Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

sizi terkeden dönse yine terkeder

katiliyorum..beni ayni kisi bi kere daha terketmisti..biraz ara verelim falan demisti...hemde bizimki uzak iliskiydi..ben onun yanina gittim..3 hafta falan kalmistim..geri döndüm..ben döner dönmez bana ara verelim dedi..ondan bi sene sonrada iste tamamen terketti..sevgim bitti fasa fiso..

erkekler hem terkedeler hem suclu degildirler..terkederler kiz biriyle sadece konussa görüsse bile ondan kötüsü yoktur..simdi benim yasadigim gibi..hem terkedildim hemde asagilandim..naparsan yap ilgilendirmiyosun artk beni demeler falan..offff offf

ya kizlar bise sorcam..bi erkek söyle ayriliyorsa ne düsünürsünz...

bana ilk önce dedi zamana birakalim hemen ayrilalim demiyorum falan demisti..yine arkadas olarak kalalim falan..hem trye gelincede görüsürüz falan demisti..bende kabul etmemistim hayir demistim silmistim faceden falan..ama 4 gün sonra mesaj attim arkads kalalim diyen adam cevap bile yazmadi..neyse aradan bi ay gecti bi kiz oldugunu ögrendimm..oda benim bi erkekle görüstügümü ögrenmis ama ona baska ne anlatildi bilmiyorum..cünkü bunu anlatan benim bi kiz arkads kiskandigi icin yapti..oyüzden bilmyorum neler anlatti..sonra ben bi kizla birlikte oldugunu görünce aradim bagirdim cagirdim falanoda bana bende bilyiorm sen neler yapmissin artik buraya gelincede görüsürsün falan dedi..bende tam anlaticaktim falan dedi naparsan yap ilgilendirmiyrosun beni fln deyince kafam atti..bende ona yazdim msnde evet o cocuktan cok hoslandim hemde öyle böyle degil asiri derecede hoslandim dedim ama olmadi olsaydi cok sevincektim dedim...ve o güne kadar hic msne girdimi beni engellemismiydi bilmiom hic takip etmedim..ama ogün msninde vardim..madem ben onu ilgilendirmiyrm neden msnde silmiyo telefonuna cikmicam arama diyo ariyorum cikiyordu..sonra kapatti suratima biraz konusup..yarim saat msnde cevap vermeyince tekrar aradim bu sefer cikti iste ondan sonra söyledi biriyle görüstügünü bilyiorum falan...

sizce bu kisi basindan beri sadece o kizla cikip bana gerimi dönmeyi düsünüyrdu ben ögrenmeseydim eger ? yoksa gercekten bitirmismiydi? cünkü o kizi kimse bilmiyordu tek ben biliyordum ailesine falan ben söyledim onlarda sasirdi bilmedikleri icin..sonradan iste ben abisine artik o beni ilgilendirmiyor reismlerini sildim attim aldigi laptopu bile attim trye gelince de istedigimi yapicam deyince o kizla fotosunu koydu..yani hemen o tlefon görüsmesinden sonra degil..ben mi onu cileden cikarttim ben mi onu zorladim bu konunun böyle igrenclesmesine,face profiline sevgilisiyle olan fotoyu koymasi icin ben mi zorlamis gibi oldum onun hakkinda abisine böyle konusarak ? oda madem öyle iste böyle mi yapti bana sizce ?

Son düzenleme:
kızlar bende ayrıldım terkedıldım 1 yıl olunca bıtırmeye karar verdı evlenelım dedıkçe kactı sureklı..dun msj attım keske atmasaydım o benı coktan unutmus sankı gulup eglenıyor..ıcım acıyor etraftakı hersey sevımsız gelıyor sankı olecegım..yemek yemek tv vs hıcbırsey mutlu etmıyor etsede anlık..ne yapacagım bırılerı banada destek olsun..ama aramayın aradıkca mesaj attıkca havalara gırdı..

Konuyu takip edemiyorum.Neler varmış neler olmuş biraz okumaya çalıştım.Soru soran herkes okudu mu yazdıklarımı.Bun yazılanlara rağmen ne yapılacağını bilmiyorsanız,
zorla güzellik olmaz der büyüklerimiz.Resim koymuş,dün seviyormuş bugün ne olmuş vs.vs..Zorla kimse kimseye birşey yaptıramaz.Silah mı dayadınız sevgi sözcükleri için.İki farklı kültür,iki farklı yetişen insan bir araya geliyor.Tanıyana kadar biraz zaman geçmesi gerekir.Bu zaman kişiden kişiye algılamaya göre değişir.Saygı çerçevesinde dürbünün her iki tarafını kullanın.Bir insanın kişiliği oturmamış ise zorlamayın.Ya kişiliği gördüğünüz gibidir değişmesini beklemeyin.Yada kişiliğinin oturması zaman alır ki burda yaşta önemlidir tabii.Siz siz olun yarın pişman olacağınız hareketlerde bulunmayın.Hakaret içeren konuşmalar yapmayın, yarın bakacak yüzünüz olsun.Karşınızda ki size hakaret ediyorsa saygıya davet edin.Devam ediyorsa sizi tanımayan, ön yargılı,3.şahısların söylediklerine tamah eden biriyle birliktesiniz.Terkedilmek insanda farklı hisler uyandırır,bunlarla baş etmesini öğrenin.Karşınızdaki insanı asla hayatın merkezine oturtmayın.Sonra indiremezssiniz.Doastçakalın.

gelmiyo giden ne yapsam da gelmedi hadtalardır yalvarıyorum üzüntüden mahvoldum bunlar ne kdr acımasız ne kadar gaddarlar ya sebepsiz gitti

yaa ben anlamıyorum bu erkekleri neden böyle tuhaflar.. kızlar bakın size anlatayım bu adam liseden arkadaşım yıllardır görmedik bibirimizi sonra facebook sayesinde irtibat kurduk görüşüp konuşuyoduk ayrı şehirlerdeyiz bu arada ama memleketi benim yaşadığım yer.neyse bu geldi ekim ayında yıllarca görüşmemişiz tabi arkadaşız ya görüştük daha geldiği gün.. ertesi gün onun doğum günüydü ve ogunu beraber geçirdik süper bigündü çok güzeldi gecede beraberdik ama hiçbir sorun yoktu asla arkadaşlık dışına taşmadı.. ama o gece o beni öpmek istedi ben olmaz dedim neden dedim.. cevabı yoktu çok sert tepki verdim ama içinde bişiler olacağını düşündüm o cevabı alamayınca tabi tepki sert oldu çünkü ben böle ona karşı hafif bişiler vardı içimde sonra bu konuyu kapatmaya karar verdik olmamşı gibi ama yapamadık tekrar görüştüğümüzde yakınlaştık duygular artık ön plana çıktı ama bi türlü söylemiyo bana karşı bişeyler hissettiğini sonunda söyledi ama uzaktık farklı şehirlerdeydik nasıl olur olmaz diye öyle havada asılı kaldı ve o gitti... tabi aramızdaki duygular ortaya çıktı adını koymadık ama görüşmeye devam ama artık arkadaşça değil ben bi adı olmalı falan diyodum o es geçiyodu sonunda sevgilim olurmusun dedi ve artık bi adı vardı ilişkimizin.. amaaa çok uzun sürmedi 1hafta sonra ben yapamıyorum olmuyo ama senide bırakmak istemiyorum dedi yıkıldım neden diyom nedeni yok neyse geri döndü bitmeden tam kuratrdım derken veee herşey güzel giderken hatta bir hafta sonra görüşme planı yaprken ki bunu konuştuğumuz günün gecesi yine yapamıyorumla karşıma geldi ben kimseyle olamıyorum yalnızlığa alışmışım kimseyle yapamıyorum senin kadar güçlü değilim vs vs ne dedimse olmadı döndüremedim geri ((( yaaa herşey güzel giderken bu yapılırmıydı onu kötüleyebileceğim tek bi kelimem dahi yok(( şimdi nette görüşüyoruz ama arkadaşça ben bikaç gün hep bu konuyu decam ettirdim belki geri dönüş olur diye ama olmadı.. sonunda dedim arkadaşımsın aynı senin dediğin gibi dedim bundan sonra yok bunlar olmadı gibi davrancam.. ama çok canım acıyooo çok uzun yazdım kusura bakmayın ( ben ne yapayım yardım edin akıl verin

çok tanıdık bi söylem bu erkekler arasında klasikleşmiş bahaneler arasında bu aralar favori sanırım yok ben yapamıyorum yalnızlığa alışmışım kimseyle olamıyorum sana çok değer veriyorum ama olmuyo yapamıyorumm komikler bunlar yaa canım boşver o adamı sen daha kaç kez sana dönüp ertesi gün yapamıyorum olmaz diyecek sen ise canının yandığıyla kalacaksın tecrübeyle sabitlenmiş bi durum

iyide ne istiyo bu adam peki anlamıyorumki net bişi söylesin sebep şu desin kabul.. ama yok herşey iyiyken neden giderki bi insan ya özlüyorum napayım elimde değil (

hem daha geri önmez umudum yok içimdeki tüm umutlar kırıldı bitti kalmadı.. öyle sözleri vardkı ben zamn gösterecek derken o bunların hepsi olacak derdi pişman olmayacaksın derdi eee ne oldu peki aaaa kafayı bozcam ben bu gidişle ((

düşünmeni gerektircek bir durum yok. ne istediğini bilmeyen bir adamla arkadaş bile olmaz

sebep o ya da bu senin canın yine yanacak muhakkak ama sana göre bu geçerli sebep olmayabilirken onun için yeterlidir aslında bi sebep aramakta hata bazı insanlar dengesiz olabiliyorlar ya da yapamıyorumun altında çok farklı şeyler olabilir bunu irdelemek senin canını olduğundan fazla yakacak emin ol...özlüyosundur mutlaka bu yoğun duygularla hata yapma derim ben çok üstüne düşünce bu sefer işin içine egosu girecek bu da seni daha fazla yaralacak..neden diye ona ve kendine sorular sormaktan vazgeçmelisin çok zor olacaktır bu ama yapmalısın akışına bırak sorgulama alacağın cevap farklı olmayacaktır...

ben bu kadar katı olamıyorum ki( kötü biri değilki o kötüleyemiyorum bile çünkü hiç sorun yaşamadık asla bi saygısızlığı olmadı aksine o kadar sakin sessiz amaan ne faydası varki

yok artık soru sorma aşamasını geçtik bu konuyla ilgili asla bişi konuşmuyom zaten çok uzun konuşmalarımız olmuyo nasılsın iyi gibi kısa konuşmlar yazışma diyim.. sorular kendi kafamda hala atamadım ki

boyle ağlaya ağlaya dönsün benı mumla arasın VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs ama bn kabul etmıyım

4 aylık bi ilişkim vardı kendisi benden 15 yaş büyüktü çok seviyorduk birbirimizi ondan çok kez ayrıldım ağladı bırakmadı ben çok inatçı ve ters biriyim bana çok karıştığı için ters dawranırdım ama sevgimide çok gösterirdim ailesi çok seviyodu beni nyse 3 gün önce tartıştık mesajlarıma cevap vermiyodu bende ağlıyordum sürekli ve ona canımı yakıyosun yazmayarak allahda senin canını yaksın dedım ve bana yeter artık yazma dedi 3 gundur konusmuyoruz beni 1 gun görmeden yapamayan adam nası olur da 3gundur yapabılıyo daha oncekı ayrıldıgımızda ben gıtmıstım yalvarmıstım bana zor döndü ama gitmesem yanına o gelıcekmıs bıraz zaman gecınce.. sımdı ıse sessız kalıyorum ustune gıtmıyorum hala cok sevıyo benı bılıyorum ama bız evlenemeyız ılerde yapamayız demıstı bı ara sizce ne yapmalıyım özledim de ama asla aramam mesaj atmam o ararmı sizce ya da gelırmı herkes bızı evlencez dıe beklerken olanlara bak

1 hafta oldu biteli ( ne zamn geçer bilmiyom umarım çabuk geçer ama ağlamaktan mahvoluyom çok mutsuzum ruh halim kötü tamamen çökmüş haldeyim ((

Klasik erkek yalanları işte, yok yapamıyorum, yok olmuyor, yok sevemedim seni, yok arkadaş kalalım, ve buna benzer bi sürü bahane daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…