Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

giden gidicek hayat devam edicek

hatan yüzünden gidiyosa o ayrı..

ama canı istiyo ve gidiyo öyle.. o zaman bırak gitsin sen de yeni bi hayata başla zor olur hiç yaşamadm Allah da kimseye yaşatmasın ama yapılması gereken bu.

benim hatalarım olmasa 1 sene uğraşmazdım ama ben ilişkimz boyunca tabiri caizse adam yerine koymadım onu, benden vazgecmez nasılsa die davrandım hep... kendisi de söledi kendini vazgecilmez sandın kendine çok güvendn die... şimdi burnum sürttü fazlasyla tabiiii

özürdilerim amacim bu degildi canim

biliorum canım öle bi niyetin yoktur tabii ki.... belki ben de öle sölerdim bi başkasına ama durum böle çok seviorum ve çok pişmanım zamanında kıymetini bilmedğim için.

canım dönmicek bunu söylemek ya da duymak çook zor biliyorum 1,5 yıl önce bende terkedildim ama ben senin gibi çıktıgımız zamanlar onu adam yerıne koymamazlık yapmadım gayet damimi düzenli bi ilişkimiz vardı ama o evlilikten korktu bıraktı ve çektiiiii gittiii 6 ay peşinden koştum aileler tanışmıştı çünkü yapma etme dedim destek alalım birlikte dedim doktora gidelim dedim istemedi arada görüştük ettik ama ondan bana bir adım bile yoktu,kafamı toplamak istiyorum dedi olsa zaten senın le olur dedi ama peşinden koştugum 6 aydan sonra 2ay sonrasında başkasıyla çıktıgını öğrendim anlıcan gelse gelirdi şimdiye kadar canım hayatına bak etrafındaki güzellikleri farket bol bol dua et allaha sığın ama sakın inat uğrana kendini harcama ben yapmadım ve iyiki yapmamışım çok şükür onun bütün arkadasları şimdi benım yanımda herkes sen bitanesin o adam degilmiş diyorlar dans kurslarına yazıl dil kurslarına yazıl arkadaslarınla çık eglen gez dolaş ben 1,5 yılda 3 tane kursa gittim sırf kafam dagılsın diye...üzgünüm canım ama dönmicek

aman yaaa giderse gitsin. sevseydi zaten gitmezdi. hiç geri getirmeye filan çalışmayın olmuyorsa olmuordur. kaçan kovalanır zaten.

Ne zaman ki vazgeçersin o zaman döner

6 aydkor konuştugum biri vardı bana bitti demeden çekti gitti adam mal gibi ortada kaldım mj attım bitti diyemıyon ama son birkez helalleşelim dedim ona bile dönmedi herif 1 hafta oldu ama olsun allah büyük içimden bises elbet birgün sana ulaşacak diyor ama bilmiyorum inş. döner de bende öcümü alırım

aynısı banada oldu 2 sene önce. ne şikayet etti. ne bitti dedi. öle çekip gitti. iyikide gitmiş

Aslinda bu tarz siteye ilk defa yaziyorum. Yani caresiz hissediyorum kendimi bir bakima. Sanirim sizlerden gelecek fikirler bana bir bakima huzuru getirecek belki de gercegi gormemi saglayacak. Bu yuzden sizlerden gelecek yorumlari cok onemsedigimi simdiden belirtmeliyim.

23 yasindaydim babami kaybettigimde sonra abim bize destek olacagina kostek oldu bir cok icrasini kapatip, ailesine baktim. Sonra ablami evlendirdim. Igneden iplige maddi manevi olarak ona destek oldum. Bu arada isimde basarili olmak icin cabaliyor ve basamaklari hizli sekilde cikiyordum. Kendi ayakalarimin uzerinde durmaya baslamistim. Bu zaman diliminde ask mesk zaman ayiramadim varsa yoksa ailem dedim. AMA ailem beni hem maddi hem de manevi yalniz birakti. Butun hepsinin borcu benim borcum oldu. Hep yalniz kaldim. Is hayatimda 10.yilima giriyorum ve borcu 1 seneye kadar anca toparlayabilecegim. Simdi oldum 32 yasinda. Ve aile meseleri ve para sikintisi derken yeni kendi ozelimin oldugunun farkina vardim.

Vee isin aslina geliyorum. Aralik ayinda sosyal paylasim sitesinde birisi ile tanistim. Mart kadar tel vs yontemlerle gorustuk. O kadar super gidiyordu ki hersey Mart 25'inde yuzyuze Izmir'de bulustuk ve o gece onunla oldum. Evet ilk defa onunla oldum. Onun kadini olmustum. Hersey yine super gidiyordu. O tekrar sehrine gitti. Bu arada birbirimizle ilk defa karsilasmistik ve ikimizde birbirimizle guven veriyorduk. Benim yasamadigimi yasamayan ne demek istedigimi anlamayacaktir. Emin olun bircogunuz daha tanimayi gin biri ile nasil beraber olursun diyor. AMA inanin bu baskasi yasasa bende yani sekilde yorum yapardim.

Ilk bulusmamizin ardindan tavirlari ve mizaci degisti. Bende istenmedigimi dusunerek ona Ben artik yokum diye msj cektim bir polemik yasadigimiz anda. O gece telefonumu saatlerce aradi. 50.cagrisinda acmistim teli. Keske acmasaydim, kararimin arkasinda dursaydim. O hafta sonu tekrar geldi Izmir'e. Ne olduysa ondan sonra oldu. Tavirlari gittikten sonra daha fazla degisti. Ve biz yine kavga ettik Ben yine ayrildim AMA dayanamayip 2 hafta sonra aradim. Tekrar baristik, sikintilar bitmedi elbette. Ben hep ezilen taraf n a o yine kendi isteklerinin olmasini isteyen benim kendimi onemsiz hissetmemi sagladi. Ve patlak veren bir kizi twitter sayfasina ekledini gordum. Tepki gosterdim! Bana guvenmiyor musun, silmeyecegim, ne yaparsan yap?! Dedi.

Ve bugun tam 2 ay oldu. Ne o beni aradi ne de ben onu. Sanirim artik onu aramam her ne kadar ask'ta gurur olmaz desekte, benim gururumu ayaklar altina almam demek. Uzaktan sosyal paylasim sitesinden belli etmeden takip ediyorum. Sikintili gorunmuyor.
Ve bu aralar kendimi falcilara vardim. Arayacak mi, aramayacak mi diye? Kime gittiysem seni arayacak dedi. AMA iki ay oldu ne arayan var ne de soran.

Arkadaslarima gore koylu kiz gibi davraniyormusum, hem modern hem de kariyer sahibi biri olarak. AMA bu benim karakterim! Tek keskem var o da onunla beraber olmak. Cok pismanim AMA geri donusu yok. Hayat bana baska nerden vuracak daha cok merak ediyorum. Onu icimdeki ''ahhhh'' ile Allah'a havale ettim.

Hala acaba doner mi diye bekliyorum, tam 2 ay oldu.. (

Adamın bir suçunu göremiyorum gördüğün gün birlikte olmuşsun adamında canına minnet boşuna ahh edip hayatı suçlama bunu sen kendine kendin yaptın bakire kızla birlikte olup gitmesi ayrı bir şerefsizlik tabi ama erkek bu fırsatını bulmuş böyle kendi veren kızı niye kaçırsın ki ?. Bir daha ki erkek arkadaşın daha ileri görüşlü olmalı seni kabul edebilmesi için ve yine aynı tavırları sergilersen eğlencek kız der eğlenmesine bakar çeker gider. Ya da diktirip vs. keklemen lazım bundan sonra.

Yaşadıklarına üzüldüm,seni anlıyorum.İnsanları tanımak helal süt emmiş biriyle karşılaşmak çok zor.Bayanlar duygusal hareket eder ve sevgilerinin sonuna kadar arkalarında dururlar.Oysa erkekler asla duygusal düşünemezler.Çok sevip sahip çıkanlar yok mu tabiki var ama bir elin parmaklarını geçmez.Ne kadar modern düşünme çağı olsa da,bazı tabular yıkılmış gibi (kızlık zarı) önemsiz gözükse de bizler ata erkil toplumda yaşıyoruz.Erkekeğin yapısında var almak.
Arayacak mı aramayacak mı boşver bunları.Falcılara da boşuna para harcama.Her şeyi yüce Rabbim bilir.Sen dua et sadece dua et.Hakkında hayırlı olan için ama.Hayırlı ise döner.Gelmezse demek senin için hayırlı değilmiş diye düşün.Kadın satıcısı organ mafyası gibi insan da olabilirdi.Dua et Allah yarına bırakır ama asla yanına bırakmaz.Hep derim bir kızın ahını alan erkek hayatı boyunca iki yakası bir araya gelmez.
Kendini düşün hiç bir şey senden daha değerli değil.Karşındaki insan da verdiğin değer kadar değerlidir.Hak etmeyene değer verme.Hata yapma kendini küçük düşürme.Onunla birlikte oldun diye kölesi değilsin.Kendine güven. Başın dik olsun.Gel dediğin de atlama seni üzmesine asla izin verme.İlişkinizi ciddiye aldığın da görüş ama cinsel ilişki ye girme.Nasılsa birlikte olmadık mı dese de evlenen kadar birlikte olma.Eğer seni gerçekten seviyorsa kararına da saygı duyacaktır inan bana.İşte o zaman güven sağlar sana.Gelip birlikte olup zaman geçirip tekrar gitmeyeceğinin garantisi yok.Merkezine koyma o insanı.Çok düşün me.Sosyal hayatına dön.Olmuyorsa üzülme.sen dürüst ,doğru ol helal süt emmiş çıkar inşallah karşına.Bir daha da kimseye güvenme sözlere inanma.
Sen değil seni bu duruma koyan üzülsün.

3 yıllık eski sevgilim birisiyle çıkıyor.. Keşke unutmak kolay olabilseydi ozaman dünyada mutsuz insan kalmazdı.Kalbe söz geçse, anılar hatırlanmasa ne de güzel unutulur

benim erkek arkadaşımla beraberliğimiz nisan ayında başladı ve aramızda hiç bir sorun yokken birden değişti neymiş ben onu sıkıyormuşum,üzerine çok gidiyormuşum vs vs vs
maddi anlamda sıkıntılı dönem geçiriyordu,sorunlar bundan dolayı ortaya çıktı diye düşünüp (safım ya)ona yardım ettim,3-5 gün herşey güzelken yine sancılı döneme girdik.bir gün bu olayların hemen peşinde bi kız arkadaşım benim erkek arkadaşımı başka bi kızla,arabasında trafik ışıklarının yeşile dönmesini beklerlerken görmüş.kız arkadaşımı erkek arkadaşım tanımadığı için tam olarak neler olduğunu görme imkanı bulmuş.Arabada ki kız arabada resmen yatar pozisyonda oturuyormuş,benimkisi ise gayet ciddiymiş.Bende bu konuyu 3 gün sonra sordum çünkü haklıydım ve ani hareketle kaybederim diye düşündüm.Hesap sorma faslım nazik,kibar,anlayışlı ve bi o kadar içtendim ama ilerleyen dakikalarda resmen bir cadıya döndüm.resmen beni aldattın diye haykırdım.4 gün boyunca aramadım o aradıkca cevap verdim msj attıkca cevapladım,Şuan tam tamına 1 haftadır burun sürtme operasyonu yapıyorum
en güzel yapıcağınız şeyler arasında önce sakin olmayı biliceksiniz sonra umursamamaz tavır takınıcaksınız(umrunuzda olucak tabi.mesela ben fatura detaylarını güncel olarak takip etmeyi bırakmadım)şimdi ise sonuç bölümü 2 gün önce balığım öldü dün de bana 2 tane japon balığı alıp kapıma kadar getirdi,annem bile şaşırdı.Belki gerçekten beni umursamıyor,belki de gerçekden beni aldattı pişman ve affettirmeye çalışıyo bunu zaman gösterecek.Haksızmıyım?

anlamadığım erkek arkadaşın bu olayı nasıl açıkladı, arabasındaki kız kimmiş. var mıymış mantıklı bir açıklaması

Büyük konuşmıyım ama ben olsam affetmezdim.

ah kızlar ah 1,5 senelk ilskm btti sebebsz yere çekti gitti huysuzdu ksıkanctı abartırdı herseyi çok didiklerdi beni ama okadar istiyormki dönmesini o huysuzklklarnı ble ozledm mızmızlıklarnı ble çokseviorm çok asıgımm allah beni karetsin.smdi hayatm 4 aydır mafolms bi bicmde gecio garanti hergün aglıorm işyernde kavemi içerim falımı kaptrm zaten 4 aydr her hafta falcıdaym :) abdest alrr dualar okurm cevirgel duası kuddur duası falan türbelere gidiorm günes gözlklerimi takıp esarbımı baglaypp :) koca kadınlarn içinde türbelerde duaalar okuorm traji komik bi hikayee ye döndü benm bu ask acım :)

beni terk eden bana döndüğünde tekrar terk eder. madem dönecek niye terk ediyo? giden gitsin geri getirmeye çalışmayın. yedekte tutulan listeye adınımızı yazdırmktn başka bişiye yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…