Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

aslına bakarsanız geri dönmesine dair bir ümit falan da beslediğim yok. çünkü öyle sahtekar ve yalancı biriyle birlikte olsam ne olacak? yine o kızlayken bana mesajlar attığı gibi benleyken de başkasına yapacak aynı şeyi... henüz bir işi bile yok kızlar, nişanlandıklarını sanmıyorum.. 2 aydır barışmışlar zaten. benim tek istediğim o kızla olmaması. hani başka kızla olsun başkasıyla gitsin evlensin ama o kız olmasın...

Merhaba pembedizi.Sorduğun sorulara cevap vermek zor.Onların birlikteliği bu konuda yorum yapmak ayrılır vs demek ne derece doğru.Askerlik psikolojisi çok farklı.Sonrası yaşanılanlar paylaşımlar bu birlikteliği nereye sürükler zaman gösterir.
Seni ve duygularını kıgınlığını,kızgınlığını anlıyorum.İnsani duygular bunlar.
Burda düşünmen gereken bir birlikteliğin bitiminden hemen sonra başka bir birlikteliğe yelken açmış olması.Size yeterli sevgisi yokmuş.İnsanız olumlu olumsuz yaşadıklarımız olacak.Her olumsuzlukta karşındakinin çözümü bu şekilde olacaksa bu iş senin açından zor.Evli olsanız her kavganızda birine mi gidecek.Her ilgi gösterene mi koşturacak.
Kızın fırsattan istifade ettiğini düşünüyorsun bu fırsatı kimin verdiğini düşünmüyorsun?İnan bana erkek arkadaşına silah dayamamıştır.Bu erkek arkadaşının zayıflığını ve sorunlara karşı bencil çözümünü gösterir.
Zamana bırak,en doğru kararı verceksin inanıyorum.Sadece kızgınlıkla hata yapma,kişiliğinden ödün verme,saygını yitirme.Olumlu ol hayata sevgiyle bak.Merkezine kimseyi koyma merkez sensin bırak senin etrafında dönülsün.

mrb ya sevgiliniz kısa zamanda nişanlandıysa bu nasıl olacak?

Yazıyı tamamen okudun mu canım.Başlığa aldanma,içeriği farklı.
Ayrılıkların akibinde insan hemen biri ile birlikteliğe başlıyorsa garanticidir.Elinin altında hep birilerini bulundurur.Ne olur ne olmaz biri gider elimin altındaki benimdir yedekleme mantığı.Genelde bencil ve yeterli sevmeyenlerin mantığıdır bence nacizane fikrim.

Toprak bu baslikta yazdigin öneriler, peki giden sevgili icin degilde,,, zamaninda hoslanmis, ve simdi duygularini belli etmeyen ve kendini geri ceken erkekler icinde gecerli mi?

Toprak bu baslikta yazdigin öneriler, peki giden sevgili icin degilde,,, zamaninda hoslanmis, ve simdi duygularini belli etmeyen ve kendini geri ceken erkekler icinde gecerli mi?

Başlığa takılmayın ve okuyun bence sizi ilgilendirecek tiyo bulabilirsin.Yazının temelinde hata yapmamanız var.Kendinizi görün ayna yani ve yapılmaması gerekenleri yapmayın.

merhabalar. ne olur bana da destekte bulunun veya yardımcı olun çünkü omzlarımdaki yük bana fazlasıyla ağır geliyor. dün erkek arkadaşım benden ayrılmak istediğini söyledi. 15 aylık bi ilişkiydi. ilişkinin ilk 1 yılı bana inanılmaz değer verir yediğim içtiğim herşeyimle ilgilenirdi. fakat gereksiz çok fazla tartışmamız olurdu benim özür dilememe bile fırsat bırakmaz özür dilerdi tatlıya bağlardık fakat dediğim gibi farklı şehirlerdeydik ben üniversite okuyordum o ise dershaneye gidiyordu. beni her açıdan kısıtlardı ama ben kıskanılmayı severim yani yapma derse yapmam yapım bu ilgilenilmek herkesten fazla hoşuma gider. başak burcuyum bu arada.yaz tatilinde memleketime geldim iikimizde aynı şehirdeniz. ve okulu bıraktım memleketime atandığım için. yaz tatilinden itibaren kendisinde çok fazla değişiklik olmaya başladı örneğin eskisi gibi ilgi göstermemeye kavga ettigimizde haksız olsa bile ilk adımı atmamaya başladı. olayın şokuyla ve verdiğim değerle her zaman ilk adımı ben attım yanında oldum. bu yıl üniversiteyi kazandı ve başka bir ile gitti. geçen yılı da ayrı geçirmiştik fakat sonuçta ortam değişikliği olunca tartışmalarımız arttı. gene her zamanki gibi ayrılalım desem bile tamam sen bilirsin diyordu bn ayrılıyordum ve 5 gün dayanamayıp mesaj atıyordum çok sevmiştim ve inanılmaz bağlıydım..
kavgalarımız sırasında beni çok sinirlindirdiği zamanlarda 3 kez telefonumu kırdım bir kez de dengesizce şuan bile çok pişman olduğum hareketim oldu fakat ben bunları yaptığımda hep barıştık benim manyağımsın deyip alnımı öptü. bende özür dilerdim hep affederdi. fakat ben bunları yaptım diye o sütten çıkmış ak kaşık değildi hakaret ederdi o sinirle. ben telefon kırardım o kalp kırardı..
geçen gün bayram tatiline geldi. küçük beyaz bir yalan söylemiş bana kavga etmeyelim aramız açılmasın diye. buna tepki gösterince birkaç özür diledi ve arkasından pek çk hakaret etti. psikolojinin bozuk olduğunu düşünüyorum böyle bir insanla vakit geçiremem hayatımı sürdüremem senden soğudum yanındayken iyiydim ama uzaklaşınca tiksiniyorum. msjlaşmak istemiyorum sesini duymak istemiyorum böyle ağlamalarına sinir oluyorum ayrılmak istiyorum dedi. ondan ayrılmak istemediğimi ona ihtiyacım olduğunu onu çok sevdiğimi böyle bitmemesi gerektiğini söyledim.. o gün gidecekti yüzyüze ayrıl madem ayrılacaksan dedim. yüzyüze görüşmeye kalmadan barıştık yüzyüze görüştüğümüzde bu sözleri söylediği için çok pişman olduğunu çok sinirli olduğu için böyle söylediğini ilişkimizi beraber toparlayacağımızı söyledi. sonra bayram tatili bitti ve üni okuduğu şehire gitti. aradan 10 gün gçti yaklaşık. sürekli msjlaşıyoruz nomalde uzak olduğumuz uçun. ben istersen msjlaşmayalım dediğimde olmaz diyordu. dün gene saçma bir sebepten kavga etmeye başladık ve bana üstte yazdığım hakaretlerin hepsini gene etti olmayacak sevmiyorum vs dedi. o zaman gün benimle neden barıştın diye sorduğumda ise sen üzülme diye dedi iyice kötü oldum.pek çok hakaret etti. tamam sana hak veriyorum bitmesini istiyorsan bitsin dedim. mutluluklar diledi ve kapadı telefonu.
3 saat dayanabildim ve geri aradım. ayrılığın bile bir üslubunun olduğunu o davranışlarının hiç hş olmadığını insanca ayrılabileceğimizi söyledim. özür dilerim benden çabucak soğu diye bu kadar hakaret ettim ama ayrılık isteğim geçerli ve ciddiyim dedi. bende alıyrum ben barışalım demiyorum ama herşey güzellikle olsun dedim. haklısın dedi. çok iyi bir insan olduğumu onunda benimde hatalarım olduğu için ilişkimizin yürümeyeceğini söyledi. benim yüzümden pek çok erkek arkadaşını kaybettin onlarla aranı düzelt vs dedi. serkan isimli bir dostm vardı gerçekten iyi bir insandı. onunla aranı düzeltebilirsin mesela dedi facende takıl vs dedi. bu arada berkan üni okuyor muydu diye sordu. acaba onunla bir ilişkim olacağını mı düşündü? bende okuyordur haklısın kazanacağım arkadaşlarımı geri dedim. kendime değer vereceğim yoksa kimse bana değer vermez dedim. çok güzel düşünüyorsun dedi. insanlar ailelerini kaybediyorlar ne kadar acı bişey hem ayrılan tek insan biz değiliz haklısın dedim. evet kesinlikle dedi. gene mutluluklar diledi istersen önce sen kapat hadi bakalım dedi. normalde kapatamam byle durumlarda. tamam dedim. hoşcakal dedim ve kapadım.. ben geri istiyorum çünkü bana buunları söylese bile ilk 1 yıl harika bi ilişkimiz vardıı. ne yapmalıyım nasıl hareket etmeliyim şimdi..

Bence hiç bir şey yapmayın.Karşılıklı konuşarak ayrılmışınız ve bunu kabul etmeniz gerekir.

bu kadar mıydı yani. emek verdiğim mutlu zamanlar geçirdiğim ilişkimin sonu bu muydu geri dönüşü olamaz mı pek çok sey paylaşıp yorumlarda bulunmuşsunuz ben onu geri istiyorum öyle ya da böyle bi çaresi yok mu

Hiç bir şey sonsuz değildir.İnsanlar yıllarını verdikleri birlikteliklerini bile sonlandırabiliyor.Önemli olan saygı çerçevesinde ve kişiliğinizden ödün vermeden yarın yaptıklarınızdan pişman olmadan yaşamı idame ettirmek.Yaptığım yorumlar sizlerin hata yapmadan nasıl davranabileceğinize yardımcı olacak yazılar.Konunun başlığı sevdiğinizi geri getirme,okuduğunuzda sizlerin yanlışlarınızı görmeniz açısından faydalı bir yazılar.Yapılmaması gereken ne varsa yapılır.Sonrada ah vah ben ne yaptım diye pişmanlık.Derler ya zararın neresinden dönersen kardır.
Gençler bazen kabullenmekte zorlanıyor haklı olarak.Kabullendiğinizde kaliteli yaşamın farkına varıyor insan.Merkez sensin başkasını merkeze oturtursan sen diye bir şey kalmaz.Neden insanların seni üzmesine izin vereceksin.Karşınızdaki ayrılma kararını zaten önceden vermiş siz görmek istemiyorsunuz.Sonrasında birlikte bir karar için tekrar konuşuyorsunuz ve bitiriyorsunuz.Bitiren O değil birlikte verilen bir kararla olsun diye bilinç altınızı kodluyorsunuz.Aslında siz hiç bir şekilde ayrılığı kabul etmek istemiyorsunuz.
Zorla sevgi olmaz.Sevgi varsa bir şekilde geri gelecektir.Yoksa aramalarınız sadece sizi itici hale getirecektir.Karşınızdaki de kendini bulunmaz hint kumaşı sanacaktır.
Siz değer verdiğiniz sürece değerlidir.Aynı şekil sizin içinde geçerli.Bilmem anlatabildim mi.
Kendinizi geliştirmeye hedeflerinize ulaşmaya çalışın.Kısaca hayatınıza onsuzda dvam edebileceğinizi gösterin.Zaman ihtiyacınız var.

merhabaaaa bende de valla herkesteki dertten var beyaz atlı prensim ben sevdikçe kurbağa olduu
uzun zamndır bakıyorum bu başlığa hatta bentıprakın yazdırlarınıda iindrdm okuyorum birazz:)) biz 4 5 aydr nişanlıyız 4 yıllık ilşkimiz var zar zor nişanlandık beyfendi anca hazır oldu:)
ama son 2 yıldır hep ark ile geziyor bana hiç vakit ayırmıyor ayrılıncada aramıyor seda nasılsa barışcak diye zaten hep ben küsüp ayrılırım sonra gene ben ararım neyse bu sayfayı gördm geçen hafta uyguliim meşgul gibi davraniim kaçiim dedim eh kaçtımda özledi beni morali bozuldu bu kız nie böle die 3 4 gün böle gitti sonra ben bugn tanışma yıldönümümüz die msj attım hayırlı olsun bebiiş:) demiş bi gamsızkiii anlatamam ben rol yapıyorum ama o gerçek :) sanki benden önce bu sayfaya girmişte bana uyguluyor gibi herşeyi neyse bende kızdım sen allah bilir evlennce nasıl olursun die 2.gün aradı bende kızdım genee beni arama dedm kapadım aramıyor 2 gndr sağolsun napiim yaaa aslında çok iyi sever de beni sağolsun:) ama elindeyimm avcunda napsın benle uğraşıp arkadşlarıyla maç izlmk varken ay bi akıl verinn taktikleride tam uygulayamıomki fazla freshim:)

bir yıl önce biriyle tanıştım. başta çok iyi arkadaştık. arada sırada buluşup bir şeyler içip bol bol sohbet ediyorduk. ama ikimizin de hayatında başkaları vardı. uzun süredir devam eden heyecanı olmayan alışkanlıklar diyelim. sonra zaman geçtikçe birbirimize daha fazla vakit ayırmaya ve birbirimizi özlediğimizi fark ettik. hatta bir gün elimi tuttuğunda ne yapıyorsun demeden bende sıkıca tuttum elini. kendimi fena kaptırıyodum. birgün düşüncelerini açtı bana beni beğendiğini felan söyledi.kısmen flört ediyorduk ama sıkı bir dostlukla beraber. zamanla onu tanımaya başladım. hiç bi zaman ilişkilerini başkalarıyla birlikteliklerini sorgulamadım. giderse ruhum acıyacaktı biliyorum. zaman geçtikçe birgün görüşmeme kararı aldık. çünkü başka sorumluluklarımız vardı. görüşmeme talebi ondan geldi beni sevmediğini ondan bi şey beklememi biz diye bir şey olmadığını söyledi.çok kızdım,kırıldım...bir daha asla aramayacağımı söyledim...aramadım da...bu süre de ne mi yaptım? masterimin ders aşamasını tamamladım,kpssye hazırlandım fıstık gibi puan aldım. özledim mi? çok hem de çok...ama aramadım... o da aramadı...5 ay sonra aradı...hiç beklemediğim bi anda...özlediğini söyledi...iki kere çalıştığımın yerden geçmiş...felan filan işte...sonra 3 ay kadar daha görüştük. ama bende müthiş bi korku yine gidecek diye...bu yüzden çok da manyakça kontrol hareketleri geliştirdim. en sonunda dün müthiş konuşmayı yaptı...beni sevmediğini,bana bi aile veremeyeceğini,serserinin teki olduğunu,emeğimi başkasına vermem gerektiğini söyledi...bana değer verdiğini,akıllı bi insan olduğumu benmle konuşmaktan sohbet etmekten çok keyif aldığını ama benim için benimle görüşmeyeceğini söyledi. o kadar planımız vardı ki oysa neyse...ama ben ne yaptım bağırdım çağırdım hatta yalvardım gitme ne olur bu sefer yine gitme diye...mal daha önce aradın mı aramadın..öldün mü hayır. kimse hasretten ölmez...şimdi burda yazılanı yapacağım mesaj atıp bi ay beklemeye alacağım. kendime zarar veriyorum. farkındayım.

Evlenince de böyle ilgisiz devam ederse sürekli arkadaşlarına takılırsa hiç kızma.Zaten böyleydim diyecek.Şimdi her şey lay lay lom ama yarın???

İlk ayrıldığında sergilediğin tavrı sonrasında da yapsaydın.Olan olmuş bundan sonrasına bak canım.Bu arada iyi düşün bu insanla bir ömür geçer mi? Yarın yine gider düşüncesini kafandan atabilecekmisin.İki sefer aynı şeyi yaratmış.Kimbilir üçüncü dönüşünde sen aynı cümleleri kullanırsın belli mi olur.Zaman ilaç gibidir neler yaşarız ve yaşatırız.Dik durmaya devam.

mesaj atmayı düşünüyordum ama yüz yüze konuşalım dedi bende tavrı karşısında ya susup ayrıldıktan sonra mesajı atayım diyorum ya da mesajtakileri yüzüne söliyim diyorum ya da hiç bi şey olmamış gibi konuşup konuşma bittikten sonra gece atıyım mesajı bilemedim

sevgılım boğa burcu ben oğlak burcuyum.bır yıldır uzaktan uzaktan bakıyordum ona.çok hoşlanmıstım ondan.sonra bırgun cesaretımı topladım tanısmak ıstedıgımı soyledım.ilk cok sasırdı bişey demedı telefon numarasını ıstedım mesajlastık falan.hazıran ayından agustosa kadar cok ıyıydı aramız.sonra bırgun tartıştık 2.gune uzadı.ne kadar gonlunu aldıysamda tersledı benı en sonunda cıddı bır sekılde ayrılmak ıstedıgını barışmak ıstemedıgını benımle olmak ıstemedıgını soyledı.ağladım zırladım mantıklı ol dedım duygularımla degıl mantıgımla bu karara vardım istemiyorum senı dedı.ogun bıtırdım bende aramadım sormadım.3 aya kadar.sonra kendısı aradı benı hıc aramadın sormadın dedı.ayrılmak ıstedın ayrıldık dedım.1 ay tekrar cıkayım dıye cabaladı.ve çıkmaya başladık.7 haftadır cıkıyorduk.bu son 1 haftadır tartışmalarımız oldu.bırıncı tartışmada gonlunu aldım öpüştüm ilk kez onunla aramız cok ıyıydı.benım sınav haftam geldı çattı.6 gundur yuzyuze gorumedık ama ben ona hep mesaj atıyordum.ilgilendim hep.son 2 gundur cok soguktu hatta mnesajlarıma bıle cevap vermedı.gel konusalım sen kafanda sorunları bıtırmedın sanırım dedım.gelır gelmez sıkıldım bu ilişkiden ayrılma ıstıyorum dedı.rütin bir ilişki degıl bızımkısı hep kavga tartışma bıktım dedı.artık senı sevmıyorum 3 gunde sogudum bıttı sana sevgım dedı ayrılalım dedı.ev arkadasıyla konusmus oda sen nasıl oyle uzuluyorsun tartışmalarınızda demıs sevgılıme takma daha yenı cıkıyorsunuz bence buyutmeden ayrıl demıs.ve arkadasının ılışkısı 2 yıldır devam edıyor sureklı bizim ilşikimizle arkadasının ılışkısını kıyaslıyor.( ben ağlamaktan heder oldum ne dedıysem daha cok gıtmek ıstedı.son kez sarıldım ona zorla ayrıldık ama dusun dedım sana ara istediğin kadar olumlu yada olumsuz haber ver bana dedım.sen kendı yoluna gıt dedı.ayrıldı benden.ne yapmalıyım bılemıyorum çok sevıyorum onu yardım edın lutfen bır akıl verın

Madem yüzyüze görüşme talebi ondan gelmiş görüş bence.Kırıcı olmadan detaylara girmeden kısa bir görüşme olsun.Kendinle ilgili bilgi verme.O konuşsun önce sözünü kesip sakın cevap verme.Bakalım neler diyecek niyetini anla yani.Gizemli ve çok doğal ol.Kısa ve öz konuş.Verdiği karar saygı duyduğunu falan söylersin.Belki görüşmüşündür yorum biraz geç oldu.

Sen açık kapı bırakmışın.Her şekilde olumlu olumsuz haberdar et ne demek.Zaten olumsuz olduğunu söylemiş.Aramadan,sorgulamadan hayatına devam edeceksin canım.Zamana bırak herşeyi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…