sevgili ben toprak doğum günümde face.min maj kısmını kapattım.tel.imide açmadım.aradımı msj attımı bilmiyorum((ama face.de o gün çok hüzünlüydü hoş bu gösterge değil ama ne bileyim.ben bukonuda napacağımı gerçekten bilmiyorum.onunla olamam artık ama onu takip etmekten merak etmektende kendimi
alamıyorummmm
Doğum günün kutlu olsun..Yeni yaşın sağlık,sıhhat,huzur ve şans getirsin.Hiç birini kapamasaydın daha iyi olurdu.Daha önce de yazmıştım hayatınıza devam edin diye.Çevrim dışı olabilirdin.Neyse geri dönüş olmadığına bugün normal yaşama dön canım.Takip etme işini bırakmaya çalış,alışkanlık haline gelmesin.Alışkanlık,saplantıyı,saplantı bağımlılıı vs.uzayıp gider bu döngü.Başı kes ki diğerlerinin yolu açık olmasın.Aklına geldiğinde takip edebileceğin yerlerden uzaklaş.Mesela internetten mi bakıyorsun,interneti açma uzaklaş hatta bir müddet kaldır.Haber alabileceğin arkadaşın mı var bir müddet görüşme karşılaşmamaya çalış.Beynini temizle arındır ondan aklına sürekli getirmesin.Beynin oyunlarına gelme.Beyinle ilgili araştırma yapabilirsin.Dini inancın kuvvetli ise esma okuyabilirsin seni rahatlatır.
ESMAÜL HÜSNA VE SIRLARI sana uygun birini çekebilirsin.Sayılara takılma,aklına geldikçe tekrarla.
çok teşekkür ederim canım sağolasın.evet dua ediyorum zaten hep inş rabbim kabul eder.2gün teyzemlere gittim gezdim tozdum ama şunu farkediyorumki insan nereye giderse gitsin beynindeki düşüncelerde onunla gidiyo.gezdiğim her yerde onu hatırladım gördüğüm her sevgili de ona nalet okusum.nebileyim gezip tozmak belki rahatlatır dedim ama yok olmuyo.ben olayı hazmedemiyorum.onun bu kadar nasıl kişiliksiz hale geldiğine aklım ermiyor.düşünüp düşünüp duruyorum bi anlam veremiyorum..hazmedemediğim 6 yıl beni nasıl kandırır.yanındaydım diyemi herşey çok güzeldi yanından ayrıldım mesafeyemi yenildik bu kadarmıydı onun yere göğe sığmayan herkesi inandırdığı aşkı.
bide şuna çok sinirleniyorum ya zamanı geldi bende bu kadar sert oldum ona ama yalvardı yakardı bunalttı beni ve ben yeri geldi vijdanıma yenilip ona döndüm ee şimdi beyimiz sıkıldıı hopp bitti bukadar basitmi zamannında ben bitirince olmuyoduda o bitirince bittimi yanii.
Doğum Günün Kutlu Olsun ,herşeyden önce sen değerlisin.
Maleseef erkekler sıkıldıkları yada zorlandıkalrı zmaan karşı tarafın ne duruma geleceğini hiç düşünmeden ilişkiyi bitirebiliyor herşeyi bir anda kenara koyuyor hatta iyiye kötü bile diyebiliyor.Ben sensiz yaşayamam diyen adam birden o kadar çok sevmemeiş ki bu kararı aldım bile diyebiliyor,Sana değer vermeyen kıymetini bilmeyeni sende düşünme unut.
Kendileri bitti yetkisine sahipler akıllarınca
Ne güzel aşk sorunlarımız,iç acılarımız bitmiş :)))
ah ah keşke öyle olsaydi.insan zamanla alışıyo ama aklına geldikçe yine biryerde yakıyor içini.ben ayrıldığımızdan beri onu aramadim bazen aradığı oldu cevap vermedim bir kaçına cevap verdim.ama en kötü tarafı yeni ilişki yaptı kendine ona rağmen benden şans istedi.seni unutamam hala kalbim senin için atıyo şans ver yeterki on yıl olsun neler söyledi bana doğru düzgün onu dinledim . faceinde gördüm pişmanım diye aradıği gün ilişkisi var yaptılar. bana pişmanim diye geldi birde.o sinirle bir sürü laf saydım yeni sevgilisine mesaj attım seninle çıktığı halde bana pişmanim diye geliyo bir sürü şey yazdım.inanmıyorum ya bu erkekler nden böyle insanın içinde birazda mi Allah korkusu olmaz benden ayrılıp hemen yeni biri ile çıkarak canimi yaktığı yetmiyor gibi birde kandırmaya çalışmış.ona şans vermiş olsaymisim yine üzülecekmisim yeni sevgilisine mesaj atarak yapacağımi yapmışim.pişmanım derken kendini boşlukta hissetmişmiş özür dilermiş bunu söyledi yüzüme.içimde ne kaldıysa söyledim sana hakkımı hiç bir zaman helal etmicem dedim kapattım suratına telefonu.üç dört gün kendime gelemedim halada üzgünüm.ne güzel kendimi toparlamistim.laf saydığıma o kıza mesaj attığima pişman oldum ama sinirle yaptım ne yapayım
Ben bir konuda seninde fikrini istiyorum.
Ben yaklasik 1 ay once nisanlimdan ayrildim.
Gectigimiz hafta sonu dogumgunumde arayip sormadi.
Gerci telefonumun kapali oldugunu biliyordu.
Face'im kapali msnimi bilmiyor.
Simdii, bizsevgiliyken facebookimi kapatmistim.
Sence tekrar acmalimiyim? Facebookimda erkekarkadasim hic yok. sadece kuzenlerim var.
Sence ne yapmak gerek?
ah ah keşke öyle olsaydi.insan zamanla alışıyo ama aklına geldikçe yine biryerde yakıyor içini.ben ayrıldığımızdan beri onu aramadim bazen aradığı oldu cevap vermedim bir kaçına cevap verdim.ama en kötü tarafı yeni ilişki yaptı kendine ona rağmen benden şans istedi.seni unutamam hala kalbim senin için atıyo şans ver yeterki on yıl olsun neler söyledi bana doğru düzgün onu dinledim . faceinde gördüm pişmanım diye aradıği gün ilişkisi var yaptılar. bana pişmanim diye geldi birde.o sinirle bir sürü laf saydım yeni sevgilisine mesaj attım seninle çıktığı halde bana pişmanim diye geliyo bir sürü şey yazdım.inanmıyorum ya bu erkekler nden böyle insanın içinde birazda mi Allah korkusu olmaz benden ayrılıp hemen yeni biri ile çıkarak canimi yaktığı yetmiyor gibi birde kandırmaya çalışmış.ona şans vermiş olsaymisim yine üzülecekmisim yeni sevgilisine mesaj atarak yapacağımi yapmışim.pişmanım derken kendini boşlukta hissetmişmiş özür dilermiş bunu söyledi yüzüme.içimde ne kaldıysa söyledim sana hakkımı hiç bir zaman helal etmicem dedim kapattım suratına telefonu.üç dört gün kendime gelemedim halada üzgünüm.ne güzel kendimi toparlamistim.laf saydığıma o kıza mesaj attığima pişman oldum ama sinirle yaptım ne yapayım
Birinin yarasını deştim sanırsam.Kıyamam sana.Kıza çatman hoş olmamış ama dönüş yok maalesef.Dönüşü olmayan hatalar yapmamanız için bu konuyu açtım.Biz bayanlar yedi aylığız sabırsız davranıyor çoğumuz.Şimdiden sonra dikkat et canım.Oturmamış bir kişilik kurtulmuşun.Allahın sevdiği kullarındanmışın:)))
kız ne yaptı peki????
Ayrılıklar üzücü.Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.Hayatına devam et canım.Açmak istiyorsan aç.İstemiyorsan açma.Kıskandırma olaylarına hiç girme.Facebook iyi birşey olsaydı sonu book olmazdı sanırım:)))Hiç sevemedim nedense.
Kesinlikle kiskandirma gibi bir niyetim yok. Sadece arkadaslarim cok israr ediyor.
Ac niye acmiyosun felan diye. Acarsam belki surekli onun profiline bakma ihtiyaci hissetcem.
Bunu hissetmek istemiyorum.
Diyer taraftanda benden haber alamasin, beni goremesin bu dusunce cok daha guzel.
Hic bir sekilde ne yaptigimdan nerde oldugumdan, kiminle oldugumdan haberi yok.
Ayrılıklar üzücü.Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.Hayatına devam et canım.Açmak istiyorsan aç.İstemiyorsan açma.Kıskandırma olaylarına hiç girme.Facebook iyi birşey olsaydı sonu book olmazdı sanırım:)))Hiç sevemedim nedense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?