canım ben tamda dünden beri bunu düşünüyorum.sence bi msj atsammı artık bu laflarından bu kırgınlığımdan sonra onu istemediğimi beni hiçbir nedenle arayıp sormamaması gerektiğini belirten bir msj???yoksa 1haftadır olduğu gibi sessizliğemi gömülsem.önceden her dk face.mi kontrol ederdi kıskanırdı ordaki erkek arkadaşlarımı şimdi herkese açık gönderilerimi kapattım.iyimi yaptım sence?görüp kudursamıydı yine yoksa?*bi bunları düşünüyorum.bide diyorumki ya zaten o bidaha arama msjını attım daha öncede bi anlam ifade edermiki boşver.sessiz kal diyorum ama ne dersin
arkadaştan beni sormuş yine nden kendi gelip bana sormuyo bnden vaz mı gecti acaba gönlünü rahatlatmak için mi soruyo bir de arkadaşa tembihliyo ona söyleme onu sordugumu die çok özledim ya bn onu ne yapacam
Bence bir şey yapma.Kıskandırma kesinlikle tasvip etmediğim bir hareket yolu.Sessiz kalman en güzeli.
hiçbirşey yapma sessiz kal diyorsun yani.20gün sonra doğum günüm var.bence ogün arar yada msj atar ne yapayım sizce tel.imi açayımmı.yada face.den msj atarsa ne yapayım.yani sade tşk msjı falan artık çok zoruma gidiyo çok
tşk ederm cvb verdiğiniz için ama bu sorduğu arkadaş bnm samami olan arkadaşlarımdan bitanesi işte buna anlam veremiyorum biz depremdn dolayı egitime ara verdk ama dış görünüş acısından sizin önerilerinize kulak vererk değişimler yaptım şubatta da okula gidiyorum ve ikimizin fakultesi birlikte açılıyo ders ile ilgili dediginizi de o zaman uygulayacm ama içim de bir korku var zaman yaklaştıkça beni daha çok sarıyo bu ndenini anlamış deilim
Kutlama yaparsa telden teşekkür edersiniz,faceden yaparsa toplu halde 'beni hatırlayıp doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkürler' yazarsınız.Özel ona bir şey yazmayın.Onun doğum günü yakınsa kutlamayın :)))
canım geçende bir arkadaşım aradı.olayları bilen samimi arkadaşım.ikimizin ortak arkadaşı çünkü oda samimi.10gün sonra onun olduğu şehire gidecekmiş.istersen bi konuşayım dedi.cvp veremedim.acaba onu arasa benim arattığımı ve konuşturduğumumu düşünür acaba.çünkü aslında benim arkadaşımya oyüzden
bana da bişey söyleyin kızlar lütfen..sevgilimle ayırllaı 6 aydan fazla olmuştu ama bu süre siçinde çok kez telde konuştuk mesajlaştık çoğun da da birbirimiz kırdık yeminler ettim bi daha dönem diye yine aradım senden nefret ediyorum dedim seni sevmniyorum dedim snirili anlarımda o da en son bana aynısını yaptı sevmiyorum dedi arama gibi bişey dedi yani sürekli kırdık birbirimiz ayrılığı hazmedemeyip ama ben onun çok üzüldüğünü bilmiyorudum faceni takip ettim ve çok üüzldüğünü gördüm resmen yıkılmış bitmiş durumdaydı hatta yeni çekindiği resimdeki halini gördüm o kadar çökmüştü ki üzüldüm gerçekten ve en son yine bağlantıya geçtik 1 kaç gün önce bana telde aşk şiiri dinletti 40 dk konuştuk biraz mesafeliydi sonra ertesi gün de msn de ekledik birbnimrimiz ve kamerada görütük 1 saat ama yine mesafeli ve soğuk aNLAMIYORUM şimdi ne oldu istiyor mu beni hala yoksa neden böyle yapıyo hiç istemese kamera açıp 1 saat beklermiyidi karşımda ne olcak bundan sonra bilmiyorum ne yapmaya çalıştığını da bişey söyleyin bu olumlu bişey mi
1 senelik ilişkimiz 4 aydır can çekişiodu sonunda da bitti 4 ay boyunca o zaman istedi ben yalvardım ağladım 2 kez onun olduğu şehre gittim ama sonuç değişmedi, sevgili olmak problem değilmiş benimle evlilik yoluna çıkmış ama tavırlarım onu soğutmuş sevgisini tüketmişim... o kadar çok üstüne gittim ki kontrolumu kaybedip tehdit ettiğim zamanlar bile oldu kendime hiç yakıştıramadığım halde.. en son dün msjlaştık Allah yazdıysa yapcak bi şey yok yazmadıysa da zorlamanın manası yok dedi ben de öyle tabii ki ama benden kaçma sen kaçtıkça kovalıyorum dedim o da tamam kaçmıyorum ama üstüme gelme dedi ben de anlaştık dedim dün öyle msjlaştık.. buguün doğum günü zar zor duruyorum msj atmamak kutlamamak için.... o benim ilkimdi sonum olsun istiyorum hatalarımdan çok ders aldım ona göstermek istiyorum, ikinci dönem onun bulunduğu şehirde yüksek lisansa başlıyorum haftanın 2 günü orada olacağım nasıl davranmalıyım sizce ne yapmalıyım bi de onda kalan eşyalarım var istemeli miyim?
Bu kadar düşünmen ve üstüne düşmen en büyük yanlış.Bırakın insanlar biraz nefes alsın.Düşünmeye fırsat verin.Birbirinizi kırdığınızı söylüyorsunuz.Böyle durumlarda görüşmemek,konuşmamak kırmama adına en doğrusu.
konuşmuyca zaten artık ama tekrar msn ye ekemesi beni ve lkamera açması falan garip geldi..sözde tekrar başlamak istemiyo ama sanırm onu biraz kendi haline bırakayım peki ne kadr süre bırakayım en son 1 ay bıraktım ve tekrar görüştüğümüzde yine yanlış anlaşılma yüzünden kırdı beni..ne kadar daha uzak kalmalıyım
Banada yardımcı olun kızlar...
Aşk ve dertlerimizde kıskançlık krizi konumu okuyun lütfen çünkü biraz uzun yardımlarınızı bekliyorum...
Kıskançlık azı karar,çoğu zarar.Siz normal hayatınıza devam edin.Dersleriniz önceliğiniz olsun.Faceye girmeyin.Kıskandırma hareketleri yapmayın.Arkadaşlarınızla bu konuyu konuşmayın.Kendiniz hakkında bilgiler vermeyin.Genelde yalnız takılın, ortalarda fazla görünmeyin.Bunları yaparken doğal olun.Yanınıza gelenleri yalnız kalmak istiyorum deyip kovmayın tabiki.Yarın pişman olacağın hareketlerde bulunmayın.Doğal ve gizemli olun. :))) Kaç yaşındasın 17-18 ???
Nacizane fikrim hiç bir şey söyleme söyletme.Teşekkür et arkadaşına seni düşündüğü için,hayırlısı ne ise o olsun de.Onunda samimi arkadaşı diyorsunuz bu demektir ki gidince görüşme ihtimali çok.
tam 1yıl 2aydır ayrıyız ve o istediği sürece görüşüyoruz mesajlaşıyoruz ...ayrılmış olmamıza rağmen onun çizdiği çizgi doğrultusunda yürüyorum ve ben artık çok yoruldum ...resmen ona kul köle durumundayım...ben aramayınca kendisi arıyor mesaj atıyor onu unutmama engel oluyor...1 haftadır yine sesi çıkmıyor ama ben nerdeyse her gece güzel bir mesaj atıyorum buna engel olamıyorum çünkü ona aşığım hem de çok.....ama onun artık ne hissettiğini bilmiyorum ...ben artık o da beni kaybetme korkusu yaşasın istiyorum...lütfen bana da yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?