Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

Yanliz fal baktirmak dinden cikarir. Iyi birsey degil.
Fala baktirmakla eline hic birsey gecmez.
Benim eski nisanlimda faceden gondermeler yapmaya basladi,
yani ilk gondermeyi aslinda arkadasimin duvarima yazi yazmasiyla basladi.
Simdide kendi butun resimlerini silmis, benim cizmis oldugum resim duruyor.
Mutsuzluguna dair bir siir, ona gondermis oldugum bir sarki ve kenan dogulunun bal gibi sarkisi duruyor.
Bir kac gundur faceime hic birsey yazmadim eklemedimde, onunki kac gundur bu sekilde

'Bentoprak' sana sormak istediğim yada danışmak istediğim bi konu var.

Benimde 9 aydır bir ilişkim vardı fakat son zamanlardaki tartışmalarımızdan dolayı falan erkek arkadaşım ilişkimizden soğuduğunu ve devam ettiremiyeceğini söyledi. Aynı üniversitedeydik, ilişkimizin 3. ayında kronik böbrek yetmezliği çıktı. Bense herşeye rağmen yanında oldum , onunla beraber diyalize gittim. hastanede yanında refakatçı olarak kaldım ..ne biliyim kendimi unutmuş, hayatımı ona adamıştım resmen.. ve bu hastalık durumu bizi psikolojik açıdan da baya etkilemişti.İlk zamanlar o beni daha çok önemserken artık önemseyen kişi ben olmuş, o da aksine kendini geri çekmişti.Kaçan kovalanır misali.. O bu sene mezun oldu ve benimde seneye son senem. seneye yaz içinde benle ilgili nişan muhabbeti falan yapmıştı. gitmeden de yüzük takmıştık. böbrek nakli olması gerekiyodu bu yaz, bana hep ameliyata kadar sabret sonra herşey güzel olcak dedi.. Ameliyattan sonra ayrıldık. suçu tamamen ona yükleyemem. ikimizinde hataları var tabiki. hani benim kırıldığım nokta o hastayken benle ilgilenemezken ben her daim yanındaydım , son zamanlarda da sanırım bende çok yorulmuştumki üstüne fazla gittim. ilgilenmiyodu hiç .. ayrılırken bana söylediği hastalıkla ilgisi yok sadece bu triplerimden , tartışmalarımdan bıkmış soğumuş. seni sevmiyorum diyemem ama devamda ettiremem dedi.. belki bu kararımla çok pişman olucam dedi baya konuştuk .. bende sizin yazınızı okumuştum ve üstüne gitmedim. gerçi söyliceklerimi söyledim yine ama sakindim. haklısın dedim bitirme kararında .. sonra bana seni arayabilir miyim arada da olsa sakıncası var mı dedi , yok dedim arayabilirsin. neyse o gün öyle bitti. ertesi iki gün faceden nasılsın falan yazdı ilkinde cvp verdim , diğerinde biraz soğuk konuşarak cvpladım ben sormadım hiç muhabbet açmayada çalıştı.. ama ben böyle konuşmaya hazır değilim elbette, hiçbişi yokmuş gibi..

çok üzülüyorum gerçekten .. belki gelecekte daha çok üzülcektim bilemem hayırlısı bu muydu bilemem. sadece hala onu çok sevdiğim.. şuanda ailemin yanındayım ve pek dışarı çıkamıyorum . yazılarında önerdiğin taktikleri çokta uygulayamıyorum kendi hayatıma bakma konusunda. ama okuluma döndüğüm zaman bunları yapıcam. Şuan dizilerle, filmlerle, kitaplarla oyalanmaya çalışıyorum onu düşünmemek için. ayrılalı 1 hafta oldu , konuşmayalı ise 5 gün. Aradığında söylediğin gibi yapıcam konuşmayı kısa tutup meşgulmuş gibi davranıcam. ve gayet kibar olucam. tabi ararsa !

şunu sormak istiyorum , kahve içimi ya da öğle yemeği gibi bi şansımız yok uzaktayız artık biz . bunun için ne yapmalıyım bilmiyorum . diplomasını almak için kasım gibi okula geliceğini söylemişti anca o zamana o da belki görüşebilicez .. ne yapmalıyım ? Onu seviyorum ve dönmesini istiyorum ..

Bazen yaşanılanlar yorar insanı ve durup nefes almak isteriz.Bu arada düşünürüz tartarız.Birlikte olduğunuz kişide bunu açıkça dile getirmiş.Belki birlikteliğini gözden geçirmek istemiştir.Sizde saygı duyun.O aramadıkça aramayın.Öncelikle ne istiyor onu kavramaya anlamaya çalışın.Sizinle bağlantıyı neden kesmek istemiyor (tabiki bunu ona sorma)kendin bul cevabını.Bir bayan umut olduğu sürece böyle bir birlikteliğe evet der.Sevdiği ile arkadaş olmak zordur çünkü.Bunun bilincinde mi bilmiyorum arkadaşınız.

Aranızda yeterli sevgi varsa uzaklık sorun değil.Yazılanları hepsini birebir uygulamanız zor.Yaşadıklarınızı siz biliyor karşınızdakini siz tanıyorsunuz.Hareket ve davranışlarınızı yaşanmışlığa göre siz belirleyeceksiniz.Yazı sizlere hatalarınızı gösteriyor.Kişiliğinize,onurunuza,gururunuza zarar vermeden en az hata ile yolunuzu nasıl çizersiniz bunu anlatmaya çalışıyor.

Aranızda kırıcı bir durum olmamış.Sanırım düşünme zamanı gibi bir şey.Bunu en sağlıklı şekilde atlatırsınız inşallah.Beş gündür neden görüşmüyorsunuz. Omu yazmıyor aramıyor sizmi talep ettiniz.Bence onun adım atmasını bekleyin.Düşünüp bir karar verecektir elbet.Gidişata göre hareket edersiniz.Nacizane fikrim.

Aslında ayrılmadan önce düşünmek için zaman istedi 4-5 gün , ve düşündükten sonra bana yapamıyacağını , ilişkimizden soğuduğunu söyledi. Evet yorulmuşluk var ama kestirip atmak ne biliyim o kadar uğraşmışken , tam iyileşti herşey düzelicek derken ayrıldı. Bağlantısını neden koparmak istemiyor , bence zor zamanında hep yanındaydım vicdan mı yapıyor acaba diye düşünüyorum hep.. O ayrılmak istediği günden beri ben bi adım atmadım. Kendi haline bıraktım . O da 5 gün aramıyor bişey yapmıyor. son facede yazışmamızda soğuktum belki çekiniyodur bilmiyorum..

Evet seviyodu ama sevgisi mi tükendi ki .. Ne biliyim açıkcası susmaktan , kendimi geri çekmekten başka ne yapabilirim bilmiyorum..

Ben şu soğuma işini anlamıyorum.Yarın bu insanlar evlendiklerinde bir ömür boyu birlikte olmak için evlenmiyecekler mi.Soğudum boşanalım.Yok böyle bir şey.Elektrikli battaniye verelim ısınsınlar.Kızıyorum şu soğuma lafına.Doğruyu konuşmak mı zor geliyor.Yoksa doğruları bu mu soğudum.Oh ne ala.Yarı geri döndüğünde ne diyeceğiz ısındın mı geri geldin Türkçemiz anlatım dilimiz bozulmuş anlaşıldı.Kusura bakma bu söz çok konuşulmaya başladı yanlışlığını dile getirmek istedim.
İnsanları çözmek zor.Bazı erkekler elinin altındakini hemen kaybetmek istemez.Avucunun içinde biri olsun ister.Ne zaman birini bulu yerine açar avucunu kaydırır karşısındaki insanın duygularını düşünmeden.Beş gündür aramıyor diyorsun koparmış olmuyor mu bağlantısını.Şimdilik kendi haline bırak.2-3 hafta bekle aramazsa eğer istiyorsan ararsın nasıl olduğunu merak ettim sesini duymak istedim iyimisin diye gayet dostane.Sonuçta karşınızda ameliyat olmuş hasta bir insan var.Düşünmemeye çalış olumsuz bir enerji gitmesin karşı tarafa da.Dostçakalın

geri gelir dedim içimde hep bi umut wardı ama tamamen bitirmiş keşke hiç tanımasaymış beni o derece.
dua edin başka yapcak bir şey yok hayırlı ise hakkımızda olur yoksa zerresi dahi canımıızı acıtmasın..

Konuya nasıl gireceğimi anlatmaya nerden başlıyacağımı hiç bilmiyorum ama eğer bu konuda fikir almazsam kafayı yiyecegim bir kesin..bu başlık altındaki hemen hemen bütün yazıları okudum belki benimde derdime çare vardır diye nese ben ufaktan söze başlasam ii olacak...onu ekledim
Yaklaşık 7 yıl önce yani ben 14 yaşındayken komşumuzun oğlu yani hikayemin asıl kahramanı beni görüo ve o dakikadan itibaren peşime düşüo, beni etkilemeke için elinden gelen her şeyi yaptı, sırf bana ulaşmak için evimize kadar gelip numarasını bir kagıda yazıp anneme verme cesaretinde bile bulndu o sıralar benim böle işlerle alakam olmadığı için pek fazla umurdamadım çıkmaya başladığımızda her defasında bir bahane bulup ondan ayrıldım bana göre o komşumuzun oğluydu ve apartmanda duyulsa hiç ii şeyler olmayacaktı. her defasında kırarak ayrıldım ondan benden nefret etsin die uzun bir süre görüşmedik ama hep bir yada iki mesaj atardı sonra aramalar tamamen kesildi aradan 4 yıl geçti o 19 ben 18 yaşlarımıza gelmiştik büyümüştük her şeyin farkındaydık ya da biz öle sandık...benim için o kadar çok şey yapmıştı ki beni hala sevip sevmediğini merak ediyordum farklı bir msn adresi açıp onu ekledim tesadüfen bi gün açıktı ve konuşmaya başladık ilk konuşmamız beklediğim gibi geçmişti yani içinde hala bana karşı bişe vardı ama arada mesafede vardı o akşam öle geçti ertesi gün yeniden msndeydi bu sefer beni bekliyordu emindim buna uzun uzun konuştuk sonra bi daha bi daha derken beni okula görmeye geldi artık resmen çıkıoduk ve ben 4 yıl önce her defasında azarladığım çocuğa sırılsıklam aşık olmuştum çok vakit kaybettiğimizi söylüodu çıktıktan iki hafta sonra sözlendik o kadar mutluydu ki elimi tutmaya bile korkuodu içi titriodu beni kaybedicek korkusuyla ve ben her gün daha fazla aşık oluodum ona aşık oldukça onu kimseyle paylaşamaz hale geldim kendimden bile kıskanıodum böle tam 8 ay çıktık ama beraber olduğumuz süre boyunca acıyıda tatlıyıda beraber gördük beraber ağladık beraber güldük sonra bi gün benim kıskançlık krizim yüzünden kavga ettik ve bana bunu yaptpğın için çok pişman olacaksın dedi ve her şeyi bitirdi üstelik oda çok seviodu uzun süre kopamadık birbirimizden ayrı olduğumuz halde sokaklarda el ele gezdik uzun uzun sarıldık ve her defasında ağlama krizlerine girdik bişe bize engel oluodu bir araya gelemioduk.. sonra kopmak için o telefon kullanmamaya başladı ben o kadar kötü olmuştum ki intiharlara kalkıştım çünkü onsuz geçen her günüm bi bıçak gibi kalbime saplanıodu acıdan ölüyordum bileklerimi kestiğimde beni hastaneye yetiştiren o olmuştu o kadar zor ir şeydiki tarifi yok o acının... günlerim böle geçip gitti ondan habersiz o yıl ikimizde üniversite sınavına girecektik tabi ben o durumda hiç bişe yapamadım o ise sırf benden bağını koparmak için 2 yıllık başka bir şehirde bölüm yazdı ve gitti tabi bu sıralarda benim arayıp sormalarım ve onun beni terslemeleri devam etti .. oraya gittiği her gün aramaya başladı beni belli ki merak ediyordu ama bu sefer ben gurur yapmıştım aradığında ona soğuk davranıodum deli gibi severken çünkü biliodum ki onu sevdiğimi sölesem hemen yine başlama ben onun için aramadım diyecekti .. benden sonra hayatına kaç kişi geldi geçti her defasında oturup ağladım ama her defsaında konuşuyorduk hiç kopmamıştı bağımız her gün olmasa bile 3 günde bir mesajlasıyorduk ama ona sevdiğimi sölediğim zman biz artık olamayız diyordu böle söyleyince ben sinirlenip bi daha arama o zman diyordum.. 3 güne kalmıo yüzsüz gibi hiç birşey olmamış gibi nasılsın diyordu.. böle devam edip gidiorduk bana özledim seni diyordu ben yaptıkları yüzünden bende diyemiyordum ben diyordum bu sefer o gurur yapıo bende diyemiyordu.. bu sırada ben üniversiteyi kazandım biz hala konuşmaya devam ettik hiç koparmadık bağımızı ta ki geçen seneye kadar geçen sene mayıs ayında bi kızla tanıştı arkadaşının kardeşiymiş kız başka memlekette o ise başka yerde bu kızla konuşmaya başladı ilk 3 ay beniml konuşmaya devam etti bana yanlışlıkla mesaj gönderio numaraları yaptı sonra yine buraya döndü o kızla konuşmaya devam ediyor tabi benimle görüşmek istedi ama ben kabul etmedim hiç bir şekilde çünkü başkasıyla beraberdi ama ilk başlarda bu kızı hiç ciddiye almadım ciddiye almama sebeplerimden biri ailesine hiç uygun bi kız diildi ikincisi ise ikimizin ortak arkadası olan birine yarın kız arkadasım geliyor yarın merveyide al (bu arada merve benim ) gezelim demesi falandi çünkü o kızı gerçekten sevse bunlar olmazdı..sonra benim yüzüğümü taktığını gördüm benim yüzüğümü başka bir kız için takıodu başkasıyla çıkıodu ve benim yüzüğümü takıodu dünya başıma yıkıldı sandım ama hiç b ir şey yapamadım.. sonra bizim konuşmalarımız kesildi tam 3 ay ...bense tam onu unutmaya başlamıştım.. bir gün uyuyormusun diye mesaj attı 3 aydan sonra ... ne yapacağımı şaşırmıştım ne var yazdım aradı... ne için aradın dedim hakkı nı helal et dedı herkesten helallık istiyorum dedi o kadar sinirliydim ki ağızıma gelen her şeyi söledim telefonda her şeyi helal falan etmiorum bi daha arama diyip kapattım 2 gün sonra tekrar aradı ne var dediğimde lütfen hakkını helal et sen helal etmedikçe ben mutlu olamıorum dedi ve ağlamaya başladı sonra her şeyi anlatmaya başladı o kızı çok sevdiğini onun için her şeyi yapacağını falan söylüodu bana onu ne kadar bekleyeceğini anlatıodu benim beynim durdu onun ağlaması benim için hayatın durması demekti gözümden yaş aka aka ama ona bi o kadarda güçlü görünerek ona teselli verdim inşallah barışırsınız dedim kızı araştırcam dedim çünkü kız sivasın bi ilçesinde üniyi kazanmıştı kolaylıkla bulurdum sonra öğrensdim ki kız başkasıyla berbabermiş ona söledim umursamamaış gibi davrandı ama üzüldü o gece sabaha kadar konuştuk geçmişten yaşadıklarından bana hayatımda en çok onu sevdim dedi sonra senide çok sevmiştim dedi o kadar garipki o olaydan sonra çok soğudum ondan mesajlarına cevap atmamaya başladım ama o cevap atmadıkça ısrarla aradı aradı aradı ben beni yarabandı olarak kullandığını düşündüğüm için bunu yaptım..bi gün sevgilim var bir daha bana yazma dedim bir ay konuşmadık sonra bi şekilde yine konuşmaya başladık ve yine aynı şeler 1 ay önce bana oturup konuşalım mı dedi ben neden diye sorduğumda iki arkadaş gii konuşuruz benim için değerlisin dedi öle diyince biz arkadaş olamayız dedim ve değer vermen beim için önemli diil dedim konuşmayı kestim sonra onu kırdığımı düşünerek özür diledim ama ben değer verdiklerimi kaadeye alırım dedi şimdide arada mesaj atıor ama umursamaz davranıor ne olacak bilmiyorum o kadar kafam karışıkkı şu an yan balkonda oturuyor ve ben buraya bu satırları yazıorum onun bu satırları yazdığımdan haberi bile yok.. tek bildiğim hala onu deli gibi seviyor olmam ve hala o kızı sevdiğini düşünüorum.. lütfen bana yardım edin kızlar ben ne yapmalıyım...

Aşık olmak sevmek dünyanın en güzel duygusu.Bunları yaşıyor olabilmek bile güzel.Ne var ki bütün aşklar sevgiler mutlu son olmuyor.Çocukken başlayana çocukluk aşkı deriz.Şimdi yaşadığınız sa gençlik aşkı.Büyürken değişimlere uğruyoruz.Aklımız,duygu ve düşüncelerimiz olgunlaşmaya başlıyor.Sizin yaşadığınız da bu süreç.
Öncelikle belirtmeliyim ki Allahın verdiği canı Allah alır.Cana kıymak hele hele bir kul için çok günahtır.Bu konuda sana çok kızdığımı belirtmek isterim.Sen kendine değer vermezken başkasının değer vermesini nasıl beklersin.Aileni özellikle anneni düşünmeden el için canına kıymak istemeni hiç bir duygu çerçevesine oturtamadım.Bencillik dışında üzgünüm.

Sevdiğini söylediğin insan başkasını sevdiğini söylemiş.Bu durumda hiç bir şey yapmaman gerekir.Bırak ne hali varsa görsün.Sevgiliden arkadaş hiç olmaz.Bayanlar umut olduğu sürece arkadaş kalır sende umutlusun hala başkasını sevdiğini söylediği halde.Erkekler de avucunun içindekini hep tutarlar taki başka birini garantileyene kadar.Garantilediği anda avucunu açar kaydırır.Hiç düşünmez düşenin duygularını.Sen avuç içinde kalmak mı istiyorsun?
Güzel kızım kendine gel şöyle bir sirkelen.Kimsenin seni üzmesine izin verme.Dik dur.Onunla görüşmeyi kes.Mesajlarına ve teline cevap verme.İnternetten takip etme.Karşına çıkar sorarsa sevgiliden arkadaş olunmuyormuş de.Okulunu bitir kendini geliştirmeye yükselmeye bak.Herkes hayatına devam eder sen zaman kaybedersin üzülerek.Değermi sence?
Adımlarına dikkat et.Doğal ol,her zamankinden daha bakımlı ol.Kendi hakkında hiç konuşma gizemli ol.Böyle hareketler merak ettirir.Bırak etsin.Sen de hiç sorma arştırma.Bazen ortak arkadaşlar laf götürür.Kimseye güvenme hiç bir arkadaşına laf verme.Senin hakkında en yakın arkadaşın bile bilgi sahibi olmasın.Hep yoğun ol çık zaman zaman.Sosyal ol arkadaşlarınla buluş.O kişiyi merkezinden çıkar.
Seviyorsa zaten döner sevmiyorsa da yolu açık olsun der hayatına devam edersin.Sevgiyle.

Çok teşekkür ederim söylediklerini aynen yapıcam... benim anlam veremediğim şey başkasını sevdiğini söyleyip benimle konuşması olmuştu.. Ben bunları tek başıma yaşamadım nerdeyse her gün birbirimizi görüyoruz neden ben unutamıorum sonuçta beraber yaşadık onları onunda aklına gelmiomu... nasıl bu kadar umursamaz olabiliryor...ama asla ikinci planda olmayı istemem beni yedek görmesini aslaa o yüzden dediklerinizi yapıcam çok teşekkür ederim yardımın için ...

İnşallah her şey istediğin gibi olur.Unutamıyorum değil unutmak istemiyorsun.Unutmak istemiyorsun çünkü yapılanı hazmedemiyorsun.Bu kadar yaşanmışlığa bir başkasının tercih edilmesi ve geçmişinize çok kolay çizik atılması yenilir yutulur hazmedilir bir şey değil.Bu duygular çok doğal canım benim korkma.Zaman geçsin geri gelse bile sen istemeyeceksin.Mantığın öne çıkacak o zaman.Dün beni biri için bırakan yarın yine niye yapmasın diyeceksin.Güvenin olmadığı bir birliktelik zaten birliktelik değildir.Üstelik gelip seninle paylaşması çok sevdiğini söylemesi kusura bakma yüzsüzlük,kişiliksizlik ve en önemlisi sana geçmiş birlikteliğinize saygısızlık.Sen onun arkadaşı değilsin eski birlikte olduğu sevdiği birisin.Geçmişin, iyi veya kötü yaşanmışlığın,birlikte yediğiniz o sofraların hatırı hiç yokmuş.Senin verdiğin değer kadardır karşındakinin değeri.Taktir senin.
Sen dediklerimi uygula sonra bekle gör.Gelmesede kaybeden odur böyle düşün.

bentoprak konuyu uzun suredir takip ediyorum...ve senin yorumunu merak ediyorum ben artik mantikli karar veremiyorum gibi... ama benimki biraz inata bindi gibi..asiri derecede gurur var bende oyzdende ona ne yazdim bi senedir nede bisey yaptim..bi seneyi gecti ayrilali ama hala icim aciyo evde bos oldugum gunlerde fln..bi kiz icin ayrildi benden biz evlenicektik askerdeyken biranda terketti..sonra basksyla konstgmu ogrenince benden iyi ayrilan kisi kotu laflar etmeye basladi naparsan yap ilgilendirmiyosn beni fln..aradan 6-7 ay gecti beni msnde ekledi ama hala o kizla beraberler..yinede beni eklemis..en son iki hafta oncede onun bir arkdasiyla gorustugumu ogrenmis..facedeki foto yorumlari vardi onlari gormus sanirim..once msj atmis tel numaram degisti diye halbuki hic gorusmuyolar hatta askerdeyken anlasamiyolarmis bile..askerlik bittikten sonra iyi davranmaya baslamis ona...guya dugunu varmis seneye gibi demis..ama ben inanmiyorm..benle gorustugunu gordugu icin nr degisti bahanesiyle yazdi bence derken 3-5 gun sonra msj atmis cocuga o benim eski sevgilim biliyosun dimi fln demis..artik kiskandigi icinmi yoksa arkadaslarina rezil olmamak icinmi oyle sormus bilmiyorum...bu yaptiklarinin adini koyamiyorum bu bir pismanlikmi diye cunku hala o kizla beraber..simdide o kiz farkinda degil zamaninda beni onla aldatirken simdide onu benle aldatio resmen..simdi benim merak ettigim bana birebir yazicakmi bigun pisman olucakmi acaba yada yapmak istedigi nedir? akli bende ama gurur yapip gelemiyomu diyorum..bzen ben bu bahaneyle ona yazsammi diyorm kizmak icin sanane benim kimle gorusup gorusmeyecegim seni ilgilendirmez gibi..ama bzende diyorm seviyosa bi gun illaki yazar..kafam cok karisik yaptigini hazmedemiyorum sadece bu yani geri donsede kabul etmeyecegimi yuzde yuz biliyorum...ama artik gvenmiyorm insanlara ve evlilkten sogudum onun yuzunden...

unutmak istemiyor değil gerçekten unutamıyorum çünkü sürekli gözümün önünde hiç ummadığım bir anda karşıma çıkıyor.evet yapılanları hazmedemiyorum çok zoruma gidiyor. bu yaptığı davranışlardan çok sıkıldım.. karakterinin bu kadar değişeceğini bilmiyordum..demekki ancak o kadar değer verebiliomuş herkes kalbinin genişliği kadar sever.. dediklerini uyguuycam kendimi ondan herkesten soyutluycam çünkü girdiğim her ortamda sürekli onadan bahsediyorlar bunları aşıcam bakalım zman ne göstericek..

bende çok uğraştım ama pes ettim bir süredir..
geri döndürmek için aradım mesaj attım iş yerine kadar gittim o derece küçük düşürdüm kendimi ne oldu gizliden aradım neden telefonlarıma cevap vermıyosun aramıyosun , zorunlulugum mu var dedi bana şok geçirdim kulagımda aşk şarkıları söyleyen gözlerimin içine bakan bütün ailesiyle tanıstıran gelecek planlarları yapan adamdan eser kalmamıştı o son arayısım oldu zaten sonrada hiç aramadım..ama bunu anlamam biraz geç oldu çok hatalıyım konuyu en bastan beri okudum geçmiş için faydası olmayacak ama ileride karsıma cıkacak insan ile olacak ilişkimde işime yarayacak birdaha bu şekilde tecrübesiz davranmayacagım..
ilişkimizin en basında agırdan alan geride duran benken ona alıstıktan sonra tepeme çıkardım. bu sadece sevgililikte değil arkadaslıkta ailedeki ilişkilerimnizde aklımızın bir köşesinde olması gereken şeyler..
teşekkürler ''bentoprak'' ve buraya yazıp fikirlerini paylaşan arkadaşlar..

bende öyleydim... beni elde etmek için nler yaptı .. ben ona aşık olarak tepeme çıkardım ve şimdi üzülen ben oldum ..bana o kadar ağır şeyler yaşattı ki halada yaşatmaya devam ediyor..siz neden ayrılmıştınız peki

oralar biraz karışık aslında bizim aramıza 3. şahıslar çok girdi ne kadar da uzak tutmaya çalıştıysam biz dışarda kaldık başkaları ilişkimizin içine girdi . ortak arkadasmı lanet olsn hepsine ona ayrı konuştular bana ayrı konuştular baskalarının düşünceleriyle harekeket etti aşkıma inanmadı ona ragmen peşinde salak gibi kendimi hırpaladım..
işi dolayısıyla sorunları vardı 15 gün ortalıklardan kayboldu habersiz onu merak ettim arkadasıyla gorustum cocukta bana karsı bos degılmıs megersem bunu doldurusa getirdi sanıyorum şimdi onun la ve ortak arkadaslarımızla görüşmüyorm.. bana uzak Allaha yakın..öyle işte

erkek arkadaşının sana inanmayıp başkalarının dolduruşuna gelmesini hiç doğru bulmadım.. ne olursa olsun sana güvenmeliydi diye düşünüyorum .. arkadaşının sana karşı boş olmadığını öğrenirse nasıl bir duruma düşeceğini merak ettim.. belki o zman ikili oynandığının farkına varır ama her şey için çok geç olur.... peki en son ne zman konuştunuz o olaydan sonra hiç görüştünüz mü

Kafanı niye bu kadar karmakarışık ediyorsun canım benim.Zaten son cümlene yazmışın (geri donsede kabul etmeyecegimi yuzde yuz biliyorum,güvenmiyorum) diye.Güvenmediğin kabul etmediğin birinin davranışları söyledikleri seni niye ilgilendiriyor düşündürtüyor ki.Önce kendine dön ve içini dinle bakalım ne cevap verecek.Msn sen istemeden nasıl ekler o kısmı anlamadım.Bildiğim kadarı ile arkadaşlık gönderilir kabul edilir yada edilmez.Eski ex sinizin neden böyle davrandığı çok önemli olmamalı sizin için.Yalnız kişilik haklarınızı ihlal ediyor,yalan yanlış konuşuyorsa bu durum seni zor duruma sokuyorsa namusuna dil uzatıyorsa konuşabilirsin.Neden böyle yapıyorsun diye sorma ama.Nedenini kendi bile bilmiyordur inan.Bazen içsel durumlar çok iyi analiz edilemez.Farklı istenmeyen davranışlar sergilenir.Konuşma uslubun gayet normal olsun.Kızgınlık fevrilik olmasın.Yaşanmışlıkları bilmediğimden net bir soru yönlendiremem mam ör vermeye çalışayım sen yolunu bul.İleri geri konuşmuş diyorsun.Atıyorum senin için kötü bir kız demiş.Tel aç
__ müsaitmisin konuşmak istiyorum bir iki dakika
__ muhtemelen kabul edecek
__ benim ne kötülüğümü gördün
__ ne gibi anlamadım
__ bilmiyorum bilsem sormazdım benim kötülüğümümü gördün
__ hayır nerden çıktı
__ peki şu kişiye böyle söylemişin ben öylemiyim sence
gibi giden bir diyolog kurman. Sanırım sorularının cevaplarını bulursun.Son yazdığım cümlede ki sence kelimesini mutlaka bir şekilde kullan canım.Neden böyle yapıyorsun niye böyle dedin gibi sorular yanlış yaklaşımdır.
Senin hayatını etkilemiyor zaten beni tanıyan tanıyor onun demesi çok önemli değil sadece meraktan diyorsan uzak dur hiç konuşma derim.Sessiz kalmak cevap vermemek onunla muhatap olmamak senin seviyeni de korur.Sen onun seviyesine düşmemiş olursun.Çok ince bir çizgi buaslında.Bunada sen karar vereceksin.Çünkü birlikteliği yaşayan karşındakini tanıyan sensin.Sevgiyle

Arkadaşının benden etkilendiğini ögrendi zaten bizim ikili konusan bi bayan arkadasımız vardı onla görüştüğünde ayrı benle görüştürdüğünde ayrı doldurusa getırmeye calısıyordu ben pek dinlemiyordum bana son zamanlarda gıcık gitmeye baslamıstı dinlemedıgım ıcın..ama o ortalıktan kaybolunca telefonu kapalıydı haliyle bende arkadasına sordum mecburıyetten en sık gorustugu kısı dıye. biliyorum aramamam gerekırdı ,hatalıyım ama yargısız ınfaz yaptı. benı yanlıs anladı beni kendi bilir hiç umrumda da değil..
en son mayıs basıydı konustuk daha dogrusu net konusup ayrılık olmadı kendi çapında bitirdi telefonlarıma cevap vermedı aramadı sormadı.. ortalıklardan kaybolup telefonunu gunlerce kapattıgı yetmezmıs gıbı..zaten benm en buyuk hatamda orda, dünyayla irtibatını kesipte sevgilisine haber vermeyen erkekten ne hayır gelir görüşşende ..buda bana ders olsunnn

evet beni arkadas olarak ekledi msnde hala o kizla beraberken...benim aci cekmemin sebebi onu hala mutlu oldugunu sanmak...ama beni arkadaslik yollamasi beni hala aklinda tuttuguna isaret diye dusunup avutuyorm kendimi demekki okadar sevmyor belki oylesine beraber diye dusunuyorm...hakkimda kotu bisey konustugunu hic duymadim..sadece iste askerlik arkadasiyla konusuyorm diye gormus face profilden ona once msj atiyo nr degisti diye sorada o benm eski sevgilim biliyosn demesi dusunduruyor...ama bunlari yapmasi sevindiriyo beni demekki hala umrundayim gibi...acimi azaltiyorm cunku beni hic sevmemislik hissi ve onca yil bosa gitmemis gibi hissediyorm belkide pozitiflige vuruyorm iste buyuzden yorumunu bilmek istedim ben yanlismi dusunuyorm diye bilmek istiyorm disardan bi insanin dusuncelerini merak ediyorm..hirsli bi insanim diye belkide bukadar yipratiyorm kendimi sadece onlarin ayrilmasini onun bana geri donmesini istiyorm..pismanligini dile getirsin istiyorm.ama o sanki alttan alttan gosteriyo gibi cunku gururlu biri..birde konumuzu tum herkes biliyor..
kusura bakma telden yaziyorm onceki yazdigimi tekrarlamadim umarim...

O gururlu biri diyorsun, ya sen sen gururlu değilmisin? Ben nacizane fikirlerimi yazdım canım.Uygulayıp uygulamamak sana kalmış tabiki.Çünkü yaşayan sensin.Benim istediğim yarın pişman olacağınız davranışlarda bulunmamanız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…