Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

Ben Sevgilimden ayrilali 2ci haftaya girdim. Onu hayatima cok zor soktum hic guvenmiyordum ama pesimden kostu durdu beni kazanana kadar suprizler yapti karsima cikti gullerle geldi.
Ben Belcikada Yasiyorum Sevgilim Hollandada 1saatlik mesafe var aramizda ona ragmen haftada 3x yanima gelirdi agladigimda bile supriz yapip kapimin onunde onu gorurdum.
Sonra zor olsada sevdim onu ama asik olmadi yazin sozlenmeyi dusunuyoduk butun ailesi benle ciddi olmadigina inaniyordu ama onlarida sasirtti herkezle beni tanistirdi arkadasinin dugununde ailesinle yakinlarinla cevresiyle herkezle
dansa kaldi ve daha bi cok seyler. Sonra bi gunu tartistik ayrilalim dedim oda kabul etti oda bende sogmustuk cok tartismaya baslamistik ilgisi cok azalmisti basta boyle degildi.
Birbirimize resti cektik ama telefonu kapatamadik bile konustuk bluff yapioduk aslinda ikimizde sonra bana msj geldi ondan seni seviyorum ister inan ister inanma eger ben senin yanina gelmeye azaltiysam bi neden vardir senden buyuk degildir ama elimde degildir diye.
pazartesi Oldu biz gorustuk 1bucuk saat konustuk beni omuzunda yatirdi beni sevdigini benden asla vazgecmiceni soyledi bu cocuk benim icin cok sey yapti onu asla kaybetmek istemiodum bana sevmeyi ogretti guvenmeyi ogretti herseyi onla yasadim gordum.
Konustuk ve hallettik hersey duzeldi birbirimizden vazgecemicemizi biliyoduk ama calismadigi halde parasi olmadigi halde ayda 8-9 kere yanima gelen cocuk Kasimda calismaya basladi parasida vardi ve bu gorusmeleri azalti 2x gelmeye dustu.
Sali gunu arkadasina beni cok sevdigini demis herseyin yolunda gittigini, persembe gunu beni aradi nezamandir konusmuyoz ozledim seni diye. BIz sabah beraber kalkar aksam beraber yatardik sbh birbirimizi uyandirir ise yollar sonra geri yatardik kim calisiyo yada calismiyosa her dakikamiz msjla gecerdi ve o gun geldi cuma gunu gene tartistik ilgi vermedigi icin ve ayrilalim dedi arkadasinla konustum o bile neye ugradigini sasirdm.
Vazgecmem dedim her kizin yaptigi gini agladim sordum seviyomusun beni ne seviyorum nede sevmiyorum dedi sonra bana bi laf etti o an bende bitirdim vazgectim ANNEM SENIN YANINA GELDIGIM BENZINE KIZIYO DEDI o an beynimden vuruldum paraliyken kizmayan annesi ise baslayinca buna laf etmeye baslamisti. Babasiz buyudugu icinde biraz anneye duskundur bizimki o an dedim yolun acik olsun.
Ve Suan Sadece IStedigim beni Sevdigine inandim 1TANE PISMANLIK MESAJI. Halen ne msj ne hal hatir hic bsy gelmedi kendime bunu yediremiyorum beni bukadar cabuk unuttumu. O gunden sonra ben ona bitane uzun msj attim ve bitti.
Arkadaslarinin facebooka giriyosa beni goruyodur ama ben onu goremiyorum kendime yediremiyorum biz severek ayrildik ama NEDEN onu asla geri kabul etmicem ama 1tane PISMANLIK MSJI GELIRMI SIZCE ?
Benim Sevgilim BOga burcu erkegi ben ise Terazi burcuyum

Son düzenleme:

boğa burcu erkeklerının genelındemı var acaba bu facebookta engelleme durumu benım sevgılımde bogaydı bızde kasımın 16 sında ayrıldık ve hala mesaj falanda atmadı benı facedende engellemıs.ben onu goremıyorum facebokkta ılk ayrılmamızda gerı donmustu kendı bana mesaj yazıp tekrar barısalım dıye dıretmıstı.bu ayrılıkta sımdıye dek bır adım olmadı bugun ıtıbarıyle 18 gun oldu ayrılalı mesaj atmadı bende ayrıldıgımız gunden ıtıbaren hıc mesaj atmadım atmayıda dusunmuyorum bu konunun basında en az 30 gun sonra arayın demıs bende 30 gun beklıyorum ve sımdıye dek ne aradım ne mesaj attım nede karsısına cıktım 30 gun sonra aramayı dusunuyorum yada ayın 7 sınde 21 gun oluyor ıste tam tamına
bılmıyorum ıse yararmı ben toprak rumuzlu bayan bu konularda bılgılı baya ona danısmak gerekıyor o ne dusunuyor acaba dogru dusunmusum yada yapmısım bılmıyorum

Neyazikki benimki beni engellememis ben onu sildigim icin arkadasliktan artik goremiyorum ama arkadaslarinin facebooktan onu gorebiliyorum nezaman bi resim cekinse arkadasi olmasa bile o resimde illaki etiketliyor
Dun bunu gordum yasadim birden facebooka girince onun resminle karsilastim canimi actti ama kendimi engelledim gene bisey yapmadim. Sonucta bitiren o neden o etiketlemeler felan cocukca davranislar beraberken yapmadigi seyleri yapiyo.
Bunlardan biride icki icmezdi ben hic demedim icme yapma benden once zaten tovbeliydi tanistigimzide ama ne gorim bittikten iki gun sonra elinde biri sisesi sasirdim kaldim sadece acidim ona karsi NEDEN? :S
Benim istegim onunla geri olmak degil kesinlikle bikere olmadiysa bidaha olmaz ben onu hayatima cok zor soktum 3Sene sonra birini sevdim bunu biliyodu pesimden kostu gel guvenmeyi beraber atlatalim felan...
Benim istegim sadece bi mesaj bi uzur yada bi neden ? Canima acitanda her dakka her saat konusuyorduk hicmi benim yoklugumu hissetmiyo cunku ilk kez oda boyle Sevdi. Bende BenToprakin dusuncelerini okuyunca guvendigim icin yazdim buraya ins cevap verir kisa surede.

seymacemal daha öncede yazdım sanırım.Kabullenmek zordur biliyorum.O bitirmişti gitmiyor sıkıldım demişti.Olmayınca olmuyor zorlamayın.Kırşehirli sizde beklemeyin.Msj gelse biraz gururunuz okşanacak.Kızlar yapmayın kendinize değer verin.Kovalamayın, isteyen sizi kovalasın.Kaçan kovalanır misali.Kolay değil ama ne yapalım.Ağlayıp sızlamakla,yalvarmakla sürekli onları düşünmekle geri geleceklerse hep birlikte yapalım dönsünler.Bunlar sizin için zaman kaybı.Giden hayatına devam ediyor ya siz?

Son düzenleme:

Geri gelmicekler gelseler bile hicbizaman eskisi gibi olmicak bikere giden bidah gider. Bu dediklerinin hicbirini yapmadim iyikide yapmadim belki dediginiz gibi o bi msj gururumu oksicak belki yeni oldugu icin biteli bunu bekliyorum istiyorum 1-2hafta sonra bunu bile istemicem cunku tek istegim bitane mesaj Neden ve pismanlik ama oda zamanla gececek ve onu bile istemeyip mutlu devam edecem yoluma !!

bu konunun acılma nedenı eskı sevgılıyı getırme yolları degılmı ılk yorumlarda sız bu konuyla ılgılı detayları yazmıssınız bentoprak sımdı bu dedıklerınızle ılk yorular bırbırını tutmuyorkı.ıyıce kafam karıstı valla

Bu sadece başlık canım içeriğini iyice okursan anlayacaksın ki hata yapmamanız için bilgilendirme.Neyi yapıp neyi yapmamanız gerektiğini anlatan bir yazı.Herkesin ayrılık hikayesi farklı.İçerikte kendine uygun bir bölüm mutlaka vardır.Benim yazıyı paylaşmaktaki amacım gençlere yardımcı olmaktı.Yarın keşkeleriniz olmasın diye,kişiliğinizden ödün vermeyin diye,kendinize değer değer verip mutluluğu içinizde arayın diye.Merkezinize kimseyi koymayıp kendiniz merkez olun diye.Yaşam kısa ve size verilen bu armağını layıkı ile kullanın diye.Bunları anlatmaya çalıştım sayfalarda yorumlarımda canım.

Kızlar peşlerinden sakın koşmayın..herkes unutuluyo..Evet hala acılar içindeyim 6 ay olmasına rağmen hemde..Zamanında yalvardım ama hiç bir işe yaramadı onun egosunu tatmin etmekten başka..Bekleyelim mutlaka dönecekler..

Standart yardıma ihtiyacım var hemde çok

Hani bilirsin ayrılmak belki de en doğru karar bilirsin bilirsin de bir türlü ayrılamazsın sanırım bu benim her ne kadar söylemek acı olsa da onunla ayrılığımızın üzerinden 7 ay geçti ama hala acı taa yüreğimde ne yazık ki aslında hikayemi kim dinlese ayrıldığına sevin diyor belkide sizde okuyunca aynı şeyi düşüneceksiniz bilmiyorum ama kötüyüm işte hemde çok kötü belkide kendime acı çektirmeyi seviyorum o kadar stresli o kadar karmakarışık bir ilişki yaşadım ki başlaması da bitmesi de karmakarışık Evet başlıyorum hikayemin kesitine kesit diyorum çünkü hani derler ya yazsam roman olur diye öle işte...
onunla İnternet ortamında tanıştık bir farklılık vardı daha önce yaşamadığım cinsten nefes bile alırken neredeyse haber veriyorduk o kadar uzun konuşmalar yapıyorduk ki artık konuşa konuşa illaki bir problem çıkıyordu. Bide karşındaki kişi takıntılı bir kişilik ise her dakika neredeyse havadis veriyordum bir yere çıkarken önce çıka-cam diye sonra çıktım diye gideceğim yere varınca ve eve gelince işin garip tarafı bunları yaptığım pek çok an zaten annem yanımda olmasına rağmen neden annem diyorum çünkü hadi yalnız çıksam kıskançlık diyebilirsiniz diye ..Bir kez dikkat etme kavgalar gürültüler bağırmalar.. Ama katlanıyorum dikkat ediyorum haber vermeye o mu oda veriyor haber arkadaşıyla çıksa bile bana arkadaşının erkek olduğunu kanıtlamak istercesine sesini dinlettiriyor ya tamam da ben zaten buna gerek duymuyorum ki bana söylemesi yeterli.Sonra anlıyorum ki aslında bunların hepsi yaşadığı kuşkuculuk ve güvensizliğin etkisiymiş ilk buluşmada anladım bana yaşadığı olumsuzlukları anlattı bir sevgilisinin uzaktan akrabasıyla ilişkisi olduğunu öğrendiğini,bir sevgilisinin hocasıyla ilişkiye girdiğini,birinin bakireyim diyip kaç yıllık sevgilisiyle birlikte olduğunu falan falan öyle şeyler anlattı ki ağzım açık kaldı napayım hep arızalar karşıma çıktı o gece bir sürprizle karşılaşır mıyız dedi şok oldum ya bu ne ilk buluşmada ne sürprizi başkası olsa o an çekip gider dimi gitmedim kaldım böle böle hiç bir zaman kuşkulardan güvensizliklerden arınamadı sürekli eskiyi öğrenmek istedi kaç sevgilin oldu yakınlaşma oldu mu ne kadar yakınlaşma oldu evine gittin mi onda kaldın mı ya tamam da kişi ilk başta ailesinin onurunu düşünür Allah'ıma şükürler olsun ne ailemi nede kendimin yüzünü yere indirecek bir şey yapmadım yapmam da ama anlamadı ona bunu defalarca anlatıyordum tastiklettiriyordu sonrada rahatlıyordu bende bunun yaşadığı travmalardan olduğunu düşünerek defalarca anlatıyordum sonrafarklı bir anda tekrar benzer şeyler yine yapılan açıklamalar böle böle gitgellerle dolu bir ilişki ve sonrasında nişanlanma aslında şunu anladım kişi kendinden eminse karşındaki kişinin yanlış anlamasını düzeltebilir gibi geliyor dimi işte bu çok büyük bir yalan sen ne söylersen söyle anlattıkların ancak karşındaki kişinin anlayabileceği kadar ne yazık ki yada ne yerleştirmişse kafasına ona inanıyor.Yetişme tarzım olarak mutasıp bir kişiyim ona da mesafeli davrandım ama onu beğenmediğime getirdi konuyu kapris yaptı bende biraz iplerimi gevşettim nişanlıydık sonuçta onun çok yoğun duygularına biraz da olsa karşılık vermeye başladım off allahım nekadar hata etmişim ona yaklaşmayınca hatalı oluyordum mesafeleri indirdim yavaş yavaş belli kalıplar içersinde o anlar mutluyuz sandım herşeyler alındı eviliğe bir adım kaldı sonrası mı olmadık bir şeyden tartışma çıktı yine dindiremediği kafasında kurduğu kuramcamalar ayrıldık iki ay sonra onu aradım hakaretler beni evleneceği kızı rencide edecek kelimeler başkasıyla yatağa girdiğini anladım bu yaşa kadar senin gibi biri iki sevgiliyle gelmez daha da seninle işim olmaz daha neler neler allahım o an yanımda arkadaşım olmasa yemin ediyorum ki kendimi bir arabanın altına atabilirdim birşey yapamadım hiçbirini hakketmedim günahımı alıyorsun diyebildim sadece ahirette hesaplaşırsın dedi bağırdı hayatımı birleştirmek istediğim daha önce ki ayrılıklarımızda yalvaran ağlayan dizlerimin önüne kadar eğilen adam bana neler söyledi böle yemin ediyorum allah şahidim olsun ki ona bunları söylemesine sebeb olacak en ufak bir yanlışım olmadı tek yanlışım onunla özel şeyler paylaşmak oldu belkide onunla yaşadım için eski sevgilimle de yaşamış olabileceğimi düşünmesiydi...Şimdi çok yalnız ve üzgünüm kırgınım adını koyamıyorum ama onun pişman olup daha öncekiler gibi gelmesini istiyorum belkide üzerime attığı çamurdan kurtulmak belkide evliliğe kendimi bu kadar hazırlamış olmam bilmiyorum belkide bu yaptıklarının psikolojik sıkıntı yaşamasından olduğuna inanmam ilk başta ona çok kızgındım şimdi ise acıma duygusu oluştu neyim delimiyim bilmiyorum

Standart yardıma ihtiyacım var hemde çok

Hani bilirsin ayrılmak belki de en doğru karar bilirsin bilirsin de bir türlü ayrılamazsın sanırım bu benim her ne kadar söylemek acı olsa da onunla ayrılığımızın üzerinden 7 ay geçti ama hala acı taa yüreğimde ne yazık ki aslında hikayemi kim dinlese ayrıldığına sevin diyor belkide sizde okuyunca aynı şeyi düşüneceksiniz bilmiyorum ama kötüyüm işte hemde çok kötü belkide kendime acı çektirmeyi seviyorum o kadar stresli o kadar karmakarışık bir ilişki yaşadım ki başlaması da bitmesi de karmakarışık Evet başlıyorum hikayemin kesitine kesit diyorum çünkü hani derler ya yazsam roman olur diye öle işte...
onunla İnternet ortamında tanıştık bir farklılık vardı daha önce yaşamadığım cinsten nefes bile alırken neredeyse haber veriyorduk o kadar uzun konuşmalar yapıyorduk ki artık konuşa konuşa illaki bir problem çıkıyordu. Bide karşındaki kişi takıntılı bir kişilik ise her dakika neredeyse havadis veriyordum bir yere çıkarken önce çıka-cam diye sonra çıktım diye gideceğim yere varınca ve eve gelince işin garip tarafı bunları yaptığım pek çok an zaten annem yanımda olmasına rağmen neden annem diyorum çünkü hadi yalnız çıksam kıskançlık diyebilirsiniz diye ..Bir kez dikkat etme kavgalar gürültüler bağırmalar.. Ama katlanıyorum dikkat ediyorum haber vermeye o mu oda veriyor haber arkadaşıyla çıksa bile bana arkadaşının erkek olduğunu kanıtlamak istercesine sesini dinlettiriyor ya tamam da ben zaten buna gerek duymuyorum ki bana söylemesi yeterli.Sonra anlıyorum ki aslında bunların hepsi yaşadığı kuşkuculuk ve güvensizliğin etkisiymiş ilk buluşmada anladım bana yaşadığı olumsuzlukları anlattı bir sevgilisinin uzaktan akrabasıyla ilişkisi olduğunu öğrendiğini,bir sevgilisinin hocasıyla ilişkiye girdiğini,birinin bakireyim diyip kaç yıllık sevgilisiyle birlikte olduğunu falan falan öyle şeyler anlattı ki ağzım açık kaldı napayım hep arızalar karşıma çıktı o gece bir sürprizle karşılaşır mıyız dedi şok oldum ya bu ne ilk buluşmada ne sürprizi başkası olsa o an çekip gider dimi gitmedim kaldım böle böle hiç bir zaman kuşkulardan güvensizliklerden arınamadı sürekli eskiyi öğrenmek istedi kaç sevgilin oldu yakınlaşma oldu mu ne kadar yakınlaşma oldu evine gittin mi onda kaldın mı ya tamam da kişi ilk başta ailesinin onurunu düşünür Allah'ıma şükürler olsun ne ailemi nede kendimin yüzünü yere indirecek bir şey yapmadım yapmam da ama anlamadı ona bunu defalarca anlatıyordum tastiklettiriyordu sonrada rahatlıyordu bende bunun yaşadığı travmalardan olduğunu düşünerek defalarca anlatıyordum sonrafarklı bir anda tekrar benzer şeyler yine yapılan açıklamalar böle böle gitgellerle dolu bir ilişki ve sonrasında nişanlanma aslında şunu anladım kişi kendinden eminse karşındaki kişinin yanlış anlamasını düzeltebilir gibi geliyor dimi işte bu çok büyük bir yalan sen ne söylersen söyle anlattıkların ancak karşındaki kişinin anlayabileceği kadar ne yazık ki yada ne yerleştirmişse kafasına ona inanıyor.Yetişme tarzım olarak mutasıp bir kişiyim ona da mesafeli davrandım ama onu beğenmediğime getirdi konuyu kapris yaptı bende biraz iplerimi gevşettim nişanlıydık sonuçta onun çok yoğun duygularına biraz da olsa karşılık vermeye başladım off allahım nekadar hata etmişim ona yaklaşmayınca hatalı oluyordum mesafeleri indirdim yavaş yavaş belli kalıplar içersinde o anlar mutluyuz sandım herşeyler alındı eviliğe bir adım kaldı sonrası mı olmadık bir şeyden tartışma çıktı yine dindiremediği kafasında kurduğu kuramcamalar ayrıldık iki ay sonra onu aradım hakaretler beni evleneceği kızı rencide edecek kelimeler başkasıyla yatağa girdiğini anladım bu yaşa kadar senin gibi biri iki sevgiliyle gelmez daha da seninle işim olmaz daha neler neler allahım o an yanımda arkadaşım olmasa yemin ediyorum ki kendimi bir arabanın altına atabilirdim birşey yapamadım hiçbirini hakketmedim günahımı alıyorsun diyebildim sadece ahirette hesaplaşırsın dedi bağırdı hayatımı birleştirmek istediğim daha önce ki ayrılıklarımızda yalvaran ağlayan dizlerimin önüne kadar eğilen adam bana neler söyledi böle yemin ediyorum allah şahidim olsun ki ona bunları söylemesine sebeb olacak en ufak bir yanlışım olmadı tek yanlışım onunla özel şeyler paylaşmak oldu belkide onunla yaşadım için eski sevgilimle de yaşamış olabileceğimi düşünmesiydi...Şimdi çok yalnız ve üzgünüm kırgınım adını koyamıyorum ama onun pişman olup daha öncekiler gibi gelmesini istiyorum belkide üzerime attığı çamurdan kurtulmak belkide evliliğe kendimi bu kadar hazırlamış olmam bilmiyorum belkide bu yaptıklarının psikolojik sıkıntı yaşamasından olduğuna inanmam ilk başta ona çok kızgındım şimdi ise acıma duygusu oluştu neyim delimiyim bilmiyorum

cidden böle mi düşünüyorsunuz 7 ay oldu mutlaka dönerler mi umarım dediğiniz gibi olur çünkü bende aradım bir işe yaramadı aynı dediğniz gibi egosunu tatmin ettim ve aynı sizin gibi acılar içindeyim hala iiçimde yanıyor engel olamıyorum gözyaşlarıma sürekli bir ağlama hissi kendime kızıyorum ama elimde değilki neden neden sorusu kulaklarımda çınlıyor

başlıktada yazıldığı gibi sizi terkeden.. beni terkeden adamı ne diye kovalayım hala küslük kırılma vs olsa hadi neyse anlarım da adam zaten silkelemiş beni kendinden kaçarak uzaklaşmış resmen o bana dönebilmek için yollar arasın..terk eden adam bıkmış adamdır arkadaşlar resmen bi kaçış yolu kollar her yolu da dener biz bayanlar görmemekte ısrar edip bide kendimizi suçlayıp kendimizde ararız günahı dolayısıyla terkeden adam onca kaçış çabasından dolayı birsürü saydırır giderken kimse ağzı ballı ayrılmıyo atıyorum ilk mesajda klasik sen benden iyilerine layıksın diyorsa ki bunda bile kendini belli ediyor 2.mesajı direk off sıktın ama yeter yakamı bırak gibi bişi olacaktır o yüzden bırakn gidene yol yakışır çok sevse zaten ayrılamaz..ayyhh nede çok yaşamış görmüşler gibi yazmışım ama yanlış anlaşılmasın kızlar normalde çok yapıcı olmayı yeğleyen biriyimdir iyi düşünmeyi gereken her türlü fedakarlığı yapmayı ki yapıyorumda bunu çok şükür mutlu bi hayatım var ama konuyu görünce dayanamadım başlık bile felaket bi çelişki içinde..

bende cok yaptım iki yıl pesinden köpek gibi kostum en sonunda yeter artık aglasamda zırlasamda artık aramıcam deyıp kendımı tuttum 2 ay aramadım. sımdı bana ıkı hafta once donup sewdıyını soyledı.onu aramadıgım wakıt baskasını buldumu zannetmış.erkekler hepsi aynı sizde aynısını yaparsanız pozitif sonuc alırsınız

Beende bundan 6ay oncesine kadr ayrilalim diyen insanla ekim gibi tekrardan konusmaya basladim.sora biz yine bi sure konusmadik.20gun once falan yine konusmaya basladik.ama simdi yine konusmuoruz.kendime cokk kiziorm bu konuda bi kere birakio gitmis yine tekrardan hayatima soktugum icin.ama sevince yapamadim.simdide yine uzuluorm

1,5 yıl önce burayı 10dan fazla okumustum herhalde. hep bir umut gelir mi arar mı diye bekledim. bu zaman dilimi içinde ne ben onu aradım ne de o beni. taaa kii 15 gün öncesine kadar. aradı,terslediğim halde şakaya vurup zorladı, bulusmak ıstedi. gururundan her ne kadar pişmanım diyemese de sözleriyle anladım. 1,5 yıl önce nolur, ne olursa olsun gelsin diye yalvaran ben istemedim onu,geri çevirdim neden mi zaman geçince anlıyoruz ki eskisi giibi olamıyor insan hani derler ya bir film 2. 3. kez izlediğinde aynı heyecanı vermiyor,sonunu biliyorsun ya aynı o oldu işte. pişman olur muyum bilmiyorum ilerde ama verebilceğim en doğru karar buydu onun beni artık daha fazla üzemeyeceğini söyleyip hayatımdan tamamen çkardım. geri dönmesi rahatlattı mı evet en azından aynı acıyı o da yaşadı.inanın bu bana yetti de arttı bile.

Yemin ederim tepki vermemek , susmak için dişlerimi sıkıyorum.Sabrı bu kadar zorlanır bi insanın.cidden en fazla bu kadar zorlanabilir.niye şaşırıyosam bende bi alemim.Umarım sessiz kalmam seni benim kadar delirtir.

Susmakta bir tepkidir.Bazen tepkilerin en güzelidir hatta.

mrb kızlar ben nerdeyse 8 9 aydır girmiorum burada konuşulanları hep okudum ama :) bende girip burda bentoprak ın yazısını okuyup uygulamaya çalışmış becerememıştım :) 6 ay kadar sevgılımle ayrı kaldık başlarda donmesını bekledım 6 yıllık bi ilişkiydi ayrılığı kendime kabul ettirmem zor oldu cunku hayatımın bı parçası olmuştu. neyse uzatmayım sonrasında ben vazgeçtim beklemekten istemekten ve hayatıma yon vermeye çalıştım tabı ıstemeden de olsa bentoprak ın taktıklerını yapmışım galıba farkında deılım cunku rol yapınca olmaz gerçek olması gerekıo bunların gerçekten hayatından çıkardığını hıssetmen gerekıyor. Ama sonra çok uzun surmedı benı aradı açmadım ölü taklidi yaptım öyle tepkisizdim ki aramalarını meşgule bıle almıyordum. kapıma geldi bekledı gunlerce benden haber alamadı yaşayıp yaşamadığımı arkadaşlarıma sormaya başladı ama ben gerçekten sesını duymak ıstememıştım yenık duserım dıye sonra gorusmeyı kabul ettım zor bır surectı kendıne ınanmam ıcın çok uğraştı ayrıyken yaptığı oyunlara ınandığım için şuan kendıme kızıyorum hala vee sonuç olarak bana evlenme teklif etti ve ikna etti beni şuan nişanlıyız ve ıkı ay sonra kısmet olursa tabı evlenıcez benım burdakı arkadaşlara soylemeye çalıştığım şu ki gerçekten yok edin hayatınızdan ve yok olun zaten ıkı şekildede bizim için iyi olan bu gelirse bu şekılde gelıor gelmezsede zaten sız hayatınıza kaptırıp gıdıorsunuz ben çok zorladım 3 ay uzulduysem altı ay surundurdum ama sonuç bu oldu Allah hepimiz için hayırlısını versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…