insanlara güvenmek artık o kadar zor ki seviyorum diyen böyle yaptıysa sevmeyen ne yapmaz.o benim hayatıma giren ilk erkekti ve evlilik düşünüyorduk o yüzden çok ağır oldu.isterdim ki ömürlük olsun ama buraya kadarmis.çok uzun bir süre hayatıma kimse girmeyecek galiba kalp kırıkları cam kırığı gibi akla geldikçe batıyor. Ayrılıktan hemen sonra yeni birini bulmak bana çok ters geliyor herkes gerçekten sevmeyi beceremiyor.şimdi ise değmeyen birine yüreğimin değmiş olmasına üzülüyorum...
Bentoprak aklına ıhtıyacım var((((((((((((((
Estağfurullah :))) Hayırdır
çok üzüldüm anlatmıştım çok oluo gerçi 3 aydır ayrıydık bnı aradı bı ay boyunca telde konuştuk ve anlattığım gıbı oldu bn kaybetmekten korkar arar sandım ama aramadı( ben sessız kalıyorum ama başkasıyla bırlıkte dıye delırıyorum (
ne kadar üzülmemeye çalışsamda bir yerden aklıma geliyor başka şeyler düşünüyorum.onunla ilgili birşeylere bakmamak için kendimi zor tutuyorum.ama Allah'in izniyle bugünlerde geçecek.en büyük isteğim birgün pişman olup bana yalvaracaği günü görmek. fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizde Allah'a emanet olun inşallah birgün güzel haberlerimi sizinle paylaşmak nasip olur..Haklısın insanlara güven çok eskilerde kaldı.Şimdi sadece güvenmek zorundayız.Yoksa hayat yaşanmaz olur canım benim.İlk olması,yara alman kolay değil insanı acıtır.Allah sabrını verir.Değmeyen insanlar için üzülme.Ya evlendikten sonra bunu yaşasaydın.Allahın sevdiği kuluymuşun sana gerçek yüzünü önceden gösterdi.İnşallah karşına seni seven ve değer veren biri çıkar.Her kim bir genç kızın ahını alır,ömrü olumsuzluklarla geçer sakın unutma.Allaha emanet ol.Güzel haberlerini paylaşırsın inşallah.
Eeee bulunmaz hint kumaşı gibi davranılınca kendilerini bir şey zannediyorlar,yetinmiyorlar.Pirince giderken evdeki bulgurdan oluyorlar ama bunu düşünecek akılda bırakmıyorsunuz ki şişirmekten.Havalanıyorlar ayaklar yerden kesiliyor sonra.Sonrası malum aşağı inice birde bakıyorlar kimse yok yoklama çekme başlıyor anlıyacağınız.İnsan oğlu işte :)))
ne kadar üzülmemeye çalışsamda bir yerden aklıma geliyor başka şeyler düşünüyorum.onunla ilgili birşeylere bakmamak için kendimi zor tutuyorum.ama Allah'in izniyle bugünlerde geçecek.en büyük isteğim birgün pişman olup bana yalvaracaği günü görmek. fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizde Allah'a emanet olun inşallah birgün güzel haberlerimi sizinle paylaşmak nasip olur..
bu hep böylemi devam edecek.sessiz kaldık dönüp arkalarına baktılar e görüştük ilk anda özledim öldüm bittim sonra istemiyorum tavırları ee bidaha alaka kesildi bidahamı dönüp bakacaklar bu nereyekadar neye kadar devam edip gidecek böyle
Bu yaşananlar seni büyütecek.Büyüdüğünde kimsenin seninle oynamasına izin vermiyeceksin.O zamanda bu gelgitler yaşanmıyacak
insanlar nasıl unutuyor nasıl zaman ilaç oluyor anlamıyorum bu zaman bir tek banamı işlemiyor.8 aya giriyor bu işkencemiz hiçmi bıkmam bu durumdan hiçmi acım hafiflmez anlamıyorum??neden bende böle oluyor.yanlış yaptığım şey ne????8 ayda başarabildiğim tek şey onu sürekli aramayı neden demeyi durdurmak bukadar.
ayrıca bunuda çok düşünüyorumki 5-6 ayda tamam gidip bulmadı kimseyi alalen yani ne haltlar karıştırdı bilememde sonuçta açıkca kimseyi ilan ederde bulur diye korkuyorum biliyomusun korkmamın sebebi artık onu kaybetmek değil sınav dönemimde bu acıy yüzünden ders çalışamamak ve kpss yi kaybetmekten korkuyorum.
Acı çekmen üzülmen ilk günkü gibi değildir.Birazda kendine dönersen,kendine saygı duyarsan aşman kolaylaşır.Yaşanmışlık nasıl unutulur,tabiki unutulmaz.Bu evreyi en rahat ve keşkesiz atlatman senin elinde,başarabilirsin canım.
inan ilk günkü gibi hep mutsuzum hep mutsuz.benim elimde tabiki ama neyapmam gerektiğini zararsız nasıl atlatılabildiğini inan bilmiyorumm.
Canım benim öncelikle bu kişiyi merkezinden çıkar.Kendine mutlu olacağın uğraşlar bul,arkadaşlarınla birlikte zaman geçir.Yalnız kalma onu düşünmeye fırsat verme kendine.Beyin zamanla bunu algılar.Bilinç altına yapamıyorum,unutamıyorum gibi olumsuz şeyler kodlama.O kişinin olumsuz yönlerini düşün.Böyle bir insan için kendini üzmeye değmeyeceğini,onun için kullanacağın kelimelere bile yazık olduğunu düşün.Spor yap güne güneşi karşılama hareketleri ile başla 2-3dk alır.Yürüyüş yap,beyne oksijen gitmesini sağlar seni rahatlatır aynı zamanda.Kendine her zamankinden fazla zaman ayır.Bakımlı ol.Başarı tutkun olsun bu seni kırbaçlar.Tek istediğim yarına keşkeler götürme olurmu.
canım keşkeler derken????
canım bikaç gün sonra doğum günüm var.kesin arar yada msj atar ne yapayım sence?buarada tel.im taa ogünden beri kapalı.arıyorsa ve ogünde açarsam doğum günüm için açtığım komik olur.açmasamda bilmiyorumki nasıl olur??arkadaşlarımda ulaşamaz...face.de arkadaş değiliz ama daha öncesinde msj attığı için yine ordan atabilir sanırım.ne yapacağımı ne tepki vereceğimi bilmiyorummmmmm
mrb bentoprak öncelikle burda ki tavsiyelerin için çok teşekkürler.:) ve sana birşey danışmak istiyorum. dediklerini yaptım aramadım sormadım aylardık konuşmadık kıskandırma çabalarına hiç girmedim. ve kendimi gözüne gözüne sokmadım ara sıra karşılaştık okadar.. ve zafer :) geçen gün karşılaştık ve bana msj attı numaramı istedi.sence napamılıyım. beni çok üzdü . belki aman aman üzcek bişey yapmadı ama ilgimden şımardı. aslında üstüne çok düşmüyordum ama sırf gıcıklıgına onun peşinden koşuyormus durumuna soktu beni. tabi benim bütün özgüven çöktü.bu yıkıntıyla yanlış harketlerim oldu ama kendimide frenlemyi herzaman bildim ve gururmu korumaya çalıştım.. keske senin yazdıklarını en basta okusaydım.neyseki şimdide herşey işe yaradı.:) ama numarmı vermelimiyim . yoksa nasıl geri çevirmeliyim. aslında intikam zamanı tam hep intikam almak istmeişimdir ondan. ama simdi gerçkten napcam bilmiyorum.. yardım edersen çok sevinirim
Telini aç,kapamana gerek yok ki.Faceden kutlarsa bekle iki gün sonra toplu teşekkür et.Tel ararsa gayet soğukkanlı ol,heyecan yok.Karşındakinin konuşmasına göre konuşmanı sürdür.Çok konuşma kısa kes.kendin hakkında birşey söyleme gizemli ol.Teli kısa kesmen için 'müsait olmadığını söyle' çıkmak üzereydim araba bekliyor özür dilerim kapamak zorundayım' vs.aradığı için teşekkür et.Yani merak uyandır.
Bazı şeyler vardır yaşanması gerekir.Sonuç iyi veya kötü ne deriz.İyki yaşanmış yada yaşanması gerekiyordu gibi cümleler kurarız.Stresli,sinirli,meraklı,sabırsız olduğumuz durumlarda pişman olacağımız bir çok şey yaparız.Yarın önümüze geldiğinde keşke yapmasaydı,keşke söylemeseydim,keşke gitmeseydim deriz.Bu keşkeler çok can yakar.Bu gün çektiğinin çok katı hemde.O yüzden hayatınız da pişmanlıklar keşkeler olmasın derim.
Siz gençlere yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.Öncelikle belirmek isterim ki intikam kötü bir duygu.Bu duyguyu temiz kişiliğinize empoze etmeyin.Canınız yandığında değil intikam beddua bile etmeyin.Bu dünya da iyiliğin de kötülüğün de karşılığı var,buna inanın.Bu insanla bir birliktelik düşünmüyorsan veremeyeceğini söylersin.Sizin için uygun olduğunu ciddi bir birlikteliğe adım atabilecek kapasitede biri olduğunu düşünüyorsan hemen değil belli bir zaman sonra verebilirsin.Mesajı nerden attı.Faceden falan mı? Bir de yaşlarınızı yazın bunu hep yazıyorum.Sevgiyle...
tel.den msj atacak gibi geliyor??ozaman napayım??bide söyle bişe var:tel.i kapatmamaın sebebii anlasınki bu kez çok kırgınım anlasınki nosu değiştiriyo beste demekki çok sinirli bitirdi heralde oda desin diye kapalı tutuyorum bilmiyorum doğrumu yapıyorum
bide bugün arkadaşım onun olduğu şehire gitti yine msj attı ne dersin 10gün burdayım sen konuş dersen ariyim gelsin sizin konunuzu bi konuşalım belki ben yardımcı olabilirim tarzında ne dersin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?