ah kızlar ah 1,5 senelk ilskm btti sebebsz yere çekti gitti huysuzdu ksıkanctı abartırdı herseyi çok didiklerdi beni ama okadar istiyormki dönmesini o huysuzklklarnı ble ozledm mızmızlıklarnı ble çokseviorm çok asıgımm allah beni karetsin.smdi hayatm 4 aydır mafolms bi bicmde gecio garanti hergün aglıorm işyernde kavemi içerim falımı kaptrm zaten 4 aydr her hafta falcıdaym :) abdest alrr dualar okurm cevirgel duası kuddur duası falan türbelere gidiorm günes gözlklerimi takıp esarbımı baglaypp :) koca kadınlarn içinde türbelerde duaalar okuorm traji komik bi hikayee ye döndü benm bu ask acım :)
Aslında ayrılmadan önce düşünmek için zaman istedi 4-5 gün , ve düşündükten sonra bana yapamıyacağını , ilişkimizden soğuduğunu söyledi. Evet yorulmuşluk var ama kestirip atmak ne biliyim o kadar uğraşmışken , tam iyileşti herşey düzelicek derken ayrıldı. Bağlantısını neden koparmak istemiyor , bence zor zamanında hep yanındaydım vicdan mı yapıyor acaba diye düşünüyorum hep.. O ayrılmak istediği günden beri ben bi adım atmadım. Kendi haline bıraktım . O da 5 gün aramıyor bişey yapmıyor. son facede yazışmamızda soğuktum belki çekiniyodur bilmiyorum..
Evet seviyodu ama sevgisi mi tükendi ki .. Ne biliyim açıkcası susmaktan , kendimi geri çekmekten başka ne yapabilirim bilmiyorum..
Çok teşekkür ederim söylediklerini aynen yapıcam... benim anlam veremediğim şey başkasını sevdiğini söyleyip benimle konuşması olmuştu.. Ben bunları tek başıma yaşamadım nerdeyse her gün birbirimizi görüyoruz neden ben unutamıorum sonuçta beraber yaşadık onları onunda aklına gelmiomu... nasıl bu kadar umursamaz olabiliryor...ama asla ikinci planda olmayı istemem beni yedek görmesini aslaa o yüzden dediklerinizi yapıcam çok teşekkür ederim yardımın için ...Aşık olmak sevmek dünyanın en güzel duygusu.Bunları yaşıyor olabilmek bile güzel.Ne var ki bütün aşklar sevgiler mutlu son olmuyor.Çocukken başlayana çocukluk aşkı deriz.Şimdi yaşadığınız sa gençlik aşkı.Büyürken değişimlere uğruyoruz.Aklımız,duygu ve düşüncelerimiz olgunlaşmaya başlıyor.Sizin yaşadığınız da bu süreç.
Öncelikle belirtmeliyim ki Allahın verdiği canı Allah alır.Cana kıymak hele hele bir kul için çok günahtır.Bu konuda sana çok kızdığımı belirtmek isterim.Sen kendine değer vermezken başkasının değer vermesini nasıl beklersin.Aileni özellikle anneni düşünmeden el için canına kıymak istemeni hiç bir duygu çerçevesine oturtamadım.Bencillik dışında üzgünüm.
Sevdiğini söylediğin insan başkasını sevdiğini söylemiş.Bu durumda hiç bir şey yapmaman gerekir.Bırak ne hali varsa görsün.Sevgiliden arkadaş hiç olmaz.Bayanlar umut olduğu sürece arkadaş kalır sende umutlusun hala başkasını sevdiğini söylediği halde.Erkekler de avucunun içindekini hep tutarlar taki başka birini garantileyene kadar.Garantilediği anda avucunu açar kaydırır.Hiç düşünmez düşenin duygularını.Sen avuç içinde kalmak mı istiyorsun?
Güzel kızım kendine gel şöyle bir sirkelen.Kimsenin seni üzmesine izin verme.Dik dur.Onunla görüşmeyi kes.Mesajlarına ve teline cevap verme.İnternetten takip etme.Karşına çıkar sorarsa sevgiliden arkadaş olunmuyormuş de.Okulunu bitir kendini geliştirmeye yükselmeye bak.Herkes hayatına devam eder sen zaman kaybedersin üzülerek.Değermi sence?
Adımlarına dikkat et.Doğal ol,her zamankinden daha bakımlı ol.Kendi hakkında hiç konuşma gizemli ol.Böyle hareketler merak ettirir.Bırak etsin.Sen de hiç sorma arştırma.Bazen ortak arkadaşlar laf götürür.Kimseye güvenme hiç bir arkadaşına laf verme.Senin hakkında en yakın arkadaşın bile bilgi sahibi olmasın.Hep yoğun ol çık zaman zaman.Sosyal ol arkadaşlarınla buluş.O kişiyi merkezinden çıkar.
Seviyorsa zaten döner sevmiyorsa da yolu açık olsun der hayatına devam edersin.Sevgiyle.
Çok teşekkür ederim söylediklerini aynen yapıcam... benim anlam veremediğim şey başkasını sevdiğini söyleyip benimle konuşması olmuştu.. Ben bunları tek başıma yaşamadım nerdeyse her gün birbirimizi görüyoruz neden ben unutamıorum sonuçta beraber yaşadık onları onunda aklına gelmiomu... nasıl bu kadar umursamaz olabiliryor...ama asla ikinci planda olmayı istemem beni yedek görmesini aslaa o yüzden dediklerinizi yapıcam çok teşekkür ederim yardımın için ...
İnşallah her şey istediğin gibi olur.Unutamıyorum değil unutmak istemiyorsun.Unutmak istemiyorsun çünkü yapılanı hazmedemiyorsun.Bu kadar yaşanmışlığa bir başkasının tercih edilmesi ve geçmişinize çok kolay çizik atılması yenilir yutulur hazmedilir bir şey değil.Bu duygular çok doğal canım benim korkma.Zaman geçsin geri gelse bile sen istemeyeceksin.Mantığın öne çıkacak o zaman.Dün beni biri için bırakan yarın yine niye yapmasın diyeceksin.Güvenin olmadığı bir birliktelik zaten birliktelik değildir.Üstelik gelip seninle paylaşması çok sevdiğini söylemesi kusura bakma yüzsüzlük,kişiliksizlik ve en önemlisi sana geçmiş birlikteliğinize saygısızlık.Sen onun arkadaşı değilsin eski birlikte olduğu sevdiği birisin.Geçmişin, iyi veya kötü yaşanmışlığın,birlikte yediğiniz o sofraların hatırı hiç yokmuş.Senin verdiğin değer kadardır karşındakinin değeri.Taktir senin.
Sen dediklerimi uygula sonra bekle gör.Gelmesede kaybeden odur böyle düşün.
bende çok uğraştım ama pes ettim bir süredir..
geri döndürmek için aradım mesaj attım iş yerine kadar gittim o derece küçük düşürdüm kendimine oldu gizliden aradım neden telefonlarıma cevap vermıyosun aramıyosun , zorunlulugum mu var dedi bana şok geçirdim kulagımda aşk şarkıları söyleyen gözlerimin içine bakan bütün ailesiyle tanıstıran gelecek planlarları yapan adamdan eser kalmamıştı o son arayısım oldu zaten sonrada hiç aramadım..ama bunu anlamam biraz geç oldu çok hatalıyım konuyu en bastan beri okudum geçmiş için faydası olmayacak ama ileride karsıma cıkacak insan ile olacak ilişkimde işime yarayacak birdaha bu şekilde tecrübesiz davranmayacagım..
ilişkimizin en basında agırdan alan geride duran benken ona alıstıktan sonra tepeme çıkardım. bu sadece sevgililikte değil arkadaslıkta ailedeki ilişkilerimnizde aklımızın bir köşesinde olması gereken şeyler..
teşekkürler ''bentoprak'' ve buraya yazıp fikirlerini paylaşan arkadaşlar..
oralar biraz karışık aslında bizim aramıza 3. şahıslar çok girdi ne kadar da uzak tutmaya çalıştıysam biz dışarda kaldık başkaları ilişkimizin içine girdi . ortak arkadasmı lanet olsn hepsine ona ayrı konuştular bana ayrı konuştular baskalarının düşünceleriyle harekeket etti aşkıma inanmadı ona ragmen peşinde salak gibi kendimi hırpaladım..bende öyleydim... beni elde etmek için nler yaptı .. ben ona aşık olarak tepeme çıkardım ve şimdi üzülen ben oldum ..bana o kadar ağır şeyler yaşattı ki halada yaşatmaya devam ediyor..siz neden ayrılmıştınız peki
oralar biraz karışık aslında bizim aramıza 3. şahıslar çok girdi ne kadar da uzak tutmaya çalıştıysam biz dışarda kaldık başkaları ilişkimizin içine girdi . ortak arkadasmı lanet olsn hepsine ona ayrı konuştular bana ayrı konuştular baskalarının düşünceleriyle harekeket etti aşkıma inanmadı ona ragmen peşinde salak gibi kendimi hırpaladım..
işi dolayısıyla sorunları vardı 15 gün ortalıklardan kayboldu habersiz onu merak ettim arkadasıyla gorustum cocukta bana karsı bos degılmıs megersem bunu doldurusa getirdi sanıyorum şimdi onun la ve ortak arkadaslarımızla görüşmüyorm.. bana uzak Allaha yakın..öyle işte
bentoprak konuyu uzun suredir takip ediyorum...ve senin yorumunu merak ediyorum ben artik mantikli karar veremiyorum gibi... ama benimki biraz inata bindi gibi..asiri derecede gurur var bende oyzdende ona ne yazdim bi senedir nede bisey yaptim..bi seneyi gecti ayrilali ama hala icim aciyo evde bos oldugum gunlerde fln..bi kiz icin ayrildi benden biz evlenicektik askerdeyken biranda terketti..sonra basksyla konstgmu ogrenince benden iyi ayrilan kisi kotu laflar etmeye basladi naparsan yap ilgilendirmiyosn beni fln..aradan 6-7 ay gecti beni msnde ekledi ama hala o kizla beraberler..yinede beni eklemis..en son iki hafta oncede onun bir arkdasiyla gorustugumu ogrenmis..facedeki foto yorumlari vardi onlari gormus sanirim..once msj atmis tel numaram degisti diye halbuki hic gorusmuyolar hatta askerdeyken anlasamiyolarmis bile..askerlik bittikten sonra iyi davranmaya baslamis ona...guya dugunu varmis seneye gibi demis..ama ben inanmiyorm..benle gorustugunu gordugu icin nr degisti bahanesiyle yazdi bence derken 3-5 gun sonra msj atmis cocuga o benim eski sevgilim biliyosun dimi fln demis..artik kiskandigi icinmi yoksa arkadaslarina rezil olmamak icinmi oyle sormus bilmiyorum...bu yaptiklarinin adini koyamiyorum bu bir pismanlikmi diye cunku hala o kizla beraber..simdide o kiz farkinda degil zamaninda beni onla aldatirken simdide onu benle aldatio resmen..simdi benim merak ettigim bana birebir yazicakmi bigun pisman olucakmi acaba yada yapmak istedigi nedir? akli bende ama gurur yapip gelemiyomu diyorum..bzen ben bu bahaneyle ona yazsammi diyorm kizmak icin sanane benim kimle gorusup gorusmeyecegim seni ilgilendirmez gibi..ama bzende diyorm seviyosa bi gun illaki yazar..kafam cok karisik yaptigini hazmedemiyorum sadece bu yani geri donsede kabul etmeyecegimi yuzde yuz biliyorum...ama artik gvenmiyorm insanlara ve evlilkten sogudum onun yuzunden...
erkek arkadaşının sana inanmayıp başkalarının dolduruşuna gelmesini hiç doğru bulmadım.. ne olursa olsun sana güvenmeliydi diye düşünüyorum .. arkadaşının sana karşı boş olmadığını öğrenirse nasıl bir duruma düşeceğini merak ettim.. belki o zman ikili oynandığının farkına varır ama her şey için çok geç olur.... peki en son ne zman konuştunuz o olaydan sonra hiç görüştünüz mü
Kafanı niye bu kadar karmakarışık ediyorsun canım benim.Zaten son cümlene yazmışın (geri donsede kabul etmeyecegimi yuzde yuz biliyorum,güvenmiyorum) diye.Güvenmediğin kabul etmediğin birinin davranışları söyledikleri seni niye ilgilendiriyor düşündürtüyor ki.Önce kendine dön ve içini dinle bakalım ne cevap verecek.Msn sen istemeden nasıl ekler o kısmı anlamadım.Bildiğim kadarı ile arkadaşlık gönderilir kabul edilir yada edilmez.Eski ex sinizin neden böyle davrandığı çok önemli olmamalı sizin için.Yalnız kişilik haklarınızı ihlal ediyor,yalan yanlış konuşuyorsa bu durum seni zor duruma sokuyorsa namusuna dil uzatıyorsa konuşabilirsin.Neden böyle yapıyorsun diye sorma ama.Nedenini kendi bile bilmiyordur inan.Bazen içsel durumlar çok iyi analiz edilemez.Farklı istenmeyen davranışlar sergilenir.Konuşma uslubun gayet normal olsun.Kızgınlık fevrilik olmasın.Yaşanmışlıkları bilmediğimden net bir soru yönlendiremem mam ör vermeye çalışayım sen yolunu bul.İleri geri konuşmuş diyorsun.Atıyorum senin için kötü bir kız demiş.Tel aç
__ müsaitmisin konuşmak istiyorum bir iki dakika
__ muhtemelen kabul edecek
__ benim ne kötülüğümü gördün
__ ne gibi anlamadım
__ bilmiyorum bilsem sormazdım benim kötülüğümümü gördün
__ hayır nerden çıktı
__ peki şu kişiye böyle söylemişin ben öylemiyim sence
gibi giden bir diyolog kurman. Sanırım sorularının cevaplarını bulursun.Son yazdığım cümlede ki sence kelimesini mutlaka bir şekilde kullan canım.Neden böyle yapıyorsun niye böyle dedin gibi sorular yanlış yaklaşımdır.
Senin hayatını etkilemiyor zaten beni tanıyan tanıyor onun demesi çok önemli değil sadece meraktan diyorsan uzak dur hiç konuşma derim.Sessiz kalmak cevap vermemek onunla muhatap olmamak senin seviyeni de korur.Sen onun seviyesine düşmemiş olursun.Çok ince bir çizgi buaslında.Bunada sen karar vereceksin.Çünkü birlikteliği yaşayan karşındakini tanıyan sensin.Sevgiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?