Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

terkeden birini niyer geri döndürmeye çalışıcam ki gidiyosa sevmemiş demektir, erkekler genelde bahane uydurur sorumluluk almaya hazır değilim, sen benden iyilerini hakediyosun falan, bunu yapma gerekçeleri şu karşılarında ağlamamızı engellemek çünkü kızların ağlamasına dayanamıyolar yani sinir olma anlamında, biraz daha üsteleyince zaten açık açık kızım seni istemiyorum diyolar niye o lafı duyana kadar uğraşıcamki, beni istemeyeni ben hiç istemem, belki ağlarım zırlarım ama kimsenin haberi olmaz

hala konuşuyoz arkadaşça tabi nasıl bu kadar duyarsız oluyolar yaa bende duruldum gerçi acım biraz hafifledi (

istemiyolarsa neden başlıyolar ki bi ilişkiye peki bunlar 3gün sonra vazgeçeceksen hiç başlama demi ama

istemiyolarsa neden başlıyolar ki bi ilişkiye peki bunlar 3gün sonra vazgeçeceksen hiç başlama demi ama

tatlım böyle düşünürsen hiç bi ilişkinin bitmemesi lazım, seni beğenir bi ilişkiye başlar sonra bazı şeylerin ona uymaz ya da gönlü geçer yani çok komplike nedenleri olmak zorunda değil, yıllarca birlikte olup ayrılanlar var beklentiler hayata bakış tarz vs değişiyo, belki senin kadar anlam yüklememiştir ilişkiye, kendini üzme

katılıyoru.. bende zamanla anladımki bunu. şu an yazılanları uyguluyorum

bentoprak, benim hikayem 70. sayfada bulunuyor okudunuzmu bilmiorum ama yaklasık bir aydır ses seda yok.. hiç haketmediğim şeyler basıma geldi üzgünüm çok üzgünüm

Sorun ne olursa olsun bunu paylaşması gerekmez mi?
Aramıyor ve size kayıtsız kalıyorsa üstüne düşmeyin derim.Zamana bırakın.Neden,niçinlerin cevabı olmadığından daha çok üzülüyorsunuz.Hayatında siz olmadıktan sonra başkasının olup olmaması sizi ilgilendirmesin.Bence sorulara cevap aramayın.Hiç bir şey söylenmeden açıklama yapılmadan aranmamanız bir gerçek.Bunun altındaki sebep ne olursa olsun kabul edilebilir mi sizce?
Ben olsam hayatıma devam ederim hiç bir şey olmamış gibi.Hemde herzamankinden daha bakımlı ve gizemli.Karşılaştığımda (veya tel aradığında)selam verirse alırım vermezse tebessüm eder geçerim.Konuşmaya kalktığında nerdesin neden aramadın vs.soruları sormam.Açıklama yapmaya kalkarsa o an için müsait olmadımı daha sonra aramasını falan söylerim.Kısa kesin ilk konuşmayı görüşmeyi.Asla sormayın,sorgulamayın,kendiniz hakkında savunmaya geçmeyin,kendinizden bahsetmeyin.

çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi uygulamaya çalısıyorum zorda olsa .. hiç ummuyorum ama olurda arar veya karşılaşırsak dediklerinizi yapıcam. geri dönsede bişi değişmicek ne onda ne de bende cünkü içimdeki ona besledigim tüm iyi duyguları öldürdü beni üzen hazmedemedigim tek şey bi anda sırra kadem basması birazcıkta olsa beni düşünmemiş olması...yazık umutlarıma

kıslar burayı okuyunca rahatlıyorum gercekten.. benm de gecen seneden bu seneye 1 senellik bir ilişkinm oldu bir çok kez tartıştık ama üstünü kapattık hep bazı şeyleri içinde biriktirmiş ve tam bir senemiz dolduğu zamanlarda patladı. benim ilk erkek arkadaşımdı 25 yaşındayım bu yaşıma kadar ilişkim olmadı ve onun da çok hoşuna gitmişti bu durum ama ilk erkek arkadaşımdı nasıl davranacağımı bilemediğim zamanlar oldu o da bu yüzden benimle evlenme konusunda tereddüte düştü, oğlak burcu zaten çok inatçı ve hep mantığıyla hareket eden biri. yazın aramızda soğukluklar oldu sevmiyorsan ayrılalım dedim defalarca benim sorunum sevgi değil seni seviyorum ama anlaşamıyorum diyordu sonra zaman istedi üstüme gelme dedi o öyle dediği an ben inanılmazz derecede üstüne düşmeye telefonlarda ağlamaya yüzlerce kez aramaya başladım ben aradıkça daha kötüye gitti ve bu şekilde devam eden 3 ayın sonunda seni hayatımda istemiyorum demeye başladı. bir arkdşmla konuşmuş benim hayatında tanıdığı en dürüst en namuslu insan olduğumu beni üzmek istemediğini ama hayatını paylşmayı düşünürken hiç anlaşamadığımızı söylemiş. ben de haftasonu onun bulundğu şehre gittim yüzüme baka baka seni sevmiyorum dedi ben de onun yüzüne baka baka seni seviyorum dedim. bana hiç tahammülü kalmamış gibi bir şey.. gitmeden önce bir deftere 70 sayfa onunla ilgili duygularımı yaşadıklarımızı yazdım defteri ona verdim ve yanından ayrıldım. şimdi çok merak ediyorum 4 gün oldu okudu mu okumadı mı hiç bilmiyorum(( sizce ne yapmalıyım aramama kuralı işe yarar mı yoksa artık geç mi oldu

umarım yarar işe bugüne kadar hiç sabredemedim... az önce konuştm arkdşına demiş ki evlenip ayrılacağımıza şimdiden ayrılmak daha doğru

Üzülme canım zaman her şeyin ilacıdır.Sen kendi değerini bil ve yarın üzüleceğin pişman olacağın hatalar yapma.Duygular zamanla atağa kalkar.Hislerimiz bazen bizi yanıltır.Büyürüz acılar karşısında,başetmeyi öğretir zorlukluklarla.Güzel yaşa,yaşadıklarından da pişman olma.

Son düzenleme:
umarım yarar işe bugüne kadar hiç sabredemedim... az önce konuştm arkdşına demiş ki evlenip ayrılacağımıza şimdiden ayrılmak daha doğru

İşe yarayıp yaramaması bu kadar önemli olmamalı.Önemli olan sensin.Zaman tanı kendine ve karşındaki insana.Üstüne düşmüşün,sevmediğini söylemiş,sevdiğini söylemişin üstüne birde 70 sayfalık duygu destanı yazmışın.Yarını düşün ve pişman olacağın adımlar atma.Haber almak için uğraşma.Baştan yazdıklarımı okursan nasıl davranman gerektiğin yazılı.Başlık her ne kadar geri getirme olsada yazılanlardaki amaç kendinize vermeniz gereken değerdir.Yapmayın deniyorsa yarın pişman olmamanız içindir.Oku lütfen anlatılmak istenileni anlıyacaksın.

Sevgili Bentoprak ve düşüncelerine değer verdiğim benle aynı dertten olan arkadaşlarım, az önce telefonuma bir msj geldi baktımki o.. yeni numara almış kendine.. şoklardayım hiç ummuyodum aradan 2 ay gecnce tabi ...allak bullak oldum şu dakiklar.. cevap versemmi yani msj atsammı napcamı şaşırdım:S

kızlar bana yardım edinnn.peki diyelim bitti siz aylarca sessiz kaldınız o size ulaşmaya çalıştı görüşmediniz süründürmek adına falan sonra açtınız telini aylar sonra ve özlediğini görüşmek istediğini söyledi eee ama sonrası gelmedi aramadı sormadı...ne yapmak lazım ozaman ne yapmalıyım.yeniden sessizliğe gömülsem fayda edermi.görüşelim msjlaşalım dedi ama sonra ne ben attım msj ne o attı nede aradı.ne yapmalı.onu tekrar harekete geçirmek adına???galiba aylar sonra tel.ini cvp layınca rahatlama oldu....kızlar fikir verinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…