- 20 Şubat 2010
- 33.258
- 6.524
- 773
mrb kızlar ben nerdeyse 8 9 aydır girmiorum burada konuşulanları hep okudum ama :) bende girip burda bentoprak ın yazısını okuyup uygulamaya çalışmış becerememıştım :) 6 ay kadar sevgılımle ayrı kaldık başlarda donmesını bekledım 6 yıllık bi ilişkiydi ayrılığı kendime kabul ettirmem zor oldu cunku hayatımın bı parçası olmuştu. neyse uzatmayım sonrasında ben vazgeçtim beklemekten istemekten ve hayatıma yon vermeye çalıştım tabı ıstemeden de olsa bentoprak ın taktıklerını yapmışım galıba farkında deılım cunku rol yapınca olmaz gerçek olması gerekıo bunların gerçekten hayatından çıkardığını hıssetmen gerekıyor. Ama sonra çok uzun surmedı benı aradı açmadım ölü taklidi yaptım öyle tepkisizdim ki aramalarını meşgule bıle almıyordum. kapıma geldi bekledı gunlerce benden haber alamadı yaşayıp yaşamadığımı arkadaşlarıma sormaya başladı ama ben gerçekten sesını duymak ıstememıştım yenık duserım dıye sonra gorusmeyı kabul ettım zor bır surectı kendıne ınanmam ıcın çok uğraştı ayrıyken yaptığı oyunlara ınandığım için şuan kendıme kızıyorum hala vee sonuç olarak bana evlenme teklif etti ve ikna etti beni şuan nişanlıyız ve ıkı ay sonra kısmet olursa tabı evlenıcez benım burdakı arkadaşlara soylemeye çalıştığım şu ki gerçekten yok edin hayatınızdan ve yok olun zaten ıkı şekildede bizim için iyi olan bu gelirse bu şekılde gelıor gelmezsede zaten sız hayatınıza kaptırıp gıdıorsunuz ben çok zorladım 3 ay uzulduysem altı ay surundurdum ama sonuç bu oldu Allah hepimiz için hayırlısını versin..
Birinin bana yol göstermesi lazım !
Ben bir çoçuk seviyorum ama bu cocuk beni eski sevgilisi için terk etmişdi daha çok yeniyken. o kızla yürümücegini biliyordum baya sorunluydu ..umut ettim beni birgün arıcak diye aşk acısı içindeydim 3 ay sonra birgün aradı pişmanlık içinde ..bir kere görüştük hayla hislerim aynı ona karşı onunda aynı bunu hiseder insan tekrar bişiler başlamak istedik ama ben eskisi gibi güvenemem onu görmeme kararımı söyledim aglayarak bidaha böyle bişeye katlanamıcagımı söyledim seni sevmeme ragmen uzak durmam lazım dedim .. oda sen böyle istiyorsan öyle olsun dedi! sonra gözüme bişiy çarpmıştı yalnış anladım güya laf soktum kıskançlık yaptım biraz atışdık bida selam sabah yok beni sil hafızandan dedi tamam dedim artık umut yok zaten bu ilişkiden gözüyle bakıyordum ama hergun onu düşünüyorum ne yazıkki :) 2 hafta felan oldu yine aradı şaşırdım açıkcası sizce böyle git gelli ilişki olurmu akıl lazım beynim patlıcak gibi bu yüzden başkalarını itiyorum son 6 aydır aklımdan çıkmıyorr resmen
hiç aşık olamam dedigim kişiye aşık oldum en kötüsüde bu :S
Sizi terkeden sevgilinizin size dönmesini beklemeyin, yazık edersiniz kendinize, tüm tecrübelerle sabittir.
Biliyorum ve hatta yaşıyorum ki bu çok zor, imkansız değil mi?
Bir de şöyle düşünün; geri gelse ne olacak?
Bitirilmek istenip devam eden ilişkinizin eskisinden daha iyiyi geçtim, eskisi gibi devam edeceğini mi sanıyosunuz.
Gerçeği sizde biliyorsunuz.
aynen katılıyorum sana canım başlık baştan falso zaten..
giden değil terkeden o hala neyin peşinde olacam bırak gitsin
gidene yol yakışır er yada geç aslında en baştan beri bildiği gerçekle yüzleşecek zaten
1kitabı değilde habire aynı sayfayı çevir çevir oku ! anlamı yok...
Gönül istiyo ki o olsun hep, ama maalesef öyle olmadı, gitti.
Şimdi geri dönse gitmesine sebep olan şeyler yok mu olmuş olacak; hayır.
Peki bu sebepler kısa süre içinde tekrar su yüzüne çıkmayacak mı; evet.
Bu şartlarda beni gene terkedicek mi; evet.
Yani kısaca ne değişecek? ben tekrar tekrar aynı acıyı yaşamaya devam edicem. her seferinde en başa.
haklısın canım
bunlar hep tecrübe oluyor insana
daha doğrusu acıyla olgunlaşıyon ama
Allah doğru insanı çıkarıyor insanın karşısına ve
sen bu insanı daha ilk gördüğünde bile yıllardır tanıyormuşsun
canın kanınmış gibi geliyor ve olması gereken hayatı yaşıyorsun sonra..
Ne diyeyim Allah inşallah bana da o günleri gösterir, şimdilik acıyla yaşıyorum belki büyüyorum, henüz bilmiyorum
zaferi hep kalan elde eder giden yenilmiştir
boşver canım inşallah atlatırsın sende bu zamnları
hazır baharda yaklaşıyor aşk mevsimi derler ya umarım kendi eşini bulur mutlu olursun
Kaçmak en güzel yaptıkları şey.Üstünde durmaya değmez.Gelsede geri döner.Hayat devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?