Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

İlgin icin cok tesekkür ederim BenToprak.haklısın artık buna yavas yavas alısıyorum sanırım.Lise son sınıfta okuyorum aynı zamanda staj görüyorum ve sonunda kadar da okuyacağım:) hafta sonları calısmıstım orada. Bugun kalan paramı almaya gittiğimde orda baska standda calısan arkadasım eski cıktığı kızın geldiğini ve birlikte cıktıklarını söyledi ve bugun izin günüydü halbuki(eski cıktığı kızda o mağzanın baska bir subesınde yetkili olarak calıstığı icin mecburen iletisim halindeler surekli). tam unuttum acım dindi derken bunu duyunca morelim sıfırlandı. Herneyse hazır o yokken gidip paramı aldım ve cıkıp standdaki arkadasımın yanına gidip sohbet ettim 1 saat kadar sonra bir de ne göreyim o tam karsımdaki standın calısanlarıyla konusuyordu. Allah sizi inandırsın bir kez olsun daha önce onlarla konustuğunu görmedim konusmazdı. Ben de hıc oralı olmadım arkamı döndüm arkadasım beni görünce yüzünün eksidğini ve surekli benım olduğm tarafa doğru baktığını söyledi.Uzunca konustu ben durdum o durdu bak ben burdayım der gibi..Yani ben ondan böyle bir cocukluk yapacağını beklemzdim hem de hic beklemezdin koskoca adam yada ben mi gözümde onu bu kadar büyütmüsüm bilmiyorum... sonra ben cıkıp geldim evime benden 10dk sonra da o gitmis. Hani bir beklentim yoktu artık ama bunu yapması kafamı karıstırdı amacı nedir bilemiyorum..Bir söz duymustum 'sen ondan vazgectiğin an o o pisman olur yaptığından' diye cok doğru pisman mı değil mi bilmiyorum ama pisman olsun cok istiyorum.. Cünkü o ilk bastan beri benım yasımı bılıyordu ben saklamadım ki (

Yaşından beklenmeyen düşüncelerin var tebrik ederim.Yolun açık olsun.En doğru yolu seçmişin okumak kendini geliştirmek.Hele birde üniversite güzel bir meslek.İşte o zaman bugünleri düşündüğünde düşüncelerini bilmek isterim doğrusu.Allah yaşam boyu iyilerle karşılaştırsın.Sizin gibi aklı başında gençlerin çoğalması dileği ile.

amin, insallah

Canım bu hatayı benim arkadaslarim da cok yapiyo ya bakmakla aşk olmaz ki o zaman herkes birbirine asik. Kafanı karistirmasina izin verme olur boyle şeyler belki de hepsi tesadüfen gelişmiştir. Kendini kandırma derim ben sana dikkat et derslerine odaklan yapamazsan psikolojik destek ap doktora git

evet tesadüfen olmustur belkide. bu aralar kendimi cok kötü hissediyorum hersey geldi mi üst üste geliyor geceleri uyumaya korkuyorum artık. neredeyse hergece kabuslar görerek uyanıyorum. üniversite secimimi yapacağım 2-3 ay sonra hayatımın en önemli kararlarından birisi olacağı ıcın ona kafayı cok taktım, bu ayrılma olayım gelisti bu sıralarda, abım var onunla sürekli tartısıyorum, bir de calısıyorum bos vakıtlerımde bır ıste ve o kadar bunaldım kı ne yapacağımı sasırmıs durumdayım. bir psikoloğa gitmeyı düsünüyorum zaten etrafımdakıler genc kızlık bunalımları olduğunu bır zaman sonra gececğini söylüyor evet bende sabırla bekliyorum ama cok zor bır cıkmazdayım

Ergenlik canım bunlar.Sabır kolay atlatırsın çünkü sen güçlü bir kızsın.Psikoloğa git yardım al.Devlet hastanelerinde de var artık.Bu evreni rahat geçirebilirsin.Bazı hastanelerde ergenlik bölümü var onlarada gidebilirsin.Çıkmazda değilsin canım çaresi olan şeyler bunlar.Yatağının altına bıçak koy kabusu keser rahat uyursun.Denemeni tavsiye ederim.

Destekleriniz ve tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederım evet deneyebilirim bıcak koyma ısını bır arkadasımda yastığına cengelli iğne tak demisti demir olması yetiyormus sanırım..

Destekleriniz ve tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederım evet deneyebilirim bıcak koyma ısını bır arkadasımda yastığına cengelli iğne tak demisti demir olması yetiyormus sanırım..

Çengelli iyne doğrudur duymuştum.Bıçak kullandım ben kabuslarımı bıçak gibi kessin diye hala durur yatağın altında,faydasını gördüğüm için.

Son düzenleme:
Sevgili BenToprak sana birşey danışmak istiyorum.
Eski erkek arkadaşım bana cep telefonu almıştı ama ben ayrıldığımızdan beri onu hiç kullanmadim hatta bir süre içindekileri silmek için bile açmaya cesaret edemedim.Gözümün önünde olmasa bile Bende durdukça sinirlerimi bozuyor.Kargo ile göndermek istiyorum.Kendisi ne yaparsa yapsın.Birde canını acıtacak birşeyler yazmak istiyorum.Koskoca 2 yıl benimle gönül eğlendirmiş 3. Yıla girmişti ya herşey yalanmiş gerçekten sevmiş olsaydı ayrılığın haftasına yeni biri ile çıkıp 4 ay boyunca yürütemezdi.Ben hala tamamen unutamazken o yeni sevgilisi ile günü gün ediyor aylardır.Kısa bir not yazıp Göndermek doğru olur mu ki?

Hiç gereği yok canım böyle şeylerin.Telefonu ya gözünün görmeyeceği bir yere koy yada ihtiyacı olan birine ver seni rahatsız ediyorsa.Böyle biri için değmez.Bugün pişmanım diye dönse yarın yine aynı şeylerin yaşanmayacağını kim bilebilir güven sağlamayan kişiliği oturmamış birini hatırladığını bildirmeye hiç gerek yok.Yazacağın şeyler sadece senin canını acıtır inan bana onun da egosunu şişirir hala beni unutmamış diye.Yinede karar senin.

Telefon gözümün önünde değil zaten ama aklıma geliyor yinede bende olduğu.Bende düşündüm ihtiyacı olan birine vereyim diye ama şuan öyle biride çevremde yok.Değmeyeceğini biliyorum ama işte benden çıksın gitsin de tek onu istiyorum.Ihtiyacı olan birine verecektim ama bulamadim kendin ne yaparsan yap senin aldığın telefonu kullanacak kadar düşmedim.Yazarsam eğer kendisi benim aldıklarımı falan kullandığı için mesaj yerine ulaşır diye düşündüm aslında.

sevgili ben toprak ve diğer arkadaşlarım beni biiliyorsunuz 6yıllık segilim beni aldatmıtı.yanibaşka bi kızla msjlaşmaalrını yakalamıştım inkar etmişti boşluktaydım falan filan demişti bende saçma sapan üstüne düştükçe iyie arsızlaşarak beniçok üzmüştü.soğru düzgün kendini affettirmeye çalışmamıştı.sanki aldatılan oymuş gibi benden daha çok bunalıma girmiş göründü maşallah..neyse biliysunuz bende unutamıyodum.hazmedemiyodum özlüyodum kopamıyodum.ne onla olabiliyodum ne onsuz kısacası.geçende bizim bir tel.konuşmamız oldu ve yüzyüze konuşma kararı aldık.benim olduğum şehre gelicek neyapayım kılzar???şeytan diyo at bi msj grüşmüycem gelme seni asla affetmiycem de hattınıda kır diyo.asla sana ulaşmasına izin verme diyo.içinde kalsın şaşırsın gebersin diyo.bitarafımda bi yüzyüze konuş bakalım bakalım diyo.ne dersiniz

Pardon ama kişiliksiz seni aldatan biri için nasıl ölüp bitiyorsun.Bu sadece hazımsızlık,tercih edilmeme duyguları.Yaşandı ve bitti bitiş de sizin yüzünüzden değil.Pişman olsa bir daha başka ilişkilere girmez.Sizi çok sevse şimdiye kadar kadar kendini affettirmek için elinden geleni yapmalıydı.Pişkinliğe getirip zeytinyağı gibi su yüzüne çıkıyor birde.Senin yüzünden yok boşluktan vs yok böyle birşey yaaa.Her boşluğa düşen sevgilimi yapıyor.Her sevdiğine kızan yeni birini mi buluyor.Açıkçası hala böyle bir insanla konuşuyor olman bile beni şaşırttı.
Yüzyüze konuşup neyi halledeceksiniz geçmişe geri dönüp yaşanmışlıkları yaşanmamış gibi mi yapacaksınız.O gittiğinde hiç mi aklına gelmeyecek,hiçmi içini kemirmicek acabalar.Kendinize saygınızı yitirmeyin lütfen.Madem geliyor bir kahve içimlik zaman ayırın.Bunuda geçmişinize saygınızdan yaptığınızı söyleyin.Geçmişi konuşmak istemediğinizi sende kendine göre haklı olabilirsin ama senin doğrun benim doğrum değil hoşçakal deyin ve ayrılın.Yalvarsada sizden zaman istesede müsait olmadığınızı çok istediği için yaşadıklarınızın hatırına görüştüğünüzü söyleyin noktayı koyun ve başınız dik onu vicdanıyla başbaşa bırakın.Çok kısa görüşün,kendiniz ve yaptıklarınızla ilgili bilgi vermeyi.Geçmişle ilgili aldatmayla ilgili konuşmayın konuşturtmayın.Bunları konuşmak başlama sinyali vermenizdir.
Eğer affaderseniz duygularınızla hareket edip tekrar denemek isterseniz aldatılmayı bu gün olduğu gibi yarın da kabul etmiş oluyorsunuz.Siz sevdiğinizi paylaşmayı kabul ediyorsunuz.Buda sizin tercihiniz.Karşınızdaki insan neyse odur,asla değişmez.

sevgili ben toprak,böle davranmamın nedeni geçmişte ben ona çokkkk çektirdim çok koşturdum peşimden olmadık şeyler söledim yeri geldi ama tabi ona yanlışım olmadı hiçbirzaman oda bu nedenden dolayı hep beni suçladıya bana öle davrandın dişye böle oldu öle yaptın hiç düzelmedin diye boşluğa düştüm bunalmıştım çünkü yıpranmaıştım zaten onunla sevgili olmadım tarzında şeyler söyleye söyleye galiba başardı ve benim üzerimde suçluluk psikolojisi oluşturdu şimdi evet benim yüzümden oldu diyorum malesefkioyüzden acabalarım çok başlasammı onla ne yapsam intikammı alsam yoksa hiç görüşmesemmi yoksa pişman olurumm görüşeyimmi gibiiiii binlerce soru var kafamda

Nacizane düşüncelerimi belirttim son karar tabiki senin.İnsanlar birbirlerini olduğu gibi kabul etmeliler.Ne huy ne karakter değişmez.Siz suçlu değilsiniz bunun da bilincindesiniz.

Son düzenleme:
Nacizane düşüncelerimi belirttim son karar tabiki senin.İnsanlar birbirlerini olduğu gibi kabul etmeliler.Ne huy ne karakter değişmez.Siz suçlu değilsiniz bunun da bilincindesiniz.

sevgili ben toprak gerçekten duygu karmaşası içerisindeyim bitarafın git görüş ilerde görüşmediğin için pişman olursun diyor.bir tarafım görüşme yaptıklarından sonra hala ne diye pişman olcaksın hemen msj at tel.i kapat asla ulaşmasına izin verme diyor.ne yapacağımı bilmiyorum...

Kararsız olmak zor biliyorum.Bence dediğim gibi görüş ama bir kahve içimlik.Bir kara vermişiniz yüz yüze görüşelim diye yok dayanamam vs dersen o zaman görüşemiyeceğini söyle insan gibi.Sen onun gibi olma canım benim.Telini kapamana da gerek yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…