Merhabalar ablacığım. sana birşey danışmak istiyorum. erkek arkadasımla ayrıydık bu yüzden gurur yaptım ve havalanmasın, kendimi küçük düşürmeyeyim diye çoksevdiğim ve unutamadığım halde askerdeyken ilgilenemedim onunla. kısa dönemdi askerliği. benden önceki sevgilisi ona çok ilgi göstermiş diye yakınlaşmışlar ve şimdi çıkıyorlar. öncesinde de liseden arkadaşmışlar zaten. çıktıkları zaman çok fazla kavga edip tartıştıkları için yürütemeyip ayrılmışlar geçmişte. ama kız çok seviyordu daima peşindeydi, sonunda fırsattan istifade elde edebilmiş onu. barıştıkları ilk zaman beni arıyordu halimi hatrımı soruyordu, hadi özlediğini itiraf et, ben de seni çok özledim gibisinden konuşuyordu. sonra kıskanıyordu beni, uyarıyordu vs. vs. sonra facebooktan kızın ailesi ve onunla birlikte gitmiş olduğu bir fotoğrafı koyduğunu gördüm. iftar yapmışlar. ve o sıra öğrendim tekrar bir araya geldiklerini. bu piknik tarihinden 1 gün sonra da bana mesaj attı üstelik. gerçeği öğrendikten sonra aradım onu. canım o kadar acıyo kı neden yaptın bana bunu neden ikili oynadın sana güvenmek istemiştim ben neden bana söylemedin bilseydim seni söküp atardım içimden dedim. afalladı neye uğradığını şaşırdı ve üzülmeni istemediğim için söylemedim dedi. onun akşamı o aradı açmadım konuşmak dahi istemedim.. benden öncesine tekrar dönünce kendimi koca bir hiç gibi hissediyorum bu beni çok üzüyor.... peki sence mutlu olurlar mı? ne kadar sürer ilişkileri, evliliğe gidebilme ihtimalleri var mıdır? bu arada kız istanbulda çalışıyor, erkek arkadasım da kocaeli aşığı ve ordan hayatta kopmaz.uzaktan yürütüyorlar.... teşekkürler şimdiden.
mrb ya sevgiliniz kısa zamanda nişanlandıysa bu nasıl olacak?
Toprak bu baslikta yazdigin öneriler, peki giden sevgili icin degilde,,, zamaninda hoslanmis, ve simdi duygularini belli etmeyen ve kendini geri ceken erkekler icinde gecerli mi?
Bence hiç bir şey yapmayın.Karşılıklı konuşarak ayrılmışınız ve bunu kabul etmeniz gerekir.
bu kadar mıydı yani. emek verdiğim mutlu zamanlar geçirdiğim ilişkimin sonu bu muydugeri dönüşü olamaz mı pek çok sey paylaşıp yorumlarda bulunmuşsunuz ben onu geri istiyorum öyle ya da böyle bi çaresi yok mu
merhabaaaa bende de valla herkesteki dertten var beyaz atlı prensim ben sevdikçe kurbağa olduu
uzun zamndır bakıyorum bu başlığa hatta bentıprakın yazdırlarınıda iindrdm okuyorum birazz:)) biz 4 5 aydr nişanlıyız 4 yıllık ilşkimiz var zar zor nişanlandık beyfendi anca hazır oldu:)
ama son 2 yıldır hep ark ile geziyor bana hiç vakit ayırmıyor ayrılıncada aramıyor seda nasılsa barışcak diye zaten hep ben küsüp ayrılırım sonra gene ben ararım neyse bu sayfayı gördm geçen hafta uyguliim meşgul gibi davraniim kaçiim dedim eh kaçtımda özledi beni morali bozuldu bu kız nie böle die 3 4 gün böle gitti sonra ben bugn tanışma yıldönümümüz die msj attım hayırlı olsun bebiiş:) demiş bi gamsızkiii anlatamam ben rol yapıyorum ama o gerçek :) sanki benden önce bu sayfaya girmişte bana uyguluyor gibi herşeyi neyse bende kızdım sen allah bilir evlennce nasıl olursun die 2.gün aradı bende kızdım genee beni arama dedm kapadım aramıyor 2 gndr sağolsun napiim yaaa aslında çok iyi sever de beni sağolsun:) ama elindeyimm avcunda napsın benle uğraşıp arkadşlarıyla maç izlmk varkenay bi akıl verinn taktikleride tam uygulayamıomki fazla freshim:)
bir yıl önce biriyle tanıştım. başta çok iyi arkadaştık. arada sırada buluşup bir şeyler içip bol bol sohbet ediyorduk. ama ikimizin de hayatında başkaları vardı. uzun süredir devam eden heyecanı olmayan alışkanlıklar diyelim. sonra zaman geçtikçe birbirimize daha fazla vakit ayırmaya ve birbirimizi özlediğimizi fark ettik. hatta bir gün elimi tuttuğunda ne yapıyorsun demeden bende sıkıca tuttum elini. kendimi fena kaptırıyodum. birgün düşüncelerini açtı bana beni beğendiğini felan söyledi.kısmen flört ediyorduk ama sıkı bir dostlukla beraber. zamanla onu tanımaya başladım. hiç bi zaman ilişkilerini başkalarıyla birlikteliklerini sorgulamadım. giderse ruhum acıyacaktı biliyorum. zaman geçtikçe birgün görüşmeme kararı aldık. çünkü başka sorumluluklarımız vardı. görüşmeme talebi ondan geldi beni sevmediğini ondan bi şey beklememi biz diye bir şey olmadığını söyledi.çok kızdım,kırıldım...bir daha asla aramayacağımı söyledim...aramadım da...bu süre de ne mi yaptım? masterimin ders aşamasını tamamladım,kpssye hazırlandım fıstık gibi puan aldım. özledim mi? çok hem de çok...ama aramadım... o da aramadı...5 ay sonra aradı...hiç beklemediğim bi anda...özlediğini söyledi...iki kere çalıştığımın yerden geçmiş...felan filan işte...sonra 3 ay kadar daha görüştük. ama bende müthiş bi korku yine gidecek diye...bu yüzden çok da manyakça kontrol hareketleri geliştirdim. en sonunda dün müthiş konuşmayı yaptı...beni sevmediğini,bana bi aile veremeyeceğini,serserinin teki olduğunu,emeğimi başkasına vermem gerektiğini söyledi...bana değer verdiğini,akıllı bi insan olduğumu benmle konuşmaktan sohbet etmekten çok keyif aldığını ama benim için benimle görüşmeyeceğini söyledi. o kadar planımız vardı ki oysa neyse...ama ben ne yaptım bağırdım çağırdım hatta yalvardım gitme ne olur bu sefer yine gitme diye...mal daha önce aradın mı aramadın..öldün mü hayır. kimse hasretten ölmez...şimdi burda yazılanı yapacağım mesaj atıp bi ay beklemeye alacağım. kendime zarar veriyorum. farkındayım.
İlk ayrıldığında sergilediğin tavrı sonrasında da yapsaydın.Olan olmuş bundan sonrasına bak canım.Bu arada iyi düşün bu insanla bir ömür geçer mi? Yarın yine gider düşüncesini kafandan atabilecekmisin.İki sefer aynı şeyi yaratmış.Kimbilir üçüncü dönüşünde sen aynı cümleleri kullanırsın belli mi olur.Zaman ilaç gibidir neler yaşarız ve yaşatırız.Dik durmaya devam.
mesaj atmayı düşünüyordum ama yüz yüze konuşalım dedi bende tavrı karşısında ya susup ayrıldıktan sonra mesajı atayım diyorum ya da mesajtakileri yüzüne söliyim diyorum ya da hiç bi şey olmamış gibi konuşup konuşma bittikten sonra gece atıyım mesajı bilemedim
sevgılım boğa burcu ben oğlak burcuyum.bır yıldır uzaktan uzaktan bakıyordum ona.çok hoşlanmıstım ondan.sonra bırgun cesaretımı topladım tanısmak ıstedıgımı soyledım.ilk cok sasırdı bişey demedı telefon numarasını ıstedım mesajlastık falan.hazıran ayından agustosa kadar cok ıyıydı aramız.sonra bırgun tartıştık 2.gune uzadı.ne kadar gonlunu aldıysamda tersledı benı en sonunda cıddı bır sekılde ayrılmak ıstedıgını barışmak ıstemedıgını benımle olmak ıstemedıgını soyledı.ağladım zırladım mantıklı ol dedım duygularımla degıl mantıgımla bu karara vardım istemiyorum senı dedı.ogun bıtırdım bende aramadım sormadım.3 aya kadar.sonra kendısı aradı benı hıc aramadın sormadın dedı.ayrılmak ıstedın ayrıldık dedım.1 ay tekrar cıkayım dıye cabaladı.ve çıkmaya başladık.7 haftadır cıkıyorduk.bu son 1 haftadır tartışmalarımız oldu.bırıncı tartışmada gonlunu aldım öpüştüm ilk kez onunla aramız cok ıyıydı.benım sınav haftam geldı çattı.6 gundur yuzyuze gorumedık ama ben ona hep mesaj atıyordum.ilgilendim hep.son 2 gundur cok soguktu hatta mnesajlarıma bıle cevap vermedı.gel konusalım sen kafanda sorunları bıtırmedın sanırım dedım.gelır gelmez sıkıldım bu ilişkiden ayrılma ıstıyorum dedı.rütin bir ilişki degıl bızımkısı hep kavga tartışma bıktım dedı.artık senı sevmıyorum 3 gunde sogudum bıttı sana sevgım dedı ayrılalım dedı.ev arkadasıyla konusmus oda sen nasıl oyle uzuluyorsun tartışmalarınızda demıs sevgılıme takma daha yenı cıkıyorsunuz bence buyutmeden ayrıl demıs.ve arkadasının ılışkısı 2 yıldır devam edıyor sureklı bizim ilşikimizle arkadasının ılışkısını kıyaslıyor.( ben ağlamaktan heder oldum ne dedıysem daha cok gıtmek ıstedı.son kez sarıldım ona zorla ayrıldık ama dusun dedım sana ara istediğin kadar olumlu yada olumsuz haber ver bana dedım.sen kendı yoluna gıt dedı.ayrıldı benden.ne yapmalıyım bılemıyorum çok sevıyorum onu yardım edın lutfen bır akıl verın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?