merhaba kızlar daha önce yazıodum buraya ama uzun zamandır gıremıyordum bnm altı yıllık ılışkım bıtmıştı 1 ay once aradı bnı tekrar konuşmaya başladık başlarda bn rengımı bellı etmeden arkadaş gıbı konuştum o yaklaştı her gun aradı bı ay boyunca ılk başta yuzyuze goruşelım dedı bnde olur dedım ama korkularım var çok kavga ettık yıllarca oturalım mantıklı karar verelım barışırsak dırek evlenelım dedı eğer goruşursek bırbırımıze dayanamayız goruşmeden bu kararı verelım dedı bnı çok sewdıgını soledı neyse bole gunler geçtı bır ay konuştuk telde gunde bı ıkı kere sonradan aramalrı azaldı ve bn ne oluo dedığımde bışey yok dedı daha sonra bn bırılerıyle goruştuğnu oğrendım sordum yok dedı yuzyuze goruştuk bna bnı aklımın bıle alamayacağı kadar çok sewdığnı hayatında kımse olmadığnı ama çok yıprandığını ve korktuğunu kafasında soru ısaretlerı olduğunu soledı bnde en son arayıp onu bn bu şekılde goruşmek ıstemıorum senle bole hayatının kenarında koşesınde ne sen ne de bn olamayız en ıyısı gorusmemek dedım oda tamam dedı ve böle bıttı 3 gun oldu tık yok bn kaybetmekten korkar belkı dıye dusunmuştum ama adam zaten kaybetmek ıstıomuş herşey hıkaye kızlar herşey hıkaye kandırıldığımı hıssedıorum canım yanıo(
merhaba arkadaşlar yardıma o kadar çok ihtiyacım varki depresyona girdim resmenben erkek arkadaşımla 1buçuk ay önce ayrılmistim ama sürekli irtibat halindeydik 2 üç günlüğüne barışıp tekrar ayrılma oldu bana yeniden barışalim herşeyi unutalım diyordu bu süre içinde bir arkadaşının tanıştırdıgı kızla konuşmaya başlayınca beni unuttu önemsememeye başladi bitti gitti yapabilecegim birşey yok demeye başladi öğrendimki arkadaşınin tanıştırdıgı kızla çıkmaya başlamiş dünya başıma yıkıldı resmen kıza mesaj attım haberi olmadığını falan söyledi erkek arkadaşımda bana seni unutmak için yaptım beni sevmiyorsun artık falan deyince benim sana olan sevgim hiç bir zaman bitmez dedim bayağı bir konuştuk herşeyi silip benimle devam edersen et dedi kabul ettim ilk iki gün hep o aradi sonra aramamaya başladi ben aradim iki üç gün ama çok soğuk davranıyordu niye böyle yapıyorsun eskiden böylemiydik ben çok üzülüyorum dememle bunları konmuşmak istemiyorum beni boğuyorsun dedi ne demeye getiriyorsun dedim bana hayatımdan çık git dedi bende sen kazandın çekiliyorum yolundan deyip bir daha ne mesaj ne de arama hiç birini yapmadim ama facebook şifresini değiştirmemis hala aynı sürekli bakma ihtiyacı duyuyorum kendime hakim olamıyorum neden değiştirmedi çok merak ediyorum.arkadaşının tanistirdigi kızla yüz yüze görüşme imkanlari bile yok ayrı şehirdeler ama çıkmaya başladilar bizde ayrı yerlerdeyiz ama biranda o kız için beni unutmasi çok zoruma gidiyor eğer ayrılmamis olsaydık yazın istemeye geleceklerdi aileme bile söylemistim.ama şimdi hayatında yeni biri var hemde yüz yüze hiç görüşmedikleri halde çıkıyorlar sanal ortamda görüşüp konuştuğu bir kız uğruna beni unuttu gitti çok canım yanıyo 3 yıllık ilişkisini bitirip yeni birinin hayatında olması ömrümden ömür götürdü 10 gündür iki gözüm iki çeşme sevgi bu kadar basitmi ben onu çok severken halledilebilecek sorunlar olduğu halde pes edip yeni birini buldu .geri dönmez biliyorum ama pişman olup bana yalvarmasini o kadar istiyorum ki benim kadar onu seven biri olmadığı söylerdi hep inşallah kıymetimi anlar bir gün.dayanamiyorum artık delircek gibiyim onunla olan anılarim aklıma geldikce kalbim bir kez daha acıyor bir türlü unutamıyorum onu ne yapacağım of lütfen birşey soyleyin bana da yardım edin
Sanırım konuyu ve yazdıklarımı okumadınız.Okumuş olsaydınız o kıza msj çekmezdiniz.Hep diyorum dürbünün iki tarafını kullanmayı öğrenin.Ölüm acısı bile 3 günmüş öyle der eskiler.Aşk acısı ölümün yanında ne ki sence?Canınızın yanması,acı çekmeniz tercih edilmemenizden kaynaklı.Bilinç altında bu var inan.Bunu aştın mı her şey çok kolay.
Şimdi, hayatında siz olmadıktan sonra kimin olduğu sizi ilgilendirmesin.Onun en kötü yönlerini kötü anlarınızı,sizi üzdüğü zamanları düşünün öncelikle.Onu hayatınızın merkezinden çıkarın.Onsuz yaşamınıza zorda olsa devam edin.Doğal davranın.Herkese yazdığım gibi gizemli olun.Gizemli olmayı yaşam tarzı gibi benimseyin.Kendinize değer verin.Siz istemedikçe kimse sizi üzemez.Haydi sirkelenme ve toparlanma zamanı :)))
onun olmadığı bir hayata alışmaya çalışıyorum çünkü 3 yıl boyunca sürekli benimle konuşur bir gün konuşmasa özlerdi şimdi böyle olunca kendimi boşlukta hissettim.beni aramış dün gece ama ben artık bir hesabımız kalmadi diye mesaj attım aradi hemen meşgule attım ısrarla aradı ama cevap vermedim bir saat sonra falan tekrar mesaj attım neyin hesabını sormak geldi aklına gerçek hesaplasma öteki dünyada dedim iyimi ettim bilmiyorum.zaten bir tepkide vermedi.yazınızi okumaya başladim inşallah uygulamaya başlayacagim.pişman olur dönerse duygularıma yenik düşüp affetmekten korkuyorum
Onsuz neden olmuyor?Sizin için doğru insan mı? Konuşmaktan,dinlemekten,toplum içinde onunla olmaktan mutlumusuydunuz?Bunların cevaplarını düşünün,yarın atacağınız adımda bu cevaplar sizin yoldaşınız.Birde yaşlarınızı hep yazın diyorum.Oda çok önemli çünkü yorumlarım açısından.
onunla beraberken çok mutluyduk hiç bir problemimiz yoktu benim için o kadar çok güzel şey yaptı ama ayrı şehirlerde olduğumuz için sürekli görüşme konusunda sıkıntı oluyordu son zamanlarda kavga etmeye başladık ipler koptu ayrıldık yinede sürekli etrafımdaydi iki üç güne barışmak için arardi hatta ona yazdığım mektuplari yırtamadigini hepsini sakladığını soylemisti ama yeni biri ile konuşmaya başlayınca birden bire değişti o yüzden aklım almıyor bir anda değişmesini çok sevdiğim için üzülüyordum ama bu yaptığını düşününce onu affedemiyorum bugün kendimi daha iyi hissediyorum galiba :) tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Bu arada yaşım 21
merhaba kızlar daha önce yazıodum buraya ama uzun zamandır gıremıyordum bnm altı yıllık ılışkım bıtmıştı 1 ay once aradı bnı tekrar konuşmaya başladık başlarda bn rengımı bellı etmeden arkadaş gıbı konuştum o yaklaştı her gun aradı bı ay boyunca ılk başta yuzyuze goruşelım dedı bnde olur dedım ama korkularım var çok kavga ettık yıllarca oturalım mantıklı karar verelım barışırsak dırek evlenelım dedı eğer goruşursek bırbırımıze dayanamayız goruşmeden bu kararı verelım dedı bnı çok sewdıgını soledı neyse bole gunler geçtı bır ay konuştuk telde gunde bı ıkı kere sonradan aramalrı azaldı ve bn ne oluo dedığımde bışey yok dedı daha sonra bn bırılerıyle goruştuğnu oğrendım sordum yok dedı yuzyuze goruştuk bna bnı aklımın bıle alamayacağı kadar çok sewdığnı hayatında kımse olmadığnı ama çok yıprandığını ve korktuğunu kafasında soru ısaretlerı olduğunu soledı bnde en son arayıp onu bn bu şekılde goruşmek ıstemıorum senle bole hayatının kenarında koşesınde ne sen ne de bn olamayız en ıyısı gorusmemek dedım oda tamam dedı ve böle bıttı 3 gun oldu tık yok bn kaybetmekten korkar belkı dıye dusunmuştum ama adam zaten kaybetmek ıstıomuş herşey hıkaye kızlar herşey hıkaye kandırıldığımı hıssedıorum canım yanıo(
slm yine bn ya kaç gündür eski erkek arkadaşım saçma sapan kızlar ile arkadaşlık kuruyo bilerek mi yapıo sizce çıldırmak üzereyim ya
Slm hoş geldin.Kendin yazmışın cevabını 'eski erkek arkadaşım' :))) Bilerek yada bilmiyerek ne fark edicek ki.Diyelim ki seni kızdırmak,dikkatini çekmek ya da kıskandırmak için yapıyor.Eee ne değişecek.Hoş mu bu kişiliği oturmamış insan davranışları.Kendi kendini ne güzel tanıtıyor işte size.Siz böyle düşünen ve basit davranan biriyle birlikteymişiniz.Sizin yanınıza yakışan bir karakter kişilik mi sizce? Böyle bir insan mı sizi çıldırtıyor :)))
Yaşayan sizsiniz,doğal olarak doğru tahlili yapacak olan da sizsiniz.Önemli olan yarın pişman olacağınız hatalar yapmamanız.Konu başlığı farklı olsada anlatılmak istenen budur.Bazen öyle şeyler yaşarız ki nedenlerini bulamayız.Zaman bize nedenini geri getirir,anladığımızda da ne için üzülmüşüm diye pişmanlık duyar ya da güler geçeriz.Siz 21 yaş o?
Bazen yaş,meslek,tahsil insanı tanımada yol gösterebilir.
bende şuan nedenini bulamıyorum hayırlısı böyleymis demekki diyorum şuanki hallerime gülüp geçeceğim zamanlarda gelir inşallah.oda 22 yaşında ama ben bu yaptıklarını çocukluk olarak görüyorum o yaştaki birinin yapmaması gerekirdi hiç beklemezdim bu davranışları ama demekki tanıyamamisim diyorum.zamanın bir an önce geçmesini istiyorum
Yaşadıklarımızdır birazda bizi büyüten.Dileğim bu yaşları hasarsız geçirmeniz.Erkek kişiliği genelde daha geç oturuyor.Bu birazda aileye ve çevreye bağlı.İnsan sarrafı olmak için insanları çok iyi analiz etmen gerekir.Nasıl ki bir insanın yüzünden üzüntülü veya sevinçli olduğunu anlıyoruz. Karşıdan insanlar hal, hareket,konuşma, duruş incele zamanla ne demek istediğimi anlarsın.Sen onun yaptığı hataları yapma.Bir müddet özel birini hayatına alma.Kendine zaman tanı.Akıllı bir genç kızsın yazdıklarından belli.Hayatı paylaşacağın kişi günlük değil ömürlük olsun canım.
inanamıyorumm ya benim yaşadıklarıma nekadar çok benziyor.neden böle arkadaşlarrr neden hayatında birilerinin olup olmadığını bile anlamadan onlar tuhaf davranıyor madem birileriyle beraberler bi dönüp yoklamamı yapayım diyorlar
Bir karar vermişiniz bu kararınızdan dönmeyin derim.Siz en doğru olanı yapmışınız açık kapıda bırakmışınız.Adım atması gereken artık karşınızdaki.Sonuçta bu ilişkinin adının konma zamanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?