en çok neye şaşırıyorum biliyormusun birzmaan bana ayrılığın a sını diyemeyen insan nasıl buhale gelir.başkasıyla olamam bidaha kimseyi baştan tanıyacak gücümde zamanımda yok diyen erkek kararını nasıl değiştirebilir.bu kararı anlıkmıdır yoksa ciddimi.çok ssıkıldı sevgilim çok ne yapsam düzeltemiyorum ben toprakkahroluyorum
içime su serpecek ya da yorumda bulunacak bi insancık yok herhalde :/
Bende serpmek isterdim amaBir küs bir barışık üç yıllık birliktelik arada sanırım 6 aylık askerlik.Siz yaşadınız ne yaşadığınızı siz daha iyi biliyorsunuz.Askerlik dönemi duygusal bir dönemdir.Bu dönemde bir kaç kez aradıysa size yeterli cevaplar vermedi ilgi göstermediyse kuşkuyla bakmak gerekir diye düşünüyorum.Zordur ayrılıklar.Sabretmek gerekir.Her şey gönlünüzce olur inşallah.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim:) Evet kuşkuyla baktığım doğru.Birlikte olamayacağımızı anladıysa aramamak için kendini tutmuştur büyük ihtimal, çünkü duygusal olarak çok güçlü biridir.Buraya tam 3 yılı sığdırmam imkansız tabikide.Herkesin kendine göre yaşadıkları vardır.Burdan bnim gibi hayıflanan kızlara sesleniyorum.Kendinizi ifade edemiyorsanız artık uğraşmayın, yolunuza devam edin.Karşınızdaki kişiyi asla değiştiremezsiniz.İster huyu ister davranışı olsun asla değişmiyor çünkü.Affedin, unutun ama değişmeyeceğine dair şüpheleriniz varsa tekrar başlamayın benim yaptığım hataya düşmeyin
Çok doğru yazdıklarına katılıyorum.Öylemi böylemi diye düşünüp o insanı merkezimize koymanın kimseye bir faydası yok,zaman kaybından başka bir şey değil.Hep o insana odaklanırsanız çevreyi göremez yaşamdan koparsınız.Buda sizin aleyhinize.Herkes hayatına devam ederken kimsenin kendine bunu yapmaya hakkı yok değil mi?
canim, sana tavsiyem, önce SEN senin icin yasamalisin ve hayatini baskasina göre ayarlamamalisin!!!kızlar bir senelik ilişkimiz gecen ekimde bitti ama hiç kopamadık özellikle ben defalarca onun olduğu şehre gittim onu mutlu edebilmek için birsürü şey yaptım ama aksine ben onun için bir şeyler yaptıkça o bana tahammül edemez duruma geldi. bundan 15 gün öncesi için randevu verdik birbirimize ve bir haftasonu brlkte sehir dışına çıktık. otelde aynı odada kaldık benim ilk sevgilimdi o ve ilişkimizde yaşadığımız yakınlaşmalar benim psikolojimi çok etkilediği için içten içe ona duyduğum kızgınlığın sonucu olarak ayrılmışıtk bu yüzden gercekten bana karsı bi şey hissetmedikçe bana asla dokunmayacağını düşünüyordum bu yüzden aynı odada kalmamızın bi mahsuru olmayacağını düşündm ancak o akşam aynı odada yine yakınlaştık... tatil dönüşü herkes evine gdnce birlikte olamayacağımızı benm yanımda mutlu olamadğnı söledi kendimi kullanılmış hissettim. yine ağladım yalvardım vs... en son 3 gün önce görüştük benmle normal konuşamıyo bile artık bağırıp çağırıo. en son bana sen benim eksikliğimi hissettin ama bana eksikliğini hissettirmedin yokluğunu hiç görmedim. seni hala seviosam bunu ancak yokluğunda anlayabilirim beni arama sensiz kalayım sevdiğimi anladığım an ben gelip kapında beklerim dedi ben de tamam dedim çareszce... sonra beni otogara bıraktı arabadan indiğimde hiç arkama bakmadan başka bir arabanın arkasına gecip kaldırıma oturdum ve ağlamaya başladım. o da gitmemiş o sırada beni izlemiş 1 dk gecmedi aradı ne konuştk biz sennle nie böle yapıosun dedi ben de ağlamama izin ver içimi boşltıorm dedm grsrz deyp kpttık. 3 gün oldu hiç aramadım benim için çok zor onu aramamak msj atmamak 1 senedir yalvarıyorum tekrar başlayalım diye ama ters tepiyo. sizce sevio mudur geri döner mi?...... ben 25 yaşndym o 27 evlilik niytyle bşlamştık benim hytnda gördğü en dürüst en namslu insan oldğmu dşünüo ama kendisi de kabul edio pskolojk olarak kndsni şartladğnı sağlklı dşnemedğni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?