Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

Müsait bir zamanda yazarsın sıkma canını.Hiç bir şey sağlıkla aldığınız nefesten daha önemli değil unutma neslihancık :)))

Son düzenleme:
Bu insanla tekrar birraya gelmek istiyormusun yaşadıklarına rağmen yoksa???

canım hayır biraraya gelmek istemiyorum ama intikam almak istiyorum yani şöle açıp bana yalvarıp yakarıp 2 hafta sonra tam tersi davranamaz dalga geçer gibi.hem onu unutmak istiyorum hemde bu süreçte o acı çeksin istiyorum..yada beste nasılsa çantada keklik diyosada eğer(ki beni tanıyan insanın böle dememesi lazım ama bilmiyom)gider bir iki yalvarır barışırım zamanı gelirse bu arada ben biraz gezip tozayım diyosa eğer bunun böle olmadığını göstermek istiyorum.yani beste bu kez çok kararlı dedirtmek isityorum ona..
kafamda biton soru işareti var bu kez evet aldattım diyebiliyosa bana acaba oda çokmu kararlıydıki bunu dedi.yada itiraf edip rahatlattımı içini acaba.

okadar güzel demişssin ki.. düşünün siz sevdiğiniz için gururnuzu hiçe sayıyorsunuz arıyorsunuz ağlıyorsunuz. Aşık olan bir erkekte inanınki bunları yapar.. Benimde kendimi tutamadıgım zamanlar oldu ama herzaman tam zamanında kendimi frenlemeyi bildim.Senin sevginden şımarmaya baslayanı,seni istemiyorum sevmiyorum diyene bırak sitemler etmeyi mesajına cevap bile vermeyeceksiniz...Bakın ozaman nasıl paşa paşa geliyor.. E gelmedimi koyverin. asla aa msj atmadım o yüzden,yok benimde söle hatalarım vardı ah keske söyle yapmasaydım , diye düşünmeyin. Onun ne hatalarına kaprislerine şımarıklıklarına kötü karakterne ragmen hala ugrasıyorsanız.O niye ugrasmasın ?

arkadasın dediğii gibi en güzel tepkki tepkisizlik bu durumda.. ve bence sakın kıskandırma işlerine girmyin öyle hemen birinede atlmaayın unutmak için o ne haltlar yerse yesin önemli olan bence sizin hilseriniz siz aşıkmıydınız aşıktınız. hani nedemiş şair ' siz elmayı seviyorsunuz diye elmanında sizi sevmesi şartmı ? '
içinizdeki aşka saygı duyun en azından gerçekten holandıgnız biri çıkana kadar şunla görüneyim bunla facete ilişki yapayım durumuna düşmeyin bence bu sizi dahada küçültür...
tam tersi ise sizin ne kadar harbi bi kız oldugnu gösterir.. bence en azından kendinze ve aşkınza saygı duyun.acınızı çekin ama ulu orta değil..GÜÇLÜ olun. takibide suan ondan güzeli ondan iyisi ondan baskası yok gibi...geçecek laflarıda boş farkındayım. ama zaman inanın çok güzel süprizlerle dolu.. belki o kişi hiç ummadığınız anda kapınızda köpek olacak ama siz baskasına deli gibi aşık olacaksınız o sırada ..:) ve tek temennim İnşallah bizlere acı çektirenler bizlerden bulsunlar yine... çünkü söyle bir düşünce vardır ya o da çeker baskasından oda çok aşık ollur bir gün anlar beni gibi... bana bunu söyleyenlere hep sunu derim baskasına aşık olması acı çekmesi beni dahada üzer hatta yıpratır çünkü .. niye bana karşı aynı şeleri yasamadı diyeee. o yüzden diyorum ki Allah onları bizim karşımıza çıkartsın ve cezalarını bizden bulsunlar baskalarından değil :)))
AMİNN :)

O kadar güzel yazmışsın ki duygularıma tercüman oldun.
Banada amin demekten bşka bişey kalmıyor

Hakikaten çok güzel yazmışsın canım ya tamda içimdekiler..Hep kızarım kendıme içimden böyle kinli düşünceler geçiriyorum diye.Demek yalnız değilmişim.Ama insanın elinde de olmuyor bazen.Haksız yere sana acı çektirenin sonra pişman olmasını istiyor insan..İnşallah herşey gönlünüzce olur.

Kafanda soru işareti hiç olmasın çünkü cevapları seni ilgilendirmemeli.Sebep ne olursa olsun yapılan insanlık değil.Kimse sizi üzemez.Sessiz kalmak en doğrusu.Bazen susmak en güzel cevaptır.Söyliyeceğiniz kelimelere yazık değmez.Dua edin onun acısı da sizden olsun.

canım ben tamda dünden beri bunu düşünüyorum.sence bi msj atsammı artık bu laflarından bu kırgınlığımdan sonra onu istemediğimi beni hiçbir nedenle arayıp sormamaması gerektiğini belirten bir msj???yoksa 1haftadır olduğu gibi sessizliğemi gömülsem.önceden her dk face.mi kontrol ederdi kıskanırdı ordaki erkek arkadaşlarımı şimdi herkese açık gönderilerimi kapattım.iyimi yaptım sence?görüp kudursamıydı yine yoksa?*bi bunları düşünüyorum.bide diyorumki ya zaten o bidaha arama msjını attım daha öncede bi anlam ifade edermiki boşver.sessiz kal diyorum ama ne dersin

arkadaştan beni sormuş yine nden kendi gelip bana sormuyo bnden vaz mı gecti acaba gönlünü rahatlatmak için mi soruyo bir de arkadaşa tembihliyo ona söyleme onu sordugumu die çok özledim ya bn onu ne yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…