ben toprak kıskandırma olaylarına sık sık değeniyorsun sakın girmeyin diyorsun neden?????tamam belki basit görünebilir oyüzden diyosundur ama flört tarzında bir kıskandırma işe yaramazmı
evet ıyıı fıkır
ama dıkkat et ava gıderken avlanma..
yanı gercekten öyle, 2 tatlı söz duyduk mu yelkenlerı suya ındırme gıbı bır huyumuz malesef, hıc sevmıyorum bu huyumu
haklısın ben yine pek iyi değilim o son msjlaşmamızı bir an unutamıyorum.msjlaşmamız bir sonuca bağlanmadan öle alakyı kestik birbirimizden keşke artık bidaha akarşıma çıkmamaısını belirten bir maj atsaydım ona sanırım oyüzden rahat ilkinde rahat değildi ara arada olsa msj atardı şimdi 1.5aydır ne arıyor ne soruyor.acaba hayatında birisimi var.msj atmamamk için zor tutuyorum kendimi çok zorrr(((
benimde sevgilimden ayrılalı 4 ay olcak. ve bu süre içinde yapmaman gereken herşeyi yaptım. ağladım zırladım egosunu şişirdim durdum yani. seni seviyorum ama uzaktan bi ilişiki sürdürmek istemiyorum artık diyo. ne yaptıysam vazgeçiremedm. sonra arkadaş kalalım dedim. şimdi ne yapmam gerekiyo sizce aslında bir yandan onu tamamen çıkarıp yepyeni bi hayat istiyorum ama diğer yandan onu pişman etmek istiyorum bana yardım edin.. ve önümüzdeki ay yanıma gelebilir. geldiğinde nolcağından emin kendime hakim olamam diyo. arkadaş davranmak hususunda. ama ben ısrar ettim gel görüşelim diye. ve ona soğuk alaycı davranmak istiyorm geldiğinde. ne dersnz?
Beyninin seni kullanmasına izin verme.Aklına geldikçe düşüncelerini başka yöne kaydır.Düşünme beyne komut vermedir.Düşünme bir çok soruyu da beraberinde getirir.Beynine kesin komutlar ver.Falan kişi beni ilgilendirmiyor gibi.Beyin komutu alıp düşünmekten soru üretmekten vaz geçer.Düşünce gücü ile ilgili kitaplar var Oku ve uygula çok faydasını görürsün.
sevgili ben toprak
en son gelişmelri yazıyorum.sabah bi uyandım tel.ime bi sürü msj gelmiş.arkadaşımıa msj lar atmış bu işte arkadaşımın adı ayşe diyelim ayşe bestenin hayatında birimi var yoksa evleniymu falan diye msjlar.buda yok evlenme ben bilmiyom öle bişe falan demiş.işte msjlaşmışlar bi sürü niye böle oldunuz yazık ya falan demiş arkadaşım oda uzun zamandır öleyiz biz bittik gibi am yinede sormak istedim yazmış.suçu bana atmış durmuş beni çok sıktı da işte çok bunalttıda oyüzden aldattım bilmemne oda hangi bunaltma ihanete neden olabilirki falan demiş ama sonuç yok yani bukonuşmalar etrafında saetlerce msjlaşmışlar((ne diyorsunuz
Bırak mesajlaşsınlar.Sende seyret keyfini çıkar canım.Konuşmamaya(en yakın ark dahil) gizemli olmaya devam.Arkadaşın onunla yazışmalarını anlatsın buna kesit getirme sadece yorumsuz dinle.Sakın anlat deme erkek arkadaşından haber almak için arkadaşını arama.Ayşe arkadaşın onunla ve seninle ilgili sorularını, cevaplama.Ona karşıda gizemli ol.Konuşmaların normal olsun.Ör.evleniyormusun diye sorduğunda 'yalnızlık Allaha mahsus kısmet' dersin.Bu açık kapıdır cevabı iki taraflıdır ama karşında ki bilmez gizemdir işte bu.Yeri gelir ayşe arkadaşına 'benim kimseyle problemim yok,Allahtan başka kimseyede verecek hesabım yok çok şükür.Benimle problemi olan gelir bana sorar'gibi konuşmalar.İstiyorsa seni yada vicdanını temizlemek istiyorsa bir şekilde sana gelicektir.
canım bu ortak arkadaşımız benim arkadaşım yani zamanla oda çok samimi oldu.şimdi benden haber alabilmekiçin onu arıyor msj atıyor falan.ve o arkadaşım herşeyimi bilir yani samimiyim.msjlaşmışlar bu öle açık açık herşeyi anlatmamış.evleniyomu demiş oda yok ya evlenme falan demiş.ama beste birçok yeni ortama giriyor(okul işlerini kastederek)elbet çok dikkat çekecektir falan demiş.ama zaten o suçu bana atmaktan başka bişe yazmamışki onu yazmışta yazmış
Zaman geçtikçe insan herşeyin farkına varıyo yaşananlar hayatın bir köşesinde saklı hatırladıkça acıtıyo elbet ama insan aynı acıyı hatırladıkça duyarsızlaşmaya başlıyormuş nasıl dayanacağım diyordum hatta başka biri ile çıkmasına rağmen pişmanım diye gelip herşeyi yeniden alt üst ettiğinde canımı bir defa daha yakmıştı ağlamadığım gün yoktu hala o yüzden gözlerim şiş ağlamayıda bıraktım ama böyle yaparak sadece kendime ettim o mutlu mesut sevgilisi ile hayatına devam ederken ben ayrılığın acısını tek başıma yaşıyorum tek başıma savaş veriyorum yavaş yavaş acımın azaldığını farkettim (Allah bozmasın ) yakın arkadaşlarım sağolsun hep yanımda oldular bana teselli verdiler konuyu açan ablamdan Allah razı olsun onun yazdıklarınında çok faydası oldu şimdi içimde yine hüzün var ama takmamaya çalışıyorum zaman geçtikçe herşeyin daha güzel olacağına inanıyorum inşallah. Kendime teselli sloganı hazırlayıp dolabıma astım baktıkça üzülmeye değmez diyorum :) sloganımida paylaşmak istedim :)
KIMSIN KI SEN?
DAHA HAYATINDA KIMSE OLMADAN AYAKTA DURAMAYAN ZAVALLI...
SANA IHTIYACIM YOK...
Baktıkça iyi geliyo mutlu oluyorum :)
Merhaba herkese,
Sevgilim isviçre de yaşayan, ilişkiye başladığında başaracağımıza deli gibi inanan ve beni de inandıran , beni kamerada her gördüğünde ağlayan , günde on kere msj ve mail atan, oraya gelmem için bana biletler alan biriydi . yani deli divane . ilişkimizin son bir ayında ordan geri döndüğümün ilk günü tavrı değişmeye , bu uzaklığın canını çok yakmaya başladığını söledi . ve bölece de o kötü süreç başladı . msjları mailleri azaldı ve ben de tepki gösterdim. sorunlar oldu. en son gidişimde orda problem yaşadık .ama o artık tanıdığım adam deildi . bu arada 30 lu yaşları aşkın insanlarız ikimizde. orda çok ağladık ve neredeyse ayrılacakken iki gözümüz iki çeşme yapamadık . güzel 4-5 gün daha geçirdik ve ben buraya döndüm.. o da ailesinin yanına gitti almanyaya . ertesi gün tekrar sviçreye döndü .
Döndüğümün ilk günü çok soguk mail aldım . ve haliyle sorguladım . karışık duygular içindeymiş .. inanamadım..ben sorguladıkça o bunaldı . ertesi günün akşamı kamera açmak istemediğini biraz zaman istediğini söledi . ama bir cümle ile .. ben de nasıl bu hal aldığını ve neden zaman istediğini anlamadığmı belirten yazılar yazdım . tek yazdığı lütfen zaman ve sinirli şekilde. .o gün öle geçti ve o haftayı sadece ağlayarak , mailler atarak ,mesajlar yazarak geçirdim. çünkü inanmak imkansızdı . benim için salya sümük ağlayan adam bir anda gitmişti ..ona gelmek ve yüzyüze konuşmak istiyorum . cevp yazmadı ..
Dayanamadım tabi deli gibi seviyorum . 2. hafta tekrar gittim ve ona da haber vermedim. iş çıkışını bekledim. çıkmadı ben içeri girdim . yıkıldı ,sevindi , şok oldu , sarılmaya çalıştı vs .. ( bu arada evde bana ait şeyleri atmış, hediyemi de rafa kaldırmış) bir milyon tuha f davranış .. gece boyunca ağladı bir türlü karar veremedğini, hayatının en güzel anlarını yaşadığını ve kimseyle yaşayamayacağına emin olduğuınu ama diğer yandan , yaşadığımız küçük problemler ve bu uzaklık , kültür farkı , dil vs.. çok zorlaşmaya başladı herşey dedi ..buraya benigeri almaya mı geldin dedi. evet dedim .çok ağladı . görseniz. ayrılmaaz dersiniz. ama bana yarın git dedi ağlayarak . zaman ver ama emin de deilim o zaman sonunda ne yaparım dedi .. git dedi ama zaman ver . hyır dedim.. ertesi gün uçakta sorun oldu gidemedim . kalmak zorunda kaldım . kalmamdan hoşlanmadı . çok zor bir durum olduğunu napcaını bilemediğini söledi . sürekli veda etmek istemiyormuş çok acı çekiyormuş .. falan .. nese döndüm ben .. geldim. ve geldiğimden beri hiç bir ses yok .. face ilk hafta beni bloklamıştı zaten . paylaşımlarını göremiyordum . ben silmemiştim ama . 2 gün önce arkadaşlardan beri sil ya dedi siliverdi .. silmek istememiştm halbuki . :/
Şimdi napıcağımı bilemiyorum . gitmeden evde ona onu sevdiğimi ve fikrini değiştirmesini beklediğimi yazdım . geldiğimden beri hiç bir şey yok .. Onu sevdiğimi ve beklediğimi biliyor. Sizce ona son bir mail yazmalımıyım şimdi .. ? ..kafamı karıştıran ,döneceği ihtimali uyandıran da gözyaşları içinde kararsız olmasına rağmen illa bir karar istiosan artık özgürsün dedi ama çok ağladı ..
yani onu beklediğimi bilmesi mi iyi yoksa umudumu kestiğimi mi bilmesi ?
Hangi yolla geri gelir bilmiyorum ...
Çok üzülüyorum . .
Arkadaşınızın ortak olduğunu biliyorum.Bazen herkese gizemli olmak lazım.Konuşmayan dinleyen taraf olun insanları tanımaya çalışın.Hiç kimseye her şeyinizi anlatmayın.Size özel bir şeyler lütfen kalsın.Neden olduğunu size zaman gösterecek.Evlenseniz de size özel her şeyi eşinizle paylaşmayın.Mesela kendi aile sorunlarınızı asla anlatmayın.Yani yarın size dönecek olan hiç bir şeyi kimseyle paylaşmayın.Kocanız dahi olsa.Size dost siz ve annenizdir sakın unutmayın.Bu hayat felsefesi gibi uygulamaya alın yıllar sonra anladıkça beni anarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?