Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

İşte esas mesele karşındaki insana bağımlılığından kurtulabilekte, onsuz yapabildiğini, kendi başına çok mutlu ve güçlü durabildiğini fark etmekte.
İşte o zaman bu enerjiyi eski sevgili de alıyor ve dayanıyor kapıya.
Vazgeçmeyi bileceksin ki vazgeçilen olmayasın.
Ne olursa olsun bırakmam diyen tipte bağımlılardan olunmamalı.
Tabi her beklenen de beklemeye değmez.
Aldatıp gittiyse mesela, beklemek mantıksız, gelse bile yüzüne bakmamak lazım.
Ama sizde sevgi saygı bitmemişse doğru bir karar almışsınız. Bir istisnasınız bence.

olabilir tabi nasıl gittiği de gidince neler yapıldığı da önemli oluyor ama benim söylemek istediğimi söylemişssin zaten saplantı haline getirmemek lazım hayatının farkına varması lazım insanın

Herkesin söyledigi gbi gercekten umursamıyormuş gibi davranmak en iyisi. kaybetme korkusunu hat safhada yaşayıp her dilediğini yapmaya çalışırsak kölesi durumuna düşmüş oluruz. güçlü olun kızlar!

exten next olmaz arkadaşlar ..bırakın eskiler eskide kalsın yenilere bakın siz ..kimseyi bekleyerek ömür geçmez .... sonra boşa geçirdiğiniz yıllara ağlarsınız ..adam olsa zaten sizin ne kadar onu sevdiğini bile bile gitmez böyle düşünün ... kıymet bilene gidin ....

Birinin bana yol göstermesi lazım !

Ben bir çoçuk seviyorum ama bu cocuk beni eski sevgilisi için terk etmişdi daha çok yeniyken. o kızla yürümücegini biliyordum baya sorunluydu ..umut ettim beni birgün arıcak diye aşk acısı içindeydim 3 ay sonra birgün aradı pişmanlık içinde ..bir kere görüştük hayla hislerim aynı ona karşı onunda aynı bunu hiseder insan tekrar bişiler başlamak istedik ama ben eskisi gibi güvenemem onu görmeme kararımı söyledim aglayarak bidaha böyle bişeye katlanamıcagımı söyledim seni sevmeme ragmen uzak durmam lazım dedim .. oda sen böyle istiyorsan öyle olsun dedi! sonra gözüme bişiy çarpmıştı yalnış anladım güya laf soktum kıskançlık yaptım biraz atışdık bida selam sabah yok beni sil hafızandan dedi tamam dedim artık umut yok zaten bu ilişkiden gözüyle bakıyordum ama hergun onu düşünüyorum ne yazıkki :) 2 hafta felan oldu yine aradı şaşırdım açıkcası sizce böyle git gelli ilişki olurmu akıl lazım beynim patlıcak gibi bu yüzden başkalarını itiyorum son 6 aydır aklımdan çıkmıyorr resmen

hiç aşık olamam dedigim kişiye aşık oldum en kötüsüde bu :S

Son düzenleme:

Doğru karar vermişin bence.Kararının arkasında dur.Dün başkası için seni terkeden biri yarın yine aynısını yapar.Denenmişi denemeyin der büyüklerimiz.Senin ona karşı zayıf olduğunu anlamış kullanmasına izin verme.Cevap verme tellerine.Yeni ilişkiler için daha erken.

Uzun zamandır konuyu takip ediyorum artık ben de paylaşmalıyım diye düşündüm. Özet geçmeye çalışacağım ama biraz uzun yardım ederseniz çok sevinirim ben de :)
Biz sevgilimle ilk olarak 4 sene önce lise 2deyken çıkmaya başladık. Sonra ben yapamadım 2 gün sonra ayrıldım ama unuttuk onu bile. Sonra o 18 ay başka bir kızla çıktı bende başkalarıyla. Lise bittikten sonra da aynı dersanedeydik ve yine birbirimize karşı bir şeyler olduğunu hissetmeye başladık. O ilk başlarda mesajlarda çok iyiyken buluşunca garipleşiyordu ve biz ayrılıyorduk. Bu defalarca böyle oldu. Sorduğumda bi arkadaş bi sevgili olunca kafam karışıyor yapamıyorum diyordu ama her ayrıldığımızda da tekrar geri dönüyordu başkalarıyla da deniyordu ama olmuyordu yine beni ne kadar çok sevdiğini söyleyip barışıyorduk.Her ayrıldığımızda, ne zaman karşılaşsak garipleşiyordu sonra ben sensiz yapamıyorum diye mesaj atıyordu. Ama sonra tekrar kafası karışıyordu çünkü en yakın arkadaşlarından birisi de beni seviyordu, aynı zamanda onun da o eski kızı tamamen unutamadığını farkındaydım ama bensiz de yapamıyordu. Sonra biz tamamen bitirdik.Bu arada beni kırmasının, üzmesinin haddi hesabı yok. Çünkü kendi sağolsun mesela bir kıza baksa bana kızma ama ben birine baktım diye mesaj atan birisi. Her şeyi ama her şeyi söylüyor, biraz da çocuk ruhlu. Farklı illerde üniversitelere gittik , o İzmir'e gitti fakat yine beni unutamadığını felan söyledi. Bu arada onunla hiç konuşmadık ama önceden arkadaş kalıyorduk. Hiç konuşmayınca bensizliğin çok zor geldiğini anladığını, oradaki hiçbir kızla yapamadığını, hala aklının benden olduğunu değerimi uzağa gidince anladığını söyledi. Bu sefer çok iyi gerçekten, benim okuduğum şehire geldi, mesajlarında aşkım, hayatım kelimesi eksik olmuyor bu sefer o diğer kızın izlerini de hissetmiyorum aramızda. Onu bitirdiğine inanıyorum ilk defa inandırabildi tamamen. Ama bazen yine ilgisizleşiyor, yani bazen mesaj atmayı unutuyor, sorduğumda ben bi şeyle ilgilenince unuturum huyum bu sana özel bi şey yapmıyorum diyor. Bir de etrafında çok kız arkadaşı var onlarla da çok konuşuyor ama ben de akrep burcuyum ve deliriyorum birden, sinirleniyorum kendime hakim olamıyorum o da tartışmayı hiç sevmiyor..Birde ona çok normal gelen şeyler bana çok anormal geliyor.Yani onun bir kızla konuşması çok normalken bana anormal geliyor, onun beni bi şeyle ilgilenirken beni unutması çok normalken bana çok anormal geliyor. Bu sefer kaybetmekten korktuğunun farkındayım ama aynı zamanda rahat olan tavrı da beni rahatsız ediyor. Sizce ne yapmalıyım ?

Şaşıyorum siz gençlere sevgiliden arkadaş olurmu? Ya arkadaşınızdır yada sevdiğiniz.Seven insan hiç bir şey olmamış gibi arkadaş kalabilirmi sizce?Siz başkasıyla çıkın o başkasıyla sonra olmadı tekrar bir araya gelin.Sevgi bunun neresinde.Seven sevdiğini paylaşırmı başkasıyla.
Sizin aranızda sevgi yok bence.Seven unutmaz.Karşınızda ki insanın da kişiliği tam oturmamış ne istediğini bilmiyor.Gitgellerde.Üzgünüm yazdıklarından çıkardığım bu.
Yapmanız gereken derslerinize odaklanıp bir müddet gönül işlerini askıya almanız size iyi gelecektir.

Bende ayrıldım sanki o, o değilmiş gibi cekti gitti. Artık donsede benı bulamaz numaramı degıstırdım cunku eskı hattımı arada bır takıyorum bakıyorum ama hıc bır sey yok.
ilk olduğu için uzuluyorum. hayırlısı olsun herseyın ne yapalım. bende enteresan bırıyım herkesle kafası sarmayan cekıngen ama bı o kadar dışa donuk bılmıyorum ılerde kımınle karsılasıcam kımı sevıcem zaman ...

bir insan ne kadar çok terk edenin üstüne düşer ne kadar çok yalvarırsa insan o kadar çok soğuyor çünkü karşındaki seni istemiyor işte senin yalvarman onu muhtemelen ilgilendirmeyecek hatta çektiğin acıları bile 2 dakika içinde unutacak güçlü durmak şart.

kesinlikle kendinize odaklanınca şıp diye dönüyorlar arkadaşlar.. ama bişi söylemek istiyorum benim simdiki durumum cok farklı 2 ay oldu ayrılalı hatta ayrılık konuşması bile yapmadı benimle soğuk davranıyordu son zamanlarda mesajlarıma aramalarıma gec cevap veriyordu sonraları cevap bile vermemeye baaşladı bi konuyodu 2 susuyodu sessizileşti iyice bende artık en sonunda haklı olaraktan bitirmek istiyorsan medeni insanlarız bu şekilde ayrılabiliriz yani oturup dürüstçe ne varsa içimizde konuşup bitirelim.. ona bile tek kelime etmedi kafasında bitirmiş yani çoktan.. fakat yaptığı saygısızlık olmuyor mu.. ve 2 senelikti ilişkimiz. güya degersizleştirdi beni umursamıyomuş gibi... hani bu bana koysun sanki o beni cezalandırıyormuş gibi...halbuki bu bana acı vermedi sadece istemiyorduysa dürüstce söylemeliydi. adam öyle sesiz sedasız gitti
ha ikimizinde hataları oldu tabiki ben onu suçlamıyorum kendimide haklı cıkarmıyorum ama
yani böyle olgun görünüp hala çocuk olanlarda var arkadaşlar düşüncelerinizi almak isterim. böyle birisi döner mi:)

Sizi terkeden sevgilinizin size dönmesini beklemeyin, yazık edersiniz kendinize, tüm tecrübelerle sabittir.
Biliyorum ve hatta yaşıyorum ki bu çok zor, imkansız değil mi?
Bir de şöyle düşünün; geri gelse ne olacak?
Bitirilmek istenip devam eden ilişkinizin eskisinden daha iyiyi geçtim, eskisi gibi devam edeceğini mi sanıyosunuz.
Gerçeği sizde biliyorsunuz.

aynen katılıyorum sana canım başlık baştan falso zaten..
giden değil terkeden o hala neyin peşinde olacam bırak gitsin
gidene yol yakışır er yada geç aslında en baştan beri bildiği gerçekle yüzleşecek zaten
1kitabı değilde habire aynı sayfayı çevir çevir oku ! anlamı yok...

Gönül istiyo ki o olsun hep, ama maalesef öyle olmadı, gitti.
Şimdi geri dönse gitmesine sebep olan şeyler yok mu olmuş olacak; hayır.
Peki bu sebepler kısa süre içinde tekrar su yüzüne çıkmayacak mı; evet.
Bu şartlarda beni gene terkedicek mi; evet.
Yani kısaca ne değişecek? ben tekrar tekrar aynı acıyı yaşamaya devam edicem. her seferinde en başa.

haklısın canım
bunlar hep tecrübe oluyor insana
daha doğrusu acıyla olgunlaşıyon ama
Allah doğru insanı çıkarıyor insanın karşısına ve
sen bu insanı daha ilk gördüğünde bile yıllardır tanıyormuşsun
canın kanınmış gibi geliyor ve olması gereken hayatı yaşıyorsun sonra..

Ne diyeyim Allah inşallah bana da o günleri gösterir, şimdilik acıyla yaşıyorum belki büyüyorum, henüz bilmiyorum

Ne diyeyim Allah inşallah bana da o günleri gösterir, şimdilik acıyla yaşıyorum belki büyüyorum, henüz bilmiyorum

zaferi hep kalan elde eder giden yenilmiştir
boşver canım inşallah atlatırsın sende bu zamnları
hazır baharda yaklaşıyor aşk mevsimi derler ya umarım kendi eşini bulur mutlu olursun

zaferi hep kalan elde eder giden yenilmiştir
boşver canım inşallah atlatırsın sende bu zamnları
hazır baharda yaklaşıyor aşk mevsimi derler ya umarım kendi eşini bulur mutlu olursun

Benden geçti o işler..öyle hissediyorum
genede iyi dileklerin için çok sağol kardeşim

Kaçmak en güzel yaptıkları şey.Üstünde durmaya değmez.Gelsede geri döner.Hayat devam ediyor.

haklısınız ne istediğini bilmiyorlarki bu tür erkekler.
biride beni buldu işte. kaçmak keşke benim içinde kolay olsaydı... diyorumki şimdi ulan adam seni hiç sevmemişki 2 yıl olsa kaç yazar pehh.. şu zaman dedikleri bi an evvel geçse hatta yıllar geçse üstünden unutmuş olsam ahh ne güzel oluurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…