hugocukk kızz napıyosun anaaaaaaa
baktım sitedesin bakayım dedim kaç ay oldu görüşmedikkk
işguc kosturmaca nasıl olsun tatlım kendıme zaman ayıramıyom o derece yogunumm
sevgilinden ayrıldınmı canımm
evet bı haylı oldu canım onun uzerıne flort bılem yaptım olmadı ben ıse baslayıp kılo verdıkden sonra bı trıplere gırdıı bı kıskanclık bı kısıtlama cekmedım gonderdımıs arkadasımla flort edıyoz yanı o baska subede ahahah onu da bı kacırdım sankıı erkekler ısteee
hayırlı ise olsun canımmm
hımm epey hoşlanıyosun anlaşılannn
peki ne önerirsinn ne yapmalıyım.2 gündür tel.im kapalı.hiç açmadan değiştirmeyi düşünüyorum ne dersinnn
Valla bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum.Hergün ömrümden ömür gidiyor aklıma geldikçe.Kim bilir kimle şimdi hiçmi içi acımadı hatta yanına mı kaldı diye düşündükçe1 senedir çıkıyorduk,2.kez ayrıldık ve 2.5 aydır ayrıyız..Daha doğrusu ayrıyım çünkü ne kadar seversem seveyım dayanamadım.Burnu sürtünsün istedim güyya.Çevremdekilerinde fikirlerini alarak hareket ettim hep ona karşı ama fazla üstüne gittim heralde.Bana hep dediler kaçan kovalanır,çok yüz verme hatta çektir diye aynen o şekil davrandım.Ona muhtaç olmadığımı göstereyım dedim sildim her şekilde yol verdım.Fakat umduğum gibi olmadı.O pişman olsun isterken şuan afedersiniz ben köpek gibi pişmanım.Yaptıklarına rağmen hala deli gibi sevıyorum ve aklıma geldikçe İÇİM gidiyor.Ama şuda gerçekki malesef hiç bi faydası yokmuş bunların.Yalnızca kendınızi yıpratıyosunuz.Her giden dönmüyor..O hayatına devam ederken mutlu bi şekilde öyle uzaktan izlemekle yetınıyorsun.Yine acı çekip yarım kalan sen oluyorsun..
Telinizi niye kapadınız ve niye değiştirmeyi düşünüyorsunuz ki? Normal hayatınıza devam edin.
ona nekadar kırgın olduğumu biraz olsun anlasın diyetabi aradıysa belkide hiç aramadı kapalı olduğunu bile farketmedi.başka birimi var acaba şimdide alışkanlıkmı oldu onda kimbilir böle yaptığına göre
Siz olmadıktan sonra hayatında başkası var veya yok takılmayın bunlara.Kırgın olduğunuzu bu şekilde anlar mı sizce? Bence onu düşündürtücü davranışlar daha etkili.Yine yazıyorum kıskandırıcı hareketler,sorgulama,suçlama yapmayın lütfen.Bu tarz hareketler iticilikten başka bir işe yaramaz.Yazdığım konuyu okuma fırsatın oldu mu, olmadıysa baştan oku inan bana hata yapma riskin olmıyacak.Kendine güven,yarın pişman olacağın icraatlerde bulunma canım.
merhabalar ben toprak
canım işte benimde tam böle neyapacağımı söyelyen fikirlere ihtiyacım var.düşündürücü fikirler derken???neyapayım mesela.açtığım konu derken bu sayfamı??burayı okuudum evet.sessiz kalınması üzerine genelde fikirler ama ben onu yaptım işe yaradı zaten ok ama sonra bir konuşmamızda başa sardı herşey şimdi tekrar sessiz kalmak işe yararmıkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?