istemiyolarsa neden başlıyolar ki bi ilişkiye peki bunlar 3gün sonra vazgeçeceksen hiç başlama demi ama
Erkek arkadasiniz veya sevgiliniz sizi terk ettiginde yapacaginiz en buyuk hata onun sizin uzuldugunuzu gormesi ve sizin onsuz yasayamayacaginiz mesajini vermenizdir.Bu davranislarinizla verdiginiz mesaj benim hic gururum yok, kendime guvenimde yok, ben bir zavalliyim, ben tek basima sensiz bir hicim ve bana istedigin gibi davranabilirsin" demektir.
Siz olsaniz boyle birine saygi duyarmisiniz? Tabiiki Hayir.
O halde Onun sizi red ettigi gibi ayni sekilde sizde Onu red edin.
Ona bende seni istemiyorum seklinde davranin.( gidin yuzune soylemeyin tabiiki, davranislariniz boyle gostersin)
Bu demek degilki erkek arkadasinizi veya sevgilinizi hatta eski esinizi istemiyorsunuz ve o'nu birakiyorsunuz.
Tavsiyem ( yazarin ) en az 3 veya 4 hafta kesinlikle ve kesinlikle iletisime gecmeyin.Telefon, email,sms, ne yapiyorsaniz , hepsini kesin)
Rica etmek, yalvarmak, gel bir daha deneyelim demek, mantikli fikirler sunmak erkeklerin bir kulagindan girip oburunden cikar.
Mantik yolu ile veya seni cok seviyorum demekle o kisiyi geri getiremezsiniz.
Cunku seven sizsiniz.Ve o nun icin bunun hic bir onemi yoktur.Sevgiliniz sizden ayrilmayi kafasina koymustur.Ve sevdiginizi soylerek bunun degisimini saglayamazsiniz.
Ve siz aradikca ,yalvardikca aslinda erkek arkadasinizi tamamen kendinizden uzaklastiriyorsunuz.
Unutmayin kacan kovalanir ama sonuna kadar kacilmaz.Bir yerde durup ikinci plana gecis yapmaniz gerekir.
Oncelikle dedigimiz gibi sizi terk eden sevgilinizle en az 3-4 hafta kontaga gecmeyin.
Hic endiselenmeyin, birisini bulsa bile uzun surmeyecektir.Ayriliklardan sonra bulunan kisilerle
iliski devami yuzde % 2 dir.Yani kazanc sizden yanadir.% 98 yeni iliskisi biter.Bu yuzden endiselenmeyin.
Bu 3-4 haftalik zaman icinde ise kendinizle mesgul olun.Yapmak istediklerinizi yapin.
Bu belki bir hobi,belki sacinizin rengini veya modelini degistirmek, belki eski arkadaslarla bir araya gelme.Veya uzun zamandir yapmak istediginiz diet.veya uzun suredir yapamadiginiz diger sehirdeki akraba ziyareti vs vs..
Ama mutlaka ve mutlaka kendi uzerinizde yogunlasin.Evet, kolay olamayacak sizin icin tum bunlari yapmak, o kisiyi hic aramamak.Ama ise yarayacagini goreceksiniz.
Sadece bu sure icinde sabir.
Siz ondan uzakta durdukca o sizi ozleyecektir.Simdi top sizin elinize gececek.En az endiselenen iliski icin aslinda en cok kontrolu elinde tutandir.
Cunku Onun istedigi sizin aglamaniz, yalvarmaniz..Bunlara belkide cok alisik.Oysa siz farkli bir mesaj veriyorsunuz simdi.Benim sana ihtiyacim yok.Bitmesindende hic etkilenmedim.
Bu kez panik sirasi onda olacak.hatta simdi o belkide baska birini buldugunuzu , ne kadar da cabuk onu unuttugunuzu dusunecek ve narin egosu incinecektir.Ve o gelecek size ve af dileyecektir.
Bu tur ayriliklarda ilk yol eger size sevgiliniz buraya kadar dedi ise KABUL Edin.Alıntı
aynen katılıyorum. ama bitmiş bir ilişkiyi düzeltmeye çalışmak ölüyü diriltmek gibidir bence
Eee bayanlar nasıl gidiyor gönül işleriniz sorun yoktur inşallah.Yazamadım uzun zamandır.
merhaba arkadaşlar
konuyu en başından okudum ve gercekten bentopraka teşekkürlerimi iletiyorum.paylaşımları çok çok dogru her harfine katılıyorum..
özel msj yoluyla kendisine ulaşamıyorum malesef. desteginize cidden ihtiyacım var arkadaşlar yalvarıyorum..anca yaşayan beni bilir yani sizler..
özetle anlatıcam sizide bunaltmak istemiyorum sevgilimle 8 aydır çıkıyorduk diyeyim ama ayrı şehirlerdeydik fakat yazın geldi benim için ve burda kaldı..şu 15 gune kadar iyi gidiyodu birbirimizi tanıma aşamasındaydık cunku her nekadar cıkıoduk desemde temmuza kadar internet telefonla fln idare ediyoduk sonucta. ama liseden tanısıyoruz biz eski arkadasım ama sevgili olmak cok başka..yani ben bi sebep bulamıorum cok düsünüorum cunku tanıma arefesindeydik birbirimizi ama bi anda yok oldu bunu bi kerede buraya gelmeden önce yapmıstı ama kaale almamıstım hani yüzyüze değildik umursamamaya calıstım aynı yerde olmadıgımzdan bide.. yalnız şimdi anlayamadım bi anda ne internet ne telefon hicbiseklde ulaasamıorm kendisine .. şimdi 2. oldu bu ama dediğim gibi ozmn ayrıydık simdide bi sorun yoktu aramızda... bi baskasımı var hayatında artık onuda düsünmeye başladım ama en son düşüncegim bisey bu..bi sorun olsa dahi facede ablası var ve olumsuz bi aile durumları yok gibi..bisi olsa yanstırdı facedede..diye düşünüyorum:S yani aniden bi adam neden yok olur mail sms falan attım ilk önce 15gundur cvp yok belki döner dedim fazla üstelemeyim istedim ama cok canım yanıoo :'(
bu durumda ne yapayım nasıl bi yol izleyim ben??
bentoprak, benim hikayem 70. sayfada bulunuyor okudunuzmu bilmiorum ama yaklasık bir aydır ses seda yok.. hiç haketmediğim şeyler basıma geldi üzgünüm çok üzgünüm [/QUOT
Hiç kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin.Siz değerlisiniz bunu unutmayın.İnsan var insancık var.İnsancıklarla uğraşmayın insan olansa zaten kendini belli eder.Yukarıda yazdım uygula canım.Erkekler onun için üzüldüğünüzü üstüne düştüğünüzü gördülermi bir halt sanıyorlar kendilerini bulunmaz hint kumaşı misali.Kaçan kovalnır unutma.Fırsat buldukça girmeye çalışıyorum.Cevaplar biraz geç oluyor.Bazende geçmişte gözden kaçırdıklarımda oluyor.Benim genç kızlarımızdan isteğim yarım pişman olacakları hataları yapmamaları.Gençsiniz duygularınız mantığınızın önünde gidiyor doğal olarak.Bu konuyu açmamın sebebi de yaptığınız hataları görmeniz,kendi değerinizi bilmeniz,siz isterseniz bir şeylerin olabileceğini algılamanız için.İnan bana zamanla acın ve üzüntün bitecek ama sen istersen.
çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi uygulamaya çalısıyorum zorda olsa .. hiç ummuyorum ama olurda arar veya karşılaşırsak dediklerinizi yapıcam. geri dönsede bişi değişmicek ne onda ne de bende cünkü içimdeki ona besledigim tüm iyi duyguları öldürdü beni üzen hazmedemedigim tek şey bi anda sırra kadem basması birazcıkta olsa beni düşünmemiş olması...yazık umutlarıma
umarım yarar işe bugüne kadar hiç sabredemedim... az önce konuştm arkdşına demiş ki evlenip ayrılacağımıza şimdiden ayrılmak daha doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?