Biz sevgilimle evlenicektik 3,5 yillik bi beraberligimiz vardi.. takii benden ayrilana kadar iyi gidiyordu hersey..bana 4-5 aydir bana artik sevgisi olmadigini söyleyene kadar..benle bittigini söyledikten sonra 2 hafta aramadim sonra bisey ögrendim onun icin ailesini aradim.. iki hafta sonrada mailinde bi kizla resmini yakaladim.. kii o kizla yolda karsilasmisti lise arkadsiydi.. o kizda benle oldugunu biliyordu hatta..ben ona nekadar ben varken görüstüklerini iddia etsemde kabul etmedi.. beni aldatmadigini söledi..ilk ayrilirken benden daha iyisini bulursun is yerinde..belki ozaman sükredersin benimle evlenmedigine..arkads kalabiliriz..seni insan olarak cok seviyorum falan diyordu...ama ben kizi ögrendim o da o sirada benim birinden hoslandigimi ögrenmis.. tabi o kizi duyar duymaz cildirdim aradim falan.. oda bana naparsan yap beni ilgilendirmiyosun sende birini bulmussun bos durmamissin.. biz uzak iliski yasiyoduk zaten..bu kizlada resimleri kizin evinde cekilmisler..sirf benimde birinden hoslandigimi duyunca naparsan yap ilgilendirmiyosun beni.. bir aydir beraberiz ve mutlu bi iliskimiz var falan dedi.. ben bi anda 4 kilo vermistim üzüntüden..cünkü inanamiyordum.benimle evlilik planlari kuran..esya alisverisini düsünen bi insan nasil biranda degisebilirdi..hergün bunlar kafami kurcaliyordu..ama emindim kendimden bgün gelicek atlaticaktim..aradan 4 ay gecmis durumda.. o son konusmadan sonra 3 aydir ne ariyorum ne soruyorum..ama beni takip ettigine eminim facebookta..onun kiskanicagi türden resimler koyunca oda deistiriyor sevgilisiyle resim koyuyor..ortak arkadsimiz duygusal bi parca paylasti onu begen yapiyor..bu son iki hafta öncede yine yapt iki paylasima.. dikkat cekmeye calisiyor.. 2 gün resimlerimi disariyada actim gördü tüm resimlerim 2 saat sonra oda sevgilisiyle resmini koydu..bugünde asik oluyorum galiba gibi bi sayfayi begendim facede..aradan 3-4 saat sonra kendi resmini koydu..yani bilmiyorum aslinda pisman oldugnu hissediyorum.ama bana dönecek yüzü olmadiginida biliyorum..
onunla evlensem mutlu olurmuydum cok emin degilim.. bana ayrilirken dedikleri ckti.. suan ondan daha iyi yerde olan biriyle görüsüyorum..beraberlik kapida..insallah olur simdide onunla ugrasiyorum exle ugrasiyorum anliyacaginiz kafam cok karisik.. ama yinede eximin bana dönmesini bana bi sekilde ulasmasini pisman olmasini istiyorum..sizce olurmu dersiniz bu yazdiklarima ve yaptiklarima göre ? biraz daha zaman gecsin 3-4 gün sonrada facede iliskisi var yapicam bakalim ne olucak :=) iyi yapiyomuyum arkadslarrr ? yoksa iliskisi var yaparak onu kendimden tamamen mi iterim ? eger yanlis yapiyorsam ne yapmami önerirsiniz facemi mi kapatsam bir ay falan ?
Hayatına aynen devam etmen en doğrusu.Eğer düzgün giden bir ilşkin varsa yaz.Yoksa böyle bir şey sakın yapma canım.Face kapamana grek yok girmezsin olur biter.
peki ya aramazsan ondan uzaklaştığını düşünüp o da uzaklaşırsa o da var. ben hiç bir zaman bağlantıyı koparmadım yeri geldi güzel bir mesaj attım ona haykırrdım sevgimi. ama hiç bağlantımı koparmadım. he blki uzak olduğu için bunları yaptım. belki yakınımda olsa daha farklı davranırdım. ama bazen bağlantıyı koparmamak gerekiyor.
nasil yani ona eger ben hazirsam ve hala onu istiyosam yaziyimmi diyosunuz? yani sizce yazsam kabul edermi? facede iliskim var yapsam peki dahadami sogur hicmi yazmaz?
nasil yani ona eger ben hazirsam ve hala onu istiyosam yaziyimmi diyosunuz? yani sizce yazsam kabul edermi? facede iliskim var yapsam peki dahadami sogur hicmi yazmaz?
Ayrıldığınız kişi sizin için doğru insan mı? Önce buna karar verin.Evet diyorsanız yazılanları okuyun uygulayın.Hala gelmiyorsa demek sizin için hayırlı değil,doğru kişi değil böyle düşünün.Bunu beni istemiyor gibi algılamayın.Egolarınıza yenilmeyin.
Kesinlikle benim icin dogru insan olduguna inanmiyorum..Ozamanlarda süpelerim vardi ama bana cok iyi umutlar verdigi icin..cok güzel hayaller kurdurdugu icin kaptirmisim kendimi ve inanmisim ona gercekten..bence kullanildim 3.5 sene.. yoksa bir insan neden durduk yere bi anda bitirsinki..sonra bi ay sora baska biriyle beraber olmasi daha sonra fotolarini utanmadan ne benden nede cevresinden facesine koymasi..inanamiyorm o söyledigi seylerin hepsi yalanmiydi diye..yada ufak bi kacamak yapar geri dönerim diye düsündü ve benim baskasiyla konustugumuögrendi oyüzden bukadar pisligi yapti bilemiyorum..abisiyle falan artik onla olmicani resimlerini attimi falan filan söyleyince hemen sevgilisiyle resim koydu..yada ben facede resimlerimi acinca hemen profil fotosunu degistiriyor..sonra baska bisey yapiyorum yine foto degistiriyor.. bence bilerek yapioyr..ama nedenini anlayamiyorum...sizce bu ne demek benim icin sevinmemmi gerek üzülmem mi ? beni takip etmesi güzel ve sevindirici ama diger yandan belki simdi byle geri dönüsü yok diye oda dsünüyormudur diye düsünmeden edemiyorum..zaten geri dönsede mümkünati yok istemem.. ama yinede dönsün diye biseyler yapmak istiyorum..iliskisi var yapmak gibi mesela..iste dahada kötü olur diye korkuyorum yapmiyorum simdilik..ama sizce böyle seyler yapmasi neyi ifade ediyor tecrübelerinize dayanarak?
birde sunu söylemeden edemicem yazilarinizi cok begeniyorum cok bilgilendiriyor..cok tesekkürler..
Ablacım devam eder misin lütfen ? Konun çok güzel. Takipteyim sürekli.
Teşekkür ederim.Çok kalmadı toparlayınca eklicem yine.Sizlerde gelişmeleri paylaşın zaman zaman.Hayatınızda yaptığınız değişiklikler,ex arkadaş durumları vs.Senin nasıl gidiyor.
Bi gelişme yok ki paylaşiyim ablacım. Hayatımda yaptığım değişiklikler pek fazla yok. Kurslara gidiyorum. Arkadaşlarımla buluşuyorum, geziyorum falan. Saçlarımı boyattım. Senin dediklerini yapıyorum. Tamamen iletişimimi kestim onunla.
Hayatına güzel şekilde devam etmen de başarının adımı.Zaman geçtikçe doğru kararlar aldığının farkına varacaksın inan.Dünya tek erkeğin etrafında dönmüyor ki.Çevrene bak çok vaaar.Biz tepemize çıkarıyoruz sonrası malum.Yukarıda bir arkadaşınıza da yazdım.Sensin önemli olan.Senin düşüncelerin,kararların,yaşamın önemli herşeyden.
Bunları anladım ama çok geç anladım maalesef.
sevgili toprak,öncelikle çooook güzel bir konu ve emeğin için herkes adına teşekkür ederim.benim 2 yıl süren bir ilişkim oldu 7 ay önce ayrıldı benden.sebebi ise söylemedi ama evlilik için bence hazır değildi daha kariyerinin başında ve bazı konuları komplex yaptı diyebilirim.farklı şehirlerdeyiz ve telefonda 3 saatlik bir konuşmanın ardından ayrıldık.hiç ama hiç aramadım(çok inatımdır :) ) ama o beni özel no dan her ay arayıp sesimi dinlerdi.sounda 6 ay sonra beni resmen aradı konuştuk hiç ayrılıktan bahsetmedik sanki bişey olmamış gbi davrandım zaten bu süreç içinde yeni bir hayatım oluştu denebilir.işe girdim,bazı değişiklikler yaptım vb... 1 aydır arada mesaj atıyo ya da arıyor.bazen çok uzun konuşuyoruz ama baktımki hiç özür dileme vb yok tam tersine pişkinliğe vuruyo işi bende kısa kesiyorum artık hatta bazen cvp vermiyorum.2 ay sonra benim bulunduğum şehre gelme ihtimali var.daha da değişip onu şok etmeyi düşünüyorum :))) sence ne yapmalıyım yani ararsa yinee kısa mı kesmeliyim.neden direk barışalım demiyor yada sadece arkadaş olmak için taaa oralardan beni aramış olabilirmi? sence ne düşünüyor olabilir ve cvp vermesem arada iyi olurmu? cvbını bekliyorum sabırsızlıkla.sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?