evet faceden yazdı ben 19 o 23 yasında.
benim canım yanıyor ben ölmüşüm ağlayanım yoko bana dedi ki senin karşında kendimi ezik gibi hissediyorum senni duygularına sevgine karşılık veremiyorum dedi bana hissettiği hiçbirşey yokmuş öyle dedi.
Rosemaryy ay senin yazdıklarını okudukça çok sevindim senin peşinden kosmus kıskançlıktan ölmüş resmen ama son durumu merak ettim canım
ya canım kusura bakma ama bunu dememiydin 'ben ayrı ev istiyorum 20 tane bilezik istiyorum ' şahsen ben erkek olsaydım bende böyle bir beklntyii kabul etmezdim. dile getirlmesi hoş değil evi söyleyblrsn ama o bilezik mevzuları falan . seni maddiyata düşkün göstermiş .. o buluştugunuz yerin kayıtlarnı almaların falan tbikide güzel birşey ama bunları ona belli etmen çok yanlış.. bu kadar sevgi de insanı ürkütür bence ki bence o nun yapması gerekn incelikler romantkler bunlar birz. tabikide bana göre ynalş anlamnı istemem.. en azından sana açıkca duygularını belli etmiş buda gayet iyi birşey ya seni oyalıp dursaydı ? herkes bizi bizim sevdgmz gibi sevemeye biliyor malesef.. Ama yinede temennim Alalh dualarını inşallah kabul eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?