yarın gündüz için randevu alabilirmiyim????
Ex'ten NEXT' olmazzzzz kızlarrrrrr
malum özel mesaj gönderemiyorum
bana biraz özel gibi geliyorda meselemiz...eşimle
çok afedersin sık boğaz etmek istemiyorum ben şimdi çıkıyorum sana
koly gelsin
çok afedersin sık boğaz etmek istemiyorum ben şimdi çıkıyorum sana
koly gelsin
Bu insanla tekrar birraya gelmek istiyormusun yaşadıklarına rağmen yoksa???
ben genel bir yorum yapıcam ilişkileri bilemeyeceğim ama ne zman birine yüz vermesem msjarına dönmesem ya da işte aşağılasam falan adamlar peşimde koşuyor şu anda bir ilşki yaşıyorum güya adama verdim bütün tavizleri tepeme çıkardım sevdiğimden emin bağlılığımdan kendisine ve bunları bilmesine rağmen ilşkimiz kopma noktasındasen düşün artık bence terk eden sevgiliyi geri getirme yolu diye birşey yok en güzel tepki tepkisziliktir bir erkek seni seviyorsa unutamıyorsa er geç dönecektir
okadar güzel demişssin ki.. düşünün siz sevdiğiniz için gururnuzu hiçe sayıyorsunuz arıyorsunuz ağlıyorsunuz. Aşık olan bir erkekte inanınki bunları yapar.. Benimde kendimi tutamadıgım zamanlar oldu ama herzaman tam zamanında kendimi frenlemeyi bildim.Senin sevginden şımarmaya baslayanı,seni istemiyorum sevmiyorum diyene bırak sitemler etmeyi mesajına cevap bile vermeyeceksiniz...Bakın ozaman nasıl paşa paşa geliyor.. E gelmedimi koyverin. asla aa msj atmadım o yüzden,yok benimde söle hatalarım vardı ah keske söyle yapmasaydım , diye düşünmeyin. Onun ne hatalarına kaprislerine şımarıklıklarına kötü karakterne ragmen hala ugrasıyorsanız.O niye ugrasmasın ?
arkadasın dediğii gibi en güzel tepkki tepkisizlik bu durumda.. ve bence sakın kıskandırma işlerine girmyin öyle hemen birinede atlmaayın unutmak için o ne haltlar yerse yesin önemli olan bence sizin hilseriniz siz aşıkmıydınız aşıktınız. hani nedemiş şair ' siz elmayı seviyorsunuz diye elmanında sizi sevmesi şartmı ? '
içinizdeki aşka saygı duyun en azından gerçekten holandıgnız biri çıkana kadar şunla görüneyim bunla facete ilişki yapayım durumuna düşmeyin bence bu sizi dahada küçültür...
tam tersi ise sizin ne kadar harbi bi kız oldugnu gösterir.. bence en azından kendinze ve aşkınza saygı duyun.acınızı çekin ama ulu orta değil..GÜÇLÜ olun. takibide suan ondan güzeli ondan iyisi ondan baskası yok gibi...geçecek laflarıda boş farkındayım. ama zaman inanın çok güzel süprizlerle dolu.. belki o kişi hiç ummadığınız anda kapınızda köpek olacak ama siz baskasına deli gibi aşık olacaksınız o sırada ..:) ve tek temennim İnşallah bizlere acı çektirenler bizlerden bulsunlar yine... çünkü söyle bir düşünce vardır ya o da çeker baskasından oda çok aşık ollur bir gün anlar beni gibi... bana bunu söyleyenlere hep sunu derim baskasına aşık olması acı çekmesi beni dahada üzer hatta yıpratır çünkü .. niye bana karşı aynı şeleri yasamadı diyeee. o yüzden diyorum ki Allah onları bizim karşımıza çıkartsın ve cezalarını bizden bulsunlar baskalarından değil :)))
AMİNN :)
okadar güzel demişssin ki.. düşünün siz sevdiğiniz için gururnuzu hiçe sayıyorsunuz arıyorsunuz ağlıyorsunuz. Aşık olan bir erkekte inanınki bunları yapar.. Benimde kendimi tutamadıgım zamanlar oldu ama herzaman tam zamanında kendimi frenlemeyi bildim.Senin sevginden şımarmaya baslayanı,seni istemiyorum sevmiyorum diyene bırak sitemler etmeyi mesajına cevap bile vermeyeceksiniz...Bakın ozaman nasıl paşa paşa geliyor.. E gelmedimi koyverin. asla aa msj atmadım o yüzden,yok benimde söle hatalarım vardı ah keske söyle yapmasaydım , diye düşünmeyin. Onun ne hatalarına kaprislerine şımarıklıklarına kötü karakterne ragmen hala ugrasıyorsanız.O niye ugrasmasın ?
arkadasın dediğii gibi en güzel tepkki tepkisizlik bu durumda.. ve bence sakın kıskandırma işlerine girmyin öyle hemen birinede atlmaayın unutmak için o ne haltlar yerse yesin önemli olan bence sizin hilseriniz siz aşıkmıydınız aşıktınız. hani nedemiş şair ' siz elmayı seviyorsunuz diye elmanında sizi sevmesi şartmı ? '
içinizdeki aşka saygı duyun en azından gerçekten holandıgnız biri çıkana kadar şunla görüneyim bunla facete ilişki yapayım durumuna düşmeyin bence bu sizi dahada küçültür...
tam tersi ise sizin ne kadar harbi bi kız oldugnu gösterir.. bence en azından kendinze ve aşkınza saygı duyun.acınızı çekin ama ulu orta değil..GÜÇLÜ olun. takibide suan ondan güzeli ondan iyisi ondan baskası yok gibi...geçecek laflarıda boş farkındayım. ama zaman inanın çok güzel süprizlerle dolu.. belki o kişi hiç ummadığınız anda kapınızda köpek olacak ama siz baskasına deli gibi aşık olacaksınız o sırada ..:) ve tek temennim İnşallah bizlere acı çektirenler bizlerden bulsunlar yine... çünkü söyle bir düşünce vardır ya o da çeker baskasından oda çok aşık ollur bir gün anlar beni gibi... bana bunu söyleyenlere hep sunu derim baskasına aşık olması acı çekmesi beni dahada üzer hatta yıpratır çünkü .. niye bana karşı aynı şeleri yasamadı diyeee. o yüzden diyorum ki Allah onları bizim karşımıza çıkartsın ve cezalarını bizden bulsunlar baskalarından değil :)))
AMİNN :)
canım hayır biraraya gelmek istemiyorum ama intikam almak istiyorum yani şöle açıp bana yalvarıp yakarıp 2 hafta sonra tam tersi davranamaz dalga geçer gibi.hem onu unutmak istiyorum hemde bu süreçte o acı çeksin istiyorum..yada beste nasılsa çantada keklik diyosada eğer(ki beni tanıyan insanın böle dememesi lazım ama bilmiyom)gider bir iki yalvarır barışırım zamanı gelirse bu arada ben biraz gezip tozayım diyosa eğer bunun böle olmadığını göstermek istiyorum.yani beste bu kez çok kararlı dedirtmek isityorum ona..
kafamda biton soru işareti var bu kez evet aldattım diyebiliyosa bana acaba oda çokmu kararlıydıki bunu dedi.yada itiraf edip rahatlattımı içini acaba.
Kafanda soru işareti hiç olmasın çünkü cevapları seni ilgilendirmemeli.Sebep ne olursa olsun yapılan insanlık değil.Kimse sizi üzemez.Sessiz kalmak en doğrusu.Bazen susmak en güzel cevaptır.Söyliyeceğiniz kelimelere yazık değmez.Dua edin onun acısı da sizden olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?