Ben Sevgilimden ayrilali 2ci haftaya girdim. Onu hayatima cok zor soktum hic guvenmiyordum ama pesimden kostu durdu beni kazanana kadar suprizler yapti karsima cikti gullerle geldi.
Ben Belcikada Yasiyorum Sevgilim Hollandada 1saatlik mesafe var aramizda ona ragmen haftada 3x yanima gelirdi agladigimda bile supriz yapip kapimin onunde onu gorurdum.
Sonra zor olsada sevdim onu ama asik olmadi yazin sozlenmeyi dusunuyoduk butun ailesi benle ciddi olmadigina inaniyordu ama onlarida sasirtti herkezle beni tanistirdi arkadasinin dugununde ailesinle yakinlarinla cevresiyle herkezle
dansa kaldi ve daha bi cok seyler. Sonra bi gunu tartistik ayrilalim dedim oda kabul etti oda bende sogmustuk cok tartismaya baslamistik ilgisi cok azalmisti basta boyle degildi.
Birbirimize resti cektik ama telefonu kapatamadik bile konustuk bluff yapioduk aslinda ikimizde sonra bana msj geldi ondan seni seviyorum ister inan ister inanma eger ben senin yanina gelmeye azaltiysam bi neden vardir senden buyuk degildir ama elimde degildir diye.
pazartesi Oldu biz gorustuk 1bucuk saat konustuk beni omuzunda yatirdi beni sevdigini benden asla vazgecmiceni soyledi bu cocuk benim icin cok sey yapti onu asla kaybetmek istemiodum bana sevmeyi ogretti guvenmeyi ogretti herseyi onla yasadim gordum.
Konustuk ve hallettik hersey duzeldi birbirimizden vazgecemicemizi biliyoduk ama calismadigi halde parasi olmadigi halde ayda 8-9 kere yanima gelen cocuk Kasimda calismaya basladi parasida vardi ve bu gorusmeleri azalti 2x gelmeye dustu.
Sali gunu arkadasina beni cok sevdigini demis herseyin yolunda gittigini, persembe gunu beni aradi nezamandir konusmuyoz ozledim seni diye. BIz sabah beraber kalkar aksam beraber yatardik sbh birbirimizi uyandirir ise yollar sonra geri yatardik kim calisiyo yada calismiyosa her dakikamiz msjla gecerdi ve o gun geldi cuma gunu gene tartistik ilgi vermedigi icin ve ayrilalim dedi arkadasinla konustum o bile neye ugradigini sasirdm.
Vazgecmem dedim her kizin yaptigi gini agladim sordum seviyomusun beni ne seviyorum nede sevmiyorum dedi sonra bana bi laf etti o an bende bitirdim vazgectim ANNEM SENIN YANINA GELDIGIM BENZINE KIZIYO DEDI o an beynimden vuruldum paraliyken kizmayan annesi ise baslayinca buna laf etmeye baslamisti. Babasiz buyudugu icinde biraz anneye duskundur bizimki o an dedim yolun acik olsun.
Ve Suan Sadece IStedigim beni Sevdigine inandim 1TANE PISMANLIK MESAJI. Halen ne msj ne hal hatir hic bsy gelmedi kendime bunu yediremiyorum beni bukadar cabuk unuttumu. O gunden sonra ben ona bitane uzun msj attim ve bitti.
Arkadaslarinin facebooka giriyosa beni goruyodur ama ben onu goremiyorum kendime yediremiyorum biz severek ayrildik ama NEDEN onu asla geri kabul etmicem ama 1tane PISMANLIK MSJI GELIRMI SIZCE ?
Benim Sevgilim BOga burcu erkegi ben ise Terazi burcuyum
boğa burcu erkeklerının genelındemı var acaba bu facebookta engelleme durumu benım sevgılımde bogaydı bızde kasımın 16 sında ayrıldık ve hala mesaj falanda atmadı benı facedende engellemıs.ben onu goremıyorum facebokkta ılk ayrılmamızda gerı donmustu kendı bana mesaj yazıp tekrar barısalım dıye dıretmıstı.bu ayrılıkta sımdıye dek bır adım olmadı bugun ıtıbarıyle 18 gun oldu ayrılalı mesaj atmadı bende ayrıldıgımız gunden ıtıbaren hıc mesaj atmadım atmayıda dusunmuyorum bu konunun basında en az 30 gun sonra arayın demıs bende 30 gun beklıyorum ve sımdıye dek ne aradım ne mesaj attım nede karsısına cıktım 30 gun sonra aramayı dusunuyorum yada ayın 7 sınde 21 gun oluyor ıste tam tamına
bılmıyorum ıse yararmı ben toprak rumuzlu bayan bu konularda bılgılı baya ona danısmak gerekıyor o ne dusunuyor acaba dogru dusunmusum yada yapmısım bılmıyorum
seymacemal daha öncede yazdım sanırım.Kabullenmek zordur biliyorum.O bitirmişti gitmiyor sıkıldım demişti.Olmayınca olmuyor zorlamayın.Kırşehirli sizde beklemeyin.Msj gelse biraz gururunuz okşanacak.Kızlar yapmayın kendinize değer verin.Kovalamayın, isteyen sizi kovalasın.Kaçan kovalanır misali.Kolay değil ama ne yapalım.Ağlayıp sızlamakla,yalvarmakla sürekli onları düşünmekle geri geleceklerse hep birlikte yapalım dönsünler.Bunlar sizin için zaman kaybı.Giden hayatına devam ediyor ya siz?
seymacemal daha öncede yazdım sanırım.Kabullenmek zordur biliyorum.O bitirmişti gitmiyor sıkıldım demişti.Olmayınca olmuyor zorlamayın.Kırşehirli sizde beklemeyin.Msj gelse biraz gururunuz okşanacak.Kızlar yapmayın kendinize değer verin.Kovalamayın, isteyen sizi kovalasın.Kaçan kovalanır misali.Kolay değil ama ne yapalım.Ağlayıp sızlamakla,yalvarmakla sürekli onları düşünmekle geri geleceklerse hep birlikte yapalım dönsünler.Bunlar sizin için zaman kaybı.Giden hayatına devam ediyor ya siz?
bu konunun acılma nedenı eskı sevgılıyı getırme yolları degılmı ılk yorumlarda sız bu konuyla ılgılı detayları yazmıssınız bentoprak sımdı bu dedıklerınızle ılk yorular bırbırını tutmuyorkı.ıyıce kafam karıstı valla
Kızlar peşlerinden sakın koşmayın..herkes unutuluyo..Evet hala acılar içindeyim 6 ay olmasına rağmen hemde..Zamanında yalvardım ama hiç bir işe yaramadı onun egosunu tatmin etmekten başka..Bekleyelim mutlaka dönecekler..
Canım aynı durumdayız seninle. Bende senin yaptıklarının aynılarını yaptım hatta daha fazlasını. Tek isteğim birleşmesek bile onun pişman olduğunu görmek, duymak demişsin yaa bende bunu çok istiyorum. Erkekler bizim gibi değil işte canım çok çabuk unutuyorlar. Biz ağlasak da zırlasak da ne yaparsak yapalım hiç bi önemi yok onlar için.
Yemin ederim tepki vermemek , susmak için dişlerimi sıkıyorum.Sabrı bu kadar zorlanır bi insanın.cidden en fazla bu kadar zorlanabilir.niye şaşırıyosam bende bi alemim.Umarım sessiz kalmam seni benim kadar delirtir.
Susmakta bir tepkidir.Bazen tepkilerin en güzelidir hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?