Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

bende disardan cok rahat gibi gorunuyorum ama icim kan agliyo.. degmez bunu hep soyluyorum ama takiyorum cok hep neden diye sormaktan biktim..

Her geçen gün dahada iyiye gidecek canım.Bazı şeyler bir anda silinmiyor maalesef.Nedenlerini bilsekte biten bitmiş giden gitmiştir.Önemli olan bitmiş olması.Bunu sevgisi bitmiş gibi düşün.

Merhaba Ben Toprak ,
Mesajını okudum . Söylediğinizi yapıyorum . ama bazen de aksatıyorum. Henüz hiç bir şey olmuş değil . Sadece bir mesajlaşma geçti aramızda onu da önce ben mesaj attım. İnternete benim bir fotoğrafımı koymuş . ben de bundan duyduğum rahatsızlığı dile getirdim ve kaldırmasını söyledim. O da cevap yazdı . İstanbul u bensiz düşünemediği ve o günleri hiç unutmak istemediği için fotoğrafımı koymadan edemediğini yazmış . Ben de cevap olarak , bense dünyayı sensiz düşünemiyordum ,aramızdaki fark ta buydu ,ayrılmamız en iyi yolmuş , fotoyu kaldırırsan sevinirim yazdım yolladım. Başka da bir iletişim olmadı .
Çok zorluyorum kendimi ama sanırım sadece kendimi kandırıyorum. Düşünmediğim bir an bile yok onu . ..

Kolay değil anlıyorum.Yaşanmışlık var insanın canı yanıyor.Üzülme kimseyi kandırmıyorsun.Ha dediğin gibi silinmiyor unutulmuyor.Bu yaşadıkların insani duygular.İşte bu yoğun duyguları yaşarken hata yapmamak,yarın pişman olacağın keşkeler yaşamamak için çaban.Senin için hayırlı ise mutlaka olur canım.

Tüm konuyu okuyamadım ama sanırım genel olarak ayrıldığın insanı geri getirmek için hiç arayıp sormamalı denmiş.Peki hiç mi ortada olmamak gerekiyor sizce? Örnek vermek gerekirse, msn de ekli ve siz ayrısınız ama o sürekli msn de ama siz çok nadir giriyorsunuz hatta çok uzun zaman girmediniz. Şimdi msn yi açtığınız da anlayacakki benim için açıyor, bu şekilde anlaması da mı zarar verir.Hiç açmamak mı gerekiyor yoksa anlaması daha ii mi olur. Biraz karışık oldu ama umarım anlayan olmuştur :)

Zamanın olduğunda tüm konuyu okumanı isterim.Başlık her ne kadar geri getirme ise de anlatılan kendi değerinizi bilin,en az hata,keşkeler yaşamama.İnsanın olduğu yerde birçok duygulara yer vardır.Bu duygular bazen o kadar yoğun olur ki bize hata yaptırır.
Normal hayatını yaşa.Karşındakini takip etme.Kıskandırma olaylarına asla girme.Gizemli ol.Yaşadıklarını sen biliyor karşındaki insanı sen tanıyorsun.Konuyu okursan sana uygun bir yazı mutlaka bulursun.

ben toprak;çok kötü şeyler oldu...inan hasta yatıyorum bu yazıyı yazmak için kalktım.bu beni daha 1ay öncesine kadar soruyoduyaarkadaşlarımdan falan.bu sorduğu arkadaşımda msj atmış buna neyaptınız besteyle diye.demişki bittii hayatımda biri var.....çıldırdımmmmmmmm öldüm bittim ruh gibiyim ben napayım söyle

Rahatsızdım siteye girsem de çok kalamadım geç cevapladığım için üzgünüm.Kendine eziyet etmen hoş değil.Karşınızdakini yaşamınızın merkezine oturtmanızın yanlışlığını hep yazıyorum.Hiç bir şey yapmayın hayatınıza devam edin.Yaşayamadığınız ve tercih edilmediğiniz için lütfen hırslanmayın.Yeni bir birlikteliği varmış bırakın herkes istediği hayatı yaşasın.Yarın pişman olacağınız keşkeler yaşayacağınız hareketlerde bulunmayın.Bu size bir şey kazandırmaz.Kolay değil anlıyorum sevmişiniz ve hak etmediğinizi düşünüyorsunuz.Esas olan o kişinin sizi hak etmediğidir.Silkelenin kendinize gelin ve hiç kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin.

Giden gitmiştir bir kere. Geri dönse bile artık büyü bozulmuştur. Bence önüne bakmalısın. Mutlaka seni sevip, değer verecek birilerini bulursun. Seni sevmeyen, sana değer vermeyen biri için üzülmeye değmez.

ben bunların hiç birine uymadım. hatta başkasıyla da çıkmıştı onu severken. bıraz konusmadık yanlış mesj atıyormuşum gibi ypıyordum. sonra o bni yine reddediyordu mall 3 mart doğumgünümü unutmuştu taa gitti 8 martta kutladı telafe etmek istedi tbi. demk kii özlemiş. ama ben hiç pes etmedim. şimdide 2 senelik bi ilişkimiz var birbirimizide çok seviyoruzzz :) tbiii ben ona çok değer verdim o hep arkadaşlarımda arkadaşlarım çok afedersiniz kızlar ama b*k vr sanki arkadşlrında. herneyse sonra arkadşlrı bunu yaı yolda bırakmış heralde bn öyle tahmın edıyrm onları umursmaadıı bana geldii. öylee yniii şimdi çok mutluyuz Allah nazarlardan saklasın. tabi kızlar unutmamk gerek karşınızdakini olduğu gibi kabul edin tabii bazı değişiklikler sizin elinizde.

ite kaka ilişki mi olur? öyle ilişki olmaz olsun. bence bu kadar uğraşmaya, fedakarlık göstermeye değmez kimse.

merhaba toprak,yazılarını büyük bir keyifle okudum..

Ben senden ve diğer kızlardan da ciddi yorum bekliyorum,kafam çok karışık..geçen sene ocak ayında biriyle tanıştım,bununla çalıştığı yerde bir işim olması sebebiyle tanıştım,git gel derken önce faceden ekledik sonra mesajlaştık sonra telefonlastık ama arkadaşca konusuyorduk..Tam bir ay sonra buluştuk ,kahve ıctık .Bu arada ben oldukça baglanmaya baslamıstım.Benım bulundugum sehre gelelı cok olmamıstı.O gun bana sözlusundensozettı.Parmagında yuzuk yoktu ve bız sevgılı degıldık o nedenle bu tarz muhabbetlere hıc gırmemıstık ama ıcten ıce ben zaten onun mesajını beklıyor-2 gunde bır atıyordu naber nasılsın tarzı_ve hep onu duşunuyordum.Bogazım dugumlendı,gozlerım doldu ama caktırmadım.Bana aılesının ıstegıyle,daha cok babasının ısrarıyla -babasının askerlık arkadasının kızıyla sözlendıgını soyledı,kız cocukluk arkadasıymıs ve bırbırlerıne karsı duygusal bır bagları yokmus,zaten nısan olayı olana kadar kızı 20 yıldır hıc görmemıs,kız almanyada yasıyormus ve kendısı artık hayattan bır beklentım kalmadı,asık olacagım ınsan yok dıye dusunup en azından mantık evlılıgı yapayım dıye kabul etmıs ve ocak ayında sozlenmısler.Bu ısın sonu olmayacak dedı ,evlensek bıle mutlu olamayız anladım zaten onunda bana bır sevgısı yok dedı.Ben yınede onunla görusmemı kestım,soguk davrandım,aramalarına kısa yanıtlar verdım cunku zaten sevgılı degıldık yanı sen benı kandırdın dıye sacma bıseye gıremezdım.O ıse bu donemde ısrar ettı en sonunda sozlu bırıyle olmayacagımı anlattım,yalvardı ve bana asık oldugunu soyledı ,zaman vermemı ıstedı.Daha ılerkı donemlerde arkadaslarımla tanıstırdım,arkadaslarıyla tanıstım,zaten ortak arkadaslarımız cıktı bende olayın dıgru oldugunu ogrendım.basbasa vakıt gecırmedık ama arkadas ortamında vakıt gecırdık,bana sureklı bunu cozecegını soyluyordu ,hatta annesı ablaları bıle benımle telefonda konustular.Ben ıse sozlusunden habersız onunla olamayacagımı soyledım ama onu cokda sevıyordum.Onu sen onu aldatıyorsun,ben kımseyı kandıramam,benı alet etme dıyerek oldukca yıpratıım,hatta en son is ,sen ne kadar basıt bır ınsansına kadar geldı.Artık konusmalarımız bundan ıbarettı.O ıse kızla yuzyuze konusmak ıstıyordu yazın gelecektı.netıcede kız yazın geldı,yuzyuze konusmak ıcın aılesı kızın memleketıne gıdecektı o da gıttı.Kıza ayrılmak ıstedıgını yanımda soyledı ama kız bırtakım maddı kaygılardan dolayı bunu tekrar dusunelım dedı.Babası dısında herkes durumu bılıyordu aılesınden.Bu arada kızla bu sure ıcınde telefonda bıle konusmamıslardı.AMa beyefendı oraya gıttı ve nısanlanıp geldı.Ordan herdakıka benı aradı,gecelerı saatlerce konustu,son gunun sabahıda-2 gun kaldılar-telefon ettı kotu seyler oldu dedı,olay nısana gelmıs hem babasından hem kızın babasından cekındıgınden hayır dıyememıs.Bende tamamen bıtırdım,arada gordum bunu,kulagıma geldı haberlerı,diş doktoruydu,işi bırakmış,eve kapanmıs,aglıyormus arkadaslarımı arayıp,uzun zaman gectıkten sonra tekrar 4 ay once karsıkarsıya geldık.Bu sure ıcınde sureklı mesaj attı ama karsılık vermedım yada kötu karsılık aldı.Ve tekrar basladık,ma aben bu durumda beraber olamayacagımı soyledım.Nısanlını aldatmak yakısık almaz benı alet etme dedım.O da yanımda ablasını arayıp kızın numarasını aldırdı ve yanımda kızı aradı.Kıza acık acık soyledı ama kız kıbar da bır kız sakınce dınledı,aıleme ne cevap verecegım dedı.Bu adamda ıstıyorkı kız ayrılsın cunku ben ayrılırsam kızda kusur var sanırlar yapamam dıyor,kızı aramıyorum,istemıyorum dıyorum ama napsam aıleme ne dıcem,olmaz dıyormus.Cazgır bır kadın degıl,hos ,kıbar bır kadın.Neyse bende boyle yapamayacagımı soyledım,kandıramam senınle ortak olup dedım ve bıtırdım, ,kızın telefonundan bana mesaj geldı,o istedıgını yapabılır,benden ızın almasına gerek yok dıye.Tekrar görustuk onunla bu seferde dıyorkı nısan olayını uzattıkca uzatıp bı bahane bulup ayrılıcaz,onunla boyle anlastık dıyor,ikisininde babası otorıter ama bu adamın cekıncesı kendı babası degıl,kızın babası yanı kıza laf gelır,kendı babası kızar dıye,kızında korkusu aıleme ne derım,adamın tıpı,karıyerı,maddı durumuda ıyı olunca ıyı bır secım.Ben dedım herseyını ver ona,bırak onun olsun benım olanları paylasırız dıye ama cozulmedı durum.Neyse en son tekrar kavga ettık 2 ay oldu.Bu 2 ay boyunca maııller attı,mesajlar attı bende cevap verdım tabı.Benı suclamıs hep ben aslında ıstemıyomusumda bunu nısanlılıgını bahane edıyomusum,daha oncede tam ayrılacakken nısanlısından bundan ayrılmısım sımdıde oyle yapmısım..son 20 gundurde ne aradı ne sordu,ıstıyorumkı anlasın nelere katlandıgımı,nısanlısına bısey demıyorum,evlı olsa,ortada sevgı olsa yada kız durumdan habersız olsa daha farkılı olurdu ama ,ya bız bırbırımıze sarılır aglardık,gercekten cok sevmıstık bırbırımızı,,ama en son bırbırımıze cok kötu seyler yazdık,soyledık,bu hakaretler,maıller 1 ay surdu hemen hemen..daha cok o yazdı ben cevap verdım,şimdi napmalıyım.Eğer zeyzey yoksa ben evlenırım dıyordu benım ıcın hayatın bır anlamı yok dıyordu ,bız evlılık planları yapıyorduk,şimdiki benı ıstemıyormus cunku ben baskalarıyla olmak ıstıyormusum bu yuzden ıs cıddıye bınınce kacıyormusum,bende onu benı kullanmakla suclamıstım,şimdi onu hala cok sevıyorum,eğer yakın zamanda bırseyler olmazsa evlenecek ama kesın bır sekılde ben eskı zeyzeyımı sevıyodum ,bu zeyzeyle ısım olmaz demıs,oysa hatalı olan ben degıldım.ne yapmalıyım,bırakayım evlensınmı yoksa savasayımmı?tum samımıyetımle yalansız yazdım,,napmalıyım.

BenToprak lütfen duy sesimi..

merhaba bayanlar ben de yenı uyeyım. benımde basımdan yakın zamanda böyle üzücü bır olay gectı ve bunu sııznle paylasmak ve yardım almak istiyorum görüslerinizi paylasırsanız özellikle BenTopraktan cevap gelirse cok sevinirim:) 17 gun önce bir iliskim bitti.olay su kızlar ben 7 ay önce parttıme olarak bır oyuncak mağazasında ise girdim. sevgılım buranın müdürüydü zamanla bırbırımıze ılgı duymaya basladık acıldık fılan ama sorun su kı aramızda yas farkı vardı yanı bunu o cok sorun ediyordu. ben 18 yasındayım ve o 27 yasında. ben yasıtlarıma göre bıraz ağır bır kızım onun ılgısını ağırbaslılığımla cektiğimi söylüyordu o da cok ağırbaslı ayriyetten bır de yasının buyuk olmasından dolayı daha cok ağır kalıyordu yanımda. bana hep benım önümde uzun yıllar olduğunu onunla birlikte olursam hedeflerımı gerceklestıremeyeceğimi sonraları pisman olabileceğimi onun ıse zamanının olmadığını ve evlenme gıbı bır dusunce ıcınde olduğunu söylüyordu ben bır karar verdım hem okurum hem de senınle olabılırım dedım. ve ılk gunden berı bana sankı ondan vazgecmemı ister gibi hep bana kotu yonlerını anlatırdı.(ve akrep burcu burclara ınanmasa da her özelliğini tıpa tıp tasıyor kızlar) herneyse bızım 2 ay suren bır iliskimiz oldu(2 ay surdu ama o kadar cok bağlanmısım kı ona hayatım mahvoldu resmen hıcbır ılıskımden bu kadar etkılenmemıstım) nıhayetınde ama iliski demeye bın sahıt ister kımseye söylememeye karar verdık aynı ortamda calıstığımız ıcın. isi nedeniyle cok yoğun bır calısma halındeydı. bunu ben de görüyordum ama artık kendıne ayırcak vaktı bıle yoktu gıbı bırsey. bız cok az görüsebiliyorduk bu yüzden. bana sasırıyordu nasıl bır kız olarak boyle sabredebılıyorsun dıye cunku hıcbırsey söylemıyordum. bırgun telefonda patladım o da bu ılıskıyı bıtırmek zorunda olduğumuzu benım ilerde bıterse daha buyuk bır yıkım yasayacağımı bahane etti. bunu kabullenemedım ertesı gun bır cafede bulusup konustuk ama kararında kesındı ben döndüremedım ve ayrılırken bana uzulmek yok tamam mı dedı. kızlar o gunden sonra ne aradım ne de sordum 3 gun önce arkadaslarımla eskıı calıstığım yerde gezerken onunla karsılastım yemek yıyordu arkadaslarıyla ve bırden bakmamla gözgöze geldık o da sasırdı farkettım bunu ve suanda hala aramamaya calısıyorum ama onu gerı döndürmem lazım kızlar bana bır care..

Son düzenleme:
bende terkedildim daha bi ay oldu ve hayatında biri var.arayıp sormuyorum ama canım cok yanıyo napcam bilmiyorum gurursuzluk mu bilmiyorum ama tek isteğim o.bir bucuk yıllık bi ilişkimi vardı

bende terkedildim daha bi ay oldu ve hayatında biri var.arayıp sormuyorum ama canım cok yanıyo napcam bilmiyorum gurursuzluk mu bilmiyorum ama tek isteğim o.bir bucuk yıllık bi ilişkimi vardı

Benim erkek arkadaşımda beni bırakıp gitti hemen sonra ise hiç görmediği etmediği bir kızla çıkmaya başladı.Bizimde 2 yıl bitmiş üçüncü yılımıza girmiştik.3aydır ayrıyiz ve 3aydır ilişkileri var.Bence sende hayata yeniden tutunmaya çalış ve acını dindirmeye bak.Ben unuttum mu hayır ama eskisi gibi canım yanmiyor. karakterli bir insan ayrılığın hemen sonrası ne olursa olsun hayatına yeni birini almaz.Öyle adamlardan bir nane olmaz.Zaman geçtikçe sende iyiki ayrılmışız diyeceğin günler gelir.Bunu yapan insan bu olumsuzluğu görmesen belkide senin eşin olacaktı evlenince yapsa daha mi iyi olurdu.Bırak gitsin yoluna nasıl olsa pişman olacak ah vah edecek birgün.

Yaşanan bir ilişki gelinen sonuç hakaretler ve suçlamalar üzücü.Gelelim yaşananlara sözlü olduğunu öğrendiğinizde duygusal bir ilişkiye girmeyecektiniz.Bile bile lades demişiniz.Başından, bu işi çöz karşıma öyle gel demeliydiniz.Çünkü bu sorun karşınızdaki insana ait.Zorla olması,sevmiş sevmemiş bu sizi bağlamaz.Üstelik bir genç kız da var.Kimse ah almasın.Eğer sizinle bir birliktelik yaşamak istiyorsa temizlenip gelmeli siz kaçmıyorsunuz.Bana göre ikili oynamak istedi baktı olmuyor suçu size yükledi ve arkasını döndü.Sevgisinin arkasında durmadı.Görünen o ki durmayacakta gibi geliyor yazdıklarından.Eğer içimde keşke kalmasın diyorsan son bir kez kırıcı olmadan konuş kısa ve öz.(Birbirbirimizi kımak bize bir şey kazandırmıyor suçlamalarda.Seni seviyorum üzmek ve üzülmek istemiyorum.Eğer istiyorsan bu olayı çözersin ve sevginin arkasında durursun.Ben burdayım.)Suçlayıcı konuşma konuşmasına izin verme.Sevgiyle
Sağlık sorunu nedeniyle sık giremiyorum cvp geç üzgünüm.

Son düzenleme:
Bence en doğrusunu yapmış karındaki kişi.Sende buna uyarak doğru yoldasın canım benim.Okuyormusun çalışıyormusun bilmiyorum.İnşallah okuyorsundur.Kendine güven, gelişmen ve kariyerin için adımlar at.Yaşın gereği ilk düşünmen gereken bunlar.Karşındaki insan kendi yolunu çizmiş ve bunu da söylemiş.Aranızdaki yaş farkı senin yaşına göre göre çok.Yani sen 25 yaş ve üstü olsaydın bu aradaki yaş farkı olabilir derdim.Bu yaşa kadar yönünü çizmiş ne istediğini bilen bir birey olmuş olurdun.Ama yaş 18 olunca ciddi düşünülmesi gerekir.Düşünki kanunen bile 18 yaşa kadar çocuk sayılıyordun.Yaş 18 olunca birden büyünmüyor ki güzel kızım.Şartları zorlama ve oku oku oku kendini geliştir.Allah iyilerle karşılaştırsın.

Canım benim kolay değil.Üzülürsün canında yanar sabret günler geçtikçe biraz daha acın hafifler.Seni hak etmeyen biri için üzülmeye değmez.Allah havale et,sakın arayıp sorma.(bir genç kızın ahını alanın iki yakası bir araya gelmez yaşam boyu)Yanlış yapma.Dönsede kabul etme.Bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur derler.Bu sözün doğruluğuna çok inanırım.Gururun incindi tercih edilmedin o yüzden onu istiyorsun.Bir düşün böyle bir kişiliği olan birini mi istiyorsun.Gelse miden alırmı sence? İleride keşkeler yaşaman için hata yapma canım.Sevgiyle

amannnnnnnn geri getiripte aynı acıları bir daha mı yaşayayım. odundu o kadar uğraştım dalında 1 çiçek açtıramadım. yolu açık ola.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…