- 1 Şubat 2012
- 161
- 36
- 118
Sevgili Ben Toprak ,
İlk konularınızda kısa bir mektup yazın demişsiniz şu şekilde;
"kisaca mektupta
ilk satir ayriligi kabul ettiginizi yazacaksiniz.ve HAklisin diye ilave edin.( adam oturup neden hakliyim ben diye dusunecek )
ikinci satir, eger gercekten kiracak bir sey yaptiniz ise ozur dileyin ama kesinlikle ayrintiya girmeden.
ucuncu satir da evet ben hataliyim.( baska bir sey yazma)
4.cu satirda hayatimda bir degisiklik oldu sana soylemek isterim birgun.. ( ne oldugunu soylemiceksiniz ama soylemek istediginizi yazacaksiniz)
son satir tsk edin hersey icin.ve ilerde arkadas olabiliriz deyin ikinizinde ayri kalmaya ihtiyaci oldugunu yazin ve bitirin.
sevgiler falana yazmayin.sadece adiniz..Alıntı "
Ben çok kararsızım . O gerçekten kesinlikle karar veremediğini söyledi ve ağlayarak ta ayrıldık . Ve ben çekip geldim hiç bir şey de yazmadım. Taa isviçreye kadar gittim ve onun bunun ağırlığı altında olduğunu biliyorum. ya da yanlış ta hissediyor olabilirim insan kestiremiyor. Giderken onu sevdiğimi ve bekleyeceğimi yazdığım bir not bırakmıştım.
Şimdi ayrılığı kabul ettiğimi, aslında onun haklı olduğunu yazan bir mail atsam nasıl bir etki yaratıur bilemiyorum. Onu hala sevdiğimi biliyor olması mı iyi yoksa benim de ondan ümidi kesinlikle kestiğimi mi bilmesi iyi bir türlü karar veremiyorum .
Lütfen bir yardım ..
Onun son zamanlarda uzaklaşmasından dolayı sürekli üzüldüğümü belirten ,sorunun ne olduğunu ve birşeylerin azaldığını merak eden mesajları ve konuşmaları sıklıkla yapmıştım . Bunlar da onu baskı altında hissettirmiş . Hatam ona göre bu . Bana kalırsa etki tepki olayıydı . Ama o buna o açıdan bakmadı tabiki.
Bu nedenle kendimi hatalı görmekte de zorlanıyorum açıkçası . Evet gelecekse ondan gelmeli. Artık ağlamasam bile her gece rüyamda olması ve her sabah uyandığımda aklımda onunla uyanmak ve yaşadıklarımı bir saniye içinde tekrar yaşamak benim güne çok kötü başlamama sebepp oluyor. Bundan kurtulmak zaman alıcak biliyorum ama hazmedememek çok ayrı bir şey . Ve özlemek , zamanı geriye almak istemek .. Oldukça ağır bir durum.
Aslında tek beklediğim onun davranışlarını gözden geçirebilmiş olarak , kendini de eleştirdiği bir mail almak . Yoksa elbette beni istemeyeni ve gerçekten benim gibi aşkla sevgiyle bağlanmamış olanı , bir şeylerin ağırlığını çok fazla hissedip zayıf davranışlarda bulunan bir erkeği ben de istemem ..Bu beni ne olursa olsun bir gün yarı yolda bırakabileceğini gösteriyor. Bunu başarmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım deyip sonrasında sözlerini bir anda unutması , hele o kadar yol tepmişken bunu görmezden gelebilmesi , tutarsızlık ve zayıflık değil de nedir. Tüm bunların farkındayım . Ama keşke şmyle olsaydı modunda olur ya insan .. O durumdayım ve biliyorum ki sadece zamana ihtiyacım var.
Umarım aklından hiç bir an çıkmam .. Umarım bunun ağırlığını her an hisseder. Hissederse zaten bir şeyler yazacaktır .
Teşekkür ederim ben toprak .
Mesajınızı okudum çok teşekkür ederim. Kendisi alman uyruklu . Eğer söylediğiniz bilgiyi edinebilirsem söylediklerini uygulayacağım.özel mesaj atamıyorum. ama eğer medaratörseniz e mail adresimi görebilir ve ben de size o şekilde yazabilrim .Bu arada ben 32 yaşındayım , öğretmenim . O da 34 yaşında , mühendis.
Çok çok teşekkür ederim Ben Toprak
geçen gün kendimi çok iyi hissettiğimi yazmıştım ama bu gün nedense kendimi kaybettim çok üzgünüm onu hatırlatan yerlerden uzak durmak gerekiyor biliyorum ama beni görmeye gelmişti okula giderken hergün oradan geçmek kapıdan çıkınca geldiği günü hatırlamak acımımı tazeliyor bilmiyorum ama neredeyse iki ay olacak ama biryerde kendimi kaybediyorum yolda giderken sanki onu görür gibi oluyorum çok saçma ama bana tüm yaptıklarına rağmen onu yinede seviyorum ve özlüyorum ofher gün dua ediyorum unutmak için.hayatında yeni biri olduğu aklıma geldikçe birkez daha acıtıyo canımı ve aşık olduğu için değil tamamen mantık ilişkisi olarak başladılar ama gerçekten mutlu o kızla 3.yıla girmiştik bu kadar mi basitti bir ilişki diye düşünmeden edemiyorum. yeni tanıştığı bir kıza bu kadar çabuk nasıl bağlanabildi tüm herşey yalandi madem neden bu kadar sürdüki bitti gitti ama arkada kırık dökük kaldım zar zor duruyorum üstüne birşeyler bindikçe yeniden kırılıyorum
Yaşadıklarımızı bir anda unutma şansımız yok maalesef.Zaman zaman bu duyguları yaşamak doğal.Bu sevgi değil ki, kabulenememe.Biri öldüğünde 40 mum yanarmış.Hergün biri sönermiş.Sonuncu mum ömür boyu yanarmış arada harlanırmış.Sizin gibi bu şekilde birini kaybedenlerin o son mumu da sönüyor.Sönmeden önce ki çırpınışları bunlar.Yaşından daha olgunsun.Pişman olacağın icraatler yapmıyorsun.Yarın kendinle guru duyacaksın.Sen değil seni kaybeden düşünsün boşveer.
bilmiyorum abla çok garip duygular içerisindeyim.eften püften sebepler yüzünden kaç yıllık bir ilişki bittiyse var bir hayır illaki.insanın en hassas noktası kalp olunca sağ çıkmak kolay olmuyor.bazen bu günlerde geçer mi diyorum. sonuçta herşeyimi paylaştığım evlilik hayalleri kurduğum bir insan beni hayal kırıklığına uğrattı.bildiğim tek şey sadece çok üzgün olduğum
Her şey biz insanlar için canım benim ayrıca üzülmen de çok normal.Yaşadıklarındır seni büyüten olgunlaştıran.Ne güzeldir çocuk olmak çocuk kalmak saflıktır çocukluk.Nasıl ki acıtmaya başlar insanlar ve gerçekler keşke büyümeseydik çocuk kalsaydık isteriz.İşte bunun adı yaşamdır hayattır.Hayat sana hep güzellikleri sunsun.Hak eden seni bulsun.Yüreğinin derinliklerindekilerin gerçekleşmesi dileği ile.
üzülmek istemiyorum artık ama elimden de birşey gelmiyor onu unutmaya düşünmemeye çalıştıkça ters tepiyor çok kızıyorum kendime.erkekler ne gamsız kaç yılı bir kalemde silip atabiliyorlar çok saçma geliyor bana hiç tanımadığı etmediği bir kız bir anda hayatına giriyor ve beni unutturabiliyor.sevgi bu kadar basit birşey mi.canımı yakan ayrılık değil de en çok ta bu galiba sevdiğim insanın iki gün önce tanıştığı bir kızı benim yerime çok rahatça koyabilmesi ben herşeye rağmen hala onun yerine kimseleri koyamaz hayal edemezken.hayatında hiç kimse olmasa bu kadar canım yanmazdı.sanki bir daha kimseyi sevemeyecekmişim gibi geliyor.söylediklerinle içimi rahatlatıyorsun abla sana ne kadar teşekkür etsem az Allah senden bin kere razı olsun...
İki ayrı cins.Doğamızda var tek eşlilik,duygusallık,sadakat,özveri ve en önemlisi annelik.Doğalarında yok tek eşlilik,duygusallık,sadakat,özveri,ve en önemlisi babalık.Erkekte babalık bile sonradan öğrenilen ve hepsinin öğrenemediği bir duygu.Bir düşün erkek biraz duygusal davransa yelkenler suya.Bayanlar davransa onlarda mantık girer devreye.Hayatta en çok keşkeyi,pişmanlığı yaşayan da erkekBiz de iyiki ler fazla.Diyeceğim o ki ortak noktamız adı insan.Herkes insan mı?Hayır,İnsan var insancık var.İki insanın bir arada olması muhteşem.Diğeri problem.(Yapılan istatistiklerde yüzde çoğunluğuna göre)
Yaşam kısa ah la vah la zaman tüketme.Senin içini daha çok acıtan başka birinin tercih edilmesi.Bayanlar ne kadar yok dese de tercih edilmenin hazzı bir başka.Sevgi bir yere kadar.Kişiliğine ve kendine saygısızlık olduğu zaman sevgi biter yerini işte bu farklı duygular alır.Bilir ki bugün bir başkası için bunu yapan yarın çoluk çocuğuna neler yapmaz.Bilir ki böyle bir erkek le ömür tüketilmez.Bilir de bir müddet yürek bilmezden gelir, acıyı yaşamak ister.İster acıyı yaşamak,çünkü o acıyı bir daha yaşatmasına izin vermesin.Acını içinde yaşa korunma duvarındır.Karşında ki bilmesin egosu şişmesin.Erkek hissederse kadın ondan vazgeçmiş,umursamaz işte o zaman seyredersin bir tiyatrocuyu.Tek yapman gereken sabır ve gizem seni istediğin yere ulaştıracak.Yarın farklı yazacaksın buraya inan bana.Sevgisiz kalma.
sabretmeye çalışıyorum unutmakta çok zorlanıyorum bu yolun geri dönüşü yok çünkü ama bir yandan içim rahat ona hiç bir zaman haksızlık yapmadım hakkına girmedim beni çok saçma nedenlerle terketti sevgimi kullandı ilerde eyvah eyvah diyecek ama benimse tek pişmanligim ona inanmak.gerçekten de ona hissettiklerim şuan sevgi değil galiba çünkü onun sesini duyma arama ihtiyacı duymuyorum ama arada mesaj atıp bir ton laf sayasım geliyor kendime hakim oluyorum muhatap olmaya bile değmez diyorum.bana yeni sevgilisi olduğu halde hâlâ seni seviyorum pişmanım dedikten sonra kendimi boşlukta hissettim yanıldim özür dilerim dediğinde kendimi aptal gibi hissettim yinede ondan nefret edemedim sadece gerçekten pişman olup hatasınin farkına vardığını göreyim yeter benim için.şimdi gayet mutlu ama döktürdügü göz yaşları hayatında fırtınalar koparmaya yetecek kadar çok.
bundan sonra egosunu şişirecek bir durum olmaz zaten.beni pişmanim diye aradığında yeni sevgilisi olduğu halde böyle söyledi diye çok kavga ettim onunla ne kız meraklısıymışsin dedim oda öyle olsa ıstanbuldan bulurdum dedi bende ıstanbuldaki kızlarda sana çok bakarya arkadaşlarim bile seni yanıma yakıştırmazlardi yakışıkli değilsin dedim.öyle söyleyince bozuldu bir insanın gururuyla nasıl oynanır onu gösterdin bana dedi ben pişman olup kalbini kırmak istemedim seni o gözle hiç görmedim falan desemde söylemiş bulundum belkide o yüzden bana aslinda pişman olduğu halde kendimi boşlukta hissettim dedi .herneysede olan oldu bundan sonra birdaha aramaz en azından.Benden sana kocaman bir aferin böyle devam et.Hep söylerim hiç bir erkek bir genç kızın ahını almasın.Yaşadığı sürece istikrarlı bir hayatı olmuyor ve hep mutsuz oluyorlar maalesef.Bunu hem çok duymuş hemde bir çok kez tanık olmuş biri olarak yazıyorum.Mutlu gibi gözüküp mutsuz olanı da gördüm.Dışı seni içi beni misali.O kişiye söyliyeceğin bir kelime bile fazla değmez dediğin gibi,onun seviyesine de inmeye senin kişiliğin izin vermez.Böyle devam asla onun egosunu şişirme.Dostçakal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?