Sevgili Bentoprak ve düşüncelerine değer verdiğim benle aynı dertten olan arkadaşlarım, az önce telefonuma bir msj geldi baktımki o.. yeni numara almış kendine.. şoklardayım hiç ummuyodum aradan 2 ay gecnce tabi ...allak bullak oldum şu dakiklar.. cevap versemmi yani msj atsammı napcamı şaşırdım:S
kızlar bana yardım edinnn.peki diyelim bitti siz aylarca sessiz kaldınız o size ulaşmaya çalıştı görüşmediniz süründürmek adına falan sonra açtınız telini aylar sonra ve özlediğini görüşmek istediğini söyledi eee ama sonrası gelmedi aramadı sormadı...ne yapmak lazım ozaman ne yapmalıyım.yeniden sessizliğe gömülsem fayda edermi.görüşelim msjlaşalım dedi ama sonra ne ben attım msj ne o attı nede aradı.ne yapmalı.onu tekrar harekete geçirmek adına???galiba aylar sonra tel.ini cvp layınca rahatlama oldu....kızlar fikir verinnn[/QUOTE
İki inatçı keçi gibisiniz anlaşılan :))) Sanırım öncesinde adımları atmış ama siz istememişiniz.Size değer verdiğini düşünüyor birlikteliğinizin devamını istiyorsanız adım atabilirsiniz.Bir kahve içimlik görüşebilir karşınızdakinin esas niyetini algılamaya çalışabilirsiniz.Görüşmede suçlayıcı sorgulayıcı tavırlar olmasın.Hak verin gerekirse özür dileyin.Geçmişle ilgili asla konuşmayın.Konuyu açsa da bunları konuşmak için şu an müsait olmadığını istiyorsa başka zaman görüşüp konuşacağınızı vs.söyleyin.Görüşmek istiyorsa sizi bir daha arayacaktır zaten.
şahsi bir yardıma ihtiyacım var acil olarak yardım edebilirmisin
gördüğüm kadarıyla yardımcı olmayı seviyorsunuz
lütfen ACİL
arkadaşlarr ben çok kötüyüm sabahtan beri afedersiniz kusup duruyorum ağlamaktan öldüm.küçük bi yerde yaşamasam şuan acilen psikoloğa gittmem lazımdı.dün olanları yazıyorum size
ben dün bir yıkım yaşadım.bugün başımı yastıktan kaldıramadım kusmaktan öldüm afedersiniz..dün bununla msjlaşıyorduk.işte ogün arayıp ben sana mecburum resmen sen benim herşeyimsin içimdeki sensizlik acısı bir an geçmedi diyen çocuk ne yaptı biliyormusunuz.ilk msjında senlede mutlu olamıyorum sensizde beste falan dedi.ama senlede mutlu olamıyorum benya falan demeye başladı düşün.ben seni aldattım dedi.yüzüm yok dedi.hani aldatmamıştın hani konuşmamız gereken çok şey vardı dedim.yok dedi.beni bu halde kabul ediyorsan et dedi anlatacak bişe yok dedi.sen düne kadar bunu en ağır yeminlerle inkar ediyordun neoldu.bunun altında başka bişe var dedim.sonraki msjındada beni istemediğini söyledi((yani bir attığı msj bir sonrakini tutmadı.bi sensiz kimseyle olamam bi olurummm (bu msjı ağlayarak atıyorum.beni face.de eklemiştiya kabul etmiyodum aylardır onuda silmiş.isteği kaldırmış yani..sonra sabah sen niye aradın ozaman beni aylar sonra kim için yapıyorsun bunu yine hiçmi ders almadın yaptıklarından diye msj attım uyuyordu galiba cvp yazmadı bende sonra kapattım tel.imi hala kapalı..bir yıkım geçiriyorum desem yeridir.küçük bir yerde yaşamasam kesin psikoloğa giderim o derece hatta psikiyatrise gitmem lazım bence..face.mide dondurmayı düşünüyorum.bence bunun ya aklını yine karıştıran birileri var(çünkü Allah ikimizede hayırlısını nasip etsin falan dedi)yada bu halaaa kararsız çünkü zamanındada böle diyordu ama kıskançlıktanda ölüyordu..neyapıcam bundan sonra bilemiyorummmm.ne tepki vermem doğru onuda bilmiyorum.ailem çok istiyor ama ben istemiyor gibiyim dedi ya düşünn.anlamıyorum ogün benim için kendini parçalarken ağlarken tel.de 2hafta sonra böle.allah onu kahretsin sadece bunu söylüyorum .o tel.ini hiç cvplamalmalıydım. aylar sonra cvp vermemeliydimmmm..söyleyin kızlar napayım güya bugün napmaya çalışıyosun diye arayacaktım ama gücüm yok kapadım tel.imi oda aradımı bilmiyorum....
benim ilişkim biteli bir ayı geçti bu süreçte ne bn aradım ne de o ama gelmedi msn ve face de ekliyiz bazen karşılaşıyoruz ama yine tık yok onda bn ne yapmalıyım peki
sizce hakikaten erkek terkederse geri döner mi? benim hiç umudum yok artık 7 ay oldu. hemde beni başkası için terketti
.. onun pişman olduğunu görmek istiyorum
Hala üzerinde durman hata.Ne istediğini bilen biri değil.Yanar döner bi dediğini öbürü tutmuyor anladığım.Kimse ona silah zoruyla sensiz olamayacağını sevdiğin vs. söyletmedi.Sonra başka konuşuyor.Dün böyle söyledi bugün ne oldu da böyle söylüyor diye nedenini düşünmeye cevap aramaya kalkma.Ne seninle ne de sensiz olmuyor cümlesinde neden onsuz olunmuyorun cevabını bulun önce.Siz düşünüyorsanız onsuz olmuyor diye bunun nedenini bulun.Karşınızdaki bunu size söylüyorsa önce sen neden bensiz olmuyor onun cevabını bul sonra konuşuruz deyin.Bırak düşünsün.Dünyanın merkezi o değil.Sizinle oynamasına asla izin vermeyin.Aşkta virgül yoktur unutmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?