Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

evet faceden yazdı ben 19 o 23 yasında.

En güzel yaşlarınız ama hata yüzdesi de yüksek yaşlar:))) Aslında ciddi bir birliktelik için çok gençsin.Normal de okuyor olman gerekiyor yada okuyorsun.Her şeyi düşünerek karar vermen gerekiyor.Bu insanla bir ömür geçer mi? Onunla konuşmaktan ve onu dinlemekten keyif alıyor musun? Seni taşıyabilecek kapasite var mı?Ailen olumlu bakar mı? Maddi manevi her yönü düşünerek karar vermelisin.Annenle paylaş,fikrini al sonuçta seni en iyi tanıyan insan.Kafana takılan bir şeyler olursa paylaş yardımcı olmaya çalışırım.Sevgiyle :)))

Arkadaşlar eğer kısa süreli bir ilişkiyse mesela 2 ay falan benim ki bana dedi ki sen benden daha iyilerine layıksın benden iş yok karşına biri çıkarsa değerlendir dedi ben ona çok çok çok sevgimi belli ettim egosunu yükselttim onu bulunmaz hint kumaşı yaptım ağladım ağladım hasta oldum o hepsini biliyordu neredeyse yalvarıyordum gitme diye ama dayanamadım çoks eviyorum onun çay içtiği bardagı saklıyordum o biliyordu onunla ilk tanıştıgımız yerin gizli kamera kaydını aldım biliyor onun ismiyle akrostiş yaparak şiir yazdım resmini buldum bir yerden yapıştırdım üstelik o resim onda bile yok arkdaşının facesinde bulmuştum ama yine de beni istemiyor bana dedi ki çok düşündüm bana yaptıklarını senin duygularına saygım sonsuz sana saygım sonsuz ama ben sana karşı hiçbirşey hissetmiyorum dedi ben çok sevgimi gösterdim erkek milletii biraz şey olur ben onun isteklerini vermedim gitti evlilikten konuştuk biz konuşurken ciddi konuş benimle dedim ona o da evlilikten beklentilerimi öğrenince ben ayrı ev istiyorum 20 tane bilezik istiyorum deyince o dedi ki sen naptın ya dedi ben daha araba bile alamıyorum ayrı evi bileziği nasıl alayım bizim ora sizin gibi değil dedi biz sizin gibi aşiret değiliz dedi ben urfalıyım bu arada kızlar ben ne yapmalıyım bana faceden mesaj attı benden iş yok karşına biri çıkarsa değerlendir sana karşı birşey hissetmiyorum dedi ve hiçbirşey yazmadım o kadar çok çok seviyorum ki anlatamam yol gösterin bana ne olur o 26 yaşında kargo şirketinde çalışıyor ben de 21 yaşındayım ilahiyat okuyorum ne olur yol gösterin lütttfeeeennnnn

bir de 18 aralık 2011'den bu yana hiç aramadım en son 20 ocakda aradım buluştuk ben onun gözlerine bakıyorum gülüyorum o gülmüyor buz gibiydi biz 10 kasım 2011'de buluştuk bir de o zaman da benden elektirik alamadıgını söylemişti yani anlayacagıınız ümitsiz vakayım dün fotografçıya gittik artistik fotoğraflar çekindim mart ayında faceye yüklicem hepsini görsün ne kaybettiğini bilmiyorum nasıl davranmalıyım fotogramı çeken bayana durumumu anlattım o da dedi ki fotograflarını bi görsün belki dğeişir ama sen hiç arama dedi bana aattıgı mesaja hiç cevap yazamadım çok ağladım ama yemin ediyorum ki o mesajına cevap yazmaya elim varmadı bana resmen karşına biri çıkarsa degerlendir benden iş yok dedi kendime ve işime odaklanmak istiyorum dedi ben şöyle düşünmüştüm benim evlenecegim kızı annem bulacak ve ben de onay verirsem olacaktı dedi ... ne olur yol gösterin bu kardeşinize

Son düzenleme:
Canim benim, yasin daha 21, cok gencsin.
Yol ver, gercekten kendini gelistirmeye bak.
Inan cok daha iyileri cikacak Allahin izniyle karsina.
Kimsenin pesinden kosmaya degmez.
Senin degerini bileni sev yeter..

Canim benim, yasin daha 21, cok gencsin.
Yol ver, gercekten kendini gelistirmeye bak.
Inan cok daha iyileri cikacak Allahin izniyle karsina.
Kimsenin pesinden kosmaya degmez.
Senin degerini bileni sev yeter..

Hep Bahar Olsa ;

Çoooooook seviyorum sevdiğimi biliyor attıgı mesaja bile cevap yazmadım çünkü o mesaja iyi ya da kötü bir şekilde cevap yazmak onu sevdiğimin belirtisidir. En iyi yol Susmak ... Ama ben 3-4 ay bi aramazsam sormazsam merak etmez mi Bir arkadaşına onu sordum arkadaşı beni tanımıyor ben de onu bayağı zorladım bu konuda adama ben çok üzülüyorum hasta oldum bayagı kötü zamanlar yaşadım dedim Bana dedi ki Yanlış anlama dedi ama benim akrabamdan biri onunla tanışmak istese onay vermem dedi.Kendini düşünen egoist bencil bir insan dedi. Ama ben sana iyi ya da kötü birşey söylesem sen yine onu seveceksin dedi.Öyle ama ben onu bir süre aramazsam o da beni arar mı Bana artık önüne bak dedi biri gelirse değerlendir ben de iş yok dedi benim exim de böyle ben arasamda aramasam da ne fayda yol gösterin ne olrsunuz ...

Nasipse bir gun doner, buna bisey diyemem.
Ama size olan davranislarina bir bakin. Sizi elinin tersiyle kendisinden uzaklastirmak icin elinden geleni yapiyor.
2 insanin evlenmesi icin birbirlerini sevmeleri yeterli degil.
Sizin zorlamnizla olacaksa bu iliski hic olmasin, kararsiz insandan insan tahmin edemediginden fazla zarar goruyor.
Benim eski nisanlimda cok kararsizdi nisanlanmadan once.
1 hafta once ayrildik. Sevdiginden eminim hatta vedalasirken son sarildikdan sonra birdaha sarilim diyip tekrar sarilma ihtiyaci hissetmis bir insan o.
Ama bana verdigi zarar gercekten tahmin edebilceginden cok.
Bence sen yol yakinken kendini kaptirma.

benim canım yanıyor ben ölmüşüm ağlayanım yok o bana dedi ki senin karşında kendimi ezik gibi hissediyorum senni duygularına sevgine karşılık veremiyorum dedi bana hissettiği hiçbirşey yokmuş öyle dedi.

Içindeki yangini cok iyi anliyorum, benim canim yanmiyormu zannediyorsun?
Inan pesinden kosmakla ilerde mutlu olmazsin. Mutsuz oldugundada sen cok istemistin senin yuzunden bu hale geldik diyebilir.
Ben elimden geldigi kadar hayatima odaklanip, baska seylerle ugrasip unutmaya calisiyorum.
Bence sen yap. Icinde bir beklenti olmadan yap ama. Donerse ne guzel.
Donmezse en azindan bosuna beklemis olmazsin hayatini rayina sokmus olursun ne guzel..

Canım karşılıksız sevgi seninki.Zorla güzellik olmaz.Dürbünün iki tarafından bakmaya çalış.Allahın sevdiği kulusun ki erken göstermiş.Karşında ki senin sevgini kullanabilirdi de.Yat kalk dua et bence ve olmıcak işe amin deme.Canın yanıyor anlıyorum dünyanın sonu değil ama.Hayatının merkezinden çıkar onu.Kendine değer ver ve kendini en güzel şekilde geliştirmeye çalış.Kendine bak çeki düzen ver.Bunlarla uğraşırken zaman ilaç olacak.Üstüne varma,arama,kıskandırma çabalarına sakın girme.Arasa bile hemen olumlu yaklaşma.Kendini tanıtmış zaten,onu tanıyan kişi de olumsuz gördüğünü söylemiş o yüzden çok iyi düşün derim ben.

BenToprak ; Rabbime şükür ediyorum kullanabilirdi sevgimi evet Arar mı bilmiyorum ama tek dileğim var Rabbimden hep duamda ediyorum zaten ama Rabbim benim içimdeki sevgiyi duygularımı hissettiklerimi biliyor duadan başka çarem yok Rabbim benim bu içimdeki sıkıntıların hürmetine sizlerede yardım etsin gönlümüzün muradını versin duanızdaunutmayın ne olursunuz

ya canım kusura bakma ama bunu dememiydin 'ben ayrı ev istiyorum 20 tane bilezik istiyorum ' şahsen ben erkek olsaydım bende böyle bir beklntyii kabul etmezdim. dile getirlmesi hoş değil evi söyleyblrsn ama o bilezik mevzuları falan . seni maddiyata düşkün göstermiş .. o buluştugunuz yerin kayıtlarnı almaların falan tbikide güzel birşey ama bunları ona belli etmen çok yanlış.. bu kadar sevgi de insanı ürkütür bence ki bence o nun yapması gerekn incelikler romantkler bunlar birz. tabikide bana göre ynalş anlamnı istemem.. en azından sana açıkca duygularını belli etmiş buda gayet iyi birşey ya seni oyalıp dursaydı ? herkes bizi bizim sevdgmz gibi sevemeye biliyor malesef.. Ama yinede temennim Alalh dualarını inşallah kabul eder...

Kızlar bana da birşeyler söyleyin yardım edin lütfen..3 ay oldu ben ayrılalı ama başka şans bırakmamıştı.Sandım kı pişman olur yıne döner ama yanıldım bu sefer ne arayan var ne soran.O pişman olsun isterken şimdi ben ölesiye pişmanımÖyle çok özlüyorumkiiiii ama yüüzümde yok dönmeye,tek bir söz söylemeye..Ya başkasıyla bulursam diye hergün ağlıyorum elimde olmuyor en ufak birşeyde aklıma gelıyor diyorum bi mesaj atsam en azından özür dilesem üstü kapalı pişmanlıgımı söylesem bende herşey için teşekkür etsem sert çıkarmı dersiniz?Ya terslerse kalbimi kırarsa:85:Ne yapayım nasıl etsem de bi açık kapı bırakayım da başkası varsada onu bıraktıgında bana dönse

mektp

olmuyor hayat kimseye istediğini vermiyor Rabbim cümlemizin gönlümüzden geçenleri versin sizce geri döner mi

Rosemaryy ay senin yazdıklarını okudukça çok sevindim senin peşinden kosmus kıskançlıktan ölmüş resmen ama son durumu merak ettim canım

Rosemaryy ay senin yazdıklarını okudukça çok sevindim senin peşinden kosmus kıskançlıktan ölmüş resmen ama son durumu merak ettim canım

Umrumda değil artık canım yaa, son durum ayrıyız işte canım, görüşmüyoruz, görüşmek de istemiyorum zaten, bitti, gitti artık benim için, hiç bişey hissetmiyorum onunla ilgili, konuşmaya bile değmez canım, kendimi boşu boşuna yıprattığımla kaldım, çok üzüldüm, çok ağladım, ama artık bitti, kapattım ben o defteri, önümdeki maçlara bakıyorum artık. :)

20 bılezık mı ?
ay su konuyu bırı bana da anlatsın merak ettım kım bılezık ıstemıs ne kayıdı alacak ?

kızlar bn ex bırıyle goruşuomuş ve kadın 40 yaşındaymış kafayı yemış kendı 29 yaşında bu erkekler manyak mı acaba yaa:S

veeeee kötü soooonnnnn ben o kadar değer verdim ki bilmiyorum belki bir bayan olarak peşinden koşmam doğru değil ama sevgimin peşinden koştum ... Onun çay içtiği bardagı sakladım , onunla oturdugumuz cafenin gizli kamera kaydını aldım , ismiyle akrostiş yaptım onda olmayan resmi buldum başka bir yerden yapıştırdım kağıda veee bana dedi ki BEN SANA KARŞI BİRŞEY HİSSETMİYORUM ne lanet birşey ot mu ya ? odun musun sen ya ? mal mısın sen ya harbi ya yemin ediyorum ki çoooooook şey yaptım çooooookkkk beni sevmediğini söyledi ya diyorum mercimek tanesi kadar da olsa birşey hissetmiyor musun HAYIR DİYOR

O zaman onun cani cehenneme,
Analar ne yigitler dogurmus elbet bir yerde senin sevgini hak edecek birileri mutlaka vardir.
Acin taze ama inan yakin zamanda gecmesini istiyorsan bu senin elinde
ne kadar guclu oldugunu gostermen lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…