Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

Yorumların hiçbirini okumadım.. Başlığa takıldım.

Sizi terkeden sevgilinizi geri getirmek...

Bu bir ihtiras mı? Gururunuza yediremediniz bunu da, bu zaafınızın adını "aşk" koyarak mı kendinizi kandırıyorsunuz.
Kusura bakmayın bu bir kişilik ve haysiyet eksikliğidir.

Gittiyse gitmiştir ve bitmiştir, dönse bile kapı kapalıdır. Gurur meselesi değil bu, biraz onurlu olmak lazım hayatta.

Bu bir tavsiye değil, çünkü sonradan öğrenilmez bu tip duygular; varsa insanın hamurunda vardır.

Yorumlardan önce müsayit bir zamanda yazıyı okursanız başlığı ile çokta alakalı olmadığını anlarsınız.Yazdıklarına katılıyorum.Maalesef can yanınca hata yapma olasılığı da artıyor.Yazı hata yapmamamız için,kişiliğimizi,onurumuzu,gururumuzu ezdirmemek için,bizi biz yapan değerlerimizi korumak için yazılmış yazıdır.

Demekki 2 yıldır kimse sevgilisinden şikayetçi değil yahut geri kazanmak istemiyor:)) Valla ben öyle berbat haldeyim ki ben veren o alan konumuna nasıl geldik hiç anlamadım işsizken destek oldum maddi manevi o da alıştı hep benim sevgi vermeme ilgi göstermeme aramama ve parasal destekte bulunmama düşünüyorum da 1 yılın son 9ayı bana hiç bir şey almamış hiçbir söz söylememiş ve ben aramadan aramamış üstelik o bir yengeç yani sağlı sollu darbeler vazgeçemiyorum kıskacına aldı adeta belki verdiklerimin (sevgi ilgi ) azını da olsa görme çabası ayrılamıyor ben onu bırakıyorum 10 gün 20 gün sinirim geçene dek bekliyor sonrasımı şaklabanlıklar şirinlikler yapıyor bir bakıyorum Barışmışız ama nasıl ya derken buluyorum kendimi barışalı 4 gün oldu ve burda yazanlar beni uyandırdı belki de aramayacağım hemde hiç her dakika hazır asker olmayacağım başka neler yapmalıyım sizce
benim için en büyük adım odamda kalmamak oldu çünkü pencerem onun balkonuna bakıyor ve işten gelince yahut işe gitmeden sürekli çıkıp bana bakar o kadarını bari yapıyor onu da yapma Neyse hafifletici sebep bulmak yok

Son düzenleme:
Kızlar banada yardım edermisiniz...
Benim 2 yıla yakın bir ilişkim vardı önceden 2 aylık bi ayrılık yaşamıştık tekrar barışmıştık bi takım sorunlar yüzünden yine ayrıldık hatalar var bendede ama ona tek kızdığım nokta her seferde beni böyle bırakıp gitmesi bu 2. ayrılığımız oldu.
20 gün oldu hiç ses yoktu ondan bende facemi falan dondurmuştum merak etsin diye.
Geçen hafta biri benden hoşlandığını söyledi bende kabul etmedim konuşmak istemedim.
Sonra benim arkadaşım ayrıldığım kişinin arkadaşıyla yakın arkadaş. Arkadaşımla o 2 gün önce konuşurlarken laf arasında bi çocuğun benden hoşlandığını ama benim kabul etmediğimi falan söylemiş o çocukta gitmiş ayrıldığım kişiye söylemiş oda kim o hoşlandığını söyleyen diye çok ısrar etmiş 2 gündür...
Dünde onun arkadaşı benim arkadaşıma mesaj attı şuanda yanımda sorup duruyor ismini kim falan diye dedi.
Arkadaşım cevap vermedi. Sonra bi baktım ayrıldığım kişi bana mesaj atmış sen biriylemi konuşuyorsun diye bende cevap vermedim neyse dün gece uyumuştum yine mesaj atmış bana tuğçe diye ben cevap vermeyince arkadaşımı aramış o çocuk kim ismini söyle diye arkadaşımda söylemeden kapatmış 2-3 kere tekrar aramış oda açmamış...
Sizce ne yapmaya çalışıyor ?

Vazgeçmenin Paradigması

Bir şeyi elde etmenin yolunun ondan vazgeçmek olduğunu size söylesek pek inandırıcı gelmez ama biz yine de anlatalım.

İşe bir örnekler başlayalım;

Ayşe ve Ali adında iki tane konu mankenimiz var. Her ikisi de ortama bir mahallenin çocuklarıdır. 18-22 yaşları arasındadırlar.

Ayşe ortalama bir kızdır belki liseyi bitirmiştir belki bitirememiştir. Belki de Açık Öğretim’de filan okumaktadır. Öyle dikkat çekici bir güzelliği yoktur. Hatta bir çok yanını kusurlu bulmaktadır. Bir havası, tarzı, belli bir mesleği ya da geliri de yoktur.

Ayşe ciddi bir özgüven sorunu yaşamaktadır çünkü her gün çeşitli dizilerde gördüğü yaşıtları ile rekabet edecek gücü ve özellikleri kendinde görememektedir. Ne onlar kadar güzel, havalı, seksi, diri, çekici ne de onlar kadar eğitimli, kariyerli ve gelir sahibidir. O filmlerdeki kızlar gibi “asil” bir aile yerine ortalama bir aileden gelmektedir.

Hayata nasıl tutunacağını bilemez, gelinlik çağına gelmiştir ama ciddi bir talibi olmamıştır. Dahası ondan daha güzel olan mahallenin kızlarına bile talip olan çıkmamaktadır. Henüz aile ve etraf tarafından evlilik konusunda baskı altına alınacak yaşat değildir ama zaman zaman bu durum kafasına da takılmıyor değildir. “Ya evde kalırsam?” korkusu daha çok evde kalmış kızları gördüğü zaman akraba ve mahalle kızlarını gördüğünde aklına gelmekte ama bu durumu umursamamaya çalışmasına rağmen yine de kafasından çıkarıp atamamaktır.

Televizyondaki kadınlarla nasıl rekabet edecektir. Özgüveni darbeli, hüzünlü üzüntülü, keyifsiz, neşesiz mutsuz ve umutsuz bir kız olmuştur. Yaşama sevincini kaybetmiştir. Herhangi bir şey için kendisinde “yapma ve harekete geçme” enerjisi bulamamaktadır. Çok çeşitli, karmaşık uygular içinde “zihinsel bir sürüklenme” yaşamaktadır.

İşe Ayşe’nin bu durumuna “paradigma A” diyelim. Bütün bir araya gelmiş çok çeşitli enerji matematik konumlanma oluşturmuştur ve sonuç mutsuzluk ve özgüven yoksunluğudur.

Birden sahneye Ali çıkar. Ali, kendine göre doğru bir sistem kurmuştur. Genel paradigmalara uygun yaşamış, gerekenleri yapmış, kendisi ile barışık tatminkar ve mutlu bir gençtir. Bir meslek lisesinde meslek öğrenmiş çıraklık ve kalfalık yaptıktan sonra usta olmuş, askere gidip gelmiş şimdi de küçük bir atölye açmıştır.

Şimdi sıra evlenmeye gelmiştir, yine kendine göre “uygun” olarak gördüğü Ayşe ile ilgilenmekte ve onu “evinin kadını” yapmak istemektedir. Zaten birbirlerini çocukluktan beri tanımaktadırlar, Ayşe mahallenin kızıdır. (Bildiktir)
Ali, duygularını ve düşüncelerini Ayşe’ye “açar”. Onu beğendiğini, onunla evlenmek istediğini, söyler.

O andan itibaren her ikisinin de paradigmasını değişir. Ayşe “A” konumundaki çaresiz beğenilmeyen talep edilmeyen bir kız konumundan “B” durumuna, yani talep edilen istenilen, beğenilen bir kız durumuna geçer.

“Paradigma A’nın matriks alanı “Ali”nin söyledikleri ile yıkılmıştır.
Bu şekilde Ayşe’ye özgüvenini tetikleyecek bir enerji akımı Ali’in matriksinden geçmiştir.
Dış dünyaya başka gözlerle bakmaya başlar çünkü Ali’n farkında olmadan gönderdiği enerji Ayşe’nin enerji alanına yeni bir güç katmıştır.

Ayşe “B” paradigması enerjisi ile hareket etmeye başlar. Özgüveni başka bir paradigmaya, yani kafasındaki hedefe ulaşabilmek için “uygun kuvvete” ulaşmıştır. Ayşe’nin kafasında hedef her zaman dizilerdeki hayat olmuş ama bunun için yeterli özgüven enerjisine sahi olamamıştır.

Ayşe yeni özgüven enerjisini “talep edilme” paradigmasından almıştır. Sadece bundan dolayı “Ali” ye hayır der. Ali’nin farkında olmadan Ayşe’ye kattığı enerji “Ali”ye “hayır” olarak geri dönmüştür.

Gerçekte ise, yani somut dünyada somut veriler silsilesinde ne Ayşe’nin ne de Ali’nin hayatında hiçbir değişiklik olmamıştır. Maddi dünyaları somut kalırken, psikolojik dünyaları değişmiştir. Ayşe ne daha fazla güzelleşmiştir ne de Ali daha fazla yoksullaşmıştır.

Ayşe, Ali’nin evlenme teklifine “hayır” diyerek “B” paradigmasından “C paradigmasına geçer. O artık sadece “talep edilmiş” değil aynı zamanda “hayır” demiş bir kişidir. Potansiyel enerjisi daha da büyür, etkinleşir. Kafasındaki hayallere ulaşabilmek içi gerekli enerjiyi bulduğunu hissetmektedir.

Ali’nin teklifini kabul ederek bir esnafın karısı, ev hanımı olmaktansa dizilerdeki kızların dünyasına benzer bir dünyaya girmek niyetindedir. Ali ise bu duruma bir anlam veremez. Çünkü her şey “uygun-makul” görünmektedir.

Ali bir ev geçindirecek durumdadır. Eliz yüzü düzgün, karakterli, kişilikli bir gençtir. Ayşe de kendi mahallesinden biri, kendisi gibi ortalama bir insandır. İki “ortalama” insanın evlenmesinden daha “doğal” ne olabilir?

Ali, Ayşe’den vazgeçmek istemez. Onu kendisine bağlamak ve ikna etmek için çabalar göstermeye başlar. Ali farkında olmadan “Korteks Bilinçaltından” bir kız tarafından “istenmeyen adam” paradigmasından “bir kız tarafından istenen adam” paradigmasına geçebilmek için savaşmaktadır ama bunun farkında bile değildir.

Ayşe’ye hediyeler verir, ikna konuşmaları yapar, araya aracılar koyar, ilanı aşk yapar.
Ali’nin bütün bu çabaları sadece Ayşe’nin “C” paradigmasından “D” paradigmasına geçmesini sağlar. Özgüveni daha da artar, enerjisi çoğalır. Ayşe, artık bir erkeğe acı verebilecek kadar kuvvetli bir kızdır çünkü uğruna bir erkek yırtınmaktadır. Ayşe’nin potansiyel enerjisi ve özgüveni tavan yapar.

O artık dizilerdeki kızlar gibi bir erkeği parmağında oynatacak kıvama gelmiştir. Ve bu gücü elde etmek için “hayır” demenin dışında bir şey yapmamıştır. Bir “hayır” sayesinde büyük bir ruhsal dönüşüm gerçekleşmiştir.

Diğer yandan ise Ali de “A”paradigmasından “B” ve “C”, son olarak “D” konumuna geçmiştir. Artık yalvarmaya başlamıştır. Ayşe ile görüşmemekte, yüz yüze gelmemektedir. Şimdi artık “e” paradigması söz konusudur. Daha düne kadar mutlu ve düzenli bir şekilde yaşarken Ali şimdi kendini içkiye, hüzne ve mutsuzluğa vurur. Sürekli “olumsuz enerji” üretmektedir. Ayşe’yi düşünmekte, başkalarına sürekli ondan ve başına gelenlerden bahsetmekte ve ilgili düşünceler ve hayaller geliştirmektedir.

İşte, Ali’nin “e” paradigmasında oluşturduğu enerjiler, adres Ayşe olduğu için TümAn alanında (soyut matriks) doğrudan Ayşe’nin matriks alanına ulaşmakta ve ona yeni enerjiler katmaktadır.

Ali, “Ayşe” dedikçe onu düşündükçe ondan daha fazla uzaklaşır. Ali farkında olmadan Ayşe için acı çektikçe, onu düşündükçe, onu kendinden uzaklaştırmaktadır. Çünkü Ayşe yine Korteks bilinçaltında, kendine güç katan enerjilerin kaynağını Ali’nın acı çekmesinden, onu talep etmesinden kaynaklandığı “bilinçsiz-bilme” yolu ile bilmektedir.

Bu sürecin devam etmesi için Ali’nin “E” paradigmasında kalması yani acı çekerek Ayşe’ye olan aşkının “talep” sürecinin devam etmesi gerekmektedir. Ali, “E” konumunda yani bir kadına aşkına ilan etmiş, aşkından vazgeçemez halde acı çekerek kuvvetli bir anlam enerjisi üretmektedir. Mahalle meyhanesinde oturup içki içerken o sırada meyhaneye ünlü üstat-bilgin Horasani gelir.

Bir dünya adamıdır Horasan, belli bir milliyeti yoktur. Her dili ve her hali bilmektedir. Ali, son çare olarak durumunu Horasani’ye anlatır ve yardım ister.

Horasani bilmenin ve bilginin ne kadar değerli olduğunu göstermek için ondan bilgi karşılığında maddi bir şeyler ister. Ali bedel ödemeden bilgiye sahip olsaydı ne o bilgiye ne de o bilgeye değer verirdi. Bilginin bedelini aldıktan sonra Horasani şunları söyler;

“Ayşe’nin sana dönmesini istiyorsan en ondan “vazgeçmelisin” . Hem de gerçek anlamda. O zaman o sana geri dönecektir. Çünkü Ayşe, herhangi bir maddi temeli olmadan (Burada düşüncenin düşünceyi ve her ikisinin de maddi süreci nasıl değiştirdiği izleyin).

Sadece senin ona gönderdiğin olumlu ya da olumsuz enerjileri kullanarak, kendini üstün bir konuma getirdi. Bu durumun devam etmesini istediği için senin acı çekmeni istiyor. Ondan vazgeçtiğin zaman artık onun faydalandığı enerjileri üretmemiş olacaksın. Çünkü o senin, onun hakkında her türlü enerjiyi “soyut alanında” alıyor ve kullanıyor.

İkinizin arasında kuvvetli bir soyut bağ oluştuğu için sen eğer enerji üretirsen o doğrudan ona gidiyor. Onu görmesen de onunla konuşmasan da soyut alanda senin zihnin onun zihnine bağlı.

Bundan sonra bu enerjileri üretmeyi bıraktığında o enerjisiz kalacağı için bilinçaltı harekete geçecek ve enerjinin kaynağı sen olduğun için sana geri dönecek. Çünkü o senin ürettiğin enerji olmadan özgüvenini sürdüremez. Yeniden özgüven kazanmak için enerjinin kaynağına yani sana dönerek sorunun ne olduğunu almak isteyecektir. Hisler boyutunda onu yücelten enerjinin kaynak bilgisi ondan mevcuttur.

Bu şekilde ama başka mazeretler sana döndükten sonra, enerjinin devam etmesi için daha tavizkar olacaktır.
Ancak bu kez e senin artık onu istemiyor olma ihtimalin ortaya çıkar. Çünkü kendinin “istememe” paradigmasına koyduğun an artık sen eski sen olmayacağın için bu kez sana geri döneni kabul etme isteğin olmayabilir.

Bu örnek;
Zihinlerin, soyut matriks alandan nasıl birbirlerine bağlandıklarını uzaktan etkilediklerini ve bağlantıların enerjilerinin birbirine akması trafiği mevcuttur. Yani sadece “Hayır” ya da evet diyerek bile çok kuvvetli paradigma değişiklikleri sağlanabilir.

alıntı

Kesinlikle çok doğru bakış açım değişiyor galiba o bana mesaj atıp arkadaşının telinden ara yazdığında cevap yazmadım aramadım da 15 dak sonra tekrar mesaj attı acil ara diye mesaj attım arkadaşlarımla yemekteyim ancak 2 saat sonra müsait olurum dedim o da gerek yok eğlenmene bak kafana göre takıl yazmış :) cevap alamadı benden 2 saat sonra mesaj yazdı. Ara bi :) aradım 15 dakika sonra noluyor dün evde de yoktun bütün gün işe gidene kadar balkonu mesken tuttum dedi diskoya falan gittik arkadaşlarda kaldım dönmedim eve dedim eee bu gün dedi 1 ay kadar böyle arkadaşlar şehir dışından geldi onlarla olacağım dedim ha yani BİZ diye bir şey olmayacak 1 ay dedi dikkat 1 sene de ilk kez BİZ dedi Olurmu ya saçmalama başamı dönüyoruz yine mi kavga dedim 2 gündür çok soğuksun bana ama dedi saçmalama yahu neyse ben seni 20 dakika ya ararım dedim 1 saat sonra aradım iş arkadaşı açmadı telefonunu geri de dönmediler. İşsiz kaldığı dönemde telefonunu satmıştı şimdi telefonsuz iş arkadaşlarından mesaj atar yahut eve geldiğinde evden arar genelde az sonra servisi gelecek ve ben yine odamda değilim perdemde penceremde açık bizim balkon ışığından yine görür evde olmadığımı sanacak dün aramadı taki bu gün 20:00 ye kadar halbuki 16:00 da işe gidiyor neyse geri dönmediler bende sadece 3 defa çaldırdım kapattım. Aklınca o da beni deniyor panikleyip geri arayacağım diye :) ama yanılıyor her zaman özveride bulunan ben yok artık karşısında zor geliyorsa lütfen gitsin hatta geri dönmemek üzere ama gelecekse en azından ilişki diyebileceğimiz bir şeyler yaşayalım annesi değilim olmakta istemiyorum dostu değilim olmakta istemiyorum. Ben ona aşığım ya o da bana aşık olsun ya da GİTSİN yanlışmıyım Sevgili Toprak

Eve geldi hemen aradı Konuşmayı aynen aktarıyorum
o-Nerdesin
ben-Dışardayım
o-Hala
ben-evet
O-gelmeyi düşünmüyorsun galiba
BEN -gelebilirmiyim bilmiyorum geç oldu
o- iyi tamam
ben-bye
:))))))))))))))))) oysa paşa paşa evimde laptopumlayım :)

Yaşadıklarınızı siz biliyorsunuz.Yazdıklarımı okuduysan kendini bulabilir nerde hata yaptın görebilirsin.Hep yazıyorum eş adayınız,kişiliği oturmuş,sorumluluğunu bilen,oturup konuşabildiğiniz,diyolog kurabildiğiniz,konuşmasını dinleten,çevrenizle uyumlu,ailesine değer veren biri olmalı.Aşk o güzel duygu yerini sevgiye ve tabi ki saygıya bırakabiliyorsa güzeldir.İstiyorum ki gençlerimiz balon alevi gibi sönen aşklara kucak açmasınlar,yanlış yapmasınlar,kişiliklerinden ödün vermesinler.Yarın kendilerini utandıracak hatalar yapmasınlar.Keşkeler olmasın hayatlarında.Günlük değil ömürlük olsun birliktelikler.Sevgisiz kalmayın

sevgili ben toprak ve arkadaşlar size bişe danışmak isityorum.benim uzun süreli bir birlikteliğim var.ama aramız 1 yıldır çokkkk kötü ayrı gibiyizde denebilir.ayrı şehirlerdeyiz ve aylardır birbirimizi görmüyoruz.bikaç gün sonra yanıma gelecek.ben onu istiyorum.nasıldavranayım?napayım?resmen üzerine titreyen kovalayan durumundayım çünkü.kovalama ozaman diyeceksiniz ama bıraksam sanki tamamen bitecek gibi

Bu birliktelik senin çabanla itekleyerek devam ediyor anlaşılan.Yazdıklarımı oku içinde kendini bulacaksın.Neyi yapıp neyi yapmaman gerektiğine kendin karar vereceksin.Çok ilgi insanı bunaltır,fazla naz usandırır.Ortayı bulmaya çalışın.Kendiniz olun.Dürbünü çift taraflı kullanmayı öğrenin.Kaçan kovalanır.Lütfen merkezinize birini koymayın.Mutluluğunuz birine bağlı olmasın.Ve unutmayın zorla güzellik olmaz.Bitecekse bu gün olmasa yarın mutlaka bitecektir.Her bitiş bir başlangıçtır bunu unutmayın.Uzatmaları oynamak zaman kaybından başka bir şey değildir.Her şey gönlünüzce olsun.Sevgisiz kalmayın.

@ Bentoprak
Hatirlarsan nisanlim turkiyede ben hollandada,
beyefendi evlenmeye hazir olmadigi icin ayrilmistik biz ocak ayinda,
Ben kisin beraber oynariz diye atari goturmustum,
sanirim kablosunu onda unuttum hic hatirlamiyorum bile,
bu kabloyu 2 hafta once bizim kiracilara birakmis, halamgile vermeleri icin.
Onlarda bizimkilere geri vermis,
Benim onunla o gunden beri hic bir sekilde irtibatim yok,
ortak arkadasimda yok..
4 ay sonra kablo vermek ne anlama gelebilir aceba..
Durduk yere baya gerdi bu olay beni.
Suan turkiyeye gitmeme cok az kaldi, tatilden sonra memlekete gidesim yok hic

Canım hatırlayamadım ama gerilecek bir şey yok ve bu olaya bir anlam yükleme bence.İrtibat kurmak istese seni her şekilde bulurdu.Sen hiç kafanı bulandırma ve düşünme.Sen tatilini yap sosyal hayatına devam et.

Zaten bu saatten sonra onun icin kilimi bile kipirdatmam. Onun icin vazgectgimi hayati oyle bir toparladimki depresyona felan girmeyerek etrafimdaki herkes ayrildaktan sonra nesen yerine geldi dediler. Ama kablo olayini tuhaf buldum aylar sonra ne gerek var kendini hatirlatmaya.. At cope gitsin. Salak ararim sandi belki, yada tehditmi demek bu aklima hersey geldi ama hic bisey yapmadim. Ha ayrildikdan sonra sosyal hayatima donmek icin kapali olan faceimi actim onuda acar acmaz ertesi gun sildim.. Hic erkek arkadasim yoktu bir iki kisi ekledi birini hic sevmezdi oda o olay olmadan ekledi aceba onami bozuldu amaaan neyse hadi allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin diyim daha fazla dusunmeden yatim. Ha hirde ayrildikdan sonra yuzu felan kotu olmus diye duydum kiloda vermis ayi.. Canima degsin az bile

sevgili ben toprak,evet ilişkimiz şuan ebnim iteklememle yürüyor.ama benim yüzümden bunun farkındayım.onu çok yordum öle bir kaçtımki öle bi kaçan kovalanır olamaz yıllarca kaçtım çok üzüdüm onu şımarıklık yaptım zırtbırt oda bıktı çok bıktı hemde öle biktıki bittik gibi bişeyiz.o yüzden onu kaybetmek istemiyorum ve onu seviyorum.ne yapabilirim peki

Sevgili Ben Toprak
Kesinlikle haklı olabilirsin. Ama dediğim gibi 1 yılımız saçmalıklarla anaçlık dostluk yaparak öz veride bulunmakla geçti. Onunla evlenebilirmiyim düşüncesi o ilgili ve sevgisine ve bana değer verdiğini göstermediği sürece hiç sanmıyorum. Değişmesini beklemiyorum. Ve bunun için ben DEĞİŞTİM ona karşı tamamen kayıtsızım Şu halimle beni sever ve gerçekten değer verirse o zaman bende duvar değilim elbette herinsan gibi benimde hayallerimde evlenmek anne olmak var O olursa hoşolur olmazsa da daha iyi bir ilişki yürütmeyi öğrenmeye çalışıyorum Bu da hayatımın artısı sayende belki daha iyi bir göze gözleme sahip oldum. Bu gün bana Salıdan bu yana ne oldu ogün çok mutlu ayrıldık arada kara kedimi var dedi yooo dedim çok uzaklaştın dedi yooo aynıyım ama işlerim var arkadaşlarım var dedim Bende tanışayım şu arkadaşlarınla dedi ki şimdiye kadar bunu hiç istememişti Bakarız dedim Bakarız değil tanışalım dedi. Yarın çalışmıyorum Birşeyler yapalım dedi konuşuruz dedim. Ama hayır buluşmayacağım Biraz av olmanın keyfini çıkalım değil mi ya :)

Ben nacizene fikirlerimi yazıyorum sizlerin açık pencereden bakmanız için.İlişkiyi yaşayan sensin canım.En doğru kararı verirsin inşallah.Birde şu pencereden bak kaçtın kovaladı yakaladı heyecan bitti olamaz mı?
Neysek oyuzdur ne değişiriz nede değiştirilebiliriz.Evet kaybetmek istemiyorsun seviyorsun ama bu senin duyguların.Karşında ki insanında duyguları var.Olduğun gibi ol ve asla kişiliğinden ödün verme,kendinle ilgili çok konuşma bilgi verme gizemli ol..Önce onu dinle dinlerken araya girme cevap vermek için.Sabırlı ol ve ne istediğini anlamaya çalış.Sabırsız davranıp (örneğin sen şöyle yaptın böyle yaptın diye anlatıyor araya girip şu yüzden yaptım vs. gibi kendini haklı çıkarmaya çalışma) konuşmasını bölmen iticilik yaratabilir.Düşüncelerini öğrenince nasıl hareket etmen gerekir anlarsın.Kızma,kızdırma yükses ses konuşma.Gerçekten ayrılmak istiyor ve bunun gerekçesi olarakta senin davranış ve hareketlerini gösteriyor.Çok kısa açık bir uslup ile (özür dilemen gerekiyorsa dilersin)gereken cevapları verirsin.Hala ısrarla konuya devam etmeye ve ayrılma talebinde bulunuyorsa lafı uzatmaya, kavgaya ve geri dönüşü olmayan yola sokmaması için kendisine tamam teşekkür ederim ben ne söylesem sen aksini iddia ediyorsun ne diyim sen haklısın anladığım kadarı ile bana olan sevgin bitmiş zorlamanın anlamı yok yaşattıkların için teşekkür ederim der kalkarsın.Ağlama ,beddua,bağırıp çağırma kimseyi haklı çıkarmaz bunuda unutma.Hakkında hayırlı biri ise her şey olumlu geçer zaten.Sevgiyle.

en çok neye şaşırıyorum biliyormusun birzmaan bana ayrılığın a sını diyemeyen insan nasıl buhale gelir.başkasıyla olamam bidaha kimseyi baştan tanıyacak gücümde zamanımda yok diyen erkek kararını nasıl değiştirebilir.bu kararı anlıkmıdır yoksa ciddimi.çok ssıkıldı sevgilim çok ne yapsam düzeltemiyorum ben toprak kahroluyorum

nasıl gelir bilmem de benimde eski sevgilim geri dönmeye çalıştı hemde öyle böyle değil ağlamalar sızlanmalar asla dönüşü olmaz ama bende o ayrı ayrıldıktan sonra ben hiç aramadım sormadım ağlayıp sızlanmadım ona.. içim acısada dünyanın en mutlu insanı gibi gözükmeye çalıştım ki başarılı da oldum belki de bu etkili olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…