Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

ben ondan daha gururluyum hatta.oda bunu bilir..oyuzden ben ne yazarim ne bisey yaparim..oda gururundan yazamiyo arkadaslik yolluyabiliyo sadece msnden dedigim gibi tek istegim pismannnn olsn ama artik bi sene dayandiysa yeteri kadar ozlemiyo dmektir zaten...onumuzdeki maclara bakicaz artik

bende 3 yıllık ilişkimi bitirdim daha doğrusu beni suçlayarak onu sevmediğimi söyleyerek o bitirdi. ben neler yazmadım ki ama dinlemedi. bir ay sonra dayanamadım özledim diye mesaj attım dönmedi o gün kendime söz verdim bir daha asla ne mesaj atacaktım ne de arayacaktım dediğimi yaptım hiç aramadım mesaj atmadım tam 8 ay sonra geri döndü neymiş aslında hep beni düşünmüş faklı dünyaların insanıymısız ama yapamıyormus. ben çok sert çıktım bir ay peşimde kostu sevince gönül ferman dinlemiyor tabi tmm bnde seni seviyorum affettim dedim. sonra erkek arkadaşım yok yapamıyorum dedi. ben ona kızıyordum ki birde baktım bir numara aradı erkek arkadaşımın sevgilisiymiş ööyle dedi yani kız benden yardım istedi niye ayrıldınız söyle ne yasadınız falan cevap vermedim erkek arkadasıma mesaj attım dönmedi. kız 1 ay sonra tekrar mesaj attı ne yaşadınız falan dedi bendesanki birşeyler yasamısızda tövbe etmişim gibi davrandım aslında öyle birşey yok canını yakmak istedim erkek arkadasım sevgilisine ztn 8 ay çıktık falan demiş oysa ki bizim 3 yıl olmustu çok zoruma gitti.neyse bende benden tek bir kelime çıkmayacağını söyledim. o da yasayıp göreceğiz dedi sonra ben erkek arkadaşımı 2 kere msnde gördüm beni görünce hemen kapattı. ona sinirim hala geçmedi ve e kötüsü seviyorumda sizce neden böyle birşey yapmıstır ? doğruluk payı varmıdır yoksa beni üzmek için mi yapmıstır ? telefonda konustuk kız gülüyorr sevgilim beni eski sevgilisi ile aldatacak bende güleceğim çok saçma geldi. ben ne yapmalıyım ? dönerse gururuma yediremem ama seviyorumda of blmiyorum kızlar yardım edin

Kızlar sıze bır sırr verıcem. Kımse duymasın. Erkeklerın haberı yok. Kayb eden onlar oluyor her zaman. Moralınızı yuksek tutun. Mesela ben 3 gun oldu. Evlılık donemındeyız ama ayrıldık. Nedenını sordugumda suclu benım. Ama degılım. Hıc sormuyorumda. Allah onu bana yazdıysa donucek. Yoksa yok. Oldu zann ederım. Bu ulkede sehıd olan az kısı yok.

valla çok saçma olacak ama "mutluymuş" taklidi yapmak geri getiriyor.
tabii demet akalın gibi olmayacak, şarkı sözü falan değil...

sosyal medyada mutluymuş gibi yazmak, arkadaşlarla çıkmak, yoğun program yapmak...
üç güne kalmadan dönüyor adam.

ve birkaç kez bu taktiği yaptım.
ayrıldık mı? tamam deyip yok sayıyorum onu.
sonra o geri geliyor, bu kadar mı değersizim diye.

artık her şeyi biliyorum
ama ben artık ayrılık istemiyorum
kılıcını gardını kuşanmış bir savaşçı gibi olmak istemiyorum aşkı yaşarken
hç bişey bilmemek, bilmek zorunda hissetmemek istiyorum kendimi
aşkın kucağına annemin kucağıymışcasına bırakmak istiyorum kendimi

birazcık aşk tadabilmek için cahilce ama cesur bi şekilde çıktım aşkın karşısına
sonunda hep yaralar aldım
şimdi ben artık her şeyi biliyorum
ama artık aşkın karşısına çıkacak cesaretim gücüm yok

evet benim erkek arkadasım yengeç burcuydu.yengeç burçlarıyla ilgili bir yığın şey okudum ama ayrılma döneminde ve sonrasında nasıl davrandıklarıyla ilgili bişey bulamadım.biz evlenmeye karar vermiştik istemeye geliceklerdi.tartıştık ve ayrıldık.2 yıllık bir ilişkiydi bunun 1 senesi uzaktan yürüyordu.ayrılalı 9 gün oldu ve herhangi bir iletişim kurmadık o gunden beri sessizim.face msn gibi sanal yollardan da herhangi bir şey yapmadım.yengeç burçlarıyla ilgili bilgisi olanlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz.ben sessiz kaldım ama doğrumu yapıorum bilmiorum.fikirlerinizi bekliorum...

arkadaşlar,bu konu altında bir kitaptan alınmış onlarca mesaj var ama kitap ismine rastlayamadım,bilen varsa söyleyebilir mi?

arkadaşlar,bu konu altında bir kitaptan alınmış onlarca mesaj var ama kitap ismine rastlayamadım,bilen varsa söyleyebilir mi?

Evet kitaptan alıntı yazdım zaten alıntı olduğunu canım..Bildiğim kadarı ile türkçe çevirisi yapılmış kitap yok henüz. Hayatınızın Aşkını Geri Kazanmaya Başlayın diye internetten indirme yada meil yolu ile size gönderme olayı var.İçerik aynımı bilmiyorum araştır istersen

Son düzenleme:

Teşekkür ederim ama nette bulamadım saçma sapan sitelerde çıkıyor,güvenip te indiremem...Peki sen nerden alıntı yaptın ? oraya girip incelesem ya da indirsem ?

Teşekkür ederim ama nette bulamadım saçma sapan sitelerde çıkıyor,güvenip te indiremem...Peki sen nerden alıntı yaptın ? oraya girip incelesem ya da indirsem ?

Bende internetten alıntı yaptım.Öyle gözüme çarpmıştı okumuştum ve not defterine kayıtladım.Faydalanmanız içinde paylaştım.

Giden bi daha gelmesin mümkünse.
Tüm sorunlar zamanla tekrar önünüze konar çünkü. Zorlamanın gereği yoktur diye düşünüyorum.

ben bunu eski nişanlım için yaptım ve başarılı da oldu.ayrıldıktan sonra hep ben aradm,msj attım peşine düştüm.ben aradıkça o daha çok kaçtı ve hep bana seni seviyorum ama biz birbirimize uyamıyoruz dedi.birgün öğrendim ki yeni birini bulmuş sırf beni unutmak için.kendi kendime söz verdim aramayacağıma dair,çok zor oldu defalarca teli elime aldım bıraktım,maile girdim yazdım yazdım sildim yollamadım.10gün sabrettim.msj attı cvp vermedim,ertesi günde msj attı yine cvp vermedm aradı açtım.boşta mı kaldın da beni arıyosun dedim içim acıyarak ama ona belli etmeden kapattım teli.2gün sonra yine aradı bu sefer düzgün konuştuk ve sonunda tekrar benmle evliliği düşünürmüsün dedi.e tabi kabul etmedim canım çok yandı ama kabul edemezdim mecburdum çünkü gerçekten ne aile olarak ne de çift olarak birbirimize uygun değildik...deneyin kızlar gerçekten oluyor tecrübeyle söyleniyor :)

Her seferinde aynısını söylüyorum...
Sizi terkeden adamı geri döndürmek istiyorsanız (tabii sevildiğinize eminseniz) ona neler kaybettiğini gösterin.
Gözüne sokulmayın ama bir yerlerde bir şekilde görsün güzelliğinizi.
Hiç bir erkek beğendiği,aşık olduğu kadının uzağında olmasına ve ona dokunamamaya fazla dayanamaz.

Merhaba Toprak, senin nacizane düsüncelerini ve diger arkadaslarimizinda almak isterim... Ben cünkü sanirim artik saglikli düsünemiyorum, neden cünkü seviyorum.

Görüstügüm biri vardi, kendisi ilk basta ilgisini bana gösterdi, ben hic aklima bile getirmemistim, bana birseyler hissedebilecegini.onu ilk gördügümde sanki yillarca taniyormusun hissine kapildim. Herneyse ben yinede soguk davrandim, cünkü benimle oynuyormu, ciddimi pek kestirememistim, zaten erkeklerede bu yönden pek fazla güvenmiyordum.
Ama o kadar iyi ve sicak davraniyorduki ve asik oldum, daha dogrusu hoslandim, tam olarak ne oldugunu bende bilmyiorum acikasi.

Gelgelelim 2 senedir görmüyoruz birbirimizi ama malum siteden ekli. Bircok kez hep ben yazdim.. (ama 2 -3 ayda bir yazdim) bezdirecek sekilde degil.
Her defasindada nazikce cevapliyordu. oda benim nasil oldugumu falan soruyordu.
Neyse ben gecen sene sevgilisi olup olmadigi sordum. Nerden cikti bu soru, ben iliskilere sicak bakmiyorum zaten yogunum falan filan seyler zirvalayip durdu. bende üzgün bir ifade takinmis olmaliyim ki,,, taman hersey yolunda dedi, senin erkek arkadasin var mi dedi?olmadigini söyledim,konuyu kapattim....neyse bunun üzerine ben bir ay birsey yazmadim (ortaliktan kayboldum) dürtmeye basladi malum sitede, bende geri dürttüm.. (ne günlere kaldik!) bir ay sonra dogum günüydü, kutladim, hemen aninda cevap yazdi tsk etti, ve cok sevindigini söyledi :)
birkac gün sonra kendisi tatildeykene dürtmelere devam etti... ebn tabii aninda dürtmedim hep birkac gün sonra. bu resimlerini falan eklemeya basladi... bende dayanamadim...nasil oldugunu sordugum bir mesaj yazdim... Cevapladi yine nazik birsekilde, biraz stresi oldugunu vs vs... (biraz daha dazla kendinden bahsetti)

bunun üzerine dürtmeye devam etti, ve bir kizla resmini ekledi... ben bu resmi grdüm nevrim döndü o sinirle yazdim, neden dürtüp duruyorsun amacin ne dedim...hic cevap yazmadi...

arada haftalar gecti bu yine dürttü. Bende geri dürttüm... Hep dürtüyor hic yazmiyor....seni düsünüyoruma mi getirmeye calisiyordu anlamadim.
ben tabii zorlu bir sürecten geciyordum o zaman, cok üzgündüm baska nedenlerden dolayi..bu zamanlarda hep dürttü..(Dürttü kelimeside ne tuhaf geliyor bana)

Neyse aradan iki ay gecti o yine yazmadi, ben yazdim (Ama yazdiklarimi falan takip ettigini düsünüyorum, bazilarini begeniyordu)
bu böyle devam etti. Ben dayanamadim ve sinirlendim tamam bu benden hoslanmiyor dedim, ve kendimi tamamen geri cektim, 5 ay yazmadim. ( bu süre zarfinda ama o hic yazmadi) bende sildim... Ama dayanamayip yine ekledim...

Anliyacaginiz, kactigimda hep birsekilde kendini hatirlatiyordu, simdi oda yok...beni unuttu tamamen sanirim..
gelgelelim dayanamayip ona karsi bos olamdiigmi syledim...hic cevap yok, ama yine beni kabul etti...(silmistim) sildigim icinde özür diledim.
sunu farkettim, ona hisleriyle veya duygulariyla ilgili soru sordugumda hic cevap yazmadi...bende üstelemedim tabii...zamana biraktim..
Baska sorular sordugumda aninda cevap yazdi. Oglak burcu kendisi ve sanki duygularini belli edemeyen birisi. Halbuki ilk zamanlar nasil dokunmalar falan gözlerimin icine dik dik bakmalar, anlayamiyorum gercekten. Amacimi farkliydi acaba? Yada emin mi degil?

anliyacaginiz o böyle yaptikca ben tamamen baglandim..
Simdi yapmaya karar verdigim su, ben elimden geleni yaptim, cok zor olsada hislerimi döktüm ona yazarak. Suanda cevap vermedide halen, beklemedeyim.
sanirim beni cantada keklik saniyor. Ben hicbirsekilde paylasim yapmamayaiym diyorum, tamamen ortadan kaybolayim diyorum iki ay...Dogum günüm yaklasiyor nasilsa, o zamana kadar yazmayip, bakalim kutlayacakmi yada yazackami? sizce dogrumu yapmis olurum. Olaki yine dürttü, karsilik vermeyim, merak etsin ne dersiniz?
gercekte cok iyi biri oldugunu biliyorum, herkes cok iyi biri oldugunuda söylemekte, ama sanirim is duygulara binince cekingen galiba. Bayanlar hislerinde ynailmaz derler, ama bence bu erkek benim hayat arkadasim olcak gibi...Ama böyle davranislari algilayamiyorum. Belkide benden emin degildi...simdide ben yazinca acikca hislerimi afalladi ne diyecegini bilemiyor, yada tatilde iyice düsünüp cevap yazacak...atak birisi degil, herseyi 100 kere düsünen bir insan. ne yapayim kizlar? Gercekten cok sayiyor, deger veriyor ve seviyorum, böyle tuhaf davranislari olsada, ama özünde cok yufka yürekli iyi birisi oldugunu biliyorum.

Son düzenleme:
İlginç dürtmeli bir birliktelik İnternet ortamının bu dürtmelerine sanallığına alışamadım.Yüz yüze konuşmak varken o güzelliği yaşamak karşındakinin ifadesini görmek varken.
Hayatına devam et o yokmuş gibi.Sen duygularını yazmışın.Geri dönüp olumlu veya olumsuz bir şey söylemesi yazması gerekirdi.Doğru dürüst insan bunu yapardı.Bence beklemede kal.Seninle irtibata dürtmesiz bir şekilde girerse o anki durum değerlendirmesini yaparsın canım.Sevgiyle

turquaz86 yazini bende okudum ve anlayamadigim bir sey var, iki sene boyunca hic yuzyuze bir daha gorusmediniz ve bu iletisiminiz sadece sanal ortamda mi kaldi?
Gercek hayatiniza butunuyle dahil olamamis bi insani gozunuzde buyutuyor olamaz misiniz? 2 senede ayda yilda bir konusarak gecirmissiniz gunlerinizi ve saglikli bir iletisiminiz hic olmamis anladigim kadariyla. Arada silmeler 5 ay sessizlik falan olmus. Belki o sizi hic o gozle gormuyordur bile kim bilir. Veya sanal ortamda bu tarz seylere sicak bakmiyordur. Acikcasi ben de bakmiyorum. Hani normal hayatta gorusebilme ihtimaliniz varsa ne ala ama kim ister ki kiz veya erkek arkadasina yalnizca netten falan ulasabilmek? Duygularinizi da yazip hala cevap alamadiysaniz bence cokta zorlamayin. Hatta unutmaya calisin. Gercek hayat akip giderken yalnizca profilini internetten gordugunuz bi insana kendinizi baglamayin.

yanlis anlasilma olmasin, ilk alti ay neredeyse hergün ayni kurstaydik... sonra kurs bitince, birdaha görüsemedik... ayri kaldik yani...beni dogum gününe davet etmisti, ama ben gitmedim, icimde korkular vardi...

evet bu dürtme konusu benide rahatsiz ediyor... Zaten suanda tatilde kendisi, belki o yüzden yazma imkani bulamadi ama geldiginde bakalim ne yapcak merak ediyorum. Ben tamamen kaybolma niyetindeyim simdilik...ne yapsam...bosuna hayal mi kuruyorum yoksa ben?

Merhabalar ablacığım. sana birşey danışmak istiyorum. erkek arkadasımla ayrıydık bu yüzden gurur yaptım ve havalanmasın, kendimi küçük düşürmeyeyim diye çoksevdiğim ve unutamadığım halde askerdeyken ilgilenemedim onunla. kısa dönemdi askerliği. benden önceki sevgilisi ona çok ilgi göstermiş diye yakınlaşmışlar ve şimdi çıkıyorlar. öncesinde de liseden arkadaşmışlar zaten. çıktıkları zaman çok fazla kavga edip tartıştıkları için yürütemeyip ayrılmışlar geçmişte. ama kız çok seviyordu daima peşindeydi, sonunda fırsattan istifade elde edebilmiş onu. barıştıkları ilk zaman beni arıyordu halimi hatrımı soruyordu, hadi özlediğini itiraf et, ben de seni çok özledim gibisinden konuşuyordu. sonra kıskanıyordu beni, uyarıyordu vs. vs. sonra facebooktan kızın ailesi ve onunla birlikte gitmiş olduğu bir fotoğrafı koyduğunu gördüm. iftar yapmışlar. ve o sıra öğrendim tekrar bir araya geldiklerini. bu piknik tarihinden 1 gün sonra da bana mesaj attı üstelik. gerçeği öğrendikten sonra aradım onu. canım o kadar acıyo kı neden yaptın bana bunu neden ikili oynadın sana güvenmek istemiştim ben neden bana söylemedin bilseydim seni söküp atardım içimden dedim. afalladı neye uğradığını şaşırdı ve üzülmeni istemediğim için söylemedim dedi. onun akşamı o aradı açmadım konuşmak dahi istemedim.. benden öncesine tekrar dönünce kendimi koca bir hiç gibi hissediyorum bu beni çok üzüyor.... peki sence mutlu olurlar mı? ne kadar sürer ilişkileri, evliliğe gidebilme ihtimalleri var mıdır? bu arada kız istanbulda çalışıyor, erkek arkadasım da kocaeli aşığı ve ordan hayatta kopmaz.uzaktan yürütüyorlar.... teşekkürler şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…