Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

Yeni gelişmeler olduğunda kısaca geçmişinizden yada daha önce yazdıklarınızdan alıntı yaparsanız cevaplarımız daha sağlıklı olur.Mesajda ne yazmış bilmiyorum.Eğer istiyorsan kısa msj atabilirsin.Bu yeni telim vs. gibi msj attıysa sizde teşekkür mesajı atabilirsiniz.Bununla ilgili yazdığım konulardan faydalanabilirsin canım.Sakın çok sevindiğini belli edip sorgu suale geçme.Buluşma isteği olursa ertesi güne değil iki gün sonrasına sadece bir kahve içimliğine müsait olduğunu söylersin.Öncelikle sorgulamadan onun ne istediğini anlamak.

canım biz ayrı şehirlerdeyiz.ve ayrılık konumuz malesefki çok basit bişe değil.biz 6yıldır beraberiz son yıl aramız çok açıldı ve o dönemde beni aldattığını düşünüyorum ozamanlar bana çok kötü davranıyordu bu şüphelerime rağmen.inkar ediyor aldatmadım diyor.işte buyüzden aylardır ayrıydık.şimdide bir gün arıyor 10gün aramıyor.nedir bu ya.istiyorumki sürünsün.aylardır msj ve aramalarına cvp vermiyodum.geçende ilk kez açtım teli 2.5 ay aradan sonra ilk kez sesini duyduk birbirimizin.yüzyüze görüşmemiz lazım dedi.seni çok özledim o zamana kadar tel.de görüşelim dedi.ama 10gündürçıt yok.onu harekete geçirmek istiyorum kızlarrr

sizce hakikaten erkek terkederse geri döner mi? benim hiç umudum yok artık 7 ay oldu. hemde beni başkası için terketti
.. onun pişman olduğunu görmek istiyorum

Son düzenleme:
K.K. ÜYELERİNE MUTLU YILLAR DİLİYORUM:) öncelikle..
özel msj yazamıyorum malesef.. kısaca bahsedeyim 8 aydır giden bi ilişkimiz vardı inişli çıkışlı ama ilk baslarda internet telfn üzerindendi sonra benim bulundugum şehre geldi ve buaraya yerlestiler...ilgisizlesti sonra vs.. bi kayboluo bi cıkıodu ortaya ama bu sonki yaptıgı cok koydu bana.. 2ay yok oldu ne int. ne telefon birden kayboldu ve tam anlamıyla "biz" olamadık cunku hep sorunları vardı anlamaya calısıodum ama o mutlusa etrafındakileride mutlu ediodu mutsuzsa mutsuz ediodu ... bencilsin kendini düsünüosun hep dediğimde kızıodu seni eşim yapcam fln filan.. neyse iste böyle aniden bi sebep söylemeden ne olursa olsun söylemeden iletisimi kesmesine anlam veremedim delirme noktasınada geldim.. dün msj attı iste ve hiç ama hiç beklemiodum
amaaa senin dediklerini yaptım bentoprak ve öylede devam etcem hemen koyvermek yelkeleri suya indirmek yok.. cünkü hala emin olamadığım seyler var kafamda...
yeni ve cok güzel bi ise girmiş.. sanırım maaşıda ii olcak çalıştıgı ortamdaki bayanlar flnda popüler...gözü dışarda olcak gibi gelio bana bas edemem die düsünüorm oyuzden tereddütlüyüm ve bi umudum yıne yok yani msj attı evet. ama geri döndü pişman oldu diyemiorm
garip bi durum üzülsemmi sevinsemmi bilemedim

vallahi muhteşemm açıklamışsınnn bu kadar diyorum tecrübeyle sabit onay benden yani uygulamasının sonuçlarını daha önce gördümmm )

geçenlerde aradı bi bahaneyle ben arayamıyordum üzerine gitmemek için ama çok da merak ediyordum defterdekileri okudu mu diye okumadım falan dedi ama belli ki okumuş eskiye göre çok daha ılımandı konuşmaları, ben seni aramycam ama sen de biraz sakinleş yazdklarımı ve yaşadıklarımızı düşün dedim tamam dedi öylece kapattık telefonu, yılbaşında tuttum kendimi aramadım ve msj atmadım umarım o arayana kadar dayanabilirim benim sabırsızlığım en büyük düşmanım

benim ilişkim biteli bir ayı geçti bu süreçte ne bn aradım ne de o ama gelmedi msn ve face de ekliyiz bazen karşılaşıyoruz ama yine tık yok onda bn ne yapmalıyım peki

şahsi bir yardıma ihtiyacım var acil olarak yardım edebilirmisin
gördüğüm kadarıyla yardımcı olmayı seviyorsunuz
lütfen ACİL

arkadaşlarr ben çok kötüyüm sabahtan beri afedersiniz kusup duruyorum ağlamaktan öldüm.küçük bi yerde yaşamasam şuan acilen psikoloğa gittmem lazımdı.dün olanları yazıyorum size
ben dün bir yıkım yaşadım.bugün başımı yastıktan kaldıramadım kusmaktan öldüm afedersiniz..dün bununla msjlaşıyorduk.işte ogün arayıp ben sana mecburum resmen sen benim herşeyimsin içimdeki sensizlik acısı bir an geçmedi diyen çocuk ne yaptı biliyormusunuz.ilk msjında senlede mutlu olamıyorum sensizde beste falan dedi.ama senlede mutlu olamıyorum benya falan demeye başladı düşün.ben seni aldattım dedi.yüzüm yok dedi.hani aldatmamıştın hani konuşmamız gereken çok şey vardı dedim.yok dedi.beni bu halde kabul ediyorsan et dedi anlatacak bişe yok dedi.sen düne kadar bunu en ağır yeminlerle inkar ediyordun neoldu.bunun altında başka bişe var dedim.sonraki msjındada beni istemediğini söyledi((yani bir attığı msj bir sonrakini tutmadı.bi sensiz kimseyle olamam bi olurummm(bu msjı ağlayarak atıyorum.beni face.de eklemiştiya kabul etmiyodum aylardır onuda silmiş.isteği kaldırmış yani..sonra sabah sen niye aradın ozaman beni aylar sonra kim için yapıyorsun bunu yine hiçmi ders almadın yaptıklarından diye msj attım uyuyordu galiba cvp yazmadı bende sonra kapattım tel.imi hala kapalı..bir yıkım geçiriyorum desem yeridir.küçük bir yerde yaşamasam kesin psikoloğa giderim o derece hatta psikiyatrise gitmem lazım bence..face.mide dondurmayı düşünüyorum.bence bunun ya aklını yine karıştıran birileri var(çünkü Allah ikimizede hayırlısını nasip etsin falan dedi)yada bu halaaa kararsız çünkü zamanındada böle diyordu ama kıskançlıktanda ölüyordu..neyapıcam bundan sonra bilemiyorummmm.ne tepki vermem doğru onuda bilmiyorum.ailem çok istiyor ama ben istemiyor gibiyim dedi ya düşünn.anlamıyorum ogün benim için kendini parçalarken ağlarken tel.de 2hafta sonra böle.allah onu kahretsin sadece bunu söylüyorum .o tel.ini hiç cvplamalmalıydım. aylar sonra cvp vermemeliydimmmm..söyleyin kızlar napayım güya bugün napmaya çalışıyosun diye arayacaktım ama gücüm yok kapadım tel.imi oda aradımı bilmiyorum....

waaaaww süper olmus topık ahanda benımde derdım var amaaa aramama yı dun karar vermıstım aramıcam ulen hem sevıyom dıyo hem kasıyooo hadı len dedım aramıcam ule ama cok tatlı aklımdan da cıkmıyo kı

aslında neyı nerden baslamalıyım bılmıyorum benım ortda oyle aman aman bı ılıskım vsm yok buyuk bı ask da yok ama ama hoslanıyorum ustelık 3 4 aydır bıladerım dedıgım arkdasımdan ama bunuben baslatmadım o baslattı yanıı duygularlar karsılıklı takı gectıgımız haftasonu benım kaprısım yuzunden onu oldukca fazla kırmama kadar sımdı ozur dıledım ok dedı anladıysan hatanı gerısı teferruat ama baya bı soguk sımdık kızlar ben bıladerımıyanı bıladerım gorunumlu arkadasımı gerı ıstıyom

şahsi bir yardıma ihtiyacım var acil olarak yardım edebilirmisin
gördüğüm kadarıyla yardımcı olmayı seviyorsunuz
lütfen ACİL

Fırsat buldukça girmeye çalışıyorum.Gençlerimizin yarın pişman olacakları hatalar yapmamaları için nacizene fikirlerimi paylaşıyorum.Önem verdiğiniz için ben teşekkür ederim.

dün face mi dondurdum arkadaşı arayıp beni sormuş faceni mi dondurdu filan die nie yaptı demiş çok mutluyum:)

Hala üzerinde durman hata.Ne istediğini bilen biri değil.Yanar döner bi dediğini öbürü tutmuyor anladığım.Kimse ona silah zoruyla sensiz olamayacağını sevdiğin vs. söyletmedi.Sonra başka konuşuyor.Dün böyle söyledi bugün ne oldu da böyle söylüyor diye nedenini düşünmeye cevap aramaya kalkma.Ne seninle ne de sensiz olmuyor cümlesinde neden onsuz olunmuyorun cevabını bulun önce.Siz düşünüyorsanız onsuz olmuyor diye bunun nedenini bulun.Karşınızdaki bunu size söylüyorsa önce sen neden bensiz olmuyor onun cevabını bul sonra konuşuruz deyin.Bırak düşünsün.Dünyanın merkezi o değil.Sizinle oynamasına asla izin vermeyin.Aşkta virgül yoktur unutmayın.

benim ilişkim biteli bir ayı geçti bu süreçte ne bn aradım ne de o ama gelmedi msn ve face de ekliyiz bazen karşılaşıyoruz ama yine tık yok onda bn ne yapmalıyım peki

Normal hayatınıza devam edin.Onsuz da olabildiğinizi merkezin o olmadığını hissettirin.Arkadaşları aracı kullanmayın.Face yi sormuş cevabını arkadaşınıza vermeyin.Bırakın merak etsin.Aynı şeyleri yazıcam yine, gizemli olun.Ona haber uçuracak ortak arkadaşlarınıza kendinizle ilgili detay vermeyin aksine onları da merakta bırakacak durumlar sergileyin.Her zamankinden bakımlı,güler yüzlü ve dikkatli davranın.Öğrenciyseniz derslerinizi ön plana çıkarın ve bunu herkese hissettirin.Asla kıskandıracak hareket ve tavır içine girmeyin.Yarın pişman olacağınız adımlar atmayın.Allah sizi doğru insanlarla karşılaştırsın.

Son düzenleme:
sizce hakikaten erkek terkederse geri döner mi? benim hiç umudum yok artık 7 ay oldu. hemde beni başkası için terketti
.. onun pişman olduğunu görmek istiyorum

Yarının ne olacağını kimse bilemez.Allahın sevdiği kulusun ki evlenmeden gerçek yüzünü görmüşün.Pişman olduğunu görürsün.Gerçekten canını yaktı ise bol bol dua et.Unutmayın genç kızın,yetimin mazlumun ahını alma der büyüklerimiz.Ve onların duası tutar.

peki ne önerirsinn ne yapmalıyım.2 gündür tel.im kapalı.hiç açmadan değiştirmeyi düşünüyorum ne dersinnn

Valla bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum.Hergün ömrümden ömür gidiyor aklıma geldikçe.Kim bilir kimle şimdi hiçmi içi acımadı hatta yanına mı kaldı diye düşündükçe 1 senedir çıkıyorduk,2.kez ayrıldık ve 2.5 aydır ayrıyız..Daha doğrusu ayrıyım çünkü ne kadar seversem seveyım dayanamadım.Burnu sürtünsün istedim güyya.Çevremdekilerinde fikirlerini alarak hareket ettim hep ona karşı ama fazla üstüne gittim heralde.Bana hep dediler kaçan kovalanır,çok yüz verme hatta çektir diye aynen o şekil davrandım.Ona muhtaç olmadığımı göstereyım dedim sildim her şekilde yol verdım.Fakat umduğum gibi olmadı.O pişman olsun isterken şuan afedersiniz ben köpek gibi pişmanım.Yaptıklarına rağmen hala deli gibi sevıyorum ve aklıma geldikçe İÇİM gidiyor.Ama şuda gerçekki malesef hiç bi faydası yokmuş bunların.Yalnızca kendınızi yıpratıyosunuz.Her giden dönmüyor..O hayatına devam ederken mutlu bi şekilde öyle uzaktan izlemekle yetınıyorsun.Yine acı çekip yarım kalan sen oluyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…