Hiç bir cevabı okumadan sadecee başlık hakkında söylemek istediğim şeyler var.Siizi terk eden hatanız olmadan terk ettiyse sizde yol verin gitsin...Biz insanlar kaçanı kovalamayı çok severiz bizi kovalayanıda görmeyizHalbuki sevene şans vermek her zaman daha mantıklıdır.İnanın insan bir zaman sonra çok mutlu oluyor.Eşim beni daha çok seviyor sanırım hatta sevgide yarışıyoruz diyebilirim...Acı çektiren biriyle evlenseydim belkide hayatımı mahfederdim.Çünkü insanlar evlenince değişmiyor değişmesini beklemeyin.O yüzden siz siz olunn eğer size birazcık bile olsaa acı çektiriyorsa terkedin gitsin.Belki bir kaç ay daha canınız yanar ama ömür boyu yanmaz inanın...Gerçek seven sizi üzmeyen saygı gösteren mutlu edendir.Hepinize aşk dolu günler diliyorummmm
kadınları böyle erkeklere karşı aciz görmek beni gerçekten üzüyor.Anlayabiliyorum hazmedemiyorsunuz üzülüyorsunuz ama bide mesaj atıp onu daha çok önemli yapıyorsunuz bence yapılması gereken şey tüm konuşmayı kesmek önemli olan siz olun neden o olsun ki.Benim ilişkim iki yıl önce bitti ve hayatıma hiç kimse girmedi ama ayrıldığı andan itibaren tek şey yazmadım önümden kaç kızla geçti gitti .Aynı sınıftayız bağıra bağıra tüm yaşadıklarını anlatıyor sınıfta ama yapacak hiç bir şeyim yok ne yazık ki ben genede güçlüyüm başlarda saçmaladım çok hemde yazmadım etmedim ama üzüldüm ağladım arkasından konuştum ona kız ayarlayan insanlarla kavga ettim hepsi boşunaymış keşke kendimi bu kadar küçük düşürmeseymişim hiç kimse benden daha özel bir şeyi haketmiyor çünkü
Katılıyorum sana. Gidenin ardından hiçbir şey yapmayacaksın. Ben de yapmadım. Tamamen iletişimi keseceksin. Yoksa olmuyor. Önünü göremiyorsun, saçmalıyorsun. Ama hiç görüşüp konuşmazsan unutuyorsun bir süre sonra. Hayatına devam edebiliyorsun. Ama malesef herkes bunları yapabilecek kadar güçlü olamıyor. Rezil ediyorlar kendilerini, daha da küçülüyorlar erkeğin karşısında. Taktikler aramak, zamanı bu tarz boş işler için harcamak bile kadınların kendine yaptığı büyük bir haksızlık.
Eğer bir araya gelme gibi bir durum söz konusuysa zaten zaman içinde ne olursa olsun bir araya gelinecektir. Durumu kabullenmeyi öğrenmek lazım. Vardır her şeyde bir hayır. Olmuyorsa zorlamayacaksın.
kadınları böyle erkeklere karşı aciz görmek beni gerçekten üzüyor.Anlayabiliyorum hazmedemiyorsunuz üzülüyorsunuz ama bide mesaj atıp onu daha çok önemli yapıyorsunuz bence yapılması gereken şey tüm konuşmayı kesmek önemli olan siz olun neden o olsun ki.Benim ilişkim iki yıl önce bitti ve hayatıma hiç kimse girmedi ama ayrıldığı andan itibaren tek şey yazmadım önümden kaç kızla geçti gitti .Aynı sınıftayız bağıra bağıra tüm yaşadıklarını anlatıyor sınıfta ama yapacak hiç bir şeyim yok ne yazık ki ben genede güçlüyüm başlarda saçmaladım çok hemde yazmadım etmedim ama üzüldüm ağladım arkasından konuştum ona kız ayarlayan insanlarla kavga ettim hepsi boşunaymış keşke kendimi bu kadar küçük düşürmeseymişim hiç kimse benden daha özel bir şeyi haketmiyor çünkü
erkekler ne olursa olsun toparlanıyolar hayatlarına bi şekilde devam ediyolar ama biz duygusal olduğumuzdan hep saçmalıyoruz ben bi kadın olarak bu kadar fedakarlık yapılmasına karşıyım herkes haddini bilmeli bizler sabır küpü değiliz duyguları olan birer insanız sonuçta kendimizi genç yaşta bu kadar yorup yıpratmak niye gerçekten anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?