Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

Hayatına aynen devam etmen en doğrusu.Eğer düzgün giden bir ilşkin varsa yaz.Yoksa böyle bir şey sakın yapma canım.Face kapamana grek yok girmezsin olur biter.

Ciddi bir beraberlige adim atmadan iliskinizin 4 asamadan gecmesine dikkat edin:

Evlilik lafini ortaya cikarmayana kadar cok iyi giden bir beraberliginiz oldumu?

O ‘na sizinle evlenmesi icin baski uygulamasaniz bile, size asla evlenme teklif etmeyeceginden supheleniyormusunuz?

Erkek arkadasiniz/sevgiliniz size sizi sevdigini soylese bile evlilige hazir olmadigini soylerse bu ne demektir ?

Sanirim dunyada kadin ile erkek arasindaki tansiyonu cikaran “Evlilik “ lafindan baska bir laf daha yok.

Bunun icin kavga ederiz, endiseleniriz, bazen bu sebeple ayriliriz.

Erkekler kadinin hayattaki amacinin kendilerini evlilik tuzagina dusurmek oldugunu dusunurler.Kadinlar erkeklerin bagimli yasayamama fobisi oldugunu dusurler.

Birisine tamamen ciddi bir sekilde bagimli, sadik olmak icin 1 gunde karar verilmez. Iliskinin bu karara varmak icin 4 asamadan gecmesi gereklidir.

Ornegin, bir erkekle tanistiniz ve cok begendiniz.

6 ay date ettiniz.Bundan sonra birden bire sadakat istersiniz ve kendinize sorarsiniz: Ben bu kisi ile nisanlanmak, evlenmek istiyormuyum ?

Sure cok kisa oldugu icin tereddutte kalirsiniz.

Ve “ Ben napicam simdi? Tereddut icindeyim, ayrilsammi acaba? diye dusunursunuz.

Cevap “Hayir”.

Bir saniye icin su senaryoyu dusunun. O'na diyorsunuzki “ canim, ben seninle daha ciddi boyutta beraberlik istiyorum”.

Ilk dusundugu sevgilinizin su dur: Benim evlenme teklifi etmemi bekliyor.

Kendi kendine ise sunlar soyluyor “ O’nu gercekten seviyorum ama evlilige hazir degilim”.

Ve size olan cevabi ise su olacaktir "ben su an evlenmek istemiyorum, hazir degilim ".

Siz bunu duyarsiniz ve gozyaslarina bogulursunuz ve “ ve beni sevmiyor, iliskimizde hic ciddi degilmis.

Hatta bu yuzdende onunla ayrilirsiniz.

Size 4 asamayi anlatmak istiyorum:

Asama 1. Duygusal acidan hazir olma.

Zaman : 0 ile 3 ay.

Eger bekar ve date eden biri iseniz, muhtemelen bu sureyi onu tanimakla gecirirsiniz.Ve hala gormek isteyip istemediginiz birimi diye dusunursunuz.
Ben bu asamayi “yeni iliski” olarak adlandiriyorum.Bu asamada duygusal ve cinsel iliskiniz monogami olmali.

Anlasmanizda soyle olmali:
a) Duygusal iliskinizde sadece ikiniz olacaksiniz.
b) Ve cinsellikte yine ikiniz olacaksiniz.

Eger bu ilk 3 ayda erkek arkadasiniz bunlara uymak istemiyorsa birakin gitsin.Eger bir erkek size saygi duymuyor ve sadik kalarak size deger vermiyorsa, o iliski yurumeyecektir.Vaktinizi bosa harcamayin.

Asama 2. Cift olmak icin beraberlige bagli kalma

Zaman: 3 ve 6 ay

3 ve 6 ay boyunca date ediyor ve araya kimse girmemisse, iki tarafta birbirine sadik ise, bu muhtemelen “ciddi bir iliskiye gidiyordur.
Ve resmi cift olarak adlandirabilirsiniz kendinizi.

Ben bu asamayi iliskiyi gelistirme asamasi olarak goruyorum.

a. Iliskinizin her gun daha iyiye gittigini hissedersiniz.
b. Zamaninizi ve hayatinizin bir bolumunu birlikte gecirdiginizi hissedersiniz.
c. “biz diye dusunmeye baslarsiniz ama bunu dusunurken, size bu duyguyu veren iliskinizdir.

Sonra ikinci asama bagliligina gelirsiniz

a. Siz ve partneriniz iliskinizi ozel olarak gorursunuz.
b. Ikinizde iliskinize uzun vade olarak bakarsiniz.
c. Ikinizde iliskinizi daha iyi hale getirmek icin cabalarsiniz, durustce duygularinizi paylasma, birbirinizi anlama..

Eger bu a.b.c SIklari yerine getirilmiyorsa iliskinizde, Ikinci asama suresinde 4 veya 6 aydan fazla kalmamalisiniz.

Asama 3 .
Uzun vade beraberlik icin gerekenler.

Zaman: 6 ay ve daha fazlasi

Birlikte cift olmaya karar verdiginiz zaman, yasiniz, sartlariniz vs gore bu zamani 6 ile 2 seneye cikarabilirsiniz.
Benim tavsiyem ne kadar gencseniz o kadar cok zaman gecirin.
Eger 25 yas asagisi iseniz asama 3 teki zaman dilimi cok kisadir.
En az bir kac sene o kisiyi iyice tanimalisiniz.

30 yaslarinda iseniz ve ciddi iliskileriniz olmus ise daha once ve kim oldugunuzu iyi biliyorsaniz, ne istediginizi , neler beklentileriniz oldugunu biliyorsaniz, 1 yil 3.asama icin yeterli olacaktir.
Elbetteki her ciftin durumu farklidir.

Asama 3 icin hazir oldugunuzu nasil anlarsiniz?

a. Aranizda saglikli, balans, guclu bir iliski var.Ve bu devamli..
b. Onunla geleceginizde beraber olmaktan eminsiniz.
c. Baska birini dusunmezsiniz bile.
d. Partneriniz tarafindan hep sevildiginizi sayildiginizi, deger verildiginizi hissedersiniz.Bunu size hep hissettirir.

3. asamada yapilmasi gerekenler:

a. Ikinizde geleceginizi birlikte gecirmek icin anlasmaya vardiniz.
b. Beraberliginiz formaliteye donusur ( nisan, soz)
c. Tum hayatiniz boyunca beraberlik icin arada olan sorunlari veya engelleri kaldirmak icin cabaya devam edersiniz.
Asama 4. Hayatinizin geri kalan bolumunde birlikte olmanin bagliligi

a.Iliskiniz 3 asamadan gecti.
b.Iliskinizde tamamen durustluk,sadakat var.
c.Birbirinizle uyumunuzdan eminsiniz.

Tum bun anlasmalari, erkek arkadasinizdan nasil isteyebilirsiniz?
Duygularinizla durust olarak.
Eger sizinle sordugunuz sorulari tartismiyor, konusmuyorsa, bu bir ikaz isaretidir.
Siz basinda onunla bir sey konusamazsaniz, hic bir zaman konusamayacaksinizdir.
O kisi ile beraber olmamalisiniz.
Ciddi beraberlik icin baski uygulamazsaniz, erkek arkadasiniza bu adimlari attirirsaniz, o da daha rahat bir nefes alacak, ihtiyaclarinizi daha iyi anlayacak, sizi daha mutlu edecek, ve size evlenme teklif ettigi zaman ikinizde hazir olacaksinizdir.

NOT: Eger gercek kisiliginizi, dusuncelerinizle rahatsaniz bu sizi isik gibi parlatacaktir ve dogru kisi gelince “gercek/dogru ” sizi buldugunda size asik olacaktir.

Ask hakkinda soylentiler ve gercekler :

Ask myth: Gercek sevgi herseyi fetheder

Gercek : Sevgi tek basina iliskide yeterli degildir.Sadakat ve uyumlu olmakta gereklidir.

Ask myth: Gercek askla karsilastiginizda onu tanistiginiz anda bilirsiniz.

Gercek : Aninda birine vurulma ilk dakikada olabilir ama gercek ask zaman ve emek ister.

Ask myth : Dunyada sadece sizin icin dogru olan bir kisi vardir.

Gercek : Birden fazla gercek aski yasayacaginiz kisi vardir dunyada.

Ask myth : Mukemmel partner tum ihtiyaclarinizi karsilayacaktir.

Gercek: Mukemmel partner cogu ihtiyacinizi karsilayacaktir, hepsini degil.

Love myth : Birine karsi guclu bir cinsel cekim duyuyorsaniz bu asktir.

Gercek: Iyi bir seksin askla ilgisi yoktur. Ama iyi bir sevismenin gercek askla ilgisi vardir.
--------------------
Partnerinizda cok dikkat etmeniz gereken sorunlar :

a. Bagimlilik ( sigara, icki, kumar , uyusturucu, seks)

b. Ofke nobetleri

c. Kurban mentalitesi

d. Kontrol etmesi
e. Olgun olmamasi.
f. Duygusal acidan hazir olmamasi
g. Gecmisteki iliskisini unutmamis olmasi.
i. Cinsel acidan muptela olmasi.
j. Sorunlu bir cocukluk ( anne baba ayriligi, onlarin sevgi gosterme azligi, fiziksel ,cinsel tacize ugrama )

Hayatına aynen devam etmen en doğrusu.Eğer düzgün giden bir ilşkin varsa yaz.Yoksa böyle bir şey sakın yapma canım.Face kapamana grek yok girmezsin olur biter.

nasil yani ona eger ben hazirsam ve hala onu istiyosam yaziyimmi diyosunuz? yani sizce yazsam kabul edermi? facede iliskim var yapsam peki dahadami sogur hicmi yazmaz?

ben değil o benden uzaklaştı ki ben ona ayrıldıktan sonra mesaj attım kaç kere şimdikli aklım olsa onu da atmazdım ya olan oldu. düşünsene günler oldu arasaydı şimdiye kadar arardı, o kararını vermiş bende bundan sonra takmıcam.

nasil yani ona eger ben hazirsam ve hala onu istiyosam yaziyimmi diyosunuz? yani sizce yazsam kabul edermi? facede iliskim var yapsam peki dahadami sogur hicmi yazmaz?

Ex arkadaşınıza mesaj vs. yazmayın.Onu kıskandırma amaçlı birşey yapmayın.Face mi dondursammı.ilişkisi var yazssam mı sorularınız.Facenizi dondurmayın.İstemiyorsanız girmeyin.yada çevrimdışı girin.İlişkiniz yoksa var yazmayın.Varsa zaman tanıyın yeni ilişkinize.Yeni ilişkiniz yolunda gidiyor ve ex arkadaşınız artık sizi ilgilendirmiyorsa yazabilirsiniz.Ayrılığın akibinde başka bir birliktelik zaten doğru karar vermeniz açısından zor.Bence kendinize zaman tanıyın.Hayatınıza her amanki gibi devam edin.Hayat merkeziniz siz olun.

Ayrıldığınız kişi sizin için doğru insan mı? Önce buna karar verin.Evet diyorsanız yazılanları okuyun uygulayın.Hala gelmiyorsa demek sizin için hayırlı değil,doğru kişi değil böyle düşünün.Bunu beni istemiyor gibi algılamayın.Egolarınıza yenilmeyin.

Son düzenleme:

Kesinlikle benim icin dogru insan olduguna inanmiyorum..Ozamanlarda süpelerim vardi ama bana cok iyi umutlar verdigi icin..cok güzel hayaller kurdurdugu icin kaptirmisim kendimi ve inanmisim ona gercekten..bence kullanildim 3.5 sene.. yoksa bir insan neden durduk yere bi anda bitirsinki..sonra bi ay sora baska biriyle beraber olmasi daha sonra fotolarini utanmadan ne benden nede cevresinden facesine koymasi..inanamiyorm o söyledigi seylerin hepsi yalanmiydi diye..yada ufak bi kacamak yapar geri dönerim diye düsündü ve benim baskasiyla konustugumuögrendi oyüzden bukadar pisligi yapti bilemiyorum..abisiyle falan artik onla olmicani resimlerini attimi falan filan söyleyince hemen sevgilisiyle resim koydu..yada ben facede resimlerimi acinca hemen profil fotosunu degistiriyor..sonra baska bisey yapiyorum yine foto degistiriyor.. bence bilerek yapioyr..ama nedenini anlayamiyorum...sizce bu ne demek benim icin sevinmemmi gerek üzülmem mi ? beni takip etmesi güzel ve sevindirici ama diger yandan belki simdi byle geri dönüsü yok diye oda dsünüyormudur diye düsünmeden edemiyorum..zaten geri dönsede mümkünati yok istemem.. ama yinede dönsün diye biseyler yapmak istiyorum..iliskisi var yapmak gibi mesela..iste dahada kötü olur diye korkuyorum yapmiyorum simdilik..ama sizce böyle seyler yapmasi neyi ifade ediyor tecrübelerinize dayanarak?

birde sunu söylemeden edemicem yazilarinizi cok begeniyorum cok bilgilendiriyor..cok tesekkürler..

Son düzenleme:

Ex arkadaşınız davranışları ile ilgili yorum yapılabilir.Bunun size hiç bir faydası olmaz ki canım.Doğru insan olmadığını anlamışın.3.5 yıl kolay değil seni çok iyi anlıyorum.Nedensiz birdenbire bitmesi de davranış olarak tabiki hoş değil.Senin yapacağın neden,niçin leri sorgulam ex sinle ilgili.Zaman ilacın inan bana.Yarın pişman olacağın hareket ve davranışlarda bulunma.Hayatın merkezi o değil sen ol.Dönmesini istiyorsun çünkü bu senin egonu tatmin edicek sadece o kadar.Senin değerini bilmiyen bir insan için üzülmeye değermi.Kaçan kovalanır unutma.Sen üstüne düştükçe kendini daha değerli hissedecek.Ne kadar değer verirsen değersiz olursun.Sen kendi değerini bil.
Şimdi ilişkisi var yazma.Ters tepkide yaratabilir.Bunu bilemezssin.Kendine bak ve hep neşeli ol gülümse.Sosyal çevrenle zaman geçir.Bunların arasında erkek arkadaşlarında olabilir doğaldır.Ama şu an için özel bir birlikteliğe adım atma.Yanlış kararlar vermemen açısından.Okuyormusun çalışıyormusun bilmiyorum.Kurslara git kendini geliştir,yeni çevre edin.İnan bana umursamaz davranışın ve kendini geliştirmen ilgisini çekecektir.Daha önce yazdıklarımı okuduysan uygula.Faydasını görüceksin.Sakın kıskandırma veya intikam yollarını deneme.Sen değerlisin unutma.

Onun yaptıkları yapacakları onun sorunu.Burda önemli olan sensin.Senin kararların,geleceğin,mutluluğun senin yaşamın önemli olan.Sirkelen geleceğe bak canım benim.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim.Çok kalmadı toparlayınca eklicem yine.Sizlerde gelişmeleri paylaşın zaman zaman.Hayatınızda yaptığınız değişiklikler,ex arkadaş durumları vs.Senin nasıl gidiyor.

Bi gelişme yok ki paylaşiyim ablacım. Hayatımda yaptığım değişiklikler pek fazla yok. Kurslara gidiyorum. Arkadaşlarımla buluşuyorum, geziyorum falan. Saçlarımı boyattım. Senin dediklerini yapıyorum. Tamamen iletişimimi kestim onunla.

Hayatına güzel şekilde devam etmen de başarının adımı.Zaman geçtikçe doğru kararlar aldığının farkına varacaksın inan.Dünya tek erkeğin etrafında dönmüyor ki.Çevrene bak çok vaaar.Biz tepemize çıkarıyoruz sonrası malum.Yukarıda bir arkadaşınıza da yazdım.Sensin önemli olan.Senin düşüncelerin,kararların,yaşamın önemli herşeyden.

Bunları anladım ama çok geç anladım maalesef.

Bunları anladım ama çok geç anladım maalesef.

Eee ne demişler zararın neresinden dönersen kardır.Hiç bir şey için geç değil inan.Bu yaşadıklarının sana getirilerini de düşün.Deneyim bu yaşadıkların.İnsan tanıma özelliğiniz gelişiyor.Yarın karşına çıkacak insanı daha kolay değerlendirebilirsin.Kendinin ne olduğunu neler yapabileceğini gücünü göreceksin.Kendine güvenin artacak.Yaşamak güze,aldığımız her nefesin kıymetini bilirsek daha da güzel.Sirkelenip kendinize yoğunlaşmanın zamanı.Bugünü yaşayın.Dün geçti dönemezsin.Yarın ne olcak hiç düşünme yarın olunca yaşıyacaksın.Bugünün kıymetini bil ve bugünü güzel yaşa canım.

Aylardir veya bir kac yildir gormediginiz ex’niz
aradi, size goruselim dedi ve 3 veya 4 gun sonrasina randevulastiniz.

Ilk bulusmanizda yapacaklariniz , yeni tanisacaginiz bir erkekle veya uzun zamandir gorusmediginiz ex inizle ilk gorusmede arada hic bir fark yoktur.
Hos, bakimli olarak gidin ilk bulusmaya.
Asiriya kacmadan giyinin.Dogal ve sade ama bakimli ve hos.
O acmadigi surece birlikte oldugunuz gunlerden bahsetmeyin.Eger acarsa cabucak kapatin.

Kisaca gorusmediginizde, neler yaptiginizdan ( genel anlamda) bahsedin.

Kesinlikle, ne kadar az veya ne kadar cok date ettiginizi soylemeyin.Durust olun ama herseyide soylemeyin.
Cok ciddi olmayin.

Iliskiniz bittiginden bu zamana kadarki surede beraberken yaptiginiz hatalarin neler oldugunu soylemeyin.Yani gunah cikarmayin.
Ne kadar degistiginizi, bir sans daha istediginizi, bunlar asla soylemeyin.

Sadece hos zaman gecirecek konulari secin Ve Ilk gorusmenizi siz bitirin.

Asla evine gitmeyin.Cinsellik olayini akliniza bile getirmeyin.Kaybedersiniz.

Unutmayinki bu adam zamaninda sizi birakti.

Yeniden birakmasi muhtemel olabilir.
Bu yuzden ilk bulusmanizda cok dikkatli olun.tabiiki sonrakilerdede.

Ilk gorusmenizden sonra sizi aradiginda, sizi ozleyip ozlemedigini, yeniden beraber olup olamayacaginizi sormayin.
Eger O yeniden beraber olmanizi isterse, ona karsi ne hissettiginizi hemen bilmemeli.

Yani, sizin hakkinizdaki dusuncesi su olmali : Beni bir gun aradi, Belki beni hala seviyor, belki hala benimle olmak istiyor ama bilmiyorum.Belki eski bir fotografimizi buldu, belki cani SIKiliyordu.
Kisaca emin olmamali. Sadece tahmin yurutmeli.

Eger date etmeye yeniden baslarsaniz, ailesi ile kontaga gecmeyin.Unutmayinki ayriydiniz.
Bir aile toplantisi oldugunda onun sizi cagirmasini bekleyin.

Ilk gorusmenizden sonra bir daha aramazsa, demekki yeterince ilgisi olmamis size.
Veya eski gunlerin hatrina geldi sizi gormeye ve hayatinda biri var.Size bunu soylememis olabilir.Aramayin.Hayatiniza devam edin.
kac yildir gormediginiz ex’nizle..Alıntı
Eveet bitti.İnşallah faydasını görürsünüz.

Son düzenleme:
“Kendine iyi bak” bir veda degil elveda cümlesidir çogu zaman. O üç kelimeden çok daha fazlasini gizler içinde...

“Kendine iyi bak. Çünkü bundan sonra kendinden baskasi olmayacak yaninda sana bakacak. Ben olmayacagim. Kendine iyi bak ve beni düsünme. Çünkü ben de seni düsünmeyecegim artik. Arama sakin beni, yazma, çünkü ben yazmayacagim. Sil beni yüreginden, çünkü ben silecegim. Fakat, yasanilan, paylasilan güzel seyler hatirina sana yürekten mutluluklar diliyorum. Ve ben bir daha dönmemek üzere gidiyorum.”

"Kendine iyi bak. Aramizda geçen herseye ragmen benden sonra iyi oldugunu bilmeyi tercih ederim. Aslinda bilmem çok önemli degil, iyi oldugunu varsayacagim ben. Seni bir daha asla görmemek üzere gidiyorum ben, seni kendinle basbasa, yapayalniz birakiyorum ben. Biliyorum kendini birakacaksin benden sonra, o yüzden iyi bak diyorum. Aslina bakarsan, çok da fazla umursamiyorum."

"Kendine iyi bak derler ve giderler. Tutkuyla sevenler, bazen birden fazla söylerler bunu. Çünkü onlari ayirmak, eti tirnaktan ayirmak gibidir. Kolay kolay kopamaz onlar, süreç çok aci vericidir, yürek parçaliyicidir. Her seferinde azalan umutlarla geri döner ve yine “Kendine Iyi Bak” gözleriyle ayrilirlar. Ta ki umut da, sevgi de tükeninceye kadar…Ta ki son elveda mezar sessizligine bürününceye kadar…"

"Kendine iyi bak" derler ve giderler. Bu sözlerin içinde ihanet yok, hiç bir zaman olamaz derler ve giderler. En büyük ihanet degil midir aslinda seni seveni, ihtiyaci olani yüzüstü birakip gitmek. "Kendine iyi bak" derler ve giderler. Seni suskunluga mahkum edip giderler. Seni parçalara ayirip, en büyük parçayi yanlarina alip giderler. Seni senden alip giderler.

Daha kötüsü suçlayamazsin onlari tüm bunlar için. Kendine iyi bak deyip gidenin geçerli bir nedeni vardir elbet. Suçlatmaz kendini. Savasmadiklari için kizarsin ama suçlayamazsin. Savasmislarsa, yenildikleri için kizarsin ama suçlayamazsin. Yenildigin için kizarsin ama suçlayamazsin… Ayriligin kaçinilmazligina inandirir seni, kendine iyi bak derler ve giderler. Elinden umutlarini, düslerini, sevgilerini alip giderler. Bir tek anilari birakirlar geride, bir de hatirladikça gözyaslarina bogulasin diye unutulmayan nagmeler.

Keske böyle yasanmasaydi bazi seyler, keske affedebilsen beni, keske ben de affedebilsem… Keske döndürebilsek zamani geriye. Keske bugünkü aklimizla yasasak herseyi bastan. Nafile... Ama yine de, gitmesen olmaz mi? Bitmesek olmaz mi? Sen eksikken, ben nasil tam olurum? Senden kalan boslugu kimlerle doldururum? Savassak, aramiza giren seytanla olmaz mi? Hani büyük asklar her türlü engeli asardi, hani gerçek dostluklar her sinavi geçerdi, hani sevgi eninde sonunda kazanirdi? Hani hayatta hiç kirlenmeyecek degerler vardi? Hani en büyük zaferler, en kanli savaslarin ardindan kazanilirdi? Bunlarin hepsi yalan mi? Sahiden..., gitmesen olmaz mi? Bitmesek olmaz mi?……….

Peki o zaman... Senin istedigin gibi olsun... Öyleyse...Sen de Kendine Iyi Bak..........alıntı

sevgili toprak,öncelikle çooook güzel bir konu ve emeğin için herkes adına teşekkür ederim.benim 2 yıl süren bir ilişkim oldu 7 ay önce ayrıldı benden.sebebi ise söylemedi ama evlilik için bence hazır değildi daha kariyerinin başında ve bazı konuları komplex yaptı diyebilirim.farklı şehirlerdeyiz ve telefonda 3 saatlik bir konuşmanın ardından ayrıldık.hiç ama hiç aramadım(çok inatımdır :) ) ama o beni özel no dan her ay arayıp sesimi dinlerdi.sounda 6 ay sonra beni resmen aradı konuştuk hiç ayrılıktan bahsetmedik sanki bişey olmamış gbi davrandım zaten bu süreç içinde yeni bir hayatım oluştu denebilir.işe girdim,bazı değişiklikler yaptım vb... 1 aydır arada mesaj atıyo ya da arıyor.bazen çok uzun konuşuyoruz ama baktımki hiç özür dileme vb yok tam tersine pişkinliğe vuruyo işi bende kısa kesiyorum artık hatta bazen cvp vermiyorum.2 ay sonra benim bulunduğum şehre gelme ihtimali var.daha da değişip onu şok etmeyi düşünüyorum :))) sence ne yapmalıyım yani ararsa yinee kısa mı kesmeliyim.neden direk barışalım demiyor yada sadece arkadaş olmak için taaa oralardan beni aramış olabilirmi? sence ne düşünüyor olabilir ve cvp vermesem arada iyi olurmu? cvbını bekliyorum sabırsızlıkla.sevgiler...

Canım onun düşüncelerini bilemeyiz ki.Oda senin düşüncelerini bilemez.Sondan bir önceki paylaştığım yazıyı okudun mu? Görüşmek istiyorsan konuşmalara devam edebilirsin.Fazla açıklayıcı olma.Hayatınla ilgili çok yorum yapma.Gizemli ol.Merakta bırak.Aradığında hal hatır sormalar bitince sen, birşeymi söylicektin çıkıyordum da gibi merak uyandıran cümleler kur.Yada şu an müsait değilim gibi.Kendinle ilgili çok konuşma.Sorulara kaçamak cevap ver.Gelirse hemen görüşme.İlk görüşme talebi ondan gelsin.Geleceği günü söylesede sen geldin mi falan diye arama bırak o seni arasın.Görüşmek istediğinde iki gün sonraya randevu ver.Daha öncesi için müsait olmadığını söylersin.Neden açıklama.Neden sorarsa sadece işlerim var de.Açıklama yapma.İlk randevu kısa olsun.Çok uzun konuşmalara girme.O konuşsun en çok çözmeye çalış.Neden aramadığını falan hiç sorma eskiye dönme yani.Önce onun niyetini anla ok.Olumlu birşeylerde olsa hemen okeyleme.

çok haklısın canım,en son müsait değilim ben seni ararı dedim sonra aramadım 4 gün sonra msj attı sözde geçen gün arayacaktın yazmış bende işim var çalışıyorum dedim. o da bahaneye gerek yok kolay gelsin by by yazmış.bende hiiiiç cvp yazmadım.eskiden olsa hemen atlardım yani üstüne giderdim beraberken suçsuzken suçlu duruma düşerdim kısaca.farklı şehirlerde olduğumuz için bi kaç görüşme yapacak kdr vaktimiz olmayabilir.bir de acaba son msjına bşy yazmamam iyi mi olmuş sence yoksa bi daha aramazmı .ya da taktik mi uyguluyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…