Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

Bi akıl verin bana ne yapaym, sessiz de bekleym mi yoksa mutluymuşm gibi mi davranıym .s

Doğru olduğuna inandığın bir karar vermişin.Daha çok yeni zamanla alışacaksın.Olduğun gibi davran.Mutluluk oyunlarına,karşındakini kıskandırmana vs. hiç gerek yok.Normal hayatına devam et.Çevrendekilerle kendinle ilgili konuşma.Kendini kapama daha kötü olursun.Sosyal hayatına devam et aşırı olmasın ama.Yaşlarınız kaç?

87 liyiz ikimz de.. Zaten kendmle ilgili konştkça gözlerim doluyo hala.. Bi tarafım arasın istyo bi tarafım kıymetini bilcekler çıkacak karşına kızım kendine gel diyo.. Evde asık surat geziyorm öyle, annem üzülüyo halime ara diyo ama asla arayamam artık... Şikayet ettğim her şeyi kabul etmiş etmiş olurm..

Hiç bir ayrılık kolay değildir zaman acınızı hafifletecek.İçinize vede eve kapanmayın.Düşünmene yol açan tüm eylemlerden uzaklaş.Yaşanılanları sen daha iyi biliyorsun karar da senin.Hadi ara demekle olmuyor dediğin gibi.Her şeyi kabul etmiş olursun.Bir ömür geçireceğin insan günü birlik değil ki.Evleneceğiniz insanı çok iyi tanımaya çalışın.Oturup konuşabileceğin.seni anlayan,toplum içinde kabul gören sorumluluk sahibi biri olmalı.Annesine varsa kız kardeşine davranışlarını gözlemleyin.Hayat ince ayrıntılarda gizlidir unutmayın.Tüm güzellikler sizlerle olsun gençler.Bu günlerin değerini bilin ahla vahla zaman harcamayın.Sevgiyle
(annenle paylaşman çok güzel çok hoşuma giden davranış tebrik ederim, annene de sevgiler anlayışlı olduğu için)

Son düzenleme:
Giden zaten sizi haketmiyordur.
Gerçekten seven gidemez,terkedemez!
Boşverin gelmesin...

Bakın neler oldu.. Bi kız arkadşım da bunalmdaydı napalım napalm diye düşünrken salsaya başlamaya karar verdk ve bn facede ankarada dans kursu bilen var mı diye ileti yazdm.. Twitterda sürekli ileti değiştiren adam sustu o günden beri hiçbir şey paylaşmıyo.. Dün twitterda silmiş beni takip listesnden, yanlşlıkla olduğnu da sanmıyrm ama face ve msnde ekli hala, ordan silen adam bu ikisini neden silmedi acaba ? Bn de çıkardm onu takip listemden ve şu an faceden de silmeyi düşünyrm.. Durmamın tek sebebi mutlu oldğm günleri görüp pişman olmasını istemem.. İntikam duygusyla hareket edyrm şu an ve napmalıym bilmyrm..

Bu arada, kendmi bildim bileli annemle tüm ilişkilerimi paylaşmşmdır.. O kadar şanslıym ki böyle anlayışlı bi annem oldğu için, çok seviyorum ben o meleği :)

dusuncelerini kendime cok yakin hisstiim:) ve benim eski sevglm de birlikteyken girmedigi face'den simdi cikmiyor. mal mal seyler begeniyo,aslinda benden ne kadar sogudugnu gosteren seyler de var ama devamli cevrimici olmasina sasiriyorum,bi de bazen ergen gibi abazaliga vuran yorumlar falan offffff Allahim taniyamiyorum ya. annem ablam da tanirdi nasil saygili derlerdi,o adam bu adam mi bilmiyorum cidden ( beni face den engelledi sildi,ben su an baska bi face den takip ediyorum. aslinda neler yaptigini.nasil bi adam haline geldigini de gormek istiyorum. birilerine asilacak mi falan merak ediyorum. ( sizce bu tek haber kaynagimdan vazgecmeli miyim? toprak abla sen de yardim edersen sevinirm. 40 gun falan oldu ayrilali ve cok kararli bitirdi. geri gelecegini zannetmiyorum amaa ben onun o pisman halini gorup ,bi nevi kendimi tatmin etmeyi o kadar cok istiyrum ki

aynen senin gibi düşünyodm ama boşver.. intikam duygusyla hareket ettiğimz sürece onlarda takılı kalcaz ve önümüze çıkan fırsatları değerlendiremicez.. o hesaptan da sil gitsn takip etmeyi bırak artk.. benm elim yine gidiyo bakıyrm twitter ına evt ama bu uzun sürmicek.. kendmze acı çektriyrz çnkü.. şu an face listemde de yok.. msnden de sildm.. asıl bizim onları takmıyor hallermz koyacak onlara bence.. kendi hayatını düzeltmeye, kendini yeniden sevmeye başla.. yemin ederim değmiyo

them_atKAZENarkadaşınız gayet güzel cevaplamış.Bugünü yaşayın,arkaya bakmak sürekli geriden gelmek size zaman kaybı.Yolunuza bakın, istikrarlı bir şekilde yürüyün.Yolunuz bir gün bir yerlerde kesişir merak etmeyin.Yani alırsınız haberini ama o zaman da sizin için çok önemli olur mu bilinmez.

Slm kızlar, biz de 6 aydır falan erkek arkadaşımla ayrılmaya çalışıoruz ama olmuo ben yapamıorum 1 senelik bir ilişkimiz vardı ve evlilik düşünüoduk ama benim ilk erkek arkadaşımdı ve bazen aşırı nazlandım bıktırdım onu şimdi de soğuduğunu sölüo sonunda kararlaştrdık nisanın sonunda benim olduğum şehre gelcek anlaşabilirsek devam etcek anlaşamazsak bitecek tamamen... şimdi bin türlü şey var aklımda nasıl davrancam, ne giyincem, nereye götürcem onu vs.. vs... eski sorunları konuşuyoruz aylardır ama pek bi yere varamadık şimdi yüzyüzeyken mi konuşsak problemleri yoksa daha fazla o konuları konuşmadan geleceğe dair mi konuşmak daha mantıklı olur, değiştiğimi görmesini istiorum hem seviorum onu hem de ilk olduğu için vazgeçmek istemiyorum...

2,5 sene önce terketti beni 4 yılın ardından..ama bu ayrılıkta hiç peşimi bırakmadı.ben de sevdiğim için hep cevap verdim.vermediğimde oldu ama sonra bişekilde yine konuştuk.ama bu son yaptığı....2 ay önce tekrar başladık şehirdışındaydı yüzyüze görüşemedik.başladık derken aramalar eskisi gibi ilgi neler neler...hep görüşelim deyip durdu..şehirdışdna geleli 1 ayı geçti ses yok...ve geçen gün sadece şu mesajı yazdım gönderdim: sen benim duygularımla oynadın.benim günahım neydi?güvenmek mi ?ne kadar canımın yandığını anlatamam...dikerim bi başkası sana aynı yaşattığında anlarsın beni... tabiki cevap gelmedi..beklemedim de ne yazabilir ki..arkadaşlar çok üzüldüm bu kaçıncı onurumu kırışı...istemiyorum görüşmek deseydi bu kadar canım yanmazdı...ah etmek istemiyorum ama olmuyo...allahıma hep dua ediorum tek dilediğim bana yaşattıklarını yaşasın..artık beklemiyorum gelmesini..

bana yaptiklarindan sonra aradan 8 ay gecmesine ragmen ben twitter actiktan sonra twitter acan, benim aldigim tshirti giyip, beraber gittigimiz bi cafeye sevgilisiyle gidip foto cekip twittera koyan adam ne yapmak istiyordur ? yani bilmiyorum da tesadüf olabilirmi yoksa benimi gaza getirmeye kiskandirmaya calisiyor cözemedim ?

Herkes hayatına dönmüş sizde dönün bence.Aradan 8 ay geçmiş çözmeye çalışmayın.İlk sayfalarda yazdıklarımı okumanı tavsiye ederim hata yapmama adına.Sevgiyle

Herkes hayatına dönmüş sizde dönün bence.Aradan 8 ay geçmiş çözmeye çalışmayın.İlk sayfalarda yazdıklarımı okumanı tavsiye ederim hata yapmama adına.Sevgiyle

kasitli olarak yapmiyor ben kendimimi avutuyorum öyle düsünmekmi istiyorum yani ! kabullenmek cok zor....

Canım ben sadece benim eski sevgilim böyle şeyler yapıyor galiba diye düşünüyordm ama onun gibilerde varmış.
Düşün birlikte aldığımız kazakla fotoğraf çekinen beni görmeye geldiğinde özellikle benim çektiğim fotoğrafı faceine koyan biri ve onunda yeni bir ilişkisi var.Erkekler böyle şeyleri umursamiyor.Seninle olan hatıraları yenisi varken aklına bile gelmeyecek kadar geniş insanlar.Öylesinden hayırda gelmez zaten.Boşver gitsin o düşünmüyor sen niye düşüneceksn.kendi hayatına bak :)

bana sanki bilerek yapiyor gibi geliyor..cnkü twitter yoktu ben actim oda acti ve o fotoyu koydu...saka gibi ya..yasadiklarim beni cok mutsuz ediyo kurtulamicam hic gibi geliyo...

bana sanki bilerek yapiyor gibi geliyor..cnkü twitter yoktu ben actim oda acti ve o fotoyu koydu...saka gibi ya..yasadiklarim beni cok mutsuz ediyo kurtulamicam hic gibi geliyo...

Düşünmemek aklına geldikçe olumsuz yönlerini düşünüp uzaklaşmak daha doğru.Kolay değil tabiki insanın canı yanıyor.Böyle düşünerek canını iki kat fazla kendin yakıyorsun değer mi sence? O gezip tozarken sen niye üzülüp ah çekesin.Karar senin.

canım bazı erkekler dengesiz olur senin görüp üzülmeni istiyordur çünkü.
Inan bana benim eski erkek arkadaşım yeni çıktığı biri varken hâlâ seni seviyorum pişmanım deyip 2gün sonra kendimi boşlukta hissettim özür dilerim dediğinde yaşadığım acıyı bir ben birde Allah bilir.Beni bir kez daha yıkan benim üzüntümle mutlu olan biri ben üzülmeye devam ettikçe istediği olacak niye kendimi üzerek onun istediğini yapayım.Sende öyle düşün. Ne yaparsa yapsın umursama boşver ben gerçekten çok üzüldüm.Yavaş yavaş kendimi toparlamaya çalışıyorum.Eğer ben onu o zaman umursamayip beynimden silmiş olsaydım bana yaptığı şey canımı yakmazdı.sende böyle düşün .Kendine hakim ol onunla ilgili hiçbirşeye bakma ben çok zorlanıyorum bakmamak için ama bakınca üzüleceğimi biliyorum o yüzden kendime hakim olmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar.Yapabilirsin kendine güven sadece..

bunlarin naptigi belli degil ki...Ama ben hic belli etmiyorum hep iyi görünüyorum aramiyorum sormuyorumda yani icime atiyorum hep..ise gittigim sürece aklima fazla gelmiyo bos oldugum anda aklima geliyo..bazen hic umursamiyorum sora birden huzun cokuyom..birini bulsam sanirim duzelicem

seninkide cok tuhafmi benimki bna oyle gelse demedimi birakmam sanirim...bi sekilde geri doner diyordum ama umudum yok artik

bende disardan cok rahat gibi gorunuyorum ama icim kan agliyo.. degmez bunu hep soyluyorum ama takiyorum cok hep neden diye sormaktan biktim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…