana birak yaptiklarini dusun kendi degerini dusun ve boyle frenle kendini..ama eger o gelince donuceksen eminim dort gozle bekler insan gelsede barissak diye.. oyuzdn eger donmiceksen geri ona zamanini harcama yeni tanistign kisiye adapte et kendini cnm

ozel mesaj atablıyormusun canım

Allah düşmanımı bile sevdiğiyle sınamasın sizin durumunuz noldu ? Destek olalım birbirimize

ben bırsuru olaydan yasanmıslıktan sonra yenıden bırını sevmeye kalktım ama olmayacak galıba... ılıskımız cok yenı cokta guzel gdıyor aslına bakarsan ama benım basımdan evlılık gectı 16 yasındayken evlılıkte denılmeyecek kadar kotuydu ama adı evlenmıs ayrılmıs oldu...

ben sevgılıme anlattım oda bana ben senı sevıyoruım gecmıs benı ılgılendırmez dedı
sonra konu aılesınden fılan acılınca soylemeyelım dedı, bende olmaz oyle bılmelerı gerekır dedım neden soylemek ıstemıyorsun dedım onlar bıraz gerı kafalıdır dedı... ben dedımkı senın mutsuz olmanı ıstemem eger aılenle benım aramda sorun olursa bıtırelım oda dedıkı ben senınle bu savasta sonuna kadar varım ıkımız beraberken mutluyuz gerısı bos dedı...

aılesı kars ta yasıyor bız ıstanbulda ev alıp burada yasamayı ıstıyoruz ,sevgılım ben burda yasayalım ıstıyorum dıye ev arastırmaya baslamıs bıle dun soyledı bana o kadar mutlu oldum kı anlatamam
aksam ıs cıkısı geldı benı aldı eve gıderken bı babamı arayayım ev ısını soyleyeyım dedı (bu arada babası araba ıstıyor sevgılımden ) konustular babası burda evın var napacaksın ordan ev alıp sen araba al demıs buda sankı dondu gıbı bıraz anlamadım ama cok huzursuz oldum...
onun oyle demesıne bakma (bı ev bulduk uygundu) o ev olursa alıcam dedı ... dıyeceksınızkı ev almayla ılıskınızın ne alaksı var bız bıseylere baslamak ıstıyoruz sımdıden ben ona her zaman soyledım kımse karısmasın bıze herkesden ayrı olalım dıye babası oyle dedı dıye vazgecmedı ama vazgececekmıs gbı sankı ben aılelerın bıze karısmasını ıstemem
bu cocuk sımdıden boyle yaparsa ılerde ben yıne mutsuz olurum bundan korkuyorum...
kafam cok karıstı anlayacagınız devam ettırmelımıyım bu ılıskıyı bılmıyorum...
cocuk gercekten ıyı hatta demıstım sızede hayatımda kı oncekı kısıden cok farklı sıcak ama sureklı bı aksılık cıkıyor hayatımda tam sevınıyorum derken mutlaka bı puruz cıkıyor
ben cok cıddı dersler aldım hayattan kımseye guvenmemeyı ınanmamayı cok agır ogrendım, her zaman soyluyorum hayatta en onemlı sey ınsanın kendı ayaklarının ustunde durmasıdır ,sukurler olsun kı kendı ayaklarımın ustunde duruyorum unıverste okuyorum gerıye donup baktıgımda basım dık anlım acık hatam kucuk yasta kanmak oldu ama dıyorum ya olmazsa da olmasın onemlı degıl ama artık toparlanamam herhalde

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar
konuyu en başından okudum ve gercekten bentopraka teşekkürlerimi iletiyorum.paylaşımları çok çok dogru her harfine katılıyorum..
özel msj yoluyla kendisine ulaşamıyorum malesef. desteginize cidden ihtiyacım var arkadaşlar yalvarıyorum..anca yaşayan beni bilir yani sizler..
özetle anlatıcam sizide bunaltmak istemiyorum sevgilimle 8 aydır çıkıyorduk diyeyim ama ayrı şehirlerdeydik fakat yazın geldi benim için ve burda kaldı..şu 15 gune kadar iyi gidiyodu birbirimizi tanıma aşamasındaydık cunku her nekadar cıkıoduk desemde temmuza kadar internet telefonla fln idare ediyoduk sonucta. ama liseden tanısıyoruz biz eski arkadasım ama sevgili olmak cok başka..yani ben bi sebep bulamıorum cok düsünüorum cunku tanıma arefesindeydik birbirimizi ama bi anda yok oldu bunu bi kerede buraya gelmeden önce yapmıstı ama kaale almamıstım hani yüzyüze değildik umursamamaya calıstım aynı yerde olmadıgımzdan bide.. yalnız şimdi anlayamadım bi anda ne internet ne telefon hicbiseklde ulaasamıorm kendisine .. şimdi 2. oldu bu ama dediğim gibi ozmn ayrıydık simdide bi sorun yoktu aramızda... bi baskasımı var hayatında artık onuda düsünmeye başladım ama en son düşüncegim bisey bu..bi sorun olsa dahi facede ablası var ve olumsuz bi aile durumları yok gibi..bisi olsa yanstırdı facedede..diye düşünüyorum:S yani aniden bi adam neden yok olur mail sms falan attım ilk önce 15gundur cvp yok belki döner dedim fazla üstelemeyim istedim ama cok canım yanıoo :'(
bu durumda ne yapayım nasıl bi yol izleyim ben??

Bizde dün ayrıldık. Defalarca aradım bana istemediğini söyledi ama kavga edip ayrılmadan önce telefonda saalerce konuşup ne kadar aşık olduğumuzdan bahsediyorduk.
Bu ayrılık beni öldürdü. Ama dediğinizi uygulayıp aramycam umarım bana geri döner. Benim için bişeyler yapmasını istiyorum. Pişman olmasını istiyorum. Ona karşı zaafım var çok zayıfım bu huyumdan nefret ediyorum. Ama çok aşığım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…